Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010063 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Strand jack montajı kapalıya doğru gidiyor galiba bu yeni açık ve eski açıkta ortada bulunan çok uzun halatlara strand jack takılmayacak çünkü onlara bağlanan herangibi kelepçe yok eğer onlara strand jack bağlanmazsa 40 starnd jack takılacak demektir  :)

strand jack baglanır efe sadece 2li v halat yok orda direk baglanıyor

Çevrimdışı Efe

strand jack baglanır efe sadece 2li v halat yok orda direk baglanıyor
hiç bi hazırlık göremedim uzn süredir bakıyorum bişey yapacaklar mı diye es geçtiler yeni açıktakini strand jack standıda koymadılar tam kolonun üzerine denk geliyor o halat bakalım ne yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yeşil oklar uzun borulardan sonra v halatların ortasına uzanacak aparatı gösteriyor buda borumu halat mı olacak bilmiyoruz siyah gösterilmiş ayrıca çatının sütünların dışına doğru çıkıntısıda olacağı kesin projede gösterilmiş diğer tüm gösterilenler harfiyen uygulanıyor şuan :)
boruda değil halatta değil @Efe   :D
yerdeki kare profiller var onlar dümdüz gidip kirişlere bağlanacak membranda onlara bağlanacak
sanırım onların üstü kanallı oval membrandan gelecek sularda o kanalın içinden geçerek tahliye borularına ulaşacak
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 02:16:03 Necmi ]

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese Günaydın

Kaç gündür resim yok bunalıma girdim  :steamed: :busted_cop:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı erzurum1903

herkese günaydın 47 gündür hiç bakmadım stada bu gün baktım, içeride mutlaka çalışma yapılmıştır ama çatı bıraktığım gibi duruyor.

Çevrimdışı ahmetx

herkese günaydın 47 gündür hiç bakmadım stada bu gün baktım, içeride mutlaka çalışma yapılmıştır ama çatı bıraktığım gibi duruyor.
biri kral çıplak dedi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

strand jacklerde , uzun halatlarda ve çatı 2. halkada ilerlemeler oldu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı erzurum1903

biri kral çıplak ded
biri kral çıplak dedi  :D

ahmetx benim açımdan süpriz bişey yok esasen ben tahmini süremi nisan 2016 olarak koymuştum, muhtemelen o tarihlere açılacak daha erken olursa ki umarım olur, süpriz olacak bana. lakin 47 gün hiç bakmadım bir kez bile, anlayacağın bu sürede daha radikal bir değişiklik bekliyordum belkide bu beklentidendir hayal kırıklığım.

Çevrimdışı CUBUKLU

iç birinci halka ne zaman tamamlanır acaba arkadan gelen 2. halka hızlı ilerleyecek gibi stand jacklerde tamamlandığı zaman ekim ortası gibi çatı kalkmaya başlayacak sanırım
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Efe

iç birinci halka ne zaman tamamlanır acaba arkadan gelen 2. halka hızlı ilerleyecek gibi stand jacklerde tamamlandığı zaman ekim ortası gibi çatı kalkmaya başlayacak sanırım
goruntu ekimin 2. haftasi gibi gornuyor bayramda calisma olursa ekim 10 a kadar kaldirma baslar yoksa bi kac gun daha sarkabilir
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 11:54:30 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ilerlemeyi ancak cok yakin fotolardan gorebilirsiniz ilerme yok demek sadece fotolara bakarak soylenen bi söz ilerme cok ama gorunmuyor cati havaya kalkacak ekim ayi basi daha nasil bi lerleme olsun parca takma islemleri hizla suruyor 4 vinc her gun durmadan parca takiyor strand jack enine boru strand jack standi beyaz iskele gunluk yapilan isler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar Fikret Orman aciklamasinda bayramdan sonra catiyi kaldircaz demis!
Ama hangi bayram ?? Onuda soylese iyi olurmus Adam daha sonra cikip Ben 19 Mayis Genclik Ve Spor bayrami icin soylemistim diyebilir! Ben beklerim!
Gecen gun Yemen Eksioglunu dinledim iyi bir Besiktasli ve Aile olarak Turkiyenin en buyuk insaatcilarindan O da Hazirandan once imkansiz dedi.
Bana kalirsa stad Mayis seciminde koz olarak kullanilacak Ozamana kadar bitirme cabasi olur.

Burdaki herkese saygim sonsuz 24 saat takip edip yorumlar yapiliyor ama kimse beklenti icine sokmasin kendini sonra hayal kirikligi oluyor :( Bir sezon daha Olimpiyatta cope atilacak :( 3 sene once o stada az para harcayip portatif Tribun yapip biraz futbol ortami olusturulmaliydi Yazik oldu 3 sene 0 kupa 0 yari final!
Plansiz programsiz stad yikildi sonuc ortada!

Çevrimdışı Efe

boruda değil halatta değil @Efe   :D
yerdeki kare profiller var onlar dümdüz gidip kirişlere bağlanacak membranda onlara bağlanacak
sanırım onların üstü kanallı oval membrandan gelecek sularda o kanalın içinden geçerek tahliye borularına ulaşacak
evt olabilir abi onlar aklima gelmedi sonucta catidaki su ordan tahliye olacak oluklu parcalar olmali onlarda senin soylediklerin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Ama hangi bayram ?? Onuda soylese iyi olurmus Adam daha sonra cikip Ben 19 Mayis Genclik Ve Spor bayrami icin soylemistim diyebilir! Ben beklerim!
Gecen gun Yemen Eksioglunu dinledim iyi bir Besiktasli ve Aile olarak Turkiyenin en buyuk insaatcilarindan O da Hazirandan once imkansiz dedi.
Bana kalirsa stad Mayis seciminde koz olarak kullanilacak Ozamana kadar bitirme cabasi olur.

Burdaki herkese saygim sonsuz 24 saat takip edip yorumlar yapiliyor ama kimse beklenti icine sokmasin kendini sonra hayal kirikligi oluyor :( Bir sezon daha Olimpiyatta cope atilacak :( 3 sene once o stada az para harcayip portatif Tribun yapip biraz futbol ortami olusturulmaliydi Yazik oldu 3 sene 0 kupa 0 yari final!
19 mayıs bayramı falan dediğin hayal ürünü abi... mayıs seçimine koz olarak ne demek ? illa ortada koz olarak bir şey görülürse eski stadın yıkılması en büyük koz.. şuan herkes elinden geleni yapıyor statta çalışma var çalışmalara göre yorumluyoruz bizde kimseyi de beklenti içine sokmuyoruz.. ha yemen beyde hazirandan önce imkansız demiş :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yok ya. Yemin ediyorum millet olarak hicbirseyin iyisini felan haketmiyoruz. Bu ulkede bir yenilik yapiyorsan kabahatlisin, elestiriye fazlasiyla aciksin. Temel atilali 2 yil olmus zorluklarini hepimizin bildigi bir stad insaati su seviyeye gelmis hala vur abaliya.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mustafa_UK

Yok ya. Yemin ediyorum millet olarak hicbirseyin iyisini felan haketmiyoruz. Bu ulkede bir yenilik yapiyorsan kabahatlisin, elestiriye fazlasiyla aciksin. Temel atilali 2 yil olmus zorluklarini hepimizin bildigi bir stad insaati su seviyeye gelmis hala vur abaliya.

Okudgumuzu iyi anlayalim lutfen kimse Burda kotu niyetli degil!
Simdi Benim takimim 3 sene 3. Olacak hicbir kupada ceyrek final bile oynayamayacak bizde Yok ya stad yapiliyor dicez ve elestiri falan yapmicaz bu durumu kabullenicez oylemi!?
Besiktas Insaat sirketimi Spor kulubumu?Ben stad nezaman Bitmis ona bakmam sportif basari isterim!
Stad yikilabilir yeni stad cok iyi olur ama Boyle plansiz olmaz!Oynayacak stadin Yok stad yikiyorsun Hadi yiktin neden yarismaci takim yapmaya calisip transferler yapiyosun,paralar harciyirsun!Stadsiz olmayacagi acikken!Koy genc cocklari stad acilana kadar yeni bi takip olussun zaten en Kotu 3.olur Yada 5. Me fark eder?!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 12:28:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ciddiye almayın böyle renkli taraftar ağızlarını bütün mesajları böyle.
mantıklı bişey yazsa cevap verelimde yazdığından bişey anlaşılmıyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Simdi Benim takimim 3 sene 3. Olacak hicbir kupada ceyrek final bile oynayamayacak bizde Yok ya stad yapiliyor dicez ve elestiri falan yapmicaz bu durumu kabullenicez oylemi!?
Besiktas Insaat sirketimi Spor kulubumu?Ben stad nezaman Bitmis ona bakmam sportif basari isterim!
Stad yikilabilir yeni stad cok iyi olur ama Boyle plansiz olmaz!Oynayacak stadin Yok stad yikiyorsun Hadi yiktin neden yarismaci takim yapmaya calisip transferler yapiyosun,paralar harciyirsun!Stadsiz olmayacagi acikken!Koy genc cocklari stad acilana kadar yeni bi takip olussun zaten en Kotu 3.olur Yada 5. Me fark eder?!
abi yaşın benden büyük laflarımı seçerek yazmaya çalışıyorum..  Yok stad yikiyorsun Hadi yiktin neden yarismaci takim yapmaya calisip transferler yapiyosun,paralar harciyirsun!Stadsiz olmayacagi acikken!Koy genc cocklari stad acilana kadar yeni bi takip olussun zaten en Kotu 3.olur Yada 5. Me fark eder?! demişsin.. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulübüdür yarışmacı takım yapmamak ne demek? eminim transfer yapmasa neden yapmıyorsun diyecektin kusura bakma yazdıklarının hiç biri mantıklı bana gelmiyor

Çevrimdışı ZEKI

Kim planliki taraftar butun maclari full dolduruyor, en son basaksehir macinda hemde saat 17 de pazar gunu stadta kac kisi vardi?  oyle plansizlikla bel alti vurmakla bu isler olmuyor. Kimsede bir hayal kırıklıgı yok İngiltereden oylemi gorunuyor bilmiyorum ama biz gayet rahatiz. Stad beklenenden hıızlı bir skeilde buraya geldi. O portatif tribinu 5 bin lkisimi icin mi yapacaktik..anlamadim ki...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bak iste orada cok haklisin yarismaci bir kadrodan cok gozden cikarilmis 2-3 yil icin bir yapilanmaya gidildi.  Potansiyeli olan genc oyunculara yatirim yapildi. Boyleyken bile lig yarisinin icinde kaldik. Ama tecrubemiz yetmedi. Gecen yil uefa da yaptiklarimiz ortada. Bu esnada kayyumun konusuldugu bir klubun borclari yapilandirildi, sponsor gelirleri artirildi, stad insaatinin buyuk bolumu tamamlamdi. Bunlari anlatmakta tuhaf geliyor artik.  En anlam veremedigim konu ise neden ozellikle bu baslikta yonetim elestirisi yapiyorsunuz. Defaten uyarilmak mi gerekiyor.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu kadar sığ bir zihniyet, bu kadar cahil bir kafa nasıl olur anlamıyorum cidden.

Sana rahmetli başkanımızın en sevdiğim sözü ile cevap vereyim;

Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir...
''Süleyman Seba''

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…