@Efe @Necmi iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak.
eski açıktaki moda merkezi ve özellikle müze ve kartal yuvası inşaatları ne durumda bilginiz var mı acaba.
fotolarda hiç göremedik uzun süredir.
ve @keremfrat1 bir ara oraların da fotolarını çekebilir misin acaba.
sağda ve solda duvarları kapatamıyorlarki orda geçiş olduğu için başlayamıyorlar
şantiyenin tek giriş çıkış noktasında bulunuyor. ama müze ve kartal yuvasıyla ilgili çalışmalar başladı diye biliyorum
2.60 kotuna kadar zeminler bitmiş diye duydum yukarı doğru bitirerek çıkıyorlar. numaralıda korkuluklar bitmiş yeni açığa geçmişler
ferforjeler devam ediyor. içerde işler iyi gidiyor ocak ayında biter gibi görünüyor. insanlar fotoları hep inşaat halinde gördükleri için
bir şey anlamıyorlar aslında localar mesela boya badana işi kalmış tavan kaplamalarıda bitirmişler. genelde resimlerde lambri kaplama olacak yerler
hiç bir şey yapılmamış gibi duruyor insanlarda moral bozukluğu yaratıyor. ama onlar yapılmak için zemini bekliyorlar merak etmeyin hızlı bir şekilde
yapılır. el tutacak işler bitti taş kaplama bitti elektrik mekanik bitti havalandırma yangın tesisatları bitti Başkan bu günde dedi ben üç aydır diyorum
çatıya odaklanın o bittiğinde her yer bitmiş olur.