Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890081 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bordeaux stadı :D
bordonun ki ni kırçıllı olarak tabir ediyoruz çünkü yakın renkler kullanılmış
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tunceryawuz

Doldurduğumuzda görünmez. Sıkıntı yok. :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bir istek için oraya buraya mail atmaya gerek yok bir damacana mesajı ntv spor'a bile çıktı herkes buraları okuyor .

Tarihi dokuya sahip bir mekanda stadı küfeki taşıyla kaplıyorsun , siyah fetorjeler ve gece aydınlatmasıyla mükemmel bir şekilde anıt havası katıyorsun ama içeriye gelince son 5 yılın ''modası'' piksel yapıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Koltuk dizaynı için profesyonel ve diplomalı olmaya gerek yok , sadece bu forumda bile birden çok anket yapıldı görülmüyor mu genel çoğunluğun piksel istemediği ? Sponsor ismi dizaynına hiç girmiyorum bile ...

Ya elin taraftarı geçen gün forumlarda sözlüklerde konuşa konuşa Hamzaoğlu'na görevi bıraktırdı tepkiler yüzünden . İlla biz de mi böyle sert çıkalım ?

Neymiş Demirören sponsor olmuş kapalı üste ''milangaz '' yazdıracakmış da kimse ses etmemeliymiş para vermiş .. Ne kadar verdi 1 (bir) TABATA bonservisi  kadar mı ? Helal olsun ...

O sponsorlar  ŞANLI BEŞİKTAŞIMIN yanında isimlerini duyurmak için o paraları verdiler gerektiği yerde masaya yumruğunuzu vurun lütfen sayın yönetim . Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkına varın .

İç dış uyumlu olması şart değil ki, dışarısı tarihi dokuyla uyumlu, içerisi de kendi içinde uyumlu. Stadın içindeyken modern bir yapı, dışındayken tarihi bir yapı göreceğiz. İçine son model plastik koltukları koyduğumuz zaman üzerine, o son model çatıyı koyduğumuz zaman koltuk deseninin tarihi bir önceliği kalmaz, tarihi yapı bütünlüğü diye bir şey aranamaz. Tarihi doku bütünlüğü dışardan bakıldığındaki bütünlüktür. Öyle bir amaç olsa ceviz ağacından koltuk yaptırırdık :)

Sponsor konusunda söyleyebileğim şey keşke hiç sponsora ihtiyaç duymasak ve kendi yağımızda kavrulsak. Ancak her yerde sponsor peşinde koşarken, duvarlarımıza, çatımıza, giriş kapımıza, stadımızın adına, tv reklamımıza, formamıza, şortumuza, çorabımıza, tribün ismine sponsor alırken ve hatta diğer branşlarda Beşiktaş isminin bile yanına sponsor alırken sorun yoksa ve bu konuda hiçbir çizgimiz yokken sadece tribüne isim yazılmasına karşıysak tutarlı bir tepki göstermiş olur muyuz? Elimize bayrak alıp reklamını yapmadığımız sürece etrafımızda bir yerlerde sponsor isminin yazmasının bizden götürebileceği daha fazla bir şey yok.

Çevrimdışı İhsan

Belki fark eden olmuştur ama ben bugün fark ettim.

V halatların ucundaki çelik aksam hepsinde aynı değil.  Yeni açıktaki V halatların çelik aksamı daha büyük. Kapalıdakiler ise daha küçük.

Sanırım önce bu büyükleri takıp, sonra küçükleri takacaklar.

Buda V halat montajının sonradan daha hızlı olacağı anlamına gelebilir.

Onlar daha fazla yük taşıyor. Bu yüzden büyükler. Muhtemelen halatlarda daha kalındır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mayan

bence yapılabilecek en çirkin tasarım seçilmeli
böylece taraftar bunu örtmek için stadı doldurur. :super:

Çevrimdışı pascal26

Ya birşeyler rahatsız olmak ve bir insanın düşüncelerini söylemesi niye suç oluyor? Herkes kutluyor herkes beğeniyor stadı herkes gidisattan memnun zaten. İlla herşey mükemmel hiç birşey görmemeliyim bunun dışında  diye mi davranmalı herkes. Mükemmel bir iş çıkarıyoruz bir yerinde gereksiz yere yanlış yapmayalim derdinde millet. Biraz dikkate alıp üzerinde konusabilsek keşke insanları değişik  şeylerle itham etmek yerine

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam tersi. Herşeyi konuşup tartışalım. Ama bu karamsarlık, pesimistlik nedir? Onu anlayamıyorum. Konu pikselden, stadtan, Fikert Orman'dan bağımsız aslında. Takım başarılı olamadığı için bizim üstümüze yıllar içinde çöken karamsarlıkla, kaybetme korkusuyla alakalı bu ruh hali.

Altı üstü beyaz koltukların %3 ü veya 5'i siyah tarafa, aynı orandaki siyah koltuk da beyaz tarafa
dağıtılmış. Yeni koltuk almak bile gerekmeden bi ingiliz anahtarıyla 2-3 günde değiştirilebilecek bişeye bu kadar üzülenleri görünce walla ben de üzülüyorum halimize.

Sponsor ismi yazma konusu tam muamma. Ortada fol yok yumurta yok. Bi tane görsel. Resmi bi açıklama da yok daha. 

Ndoyeyi almadık diye dertlenenleri de gördüm burda, Gomez kimmiş diye ortalığı yıkanları da.
Ondan yazdım. Suçlamak için değil...

Çevrimdışı Efe

bence yapılabilecek en çirkin tasarım seçilmeli
böylece taraftar bunu örtmek için stadı doldurur. :super:
hahaha :kop: günün en güzel yorumu sarı lacivert yeşil ve kırmizi yapilsin hermac 45 bin kisi dolar güzel fikir
Şampiyon Beşiktaş JK

hahaha :kop: günün en güzel yorumu sarı lacivert yeşil ve kırmizi yapilsin hermac 45 bin kisi dolar güzel fikir

Olmaz hocam maç bitince de dışarı çıkamayız :D

Çevrimdışı ahmetx

herkese günaydın,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D
üst katıda paylaşır mısın @SinanL
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Olmaz hocam maç bitince de dışarı çıkamayız :D
otursunlar stadta mabet çay demler iceriz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

üst katıda paylaşır mısın @SinanL
sinan paylaştı ortadan kayboldu başkan nabız mı yokluyor acaba :D

Çevrimdışı ahmetx

sponsor yazıları kırmızıymış bilginize  :lol: Şaka Şaka. Olabilirde ama  :)
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 16:11:47 ahmetx ]

Çevrimdışı can1903

Pikselli olmasın dedik oldu tamam dedik, şimdi sponsor ismi de yazılacakmış sözde..

Arkamızı dönelim bide isterlerse, fahiş fiyatlar olsa neyse normal fiyatlara yazılmamalı..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tam tersi. Herşeyi konuşup tartışalım. Ama bu karamsarlık, pesimistlik nedir? Onu anlayamıyorum. Konu pikselden, stadtan, Fikert Orman'dan bağımsız aslında. Takım başarılı olamadığı için bizim üstümüze yıllar içinde çöken karamsarlıkla, kaybetme korkusuyla alakalı bu ruh hali.

Altı üstü beyaz koltukların %3 ü veya 5'i siyah tarafa, aynı orandaki siyah koltuk da beyaz tarafa
dağıtılmış. Yeni koltuk almak bile gerekmeden bi ingiliz anahtarıyla 2-3 günde değiştirilebilecek bişeye bu kadar üzülenleri görünce walla ben de üzülüyorum halimize.

Sponsor ismi yazma konusu tam muamma. Ortada fol yok yumurta yok. Bi tane görsel. Resmi bi açıklama da yok daha. 

Ndoyeyi almadık diye dertlenenleri de gördüm burda, Gomez kimmiş diye ortalığı yıkanları da.

Son derece  haklısın.Yüzlerce  sayfa geriye git,onlarca sayfa  süren tartışmalara bak bir duyum yüzünden çıkmıştır.Yada bir  öngörü.Sonuç  sıfır.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Pikselsiz diyerek ben 13 - 13 yaptım durumu  :)
Böyle anket olmaz ama .... mesela alt beyaz üst siyah ortalar piksel geçişli , tamamen beyaz ve pikselli, tamamen siyah ve pikselli gibi en az 10 seçenek koymak lazım . Yani piksel tercihlerini çoğaltmak gerekir.

Elimizde öyle bir ankette mevcut  :evillol:

1 - http://strawpoll.me/6044534/r

2 - http://strawpoll.me/6044726/r

Çevrimdışı Kalyoncu

Biri geliyo bir foto koyuyo ve saatlerce bu tartışılıyo finalim vardı gittim geldim hala bu konu konuşuluyo resmi bir açıklamaymış gibi iyi o zaman bende açayım painti iki oynuyayım kapalıya cimbom yazayım felan doğruluğunu bilmediğiniz bir foto hakkında saatlerce konuşmak niye  pikselli olayı ise anketle felan çözülmez bekleyip görelim sesimizi çıkaralarım mail atalım yazalım ben düz beyaz istiyorum mesela yazın abi heryerden  isteklerimizi iletelim. mesela ben kaç V halat takılacak bununla ilgili konuşalım ben bilmiyorum biri aydınlatsın beni

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

sinan paylaştı ortadan kayboldu başkan nabız mı yokluyor acaba :D
çoktan koltuk tasarimina falan karar vermislerdir daha maket yapildiginda pikselli olacagi belliydi ek bi kac yazi yazilir kapaliya Beşiktaş yazilacagini tahmin ediyordum sponsor isimlerinin yazilacagini sanmiyorum tabi anlasma sartlarini bilmiyoruz tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

+ 1903 aynen katılıyorum. Özellikle dikkatimi çekiyor birileri bunu sürekli yapıyor. Nerede bir polemik orada son derece ilginç bir eleştiri tarzı. Tabi ki eleştirelim ama bu kesin yargıya, iftiraya varmasın. Bugüne kadar zaten hep güzel sonuçlar gördük. Dibe vurmuştuk şimdi yükseliyoruz. Rakiplerimiz ise sıkıntıda ve sorunları büyüyor.Büyük resim bu kadar net iken birlik beraberlik içinde hareket etmemiz sorunların çözümünü daha da hızlandırır. Örneğin hep spor gazetelerini eleştiririz Beşiktaş hakkında sürekli olumsuz ve yalan yanlış yazdıkları için ki gerçekten de konu Beşiktsş olunca hep olumsuz ve yalan yanlış yazarlar. Peki, biz burada sık sık aynı Yanlışa düşmüyor muyuz?? Önemli not: bu mesaj kamuyadır, kimse üzerine alınıp polemik yapmaz eminim  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Pikselli olmasın dedik oldu tamam dedik, şimdi sponsor ismi de yazılacakmış sözde..

Arkamızı dönelim bide isterlerse, fahiş fiyatlar olsa neyse normal fiyatlara yazılmamalı..

yeterince para verirlerse sorun yok diyorsun yani :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

çoktan koltuk tasarimina falan karar vermislerdir daha maket yapildiginda pikselli olacagi belliydi ek bi kac yazi yazilir kapaliya Beşiktaş yazilacagini tahmin ediyordum sponsor isimlerinin yazilacagini sanmiyorum tabi anlasma sartlarini bilmiyoruz tabi
bende zannetmiyorum abi bakalım ne olacak

Çevrimdışı GörkemGörkem

Cırpındık cırpındık ucuna kadar geldik fakat şu piksel olayı bütün güzelligi bozacak  :s20:  :steamed:

Çevrimdışı eagleizm

Yeni açık Üst--Aktifbank--1.250 milyon dolar
Yeni açık alt-----Denizbank---900 bin dolar
Eski açık ---------Sportoto--2 milyon 300 bin dolar
Bu şekilde olursa kale arkaları 2 milyon doların biraz üstüne gitmiş oluyor ki bu ilkinden biraz daha iyi en azından:) inşallah böyledir!
BEŞİKTAŞ..

Cırpındık cırpındık ucuna kadar geldik fakat şu piksel olayı bütün güzelligi bozacak  :s20:  :steamed:

:ok: komple siyah istiyordum ama o taraftar boş bıraktığı yerler belli olmasın diyeydi. Alt beyaz üst siyah daha güzel gözüküyor boş kalan yerler de taraftarın ayıbı olsun. :)