360 skorboard yalan oldu komple. ben ilerde bir gün para olursa takarlar falan diye ümit ediyordum da bu çatıya takarlarsa karşı tribünü hiç göremeyeceğiz.
hiç bir zaman doğru değildiki tek pikselin maliyeti 1 € ve 25 M piksel minimum
buda 25 M€ demek oluyor şimdi herhangi bir zamanda bir yönetimin böyle bir harcamayı yapabileceğini düşünüyormusun
yapacak kadar çok paramız olsa zaten emin ol catıyıda değiştiririz birde anlamadığım siz maça karşı tribünü görmek içinmi geliyorsunuz
birde engellese engellese en tepedeki iki üç sırayı engeller öyle bir konuşuyorsunuzki stadda 42000 kişi var ama göremese 3000 kişi göremez
ama siz 42000 inde göremeyeceği gibi bir algı oluşturuyorsunuz. gerçekten merak ediyorum söylediğinize kendiniz inanıyormusunuz
birde engelleyecekmi engellemeyecekmi bellide değil neden peşin hükümlü oluyorsunuz bu güne kadar peşin hükümle konuşulan her şey havada kaldı
bu gün bir resim gördüm kapalının en üst prekastından çekilmiş ama numaralının en üst sırası görünüyordu. orda halat bir iki sıra alta düşse bile görüntüyü kesmiyorki
betonarme yapılırken neymiş beton yüzeyler bozukmuş diye az yaygara koparılmadı gidin bakın bakalım bozuk bir beton görecekmisiniz
boşa yaygaraydı defalarca öyle kalmayacak dediğimiz halde burda söylenmeyen kalmadı aynı şey prekast altları için geçerliydi
çok kötü görünüyormuş diye az yaygara çıkmadı ama aylardır tek bir şikayet duymadım prekast altları görünüyor ve çirkin diye
demekki neymiş peşin konuşmamak gerekiyormuş gerçi bu eleştiriyi yapanların çoğu bu tip şeyleri yönetime bel altı vurmak için kullanıyordu
her şeyi sürekli kötü gösterme eğilimi içindeydiler. o zaman konuşmak kolaydı eleştiriler çirkindi bilgisizce sallanıyordu
şimdi yapılan eleştiriler tam tersi Beşiktaş sevdasıyla yapılıyor artık stadın kalitesini herkes görüyor ve daha iyi nasıl olabilir diye eleştiriyor.
şimdi keyifle okuyoruz çünkü eleştiri zevke göre yapılıyor.
çatı konusunda rahat olun burda fotoya göre yorum yapıyorsunuz o boyutta bir stadda o çatı kayboluyor orda baskın görünecek olan membran
oda çok yukarda kedi yolları görünür oda tribün üstünde kalıyor juve stadının çatısına kimse laf etmiyor ama yukardaki resme bakın karşı tribünleri nasıl kapatıyor
bizim çatı çok daha zarif ve o şekilde kapatmayacak