Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak. Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi. herseyin en iyisini biz biliyoruz havasindasiniz. taraftarin buyuk bolumu bu tasarimi sevmesede "onlar bu isten anlamaz, biz anlariz millet bos konusmasin" tadinca aciklamalar hic hos degil.

Begenmedigimiz Bursa taraftari bile sirf tribundeki bursa yazisini begenmeyip harf karakterini degistirecek guce sahip. ama biz boyle istedigimizi soyleyelim bir anlam ifade etmiyor. bu belki kucuk bir ornek ama besiktas yonetimi taraftarini her gecen gun daha cok kulubunden kopartma mentalitesinde. su cok acik ki biz bu yonetimden once de buradaydik sonra da burada olacagiz.

@Necmi bu arada benim cozum onerime hic deginmemissin bile. Klasik Necmi abi tartismasi iste. Siz burada karsi tarafin soylediklerine kulaginizi kapatip tartisiyorsunuz. Ben gayet akillica bir cozum onerisi getirdim, bir sayfa yazi yazmissiniz ama ona hic deginmemissiniz bile.
öneri güzel olabilir beğenmediğimiz bursa harf karakterini değiştirebilecek güce sahip demişsin de abi bursa koltuk seçimini taraftar yapmadı ki onlarda da beğenmeyenler vardı örneğin bizde Beşiktaş yazsında bir harfi çoğunluk beğenmez ise değiştiremez miyiz zannediyorsun taraftarından koparma mantalitesi nedir ? bahsettiğin eğer bir taraftar gurubu içinse Beşiktaş sadece bir taraftar gurubundan ibaret değildir

Çevrimdışı Oktay

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak. Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi. herseyin en iyisini biz biliyoruz havasindasiniz. taraftarin buyuk bolumu bu tasarimi sevmesede "onlar bu isten anlamaz, biz anlariz millet bos konusmasin" tadinca aciklamalar hic hos degil.

Begenmedigimiz Bursa taraftari bile sirf tribundeki bursa yazisini begenmeyip harf karakterini degistirecek guce sahip. ama biz boyle istedigimizi soyleyelim bir anlam ifade etmiyor. bu belki kucuk bir ornek ama besiktas yonetimi taraftarini her gecen gun daha cok kulubunden kopartma mentalitesinde. su cok acik ki biz bu yonetimden once de buradaydik sonra da burada olacagiz.

@Necmi bu arada benim cozum onerime hic deginmemissin bile. Klasik Necmi abi tartismasi iste. Siz burada karsi tarafin soylediklerine kulaginizi kapatip tartisiyorsunuz. Ben gayet akillica bir cozum onerisi getirdim, bir sayfa yazi yazmissiniz ama ona hic deginmemissiniz bile.
yazını okudum.. kurduğun şu cümle ''Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi.''  eşeltirini çöp etmiş gitmiş

Çevrimdışı Ensar

+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ALBATROS

sudan ucuza sponsorluk alıp birde tribüne isim yazmak gibi bir durum olmaz düşünüyorum

Çevrimdışı Fatih

öneri güzel olabilir beğenmediğimiz bursa harf karakterini değiştirebilecek güce sahip demişsin de abi bursa koltuk seçimini taraftar yapmadı ki onlarda da beğenmeyenler vardı örneğin bizde Beşiktaş yazsında bir harfi çoğunluk beğenmez ise değiştiremez miyiz zannediyorsun taraftarından koparma mantalitesi nedir ? bahsettiğin eğer bir taraftar gurubu içinse Beşiktaş sadece bir taraftar gurubundan ibaret değildir
Degistiremezsin.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı canergiray77

Stada giriş açısından en uygun yer yeni açık tarafı engelli taraftarlarımız için. O yüzden giriş ve çıkışlarda çok rahat edeceksin dostum eminim @canergiray77
abi yalovada yaşıyorum bir kerecik'de olsa Şeref Bey inönü stadında maç izledim gökdelen tarafıydı engelli tribünü ve o gökdelene bakan kale hiç görünmüyordu büyük büyük hoparlörler ama istanbulda çok giden var sanırım maca engelli olarak bu yüzden hep merak etmişimdir  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Oktay

Degistiremezsin.
sana göre öyle.. beynini çünkü öyle şartlanmışssın

Çevrimdışı Ensar

Sessiz kalanlar pikselli dizaynı kabul ediyor demek değil , bende dünden beri bu konuda konuşmadım çünkü gerekenler söyleniyor ama kamuoyu adına fikir vermesi için fikrimi belirteceğim , piksel geçiş istemiyorum , hiç güzel bulmuyorum , örnek olan juventus stadı da çok çirkin duruyor güzel bulan da neyini beğeniyor anlamıyorum , bu stadın fotoğrafları görüntüsü sehrin tanıtımında bile kullanılacak , uefa inşaat halinin fotoğraflarını sitesine koyuyor bitmiş halini koymayacak mi ? ayrıca bi stadın fotoğrafını düşündüğünüzde taraftarli halinden ziyade boş mimarisi gelir aklınıza , her bakımdan koltuk dizaynı çok önemli , kesinlikle taraftarın fikri alınmalı idi , taraftarın bu kadarcık olsun söz hakkı elinin izi olmalıydı.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 12:38:09 Ensar ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı gokhanson

arkadaşlar stad konusuyla doğrudan ilgili değil ama adı sebebi ile burada yazmak istedim.
konu operatörün takımımıza özel olarak çıkartmış olduğu 1-3 ve 5 tl lik paketleri var, stadın çatısının kalkmasıyla kendimce ödüllendirmek ve takımıza katkıda bulunmak adına bu paketlere ben de kayıt oldum.
bunun hem takımımız için şu anki katkısı, hem de olası sponsorluk anlaşmaları için de sayımızı, gücümüzü gösterecek olması sebebiyle katılımın önemli olduğunu düşünüyorum.
ayda 3 tl nedir ki?

Çevrimdışı harund1k3

Iste ben buradaki yorumlardan ve yonetimin genel olarak taraftar ile olan iliskisinden onu bile degistiremeyecegimizi dusunuyorum. ayni sekilde pixelli koltuk bursa stadina yapilsaydi ve begenilmeseydi taraftar baskisiyla degistirilirdi onlarda.

Besiktasi taraftarindan koparma mevzusu budur iste, yonetim en basitinden koltuk tasariminda bile taraftarin ne soyledigini dinlemeye cekiniyorsa ben burdan bunu cikartirim. Fakat konunun buradan devam etmesi hayirli degil. ben sadece koltuk meselesiyle alakali yazdim taraftar yonetim iliskisini mevzunun farkli yerle kaymasini istemem.

Çevrimdışı harund1k3

yazını okudum.. kurduğun şu cümle ''Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi.''  eşeltirini çöp etmiş gitmiş

Hocam ben buradaki boyle oldu kabullenin, hosunuza gitse de gitmese de boyle olacak diyen hatta bunla kalmayip zorla begendirtmeye calisanlara karsi boyle yazdim. cunku baya doldum bu konuyla alakali. bu sekilde zoraki dayatmalarin hicbirinden hazzetmiyorum ve bana biraz kucuk capli diktatorluk gibi geliyor, konu bir de besiktas olunca hepten sinirleniyorum. Haddimi astiysam ozur dilerim.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sonuna kadar katılıyorum helal olsun. :ok:

:photo:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sessiz kalanlar pikselli dizaynı kabul ediyor demek değil , bende dünden beri bu konuda konuşmadım çünkü gerekenler söyleniyor ama kamuoyu adına fikir vermesi için fikrimi belirteceğim , piksel geçiş istemiyorum , hiç güzel bulmuyorum , örnek olan juventus stadı da çok çirkin duruyor güzel bulan da neyini beğeniyor anlamıyorum , bu stadın fotoğrafları görüntüsü sehrin tanıtımında bile kullanılacak , uefa inşaat halinin fotoğraflarını sitesine koyuyor bitmiş halini koymayacak mi ? ayrıca bi stadın fotoğrafını düşündüğünüzde taraftarli halinden ziyade boş mimarisi gelir aklınıza , her bakımdan koltuk dizaynı çok önemli , kesinlikle taraftarın fikri alınmalı idi , taraftarın bu kadarcık olsun söz hakkı elinin izi olmalıydı.

Aynen ve elbette zevk meselesi ama Juventus stadı gördüğüm en çirkin koltuk tasarımı olabilir..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

bu koltuk  tasarımı ne zaman sanat oldu... ulan ben inönü stadında yıllarca taşta oturdum maç seyrettim nice şampiyonluklar gördüm koltuk falan bilmezdik ... bu yeni nesil beşiktaşlılar acayip takıntılı çıktı bende bunu bi türlü çözemedim

Çevrimdışı Ensar

bu koltuk  tasarımı ne zaman sanat oldu... ulan ben inönü stadında yıllarca taşta oyurdum maç seyrettim nice şampiyonluklar gördüm koltuk falan bilmezdik ... bu yeni nesil beşiktaşlılar acayip takıntılı çıktı bende bunu bi türlü çözemedim
Ben devre arası hariç hiç oturmam abi koltuğa , hatta üzerine basıldığı için üstüne de oturamazsin incecik sırt kısmına koyarsın da oturmak eziyet haline gelir , koltuksuz olsun çok da dert değil ama koltuk olacaksa kafaya takılır abi yeni bir stad yapıyoruz oraya ve Beşiktaş için her şeyin en iyisini en güzelini istiyoruz olay bu :)

Çevrimdışı ahmet türken

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 12:53:28 ahmet türken ]

Çevrimdışı Oktay

en güzel tribün dolu tribündür boş tribünde sanat eseri koltuk dizayn etsen nolur...anca boş beleş bakarsın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben forum yöneticisi olmadığım için yazmakta sakınca görmüyorum. Birincisi Necmi yazına sistem arızası nedeniyle 2 parça halinde cevap vermiş ve ilk kısımda önerine cevabını belirtmiş. İkincisi her ikinizin yazdıklarını da okudum; Necmi gerekçelerini de açıklayarak piksel konusuna değinirken sen pek gerekçe sunmadan sadece iki araba örneği ( Sera etkisi ) vermiş ve senin gibi düşünmeyenlerin görüşlerine rezil demişsin. Takım elbisesini beğenmediğin bir arkadaşına rezil giyinmişsin demekle eş değer bir söylem bu. Pek şık olmamış, sana yakışmamış vs vs tarzı bir betimleme daha uygun olurdu. Üçüncüsü diktatörlükle suçlamışsın ama Necmi kimseye pikselli olacak bunun haricindeki fikirler yazılmasın silinecek dememiş ki .
Bana soracak olursan önerini canı gönülden destekliyorum. Çizdirirsin 10 tane farklı tasarım , koyarsın kartal yuvalarına ve kasada aldığın ürünün ödemesini yaparken verirler sana bir liste görüşünü bildirirsin böylece taraftara önem verdiğini gösterirsin  :ok:
Bu fikri ilk olarak Yunus Emre Dökmeci kardeşim ortaya atmıştı sanırım.

Bu yazını " tamamen katılıyorum " vs diyerek onaylayan kardeşlerimi anlayamıyorum. Bence onlar tüm yazışmaları okusunlar, anlasınlar ona göre hak versinler. Hangisinin piksel istemeyen mesajı silinmiş oturup düşünsünler.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 13:00:08 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı gokhanson

tribün dolu olsun o zmn koltuklar da görünmez , çirkin olsa bile kimse farketmez :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Birkaç kişi koltuk tasarımı ile ilgili forumda anket yapılmasını önermişte geçtiğimiz günlerde zaten @ahmetx abi böyle bir anket yaptı.

Lütfen biraz daha dikkatli takip edelim forumu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tarık16

benim içinde pikselli olmuş veya olmamış .. ya da alt beyaz üst siyah . ya da tamamı beyaz veya siyah çokta önemli değil ama bir konuda arkadaşlara katılıyorum.. arkadaş gelecek 50-60 yılın stadyumunu yapıyorsun ve taraftarın bu stadyumda hiçbir etkisi katkısı yok.. sadece taraftara önem verdiğini göstermek için dahi şu koltuk meselesi ankete sunulabilirdi.. çok mu şey istiyoruz ki acaba?

Çevrimdışı attila_metu

en güzel tribün dolu tribündür boş tribünde sanat eseri koltuk dizayn etsen nolur...anca boş beleş bakarsın

Boş tribün görüntüsünün estetiğine önem vermeyenlere saygı duyuyorum ama onların da karşı görüşe saygı duyması gerekli. bu gibi yorumlar hoş değil.
google'a herhangi bir stadın ismini yazıp arattığınızda karşınıza gelen görsellerden yüzde kaçı dolu tribündür acaba?