Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı poyraz11

Maraton var diye bugùn çalişma yok sanirim:((

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar akşam maçları için saha içi aydınlatması nasıl olacak? Çizim felan bir şekli var mı? dışarıdan direk şeklinde aydınlatma olmayacak sanırım, çatıya mı dizilecek aydınlatmalar?
Evet Catinin ic halkasinda olacak Aydinlatma sistemi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Bağlanmış uzun ve V Halatlardan foto atabilecek bir kartal yok mu?

:photo:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kartal Ç

"beşiktaş ikinci başkanı olarak 25 milyonluk demir satmışınız bu doğru mu?"
Bu nasıl bir eleştiridir arkadaş. maliyetine demir vermiş adam geç ödenen parasına kur farkı da almamış. o zaman aynı demiri daha ucuza veren birini tutup  kolundan getireydin klübe. Halan avam projede 18 uygulama projesinde 25 bin ton demir kullanıldı diyor. Daha sağlam olacaksa gerekiyorsa dökme demirden yapsın stadı. ne olacak? Sanki demir inşaata kullanılmadı da evine götürdü millet.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 13:53:08 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Anıl

272.000 Bu sezonki Rakamlarsa iyi
Lakin Gecen Sezon 350.000 nin uzerinde Forma sattik
Boyle devam ederse bu sezonda ayni rakami yakalarız hemen hemen...
14-15 sezonunda satılan forma sayısı 272.404.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALBATROS

30 dk önce

birleştirdikleri kolonlara küfeki yapıyorlar bakalım nasıl duracak

Çevrimdışı Efe

az cok az 400 bin derken baya az kalmis forma satislari bu sezon 300 bini bulur insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

birleştirdikleri kolonlara küfeki yapıyorlar bakalım nasıl duracak
zaten onlar oranin numarali tribun belli olsun diye yapildi yeni acikla eski acikla iliskiyi kesmek icin eski acik tarafinada yapacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

az cok az 400 bin derken baya az kalmis forma satislari bu sezon 300 bini bulur insallah

daha sezonun ilk yarısının ortasındayız. 2. yarı takım gaza basarsa rahat 400 olur.

Bu arada üst kısım küfekileri için yeniden iskele kurulma işi olmaz heralde. O sepetli vinç rahat yetişiyor üstlere. Ama bikaç vinçle eş zamanlı çalışmak lazım.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 14:26:30 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence yanlis biliyorsun @Anıl
Bu rakam bu senenindir
Gecen sene 300.000 i gectik diye baskan soylemisti zaten :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi selamlar benim konuşmalarımdan dem vurmuşsun biraz.. sözüm size değil bu stadın mimarına değil falanına filanına değil. Zaten konuşmamda mecbur kalındı ve böyle yapıldı dedim. Stadımızı mimari acıdan eleştiremem zira dış görünümü ciddi şekilde güzel ve zarif bir tasarım olmuş, ülke genelindeki stadlara oranla çok üst standart bir yapı. Hani olur ya insanın içinde ukte kalır ah şuda oluverseydi der, benimkisi o misal.. evet biliyorum mecburen eski açık öyle alçak kaldı. biliyorum keşke 1-2 metre daha yüksek olsaymışta çatı son 4-5 basamakta görünseymiş dememe rağmen 40 santimin bile başımızı ağrıttığını bunların hepsi biliyrum abi, benimkisi eleştiri değil ''keşke''.. Gönül isterdi o saçma yasaklar olmasydı da eski açık, çatı ve kapasite gibi durumları istediğimiz gibi yönetseydik. Kimse yanlış anlamasın stadmız çok güzel biran önce bitmesi ve güzel günler görmek dileğiyle saygı ve sevgi abi... Bu arada bi abimizde yaşca benden büyük ama ismini unuttum konuşmamdan rahatsız olmuş. eski açık ve çatı hakında stadımızı olumsuz gösteriyosun diye. Bu stad sizin olduğu kadar benimde gözbebeğim.   
@emre1  yok kardeşim senin yazından dem vurmadım yanlış algılamışsın
senin lafına söylesem direk seni alıntılar öyle konuşurum senin bahsettiklerini bahseden
çok kişi var ve ben aslında genele konuştum bel altı vurmadım senden öncede bu konuda ciddi anlamda
eleştiri yapan bir sürü insan vardı aslında ne biçim mimar diye bir başka arkadaş söylemişti daha öncesinde
ben genel anlamda konuştum üstüne alma insanlar eleştiri yaparken zorunluluklarıda göz önüne koyup ondan
sonra adil bir eleştiri yapmak zorunda yükseklik sınırımız olduğunu bile bile neden daha yükseğe kaldırmıyorlar
demek eleştiri olmuyor benimde çok hoşuma giden bir şey değil çatının göz hizasına gelmesi ama bunu neden böyle yaptılar diye
eleştiremem çünkü nedenini biliyorum başka tek yolu tribünleri alçaltmak oluyor bundada kapasite kaybı demektir
o dahada tercih edilemez bir durum yani burda kötünün iyisi tercih edilmiş oluyor malesef.
orda çatının bir buçuk metre daha yukarıya kalkmasının ne boğaz görünümünü ne lokasyonu etkileyen bir konu olmadığı
ve bunun farkedilemeyeceği bile aşikarken bize bunu mecbur tutanları eleştirmek yerine bunun için yapanı eleştirmek aslında
amacın eleştiri değil bel altı vurmak gerçeğini ortaya çıkartıyorki benim kabul edemediğim bu
tamam biz Beşiktaşız eğer yasa buysa bunu kabul eder ve sindiririz ama madem yasa böyle o zaman neden bu yasayı süzere uygulanmadığını
sorma hakkımızda var.Biz ayrıcalık istemiyoruz ama kimseyede ayrıcalık gösterilmesin

Çevrimdışı iyimserure

zaten onlar oranin numarali tribun belli olsun diye yapildi yeni acikla eski acikla iliskiyi kesmek icin eski acik tarafinada yapacaklardir
bence oraya büyük bir beşiktaş logosu ve vodafone yazısı gelecek

Çevrimdışı toedeyou

Çevrimiçi Necmi

Protokol girişi  @Efe  orda zaten projelerden birinde görünen bir giriş vardı özel bir çalışma yapılıyor

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

yanlız başkan rüzgar sağnak denen kişiye fena çaktı .çokta iyi yaptı

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar divan kurulu ile ilgili konuları burda konuşmuyoruz bunu diğer başlıklarda yapabiliriz
ama burda esneklik yok burası sadece stadyum inşaatı takip başlığı burda konuyu dağıtmayalım

Çevrimdışı harund1k3

arkadaşlar divan kurulu ile ilgili konuları burda konuşmuyoruz bunu diğer başlıklarda yapabiliriz
ama burda esneklik yok burası sadece stadyum inşaatı takip başlığı burda konuyu dağıtmayalım

Biz burada stat ile alakali passolig mevzusunu konustugumuz zaman bile aninda siliniyor mesajlarimiz. Ama adamlar sabahtan beri burada kongre muhabbeti yapiyo, bisey yapan yok !

Çevrimdışı Efe

Biz burada stat ile alakali passolig mevzusunu konustugumuz zaman bile aninda siliniyor mesajlarimiz. Ama adamlar sabahtan beri burada kongre muhabbeti yapiyo, bisey yapan yok !
bugun pazar cok bakamadim diger denetcilerde bakamamistir o yuzden mudale gelmemistir necmi abi uyari yapmis bu yeterli devam etseydi silme yapilirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Passolig konusuda stad inşaatıyla alakalı bir konu değil kardeşim
burda inşaat süreci konuşuluyor sürekli mesaj silmeyi bizde istemiyoruz
bu tercih ettiğimiz bir konu değil ama bu forumun başka başlıklarıda var
sizlerde diğer başlıklara daha fazla saygı duyar ve ilgili konuyu o başlıkta tartışmaya
açarsanız silinmez kaldıki başka forumlarda konu dışı yapanda ceza alıyor
biz hiç bir zaman böyle bir yola sapmadık ama istiyoruzki her üyemiz bunun muhakemesini
kendisi yapsın doğru olanı istediği için yapsın bizim zorlamamızla değil burası bizim hepimizin
ve her yerde dağılmanın ve her başlığı konu dışılarla kaosa sokmanın mantığı yok
ne aradığımızı bulabiliyoruz nede insanlar her hangi bir konuyu layıkıyla takip edebiliyor

Çevrimdışı mkundak

Merhabalar.
Daha fazla ziyaretçi olarak kalmak istemedim.
Stadımızın hemen her aşamasını sizlerin sayesinde an be an takip ederek, heyecanımızı ve hasretimizi dindirme konusunda katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür etmek için bile üye olmam gerektiğini düşünerek aranıza katıldım.

Çevrimdışı idil

Merhaba herkese iyi pazarlar.bir engelli kardeşimizden şu mesajı aldım. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum sorusunu cevalayayım..

Çok merak ediyorum engelli tribününden foto çekip atabilir misiniz, tam orayı çizgiyle çizerek..  Bu tribüne asansörlerle mi çıkılacak ?yer var mı  acaba ?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kral_bjk

videodan anladığım kadarıyla yeni açık çatal merdiven olmayacak tek sıralık merdiven var orda yoksa yanlışmı gördüm

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar.
Daha fazla ziyaretçi olarak kalmak istemedim.
Stadımızın hemen her aşamasını sizlerin sayesinde an be an takip ederek, heyecanımızı ve hasretimizi dindirme konusunda katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür etmek için bile üye olmam gerektiğini düşünerek aranıza katıldım.

Hoşgeldin kardeşim