Necmi abi selamlar benim konuşmalarımdan dem vurmuşsun biraz.. sözüm size değil bu stadın mimarına değil falanına filanına değil. Zaten konuşmamda mecbur kalındı ve böyle yapıldı dedim. Stadımızı mimari acıdan eleştiremem zira dış görünümü ciddi şekilde güzel ve zarif bir tasarım olmuş, ülke genelindeki stadlara oranla çok üst standart bir yapı. Hani olur ya insanın içinde ukte kalır ah şuda oluverseydi der, benimkisi o misal.. evet biliyorum mecburen eski açık öyle alçak kaldı. biliyorum keşke 1-2 metre daha yüksek olsaymışta çatı son 4-5 basamakta görünseymiş dememe rağmen 40 santimin bile başımızı ağrıttığını bunların hepsi biliyrum abi, benimkisi eleştiri değil ''keşke''.. Gönül isterdi o saçma yasaklar olmasydı da eski açık, çatı ve kapasite gibi durumları istediğimiz gibi yönetseydik. Kimse yanlış anlamasın stadmız çok güzel biran önce bitmesi ve güzel günler görmek dileğiyle saygı ve sevgi abi... Bu arada bi abimizde yaşca benden büyük ama ismini unuttum konuşmamdan rahatsız olmuş. eski açık ve çatı hakında stadımızı olumsuz gösteriyosun diye. Bu stad sizin olduğu kadar benimde gözbebeğim.
@emre1 yok kardeşim senin yazından dem vurmadım yanlış algılamışsın
senin lafına söylesem direk seni alıntılar öyle konuşurum senin bahsettiklerini bahseden
çok kişi var ve ben aslında genele konuştum bel altı vurmadım senden öncede bu konuda ciddi anlamda
eleştiri yapan bir sürü insan vardı aslında ne biçim mimar diye bir başka arkadaş söylemişti daha öncesinde
ben genel anlamda konuştum üstüne alma insanlar eleştiri yaparken zorunluluklarıda göz önüne koyup ondan
sonra adil bir eleştiri yapmak zorunda yükseklik sınırımız olduğunu bile bile neden daha yükseğe kaldırmıyorlar
demek eleştiri olmuyor benimde çok hoşuma giden bir şey değil çatının göz hizasına gelmesi ama bunu neden böyle yaptılar diye
eleştiremem çünkü nedenini biliyorum başka tek yolu tribünleri alçaltmak oluyor bundada kapasite kaybı demektir
o dahada tercih edilemez bir durum yani burda kötünün iyisi tercih edilmiş oluyor malesef.
orda çatının bir buçuk metre daha yukarıya kalkmasının ne boğaz görünümünü ne lokasyonu etkileyen bir konu olmadığı
ve bunun farkedilemeyeceği bile aşikarken bize bunu mecbur tutanları eleştirmek yerine bunun için yapanı eleştirmek aslında
amacın eleştiri değil bel altı vurmak gerçeğini ortaya çıkartıyorki benim kabul edemediğim bu
tamam biz Beşiktaşız eğer yasa buysa bunu kabul eder ve sindiririz ama madem yasa böyle o zaman neden bu yasayı süzere uygulanmadığını
sorma hakkımızda var.Biz ayrıcalık istemiyoruz ama kimseyede ayrıcalık gösterilmesin