Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

belki şöyle de olur. 2016-2017 sezonunun başında ilk maçımızı oynar 19*03*2017 de de  stadımızın resmi açılışını yaparız.Bitti  gitti.  :ishock:

:lol:  Sen yat uyu.Ben seni 2017  Martında  uyandırırım.Naaptın yahu.  :lol:

Çevrimdışı Akın

Kapasiteyi çok önemsemiyorum. İngiltere gibi rakibi ve hakemi etkilemek daha önemli. Küçük stadlarda bile bunu iyi yapıyorlar.

Kapasiteyi çok önemsemiyorum. İngiltere gibi rakibi ve hakemi etkilemek daha önemli. Küçük stadlarda bile bunu iyi yapıyorlar.
Acikcasi bende kafaya cok takmiyorum artik , zira 42.000 ustunu Derbi ve Eufa , S.l maclari haric dolmasi zor + olarak 42.000 en ideal stad kapasitesi bence en fazla 45-48.000 daha buyugu hem kotu gorunuyor hemde gorus acisi zorlasiyor , 42.000 tam bir Arena ortami kutu gibi bence simdilik yeterli :ok:
Bizim 42.000 taraftarımız renklilerin en az 60.000 ine Bedel.oldugunuda ekleyeyim :tabe:

42.000 i her Mac Dolduracagimizi düşünüyorum simdi Inonude 32.000i dolduramiyorduk diyenler olacaktir , O is oyle değil iste
Yeni stadyumlarin Stada taraftari cektigi kanitlanmis bir gercek :tabe:
Gs 22.000 lik Asy yi dolduramazken Toki de 40.000 kombine satip cogu mac fulll oynadi , Konya 10.000 i dolduramazken Passoya ragmen 30.000 ortalamayi yakaladi vs vs diger yapilan stadlardada durum ayni olacaktir..
42.000 her mac Fulll oynayalim bizden burada 1 puan alan takim 3 puan almis gibi kutlama yapar :bandit:

@Necmi abi Kiyida kosede foto yokmu kriz tuttu :busted_cop:
Maci semtte izleyecek olan stadin onunden gecen biri foto atarsa tadindan yenmez :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Kiyida kosede foto yokmu kriz tuttu :busted_cop:
Maci semtte izleyecek olan stadin onunden gecen biri foto atarsa tadindan yenmez :bandit:
yok

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ddc1979

[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 18:58:48 ddc1979 ]
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ddc1979

Fb kale arkasi koltuklarını yenilemis , ve koltuklara Fenerbahce yazmislar ama Berbat olmus :bandit: :biggrinking:
Cok basit ve goruntu kirliligi olmus bence...
Edit : Fotoyu ekkedim..

Valla şu anda fenerin standındayım Görevli olarak. Senin o gördüğün kareografi için konulan mukavva kağıtlar :)
Koltukların değiştiği falan yok :))
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı osman1903

Bizim stad Enine de yuksekligine de genisliginede daha buyuk Saracoglundan , rakamlar defalarca yazilmisti burada daha once ama hatirlayamadim simdi...
@ahmetx abi Rapor sunar simdi :biggrinking:
nasıl daha büyük ya bana inandırıcı gelmedi hiç madem öyleyse niçin bizim kapasitemiz 42 onlarınki 50 ?

Çevrimdışı Erhan

4 üçgen boru konmuştur diye ümit ediyorum bugün  :eyes

nasıl daha büyük ya bana inandırıcı gelmedi hiç madem öyleyse niçin bizim kapasitemiz 42 onlarınki 50 ?
onun nedeni az yukarida yazdim zahmet edip okursan gorursun @osman1903

Çevrimdışı Ahmetsahin

Şu işe bak. Bu zamana kadar inşaatlar vs konuyla alakası olmayan ben bugün stadın yanından geçerken, "vay baksanıza strand jack yerleştiriliyor" diye seviniyorum. Yanımdakiler garip garip bakıyor :)

Bu arada yeni açık kapalı tarafına yerleştirilirken çekilen bu foto saat 15:35 civarında çekildi. Gördüğüm kadarıyla vinçler vızır vızır çalışıyordu.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir gulusu var sanarsin strand jack yerlestiriliyor... :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Rakamlar yalan soylemez hem genislik hem yukseklik hemde uzunluk olarak daha buyuk bizim stadimiz..
Diger nedenlere gelince , Saracoglu C60 gorus acisina gore insaa edildi , Merdiven bosluklari Uefa kriterlerini karsilamiyor , Kale arkarinda kucuk plastik koltuk kullanarak kapasite Artisi sagladilar ayrica o koltuklar Neredyse biribirine yapisik sekilde bu boslukta Uefa standartlaini karsilamiyor o yuzden Avrupa maclarinda Stadin kapasitesi Uefa tarafindan 45.000 e dusuruluyor :ok:
Bizim stada gelince C90 gorus acisina iygun sekilde insaa edilip , Merdiven boslugundan koltuk genisligi ve koltuk aralari bosluklarina kadar tamamen Uefa standartlarina ve kriterlerine gore insaa ediliyor , Bizde kale arkalarindaki koltuklarda maratinlardaki gibi katlanabilir genis koltuk vs vs birde bize 42.000 kapasite siniri verildi ne Ilce emniyet nede Valilik o bolgede 42.000 den fazla taraftarin bulunmasini istemiyor birazda zorunlu yani , Kapasiteye gelince kesinlikle 42.000 degil daha fazla bunu stadin icine girince cok daha iyi anliyorsun ! Ben hem Saracoglunda mac izlemis hemde Vodafone arenaya girmis biri olarak söylüyorum bizim stad her acidan daha buyuk , Ilerki yillarda Tadilat adi altinda yada resmi izinle kapasite artisi olacaktir , Stad kapasiteye gore daha buyuk... @osman1903
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 19:33:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı asyakartalı

iç çemberin montajına başlanmış.yanlış görmediysem 1 kesin takılmış,2.de takılmış olabilir gün içinde.2.çemberde oldukça hızlanmış.bayrama kadar çemberi toparlarız mesajı var bugünkü çalışmada.

Çevrimdışı osman1903

onun nedeni az yukarida yazdim zahmet edip okursan gorursun @osman1903
umarım fenerin kareografisini koltuk değişmiş gibi algıladığın mesajı kastetmiyosundur ayrıca neyi açıkladın 42.000 ideal demişsin neye göre ideal? evet inönü de 32 yi dolduramıyorduk ama yeni stad demek stada daha fazla seyirci gelmesi demek stadla birlikte başarılarda artacaktır bu da farklı bir seyirci çekme etkeni tabi daha büyüğü kötü gösteriyormuş önsezilerine göre mi karar verdin buna 70000 lik allianz arena çok mu kötü görünüyor arena kutu gibi demişsin 47000 olsa daha mı büyük olacaktı sanki

umarım fenerin kareografisini koltuk değişmiş gibi algıladığın mesajı kastetmiyosundur ayrıca neyi açıkladın 42.000 ideal demişsin neye göre ideal? evet inönü de 32 yi dolduramıyorduk ama yeni stad demek stada daha fazla seyirci gelmesi demek stadla birlikte başarılarda artacaktır bu da farklı bir seyirci çekme etkeni tabi daha büyüğü kötü gösteriyormuş önsezilerine göre mi karar verdin buna 70000 lik allianz arena çok mu kötü görünüyor arena kutu gibi demişsin 47000 olsa daha mı büyük olacaktı sanki
Bak en acik su sekilde soyleyeyim , atiyorum bizim 10 koltuk yerlestirdigimiz bir siraya onlar kucuk koltuk kullanarak 13 koltuk yerlestirsmisler ve aralarinda bosluk yok denecek kadar az bu nedenle kapasitesi yuksek gozukuyor , onlar kale arkasina bizim koltuklardan koyup bzimki gibi bosluk biraksalar kapasiteleri maksimum 45.000 olur..
Bizim stada gelince benim tahminim 46-47.000 civari gerçek kapasite ama bize verilen kapasite ve yukseklik siniri nedeni ile resmi kapasite 41.903 :ok:

Çevrimdışı osman1903

Rakamlar yalan soylemez hem genislik hem yukseklik hemde uzunluk olarak daha buyuk bizim stadimiz..
Diger nedenlere gelince , Saracoglu C60 gorus acisina gore insaa edildi , Merdiven bosluklari Uefa kriterlerini karsilamiyor , Kale arkarinda kucuk plastik koltuk kullanarak kapasite Artisi sagladilar ayrica o koltuklar Neredyse biribirine yapisik sekilde bu boslukta Uefa standartlaini karsilamiyor o yuzden Avrupa maclarinda Stadin kapasitesi Uefa tarafindan 45.000 e dusuruluyor :ok:
Bizim stada gelince C90 gorus acisina iygun sekilde insaa edilip , Merdiven boslugundan koltuk genisligi ve koltuk aralari bosluklarina kadar tamamen Uefa standartlarina ve kriterlerine gore insaa ediliyor , Bizde kale arkalarindaki koltuklarda maratinlardaki gibi katlanabilir genis koltuk vs vs birde bize 42.000 kapasite siniri verildi ne Ilce emniyet nede Valilik o bolgede 42.000 den fazla taraftarin bulunmasini istemiyor birazda zorunlu yani , Kapasiteye gelince kesinlikle 42.000 degil daha fazla bunu stadin icine girince cok daha iyi anliyorsun ! Ben hem Saracoglunda mac izlemis hemde Vodafone arenaya girmis biri olarak söylüyorum bizim stad her acidan daha buyuk , Ilerki yillarda Tadilat adi altinda yada resmi izinle kapasite artisi olacaktir , Stad kapasiteye gore daha buyuk... @osman1903

bu mantıklı bir açıklama :ok:

Birde 42.000 lik diger stadlarla karsilastirildiginda bziim stadin buyuklugu daha bariz ortaya çıkıyor..
En basiti Konya stadi , Konya stadi Bizim staddan her acidan daha kucuk tribun sira sayilari dahil ama kapasite 42.000 !
Konyada kapasiteyi 42.000 e tamamlayabilmek icin her tribune stad bittikten sonra 3 er sira portatif tribun eklediler kapasiteyi ancak bu sekilde 42.000e denklestirdiler gobekleri catladi 42.000e denklestirene kadar ve onlarda kucuk koltuk kullandilar eger o 3 er sira portatif tribun eklenmeseydi kapstesi maksimum 37.000 di :bandit:
Buyuk ihtimalle projede hata yapildi...
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 20:05:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Vodafone arena ile Saracoglunu karsilastirmak Mercedes ile Dogani karsilastirmak gibi birsey..
Saracoglu stadi C60 gorus acisina sahip oldugu icin stadin 4 bir yaninda Kör noktalar mevcut bu stadda cok Derbi izledim Fblilerin arasinda :biggrinking:
Mesela en basitinden her 2 kale arkasinin koselerinde Kocaman bir duvar var ve sahanin sadece yarisi gözüküyor yani orta sahadan sonrasi gozukmuyor :biggrinking:
Diger sikinti kale arkalrinin alt katinin en on 3 sirasindan diger kale Gozukmuyor bu nedenle Dikkatli izleyin kale arkalrinin alt katindaki ilk 3 sira genelde bombos oluyor maclarda :ok:
Bizim stadimiz C90 gorus acisina gore yapildigi icin stadin her kosesinden sahanin her tarafi net bir sekilde gorulecek. Yani asla kor nokta olmayacak C90 gorus acisi zaten bunun icin uygulanan bir sistem...
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 20:29:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı alfaoz

Bak en acik su sekilde soyleyeyim , atiyorum bizim 10 koltuk yerlestirdigimiz bir siraya onlar kucuk koltuk kullanarak 13 koltuk yerlestirsmisler ve aralarinda bosluk yok denecek kadar az bu nedenle kapasitesi yuksek gozukuyor , onlar kale arkasina bizim koltuklardan koyup bzimki gibi bosluk biraksalar kapasiteleri maksimum 45.000 olur..
Bizim stada gelince benim tahminim 46-47.000 civari gerçek kapasite ama bize verilen kapasite ve yukseklik siniri nedeni ile resmi kapasite 41.903 :ok:
İnşallah millet koltuğu kaptırmamak için omuz omuza vermekten kaçmaz.  Malum aralar bu kadar geniş olunca biraraya gelmek zor olacak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah millet koltuğu kaptırmamak için omuz omuza vermekten kaçmaz.  Malum aralar bu kadar geniş olunca biraraya gelmek zor olacak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic sikinti olmaz merak etme olimpiyatta da ononudede herkes koktuklari birakip ortada toplaniyordu yine oyle olur saflari siklastriririz :ok:

Çevrimdışı Efe

@Efe  bence bayramdan önce bitecek onlar dün başladılar o işe
önce pabuçların ayarını yapıyorlar dün pabuçlarla uğraştılar
hımm güzel haber o zaman bayrama kadar biter 6 gün kaldı çalışma günü yarın takmaya başlarlarsa çarşambaya kadar biter
Şampiyon Beşiktaş JK