Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Fikret Orman bence Türkiye'nin en iyi sportif baskani .. Gerçekten bu konuda çok sanslisiniz.

Bu stat sizi o kadar rahatlatacakki, diger kulüplerden 10 sene ileride olacaksiniz.

Tesisler, Stat, Sponsor, Transfer Politikasi, Besiktas kulübü çok dogru yolda ..
seni de bu doğru yolda görmek isteriz  :tabe: @martin40

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bak mutelif duyumlar alıyorum 44,000 diye  :naughty: :naughty: :yerlerde:
gel şu işi 46000 de bağlayalım en iyisi :D

Çevrimdışı selçukaras

@Efe @Necmi iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak.

eski açıktaki moda merkezi ve özellikle müze ve kartal yuvası inşaatları ne durumda bilginiz var mı acaba.
fotolarda hiç göremedik uzun süredir.
ve @keremfrat1 bir ara oraların da fotolarını çekebilir misin acaba.

Çevrimdışı ALBATROS

mabet uğrasaydı da skorbordu sorsaydık  :bandit:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi Necmi

Sen merak etme stadı gören kamerayı kurmadan yapamaz. Hani biz yapsak ne işe yarar adamlar kullanmayacak olduktan sonra. Mesele kamera değil ki yönetmen. O ne isterse biz onu izliyoruz.
sanmam artık bu işi gören örümcek yerine yarasa kullanmak varken kim neden örümcek kullansın
her stada kuracağına bir tane al her yayında kullan :D kaldıki maçlarda sürekli görüyoruz tepemizde bir tane uçuyor o alet acaba lig tv ninmi yoksa
polismi uçuruyor çünkü maç yayınlarında üstten çekime pek rastlamıyoruz

Çevrimdışı Efe

eski açıktaki moda merkezi ve özellikle müze ve kartal yuvası inşaatları ne durumda bilginiz var mı acaba.
ince işler yavaş oralarda diğer yerler daha öncelikli şimdilik sene döndükten sonra oralarada gereken önem verilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

sağda ve solda duvarları kapatamıyorlarki orda geçiş olduğu için başlayamıyorlar
şantiyenin tek giriş çıkış noktasında bulunuyor. ama müze ve kartal yuvasıyla ilgili çalışmalar başladı diye biliyorum
2.60 kotuna kadar zeminler bitmiş diye duydum yukarı doğru bitirerek çıkıyorlar. numaralıda korkuluklar bitmiş yeni açığa geçmişler
ferforjeler devam ediyor. içerde işler iyi gidiyor ocak ayında biter gibi görünüyor. insanlar fotoları hep inşaat halinde gördükleri için
bir şey anlamıyorlar aslında localar mesela boya badana işi kalmış tavan kaplamalarıda bitirmişler. genelde resimlerde lambri kaplama olacak yerler
hiç bir şey yapılmamış gibi duruyor insanlarda moral bozukluğu yaratıyor. ama onlar yapılmak için zemini bekliyorlar merak etmeyin hızlı bir şekilde
yapılır. el tutacak işler bitti taş kaplama bitti elektrik mekanik bitti havalandırma yangın tesisatları bitti Başkan bu günde dedi ben üç aydır diyorum
çatıya odaklanın o bittiğinde her yer bitmiş olur.

Çevrimdışı karakartalım

@Necmi abi kaç bin koltuk sipariş edildi ordan belki biseyler cikar  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi murat

50 bin diye hatırlıyorum ama emin değilim.tabi bu bütün koltukların takılacağı anlamına gelmez.

Çevrimdışı karakartalım

@MURAT latife kapasite muhabbeti orda stad açılsın gerisi olur bi şekilde olmaz bi durumdayken clup herşey güzel şekilde işler oldu oluyor taktir ediyorum 😊

Çevrimiçi Necmi

diyelimki 80000 şimdi bundan ne çıkartabiliriz :D

Çevrimdışı Samet_

Yalnız 46 bin iyi olurdu be :) deplasman tarafı falan da var 44 bin kemiksiz bize kalırdı 45 46 olsa kapasite harika olur ya

Çevrimdışı karakartalım

@Necmi abi çok şey cikar bizim başkan hiç biseyin yedegini dahi olsa hesap yapmadan almaz 😊

Çevrimdışı karakartalım

Yanlız bu kapasite muhabbeti bide çatı sigara gibi hemen çekiyor insanı 😄😄

Çevrimdışı Samet_

Yanlız bu kapasite muhabbeti bide çatı sigara gibi hemen çekiyor insanı 😄😄
Çok cazip ya hep bi heves yaratıyor fazlası için  :)

Çevrimdışı AmaralGürses

diyelimki 80000 şimdi bundan ne çıkartabiliriz :D

Stadın kapasitesinin 80,000 olduğunu çıkartabiliriz mesela abi  :naughty: :naughty

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 01:01:26 AmaralGürses ]

Çevrimdışı harund1k3

ulan su stat kac kisi olacak, 5000 fazla olsun 10000 fazla olsunculari stat bittikten sonra bulacaksin. bakalim kac maca gitmis, kac urun almis kartal yuvasindan. lafim durumu olup'da gitmeyecegini farz ettiklerime yaziyorum lafim yanlis anlasilmasin.

Arkadaslar 43000 iyidir. bu rakam arttikca gereksiz bos tribun goruntulerine maruz kalacagiz. istedigimiz baskiyi yaratamayacagiz tribunde. benim umudum passo'dan oturu yoktu ama simdi passo kalkti e bileti kulupten alicaz ben buyuk bir artis bekliyorum. 43000 olsa passo kalksa, kombine sahipleri maclara gelse, passoya kuskun taraftar gelse (benim tahminim en az 10000 kisi) baya her mac tiklim tiklim oynanir.

Çevrimiçi murat

ulan su stat kac kisi olacak, 5000 fazla olsun 10000 fazla olsunculari stat bittikten sonra bulacaksin. bakalim kac maca gitmis, kac urun almis kartal yuvasindan. lafim durumu olup'da gitmeyecegini farz ettiklerime yaziyorum lafim yanlis anlasilmasin.

Arkadaslar 43000 iyidir. bu rakam arttikca gereksiz bos tribun goruntulerine maruz kalacagiz. istedigimiz baskiyi yaratamayacagiz tribunde. benim umudum passo'dan oturu yoktu ama simdi passo kalkti e bileti kulupten alicaz ben buyuk bir artis bekliyorum. 43000 olsa passo kalksa, kombine sahipleri maclara gelse, passoya kuskun taraftar gelse (benim tahminim en az 10000 kisi) baya her mac tiklim tiklim oynanir.

ufak bir detay var stadın kaba inşatı bitti.stada 42 bin koltuk takılmasıyla 45 bin koltuk takılması arasında ne fark olacak.45 bin veya 42 bin koltuk takılıp 30 bin kişi gelse ne farkedecek
stadın boyutu belli.hep dolu oynayalım diye az koltuk takmak pek akılcı değil.

Çevrimdışı cadavra

Demin forum sitelerini gezdimde bursa yerin atinda ki otoparka daha baslamamis timsahin kafasini yapan sirket iflas etmis bunlar acmadan biz acarsak acayip makara olur hee.

Çevrimdışı Hunter1987

Video ya göre v halatlar yerlerine takılmış galiba yoksa yaniliyor muyum ?

Çatı isleri başladı başlayalı benim devreler yandı, herşeyden bihaber yazılanları okuyorum sadece 😃

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimiçi Necmi

Video ya göre v halatlar yerlerine takılmış galiba yoksa yaniliyor muyum ?

Çatı isleri başladı başlayalı benim devreler yandı, herşeyden bihaber yazılanları okuyorum sadece 😃

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

evet yanılıyorsun :D

Çevrimiçi Necmi

Demin forum sitelerini gezdimde bursa yerin atinda ki otoparka daha baslamamis timsahin kafasini yapan sirket iflas etmis bunlar acmadan biz acarsak acayip makara olur hee.
çok önemli bir şey değil onlardan önce açsak ne olur sonra açsak ne olur
bizi kimlerle yarıştırıyorsunuz ne zaman bir takım kendi stadını yapar işte o zaman
gün yarışına gireriz devletin parasıyla yapılan stadyumlar önce bitse ne olur sonra bitse ne olur.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

çok önemli bir şey değil onlardan önce açsak ne olur sonra açsak ne olur
bizi kimlerle yarıştırıyorsunuz ne zaman bir takım kendi stadını yapar işte o zaman
gün yarışına gireriz devletin parasıyla yapılan stadyumlar önce bitse ne olur sonra bitse ne olur.

+ Bursa takıntısından vazgeçelim. Nimetten saymasınlar kendilerini.

İlave olarak İyi geceler :)

ysariusta

• Ziyaretçi

+ Bursa takıntısından vazgeçelim. Nimetten saymasınlar kendilerini.

İlave olarak İyi geceler :)
Doğru lafa şapka çıkarılır