Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı ers1903

pixeller tribünün en tepesinde  :icool:

Tam isabet loca koltuklari siyah olacagi icin renk gecisi harika olacak hic siritmayacak  :ishock:

Çevrimdışı Emre.Guler

twitterda paylaştım sorun olmaz herhalde

Çevrimdışı bhdr

Ben de koltukların piksel geçişli olmasına pek sıcak bakmıyorum fakat burda bir kaç arkadaşın düşündüğü ya da hayal ettiği kadar göz yorucu can sıkıcı bir görüntü olmayacağına da eminim. Hele karar aşamasında en az bizim yaptığımız kadar beyin jimnastiği yapılmış ve bütün alternatifler değerlendirilmiştir.. sonuçta yapan el devlet değil işinde uzman bir çok beyin ve gözden bahsediyoruz.çatıya 17 milyon yatıran çimi son teknoloji yapan bir ekibin koltuk dizaynını baştan sağma yapması mümkün olamaz. En güzeli ve en heyecan vericisi olacak ve herkes memnun kalacaktır adım kadar eminim. :) O yüzden piksel taraftarı olmamama rağmen içim çok rahat benim.

Çevrimdışı umutdogan62

herkese günaydın,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D
Kale arkaları tribün isimleri yer değiştirmesi gerekmiyor mu?
1
9
0
3JK

Çevrimdışı SDemirsoy

sanırım maket ile aynı :) pixel geçişleri alt tribünün üstlerinden bağlayarak üst kata geçiş sağlıyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Kale arkaları tribün isimleri yer değiştirmesi gerekmiyor mu?
evet tesr yeni açıkta denizbank eski açıkta spor toto olmuş  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

O arakat olmak zorundaydi
Orada Bufeler taraftar dolasim alanalari Wc ler ve herseyden once oraya KULUP BINASI taşınacak...
Orasi cok buyuk bir alan bakma oyle durduğuna..
Emre kulüp binası bir alt katta olacak. Arkadaşın camekan dediği yerden alt tribün girişi var. Kapalı tarafinda da engelliler için tribün var.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serdart

Günaydın arena. Pixel olayına niye takıldınız anlamadım. Zaten o stadı anca maçlarda göreceğiz onlar da dolu olacak çoğu maçta. Hatta az seyircili maçlarda pixel olayı daha fazla seyirci varmış havası veriyor. Hem oyuncu hem izleyen hem rakip için önemli diye düşünüyorum. Zaten taraftarın 3te1 gelse 3te 4lük performans sergiliyor. Bence pixel önemsiz bi ayrıntı. Benim anladığım çatının üstününn tamamlanması en az 3 ayı buluyor. Burada önemli olan bi tarafta çalışma yapılırken koltuk takılıp takılmayacağı. Ama zemine geçilmesi sanırım mart nisan ı bulacak. Haziran anca hazır olur gibi.

Çevrimdışı ahmet türken

herkese günaydın,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D
böylece tribün koltuklarında ne yazacağı belli oldu :icool:  . o kadar para verdikten sonra bende olsa yazdırırdım adımı

Çevrimdışı AmaralGürses

O arakat olmak zorundaydi
Orada Bufeler taraftar dolasim alanalari Wc ler ve herseyden once oraya KULUP BINASI taşınacak...
Orasi cok buyuk bir alan bakma oyle durduğuna..

Bütün bunlar yine olsun zaten sadece o arasının üzerinden Tribünün devam ettiğini düşün yani arkadaki alanı etkileyecek birşeyden bahsetmiyorum.

Bu durumda yeni açık alt da üstle ayni yerden girip çıkabilirdi yani yekpare bir tribün. (Evet, Signal Iduna park hayranıyım) Hala neden olmadı ben anlayabilmiş Değilim. Ha, engelli taraftarlar ise mesele o zaman boynumuz kıldan ince ama bu Tasarımı mecbur kılacak teknik bir gerekçe göremedim hala.

Çevrimdışı ahmet türken

@bjk_mabet  in dün akşam attığı resimlerde eski açıktaki ve kapalıdaki alt kat çıkış kapılarının duvarlarına kalıp takmışlar. neden acep? sadece düzeltmek maksatlımıdır bilemedim

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serkan7738

sanırım maket ile aynı :) pixel geçişleri alt tribünün üstlerinden bağlayarak üst kata geçiş sağlıyor

numaralı boş kalmış orayada benim ismimi yazsınlar bari  :icool:

Çevrimdışı AmaralGürses

böylece tribün koltuklarında ne yazacağı belli oldu :icool:  . o kadar para verdikten sonra bende olsa yazdırırdım adımı

Neden ki? Biz aynı tribünler için renklilerin kazandığından daha fazlasını mı alıyoruz? Arada bariz bir fark yoksa ve onların aksine sponsor isimi yazdırıyorsak çok kötü bence. Üzüldüm.

Çevrimdışı cursedofdragon

herkese günaydın,

başıma birşey gelmicekse güzel olacağa benziyor  :evillol:

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalnız ben ilk kez gördüm sponsor isimlerinin tribüne yazıldığını?
Biraz garip olmamışmı özellikle taraftar tribün sponsorluk anlaşmalarını mali olarak az buluyorken?

Çevrimdışı ers1903

Bu sponsor isimleri avrupa maclarinda sikinti olabilir ,gorunmesede mac oncesi idman vs yapiliyor ordada bir 15 dk cekim yapiliyor ,yani uefa kendi sponsorunu kullaniyor..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

herkese günaydın,

Aha Kapalida BEŞİKTAŞ yaziyor
En cok istedigim sey buydu
 :halay: :halay: :halay: :halay:
 :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :sevinc :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

tribünde sponsor ismi bence yazmaz belirtmek için kullanılmış olabilir bu hemde sponsorlar ters burada :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yok gelip doldurmaya niyetleri yokta o yüzden koyu renk olsun boşluklar belli olmasın istiyorlar :D

Adam ciğerimizi biliyor :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu sponsor isimleri avrupa maclarinda sikinti olabilir ,gorunmesede mac oncesi idman vs yapiliyor ordada bir 15 dk cekim yapiliyor ,yani uefa kendi sponsorunu kullaniyor..

Yeni açık ve eski açık tribünün büyük çoğunluğu kamera açısının dışında kalıyor pek sıkıntı çıkaracaklarını sanmam

Çevrimdışı AmaralGürses

Şimdi baktım sponsorluk gelirlerine eğer isim yazdırılacaksa bu şekilde tam bir REZALET, FIYASKO. Ilk defa bu zamana kadar böyle bir ifade hatta buna benzer ifadeler kullanıyorum çünkü rakamları görünce kan beynime sıçradı. Şöyle ki,

TOKİ Stadında aynı tribünler için Pegasustan iki yıl için 8, opel'dense 2.5 yıl için 10 milyon dolar almış gs. Yani yıllık 4 milyon dolar, kabaca 11 milyon tl.

Biz denizbankla 5 yıllığı 20 milyon tl, totoyla da 10 yılı 50 milyon tl den anlaştık. Yani 4-5 milyon tl yıllık !

GS nin yarısından azına! Ve bir de üzerine gidip isim mi yazdırıyoruz adamlara PES doğrusu Aklım almıyor!