nasıl daha büyük ya bana inandırıcı gelmedi hiç madem öyleyse niçin bizim kapasitemiz 42 onlarınki 50 ?
Rakamlar yalan soylemez hem genislik hem yukseklik hemde uzunluk olarak daha buyuk bizim stadimiz..
Diger nedenlere gelince , Saracoglu C60 gorus acisina gore insaa edildi , Merdiven bosluklari Uefa kriterlerini karsilamiyor , Kale arkarinda kucuk plastik koltuk kullanarak kapasite Artisi sagladilar ayrica o koltuklar Neredyse biribirine yapisik sekilde bu boslukta Uefa standartlaini karsilamiyor o yuzden Avrupa maclarinda Stadin kapasitesi Uefa tarafindan 45.000 e dusuruluyor

Bizim stada gelince C90 gorus acisina iygun sekilde insaa edilip , Merdiven boslugundan koltuk genisligi ve koltuk aralari bosluklarina kadar tamamen Uefa standartlarina ve kriterlerine gore insaa ediliyor , Bizde kale arkalarindaki koltuklarda maratinlardaki gibi katlanabilir genis koltuk vs vs birde bize 42.000 kapasite siniri verildi ne Ilce emniyet nede Valilik o bolgede 42.000 den fazla taraftarin bulunmasini istemiyor birazda zorunlu yani , Kapasiteye gelince kesinlikle 42.000 degil daha fazla bunu stadin icine girince cok daha iyi anliyorsun ! Ben hem Saracoglunda mac izlemis hemde Vodafone arenaya girmis biri olarak söylüyorum bizim stad her acidan daha buyuk , Ilerki yillarda Tadilat adi altinda yada resmi izinle kapasite artisi olacaktir , Stad kapasiteye gore daha buyuk...
@osman1903