Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873845 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mahmut

Son bir saat içinden fotolar
Eski açık orta halatta da çalışmalar başlamış
yeni aciktakini bagladilar mi acaba

Çevrimiçi murat

:alala: kızılderililerin arabasımı var
@MURAT  karıştırdın onlar soluk benizlilerin arabaları olacak :kop: :kop: :kop:
hemen çevireyim kızılderili filmlerindeki arabalar diyeyim. :D aslında o da kovboy filmi veya western filmi diye geçiyor  :D

Çevrimdışı Berk

Kafami karıştıran bir soru var.Çatimızin üstü seffaf olacak mi.Veya saydamlık ne kadar olacak cevap verirseniz sevinirim

Çevrimdışı Erhan

Kafami karıştıran bir soru var.Çatimızin üstü seffaf olacak mi.Veya saydamlık ne kadar olacak cevap verirseniz sevinirim

Şeffaf olmucak hocam.Öndeki ring kısmı şeffaf panel olması düşünüyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

şimdi birazdan gelirler şeffafı napcan hocam yıldızları mı seyretcen derler :D Karşı tribünü mü seyretcen diyorlar onuda derler :D

Çevrimiçi Necmi

cevap verip sevindireyim o zaman seni
olmayacak

Çevrimiçi Necmi

Bunun elips versiyonu olacakta inşaat ve bitmiş hali arasında bombe farkı neden acaba.Foto ile oynanmış mı ki :alala: Güneşin açısından dolayı galiba abi

işte hiç alakası yok burda bombeler yuvarlak bizde üstleri düz
sahada arkaya gelen geniş semerlere bak yuvarlak değiller @Erhan

Çevrimiçi Kartal Ç

Bunun elips versiyonu olacakta inşaat ve bitmiş hali arasında bombe farkı neden acaba.Foto ile oynanmış mı ki :alala: Güneşin açısından dolayı galiba abi

Işıktan kaynaklanıyor. 2 si beyaz biri şeffaf 3 halka olarak düşünürsen ortadaki ve en dıştaki halka bombeli. ortadakinde daha bariz olmasının sebebi
bombeli dilimlerin merkeze doğru sıklaşmasından kaynaklanıyor. en dış halka da da hafif bombeler var ama dilimler daha geniş olduğu için pek belli olmuyor.

Çevrimdışı Efe

bugun oglen su eski aciktaki uzun halati bitirirlerse v halatlarida takmaya baslarlar bu 2 uzun halat takmadan v halatlarida takmanin bi manasi kalmiyor o yuzden ilk onlari taktilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

şimdi birazdan gelirler şeffafı napcan hocam yıldızları mı seyretcen derler :D Karşı tribünü mü seyretcen diyorlar onuda derler :D
birazdan gelecek olanların yapacağından farklı bir şey yapmıyorsun şu an
eleştirme hakkına sahip olduğunu düşünüyorken birilerininde sizi eleştirme hakkına sahip olduğunu
neden kabul etmiyorsunuz nasıl eski açık alçak neymiş manzara görünüyormuş kelimesi ne kadar saçmaysa
sonuçta oraya manzara seyretmeye değil maç seyretmeye geliyorsun aynı şekilde tribünlerin son üç sırasını göremeyeceğim demekte o kadar tuhaf
oluyor bu boş ve bencede saçma bir konuşma biz 40 cm yukardayız diye bir ay mühürlü kaldık orda insanlar neden iki metre daha yukarı kalkmıyor
mimarlar becerememiş derse evet gerçekten saçmalamış olurlar senin karşı tribünleri görmenin tek koşulu o tribünlerin
3 sıra eksik yapılması yani kapasitenin 4000 civarı düşmesi neymiş en üst sıradaki foto çekemeyecekmiş
bari alçak yapsaydıkta rahat foto çekebilselerdi çünkü bu kapasiteden daha önemli bir şey çatıyı kaldıramayacağımıza göre
tek seçenek tribünleri indirmek oluyor @cursedofdragon  evet saçma konuşana saçmalıyorsun diyebilmemiz gerekiyor
tam bir ay bu nedenle mühür yedik unutma buna ramen bu çatı neden yükselmiyor denirse tepki görmeside çok normal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

bugun oglen su eski aciktaki uzun halati bitirirlerse v halatlarida takmaya baslarlar bu 2 uzun halat takmadan v halatlarida takmanin bi manasi kalmiyor o yuzden ilk onlari taktilar
bence orayada sj takmamaları mantıksızdı @Efe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

birazdan gelecek olanların yapacağından farklı bir şey yapmıyorsun şu an
eleştirme hakkına sahip olduğunu düşünüyorken birilerininde sizi eleştirme hakkına sahip olduğunu
neden kabul etmiyorsunuz nasıl eski açık alçak neymiş manzara görünüyormuş kelimesi ne kadar saçmaysa
sonuçta oraya manzara seyretmeye değil maç seyretmeye geliyorsun aynı şekilde tribünlerin son üç sırasını göremeyeceğim demekte o kadar tuhaf
oluyor bu boş ve bencede saçma bir konuşma biz 40 cm yukardayız diye bir ay mühürlü kaldık orda insanlar neden iki metre daha yukarı kalkmıyor
mimarlar becerememiş derse evet gerçekten saçmalamış olurlar senin karşı tribünleri görmenin tek koşulu o tribünlerin
3 sıra eksik yapılması yani kapasitenin 4000 civarı düşmesi neymiş en üst sıradaki foto çekemeyecekmiş
bari alçak yapsaydıkta rahat foto çekebilselerdi çünkü bu kapasiteden daha önemli bir şey çatıyı kaldıramayacağımıza göre
tek seçenek tribünleri indirmek oluyor @cursedofdragon  evet saçma konuşana saçmalıyorsun diyebilmemiz gerekiyor
tam bir ay bu nedenle mühür yedik unutma buna ramen bu çatı neden yükselmiyor denirse tepki görmeside çok normal

:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

bence orayada sj takmamaları mantıksızdı @Efe
o halatlar uzun oldugu icin aslinda yari gucte bi strand jacke baglansalardi simdi o cekerdi zaman kaybi yaratti 2 gun 2 gundur bekli simdiye v halatlar bitme asamasina gelirdi neyse artik yerine taksinlarda su v halatlara baslasinlar 19.03 e yetismesi gerekiyor soylediklerine gore :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2015, 13:19:51 enemy1903 ]

İlk halatın montajı bitmek üzere...

@yusufgul

attığın resim gözükmüyor.

Çevrimdışı attila_metu

Ben catinin alcak olmasini beyeniyorum. Hatta mumkun olsa biraz daha alcak olsa keske. Yuksek catilar ambiyansi bozuyor bana gore. Alcak, basik, baskili bir ortam yaratacaktir. Karsi tribunun 3 sirasini gormekten daha onemli benim icin.

Çevrimdışı İhsan

Ön bölgeler şeffaf olacak ama arka taraf membran kaplama olcak. Membran kaplama bir miktar ışık geçirir. Çimler için bir avantajdır. Ama geçen ışık çok fazla olmadığından çatı profilleri gölge olarak sahaya yansımaz (gündüz maçları önemli).
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erhan

Bence özür dilemelisin.Şu yorumun yakışıyor mu bu kadar seviyeli olan foruma.

Senin her soruna böle cevaplar verelim hoşuna gider mi?Böyle yaparsak ne hale gelir burası düşünür müsün?

Çevrimdışı Erhan

işte hiç alakası yok burda bombeler yuvarlak bizde üstleri düz
sahada arkaya gelen geniş semerlere bak yuvarlak değiller @Erhan

Düz derken @Necmi abi.Bana aynı ürünler gibi geldi :alala:

Senin her soruna böle cevaplar verelim hoşuna gider mi?Böyle yaparsak ne hale gelir burası düşünür müsün?

Özür dilenecek birşey yaptığımı düşünmüyorum.Ben daha önce fikrimi belirttim sadece karşı tribünü göremicez dedim birisi çıktı siz maç izlemeye mi geliyorsunuz yoksa tribünü mü dedi.Ben karşılık verip konuyu uzatmak istemedim çünkü bende cevap versem konu uzayacak böyle böyle.Bu sefer espirili bir dille söyledim fikrimi.Ben herkesin fikrini görüşüne yorumuna saygı duyuyorum.Seviyesiz bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.Benim büyüğüme küçüğüme her zaman saygım vardır.Siz olayın başını bilmediğiniz için direk bana yükleniyorsunuz ama olsun önemli değil.

Çevrimdışı cadavra

artık canlı yayın kamerası olsun ya bu dakıkadan sonra vites artıcak her gun ciddi bi ilerleme olacak stadda

Çevrimdışı İhsan

Bence de Özür dilemelik bir durum yok. Hatta çok espirili bir şekilde başkalarını inceden ve incitmeden eleştirdi.
Come to Beşiktaş