Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889362 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı pascal26

Yine bazı arkadaşlar üzülecek bişeyler bulmuşlar kendilerine :tabe:

Arkadaşlar bizim stad için "koltukları pikselli" demek bile doğru değil.

Bizim stadta alt kat beyaz üst kat siyah. 

İki kat loca olduğu için alt kat ve üst kat çok alakasız görünmesin diye araya çok hafif ters renk koltuk serpiştirilmiş. Az önce makete tekrar baktım, piksel etkisi, piksel görüntüsü falan yok. Ha hiç olmasaydı diyene saygı duyarım. Ama inanın belli belirsiz ve "bence" çok da hoş...

Çevrimdışı Fatih

kapalı üste total yazacak yani  :D
Milangaz yazdiracak heralde. Dua edelim de Demiroren yazdirmasin.  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı GörkemGörkem

tabi bu sana göre :)

Benim bu görüsüm zaten %80-85 kisinin görüsüyle aynı yani evet bana göre.

Anketi 10 secenekli acmak yerine  . Pikselli olsunmu olmasınmı diye acılsaydı zaten piksellinin ne kadar geride kaldıgı görülecekti sonucta baska bircok forumdada bu piksel olayı tartısılıyor ve oradada agırlık pikselin cok kötü oldugu yönünde yani aynen dedigin gibi bana göre...

Çevrimdışı kralkartal

Yine bazı arkadaşlar üzülecek bişeyler bulmuşlar kendilerine :tabe:

Arkadaşlar bizim stad için "koltukları pikselli" demek bile doğru değil.

Bizim stadta alt kat beyaz üst kat siyah. 

İki kat loca olduğu için alt kat ve üst kat çok alakasız görünmesin diye araya çok hafif ters renk koltuk serpiştirilmiş. Az önce makete tekrar baktım, piksel etkisi, piksel görüntüsü falan yok. Ha hiç olmasaydı diyene saygı duyarım. Ama inanın belli belirsiz ve "bence" çok da hoş...

Haklı

Çevrimdışı Sarp

Milangaz yazdiracak heralde. Dua edelim de Demiroren yazdirmasin.  :bandit:

Moil 'de yazabilir, Total Türkiye 'de. Ama Total Türkiye yazdıracaktır çünkü daha yeni 350 milyon euro masraf yaptı.
Reklam lazım Total'in yeni yüzüne.  :)

Çevrimdışı cisse557

Koltuk dizaynı kadar saçma bir tartışma konusu görmedim diye başlayan cümleler kadar saçma bir şey görmedim. Kayseri gibi yapalım o halde.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALBATROS

her tribüne sponsor yazılırsa zaten pikselli olmasa bile farketmez çin mahallesi gibi olur  :biggrinking:

Çevrimdışı grlsyr

sponsor yazilarina cok takilmamak lazim. vodafone anlasmasinda belki de tribunlere isim alamiyorsunuzdur. anlasmanin ilk zamanlarinda boyle bir yazi okumustum tribun isimlerini pazarlayamayacagiz diye. buna alternatif olarak o tribunun uzerine isim yazilip tribun ismini dolayli yoldan pazarlamis olabilirler.

cok cabuk hayal kirikligina ugruyoruz taraftar profili olarak. biraz daha gercekci olmak lazim 1990larda sadece onumuzde beko yaziyordu, forma arkasinda, kolda, sortta ve   (basvurumuzu yaptik diye soyluyorum) corapta bile hicbir sey yazmiyordu. formayi 1990larda reklamlarla kaplasak bu nedir reklam tabelasi gibi denirdi. futbol parayla donuyor arkadaslar para da buralardan geliyor. ben denizbank ismini seyretmeye gitmeyecegim ya da ha keza vodafone ya da sportoto da umurumda degil. o yazilar renkli yazilmasin benim icin kafidir -ki oyle birsey de zor yapilir-.

haddim degil ama tavsiyem bunlar gelip gecici seyler denizbank gider bir baskasi gelir biraz daha realist dusunun biraz daha rahatlayin. dusunceme gore sortun arka tarafina hatta formanin yanlarina bile reklam gelecektir 10-20 yil icerisinde. hem para kazanmayalim hem sampiyon olalim olmuyor.

gorev gidip orada takimi desteklemektir. gerisi de teferruattir.

Çevrimdışı harund1k3

Peki Harun bu konuda ne yaptın? Kulübe mail attın mı mesela? Burada ben beğrnmediğimi kulübe mail attım beğenmeyen atsın sesimiz olsun diyor musun? Bursa nr yaptı? Yönetim foruma girip aaaa b3ğrnmemişler mi dedi. O stadı yapan belediye millet gitti şikayet etti değişti. Böyle bir eylemin var mı yoksa burada insanlara diktatör diyerek deşarj mı oluyorsun. Burası resmi bir forum değil. Bak kendi beğenine karşı fikir olunca insanlara demediğin kalmıyor seninde. Ne diktatörlük kalmış ne zorla beğendirmek ne bizim kabullenmiş ezik halimiz. KUMANOVALI da beğenmiyor. Büyük statta iyi durur bizim stat o kadar büyük değil diyor. Fikri ve gerekçesiyle. Tek fikir bence bu. Kalanı genelde şunu yapıyor bu iğrenç şeyin nesini beğenmiyorsunuz. Sana göre iğrenç belki bana göre değil. Bende söylüyorum armalı tasarım olsun. Ama bu benim kişisel fikrim. Kulübün twitter hesabına defalarca attım bunu. Buradan da yazdık ilk çıktığında. Doktor yazmış konuşmayacak mıyız diye. Konuşulacak tabi. Ancak sadece burada konuşursan olmaz. Bir etkin olacaksa ilgili duyacak şekilde tepki vereceksin. Taraftardan koparma falan demişsin. Kopma. Sen bilet aldın da stada mı sokmadı. Sen bizi başka kulüple karıştırdın sanırım. Alırsın biletini girersin. Tepkiniz mutlaka yanıt bulur. Bu stat böyle açılır yazın sökülür koltuklar beğenilen tercihe göre yapılır. Ama senin dediğin gibi gider kartal yuvasından alışveriş yapana hak verirsen bu seferde müşteri değil taraftarız diye sallar insanlar. Bu kez haklı olarak.

Oncelike benim sadece buradan bu konuyu savundugumu mail yoluyla iletisim kurmadigima dair elinde bir kanit var mi ? Arkadaslar biz burada hepimiz besiktasliyiz hepimiz besiktasin iyiligini savunuyoruz tabii ki kulube mail atin, tabii ki tanidik kongre uyesi dostlariniza abilerinize bu konuyu iletin. Ben bunlara karsi degilim neden karsi olayim ki. Necmi abi bu forumun en onemli bireylerinden biridir kendisine ben buyuk saygi besliyorum, fakat burada zorla pixelli tasarimi sevdirtmeye calismasi buradaki onlarca insanin karsit gorus degerlendirmesini hice saymasi bence kucuk bir diktatorluk ornegidir, bence bir dayatmadir. ben bunu soyledim bundan fazlasini soylemedim kendisi hakkinda.

Bize farkli secim sansi birakilmadigi icin kartalyuvasi onerisini koyduk ortaya. bu cozum onerisinde kaybeden yok hem kulup gelir elde eder, hem taraftar secim hakkina sahip olur. Bence bu sekilde iyi bir gelirde elde edilebilir. farki cozum onerileri varsa onlar da degerlendirirlir.

Buraya siddetle yaziyoruz bu konulari cunku bu forumun herkes tarafindan takip edildigini biliyoruz. millet burada twitter'da trolluk yapan renklilerin degil gece 2-3'de harfiyat cikti mi, precast geldi mi takip ede besiktas sevdalilarinin oldugunu biliyor. ben eminim yonetimden de burayi takip eden insanlar mevcut.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Daha once burada yapılan ankette ve diger site ve Besiktas sayfalarındaki anketlerde oldugu gibi bu ankettede Full Siyah acik ara FAVORI ! Alt beyaz ust siyah ise 2.ci sirada her zmanaki gibi
Yani hwr ankette 1.ci Siyah
2.ci Alt beyaz ust siyah oluyor
Ne olurdu ulan su stad Kara duvar olsaydi :bawling: :bawling:

Alt beyaz üst siyah önde yanlız...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Koltuk dizaynı kadar saçma bir tartışma konusu görmedim diye başlayan cümleler kadar saçma bir şey görmedim. Kayseri gibi yapalım o halde.

Forumda ne tartışacağız acaba cidden merak ettim. tuvalet kapı renklerini mi?  Bunu tartışmaktan daha doğal ne olabilir. Acaba Forum kelimesinin nereden geldiğini biliyor mu bunu diyen arkadaşlar. O zaman onlar için küçük bir hizmet yapayım :

Forum hakkında bilgiler

Forum, ülkenin günlük meselelerinin tartışıldığı toplantı. Demokrasi ile idare edilen memleketlerde milletin büyük kısmını ilgilendiren meselelerde, bu hususta ihtisas sahibi kimseler görüşlerini millet önünde (TRT vs.) açıklar. Neticede belli bir sonuca varılır. Forumda, forumu yöneten, idare eden ve foruma katılanlar bulunur. Salonda yapılıyorsa dinleyiciler vardır. Eski çağlarda, Roma halkı bir araya gelerek, kendilerini ilgilendiren işleri etrafı duvarlarla çevrili bir meydanda konuşurlardı. Buralara da forum denirdi.

Forum, panelin
Toplumu ilgilendiren bir konunun dinleyiciler önünde, sohbet havası içinde, uzmanları tarafından tartışıldığı konuşmalara panel denir. Açık oturum ile panel özellikleri yönüyle birbirlerine çok benzerler. Hatta bazı kitaplarda panel ile açık oturum aynı konuşma türü olarak verilir.Tümünü oku (yeni pencerede açılır)
 devamında yapılacaksa başkan, panelin süresini bir saat, forumun süresini de yarım saat olarak sınırlayabilir. Bu durumda panelden sonra forum yapılacağı konuşmalara başlanmadan duyurulmalıdır.

Forum, toplu tartışmaların başlı başına bir çeşidi sayılmamakla birlikte, dinleyicilerin konu üzerinde daha aktif ve farklı bakış açılarıyla düşünmelerini sağlar. Foruma davet edilen uzmanların görüşlerine de müracaat edilerek ortaya çıkabilecek yanlış anlayışların önüne geçilir.

Esasen forumdan amaç belli kararlara varmak değil, konuyu değişik anlayışlarla, farklı boyutlarıyla ortaya koymaktır.

Forumda söz alan dinleyiciler, konuyla ilgisi olmayan özel sorunlarına değinmemelidir. Sorular kısa, açık ve net olmalı, tartışma saygı kuralları içerisinde, kırıcılıktan uzak, samimî bir hava içerisinde yapılmalı, tartışmadan beklenen amaca yardımcı olunmalıdır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Eğer tribünler de sponsor adları yazacaksa koltukların nasıl olduğunun zerre önemi yok benim için , ne yaparsa yapsınlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

1 hafta önce bursalilara parası neyse verelim "en büyük Beşiktaş" actiralim diye dalga geçiyorduk 1 hafta sonra koltuklarda Denizbank yazılı fotoğrafla karşılaşıyoruz. Umarım o yazılar tribünleri belirtmek için vardır orda.

Çevrimdışı Savaş

Gerçekten koltuklarda sponsor ismi yazacaksa büyük hayal kırıklığı yaşarım.

Envai sayıda stadyum yapılıyor. Envai sayıda sponsor alınıyor tribünlere fakat böyle birşey hiç görmedim.

Tribünün de sponsor adı yazılı stadyum gören var mı?

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar forumun amacı tartışma platformu oluşturmak ve fikir beyan etmek.bırakalımda herkes içinden geçeni gönlündekini söylesin.ne var bunda .yok onu anlamıyorum yok buna şaşıyorum.kimse kimseye hakaret etmedikçe herkes istediğini savunsun.amacımızdan uzaklaşıyoruz farkındamısınız.tam koltuk sevdasına döndü iş...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı F1903

@ahmetx Membran örnek görselini paylaşabilir misin acaba? Herkesin derdi pikselli tribün, benim aklım hala membranda :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Forumda ne tartışacağız acaba cidden merak ettim. tuvalet kapı renklerini mi?  Bunu tartışmaktan daha doğal ne olabilir. Acaba Forum kelimesinin nereden geldiğini biliyor mu bunu diyen arkadaşlar. O zaman onlar için küçük bir hizmet yapayım :

Forum hakkında bilgiler

Forum, ülkenin günlük meselelerinin tartışıldığı toplantı. Demokrasi ile idare edilen memleketlerde milletin büyük kısmını ilgilendiren meselelerde, bu hususta ihtisas sahibi kimseler görüşlerini millet önünde (TRT vs.) açıklar. Neticede belli bir sonuca varılır. Forumda, forumu yöneten, idare eden ve foruma katılanlar bulunur. Salonda yapılıyorsa dinleyiciler vardır. Eski çağlarda, Roma halkı bir araya gelerek, kendilerini ilgilendiren işleri etrafı duvarlarla çevrili bir meydanda konuşurlardı. Buralara da forum denirdi.

Forum, panelin
Toplumu ilgilendiren bir konunun dinleyiciler önünde, sohbet havası içinde, uzmanları tarafından tartışıldığı konuşmalara panel denir. Açık oturum ile panel özellikleri yönüyle birbirlerine çok benzerler. Hatta bazı kitaplarda panel ile açık oturum aynı konuşma türü olarak verilir.Tümünü oku (yeni pencerede açılır)
 devamında yapılacaksa başkan, panelin süresini bir saat, forumun süresini de yarım saat olarak sınırlayabilir. Bu durumda panelden sonra forum yapılacağı konuşmalara başlanmadan duyurulmalıdır.

Forum, toplu tartışmaların başlı başına bir çeşidi sayılmamakla birlikte, dinleyicilerin konu üzerinde daha aktif ve farklı bakış açılarıyla düşünmelerini sağlar. Foruma davet edilen uzmanların görüşlerine de müracaat edilerek ortaya çıkabilecek yanlış anlayışların önüne geçilir.

Esasen forumdan amaç belli kararlara varmak değil, konuyu değişik anlayışlarla, farklı boyutlarıyla ortaya koymaktır.

Forumda söz alan dinleyiciler, konuyla ilgisi olmayan özel sorunlarına değinmemelidir. Sorular kısa, açık ve net olmalı, tartışma saygı kuralları içerisinde, kırıcılıktan uzak, samimî bir hava içerisinde yapılmalı, tartışmadan beklenen amaca yardımcı olunmalıdır.

Arkadasın yazdıgını yanlıs anlamıssınız galiba.
Kendisi zaten tartısılması gerektigini belirtmis.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Asıl sorunun, koltuk dizaynının pikselli olmasi degil de tribünlerde sponsor ismi yazması (gerceklik payi varsa)oldugunu gören birilerinin varligini bilmek forum adina sevindirici.

Çevrimdışı GörkemGörkem

arkadaşlar forumun amacı tartışma platformu oluşturmak ve fikir beyan etmek.bırakalımda herkes içinden geçeni gönlündekini söylesin.ne var bunda .yok onu anlamıyorum yok buna şaşıyorum.kimse kimseye hakaret etmedikçe herkes istediğini savunsun.amacımızdan uzaklaşıyoruz farkındamısınız.tam koltuk sevdasına döndü iş...

Arkadasın yazdıgını yanlıs anlamıssınız galiba.
Kendisi zaten tartısılması gerektigini belirtmis.

Çevrimdışı ilhan mansız

Koltuk dizaynı bence hiç önemli değil, kimseye sorulmasına da gerek yok. Bugüne kadar ortaya çıkarılan iş zaten mükemmele yakın, bu klübü yönetenlere biraz güvenip rahat etmektense çok Lüzumsuz tartışmalara girdiğimizi düşünüyorum. Hafta sonu maçımız var ve satılan bilet sayısı stadın Üçte biri bile değil. Bence bu konu çok daha önemli.Birşeyi mutlaka eleştireceksek bu bence stadın niçin halen boş olduğudur. Takım lider ve ardarda kazanacağımız 3-4 maç belki de yarışı kopma noktasına getirecek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başka tribün sponsorumuz var mıydı?
Yeni acik : Spor Toto
Eski acik : DenizBank
Numarali UST : Aktifbank

Bu alt ve ustu ayri ayri sponsorlara verme olayi iyi oldu  her nekadar Anlaşmaları Düşük bulsamda Baskan bu isi biliyor bi tribune 2 Sponsor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GörkemGörkem

Surda yapılan ankette bile zaten piksellilere verilen oyları diger hepsine ( sonucta hangisine verirse versin pikselli istemedigi kesin olan kısım ) oranladıgımızda zaten pikseli isteyen %15-20 arası.

http://strawpoll.me/6044534/r

Çevrimdışı mkundak

kuşaklar arası çatışma böyle oluyor demek ki :)
bizim jenerasyon ilk okulda senede 3 gün fındık verildi ayaklarımız bir tarafımıza vururdu sevinçten sıçrarken, şimdikiler sütü hangi marka getiriyorlar? ambalajı ne? hangi koşullarda saklıyor ve getiriyorlar vs. soruları biz daha aldığımız nefesi vermeden soruveriyorlar :)
henüz orta okul yıllarında beleştepe'de yığılıp, stattakilerin "kapılar açılsın" tezahüratı yapmasını beklerken son 10 - 15 dk. maça girebilirsek kendimizi o haftanın kahramanı sayardık, şimdikiler wi-fi hesabı yapıyor :D
Ben, bu yeni neslin "daha fazla" talepkarlığını seviyorum, hatta gıpta ediyorum. Ama onlar da bizim gibi, gençlik yılları artık üniversite/lise arkadaşları ile bir araya gelinince anlatılan hatıraları mesafesinde uzaklaşan ağabeylerine bu rezillik ya da diktatörlük vs. yaftası yakıştırmasınlar. Hayat uzlaşı ile güzelleşir.
Stad, koltuk konusuna gelince, ben, üzerinde siyah beyaz formayı bizim sokakta görsem kaldırımda izlerim. Koltuğun deseni şekli dikkatimi bile çekmez. Beni ilgilendiren sahada 11 tane siyah beyaz'ın yanımda yöremde onbinlerce kartal yürekli kardeşimin arasında olmaktır.