Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010211 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serdkar

niye inanmiyim uzun halatlar bitti kisa halatlar bitti kelepceler takildi uzun borulardan 29 tanesi takildi enine borulardan 12 civari takildi strand jacklerin 13 tanesi takildi 22 tane starnd jack standi takildi bu gelismelere bakarsak cok az bi is kaldi biseyi atliyorsunuz eskiden eskiden tek paletli vinc var simdi 2 tane 2 kati is demek bu paletli vincler cok kisa surede hareket edip isleri çabuk bitirme yetenekleri var seri hareket ediyorlar diger vicleri ikide bi yer degistirmek inanilmaz zaman kaybiydiki suan 1 tanede sari vinc var gecmise bakmayin 2mpaletli geldikten sonra islerin hizi nasil artti ona bakin 2 gunde 7 tane falan enine boru koyulmus bence harika bide starnad jack takiyorlar ustune 3 -4 is birlikte yuruyor artik bu 3 vincin sayesinde

@Efe
Cati kalkmasi icin ..
Kac tane Uzun Boru ve enine boru takilmasi lazim...
strand jackleri kac tane takilcak..
bunlaradan haric daha ne yapilamsi lazim

Çevrimdışı ALBATROS

gaziantep çatısına baktım tamamen demir ama içeriden de membran döşemişler bizimki şuanki haliyle güzel bence ben demirli çatıları seviyorum

Çevrimdışı alfaoz

niye inanmiyim uzun halatlar bitti kisa halatlar bitti kelepceler takildi uzun borulardan 29 tanesi takildi enine borulardan 12 civari takildi strand jacklerin 13 tanesi takildi 22 tane starnd jack standi takildi bu gelismelere bakarsak cok az bi is kaldi biseyi atliyorsunuz eskiden eskiden tek paletli vinc var simdi 2 tane 2 kati is demek bu paletli vincler cok kisa surede hareket edip isleri çabuk bitirme yetenekleri var seri hareket ediyorlar diger vicleri ikide bi yer degistirmek inanilmaz zaman kaybiydiki suan 1 tanede sari vinc var gecmise bakmayin 2mpaletli geldikten sonra islerin hizi nasil artti ona bakin 2 gunde 7 tane falan enine boru koyulmus bence harika bide starnad jack takiyorlar ustune 3 -4 is birlikte yuruyor artik bu 3 vincin sayesinde
uzun ve kısa halatlar çok uzun zamandır yapılıyordu çoktan bitmesi gerekirdi ama 15 eylüldeki fotografta yeşil paletli uzun halat seriyor hala. 29 tane makas zaten çökmeden önce takılmıştı. Strand jacklerin ne kadar sürede takıldığına bakmak lazım ama artık önemli değil makas çemberi tamamladığında bitecektir heralde. Vinç konusuna gelince çökmeden önce sahada 11 tane vinç vardı çok vinç çok iş demek değil ama 2 paletli elbette avantaj ama bu bir lüks de değil çatının kalkması için zaten 2 paletli mecbur lazım. Diğer big liftli stad projelerine bakarsan hepsinde 2 paletli vardır. ben senin inancını sorgulamak için söylemedim süreci uzun süredir takip ettiğini bildiğim için sordum sonuçta ben yanılırsam çok mutlu olurum herkes gibi ben de evimizi özledim  :ok:

Çevrimdışı murat_

Ben Juventus veya toki arena gibi bi çati olmasini cok isterdim ama olmadi cati konusunda baside kactik galiba neyse suanki catiyi alttanda kapaticaklarsa cape town gibi guzel bi goruntu olusur borular gorunmez cati daha buyuk gorunur  :)
catida basitemi kactik  :alala:  ve toki arenanin catisi gibimi olmasini isterdin ilginc bir yaklasim milletin tavugunu kaz gorme senlikleri basliyormu  :D ve alttan borular gözukmese daha guzel olur diyorsun toki arena tamamen demir yigini ilginc

Çevrimdışı ahmetx

İşte alttan örtü çekilirse veya çekilmezse nasıl olur sorusunun cevabı bu resimde  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Easthanbool

İşte alttan örtü çekilirse veya çekilmezse nasıl olur sorusunun cevabı bu resimde  :D

Çekilirse daha iyi olacak gibi sanki Ahmet abi  bilemedim :alala:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı cursedofdragon

hoş durmuyor çekilmesi lazım bencede.

Çevrimdışı aa.aslan

yahu şu nükleer saldırıda dayanacak sığınak çatısına benzeyen toki arena çatısından mı bahsediliyor? gün ışığını alamadığı için çimlerde sorun yaşatan toki arena çatısı mı yani? ciddi mi ? yoksa forumdakilere şaka mı yapıldı ?
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Fatih

Ben de cekilmesi taraftariyim. Arena ve Saracoglunda ayni sistem yok ama yukari baktigin zaman demir borularin gozukmesi bok gibi duruyor. Alttan mebranlaria da sekil cizildimi bence yeme de yanin da yat...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı aa.aslan

aynı böyle bizim çatıda , hangi stad bu fotoğrafdaki ? @ahmetx
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 14:44:46 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

Biz de çatıya  teyze gibi uzun uzun bakacağız sanırım.  :biggrinking:
Bizim çatıda halat sayısı daha az olduğundan çelik yoğunluğu daha az olacaktır bu çatıya göre ama  benzer bir görüntü ortaya çıkacak işte. :D Ben şahsen kaplanmaması taraftarıyım daha aydınlık iç ortam olması için.

[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 14:41:22 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yani bencede çekilmesi gerekiyor, aynı böyle bizim çatıda , hangi stad bu fotoğrafdaki ? @ahmetx
brezilya ulusal stadı

Çevrimdışı Easthanbool

Hem çekilmesi reklam alanı açısından da iyi olacaktır başkanın kulağına çıtlatmak lazım.Onların üzerine reklam alırız diye  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ALBATROS

çatıda vodafone yazacağına göre çektirmezler alta membran falan

Çevrimdışı ahmetx

çatıda vodafone yazacağına göre çektirmezler alta membran falan
vodafone alttan okunmayacak zaten  :)

Çevrimdışı aa.aslan

Biz de çatıya  teyze gibi uzun uzun bakacağız sanırım.  :biggrinking:
Bizim çatıda halat sayısı daha az olduğundan çelik yoğunluğu daha az olacaktır bu çatıya göre ama  benzer bir görüntü ortaya çıkacak işte. :D

bu fotoğrafdaki görüntüde çok güzel kaplama olmadanda. hatta böyle kalması daha hoş ve aydınlık geldi.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence çatı altı kapanmasın şimdilik , biz trene bakar gibi seyredeceğiz daha çatı sistemini  :lol:  İleride kapatsınlar gerekirse . Bu hali daha cafcaflı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

bu fotoğrafdaki görüntüde çok güzel kaplama olmadanda. hatta böyle kalması daha hoş ve aydınlık geldi.

katılıyorum.

Çevrimdışı Ensar

ayni o gorseldeki gibi sadece borular 82 den 42 ye indirildi baska hic bi degisim yok catida herkes maketteki şeffaf goruntuye aldandi mebranin şeffaf olmasi beklenemez altinda çimler ve biz kebap olurduk mat olmak zorunda sadece on bolumde şeffaf kullanarak çimlerin isik almasi saglanacak zaten dunyada hangi stadta tamami şeffaf mebran kullandilar brezilyadaki ulusal stad bizim catinin cok benzeri ordada yine mat mebran onunde seffaf mebtlran var bunun teknigi bu çati bi havalansin mebran kaplansin herkes imrenerek bakacak  :)
Nasıl 82-42 dışında değişiklik yok abi , görsellerde ben o 5 halkayi görmüyorum , bi halka ve 82 yatay direk var , nasıl değişiklik yok anlamadım , acayip değişik bir çatı oluyor proje görsellerine göre , ben mi yanlışım ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

Doğru düzgün gündüz maçı oynamıyoruz ki aydınlık olması bence önemli değil ha ama çim için iyi geliyorsa ona bir şey diyemem

Çevrimdışı osman1903

şu stad bitsinde altlıklar sonrada çekilebilir arkadaşlar takılmayalım şu tarihlere sağlam olsunda allah korusun ama düşünün ki kaldırma aşamasında beyaz borulardan biri bi gitti domino taşı gibi devam eder valla o zaman da denilir ki başkan sağlam yapamadı. başkan yanlış tarih veriyor demek daha iyi bence böyle bir olayda değil 2016-2017 yi değil 2017-2018 sezonunu başında açabilir miyiz stadı diye tartışırız burada unutmayalım geç olsunda güç olmasın :evillol:

Çevrimdışı alfaoz

Çatının alttan kapatılması çok da iyi olmaz bence. membran bi kere mat ama normal membranlara göre daha şeffaf bir yapısı olacak nisbeten çimler için faydalı olacaktır. konstrüksiyonun gözükmesi hem ferahlık hem heybet verir binaya. Ayrıca takım sahada olacak çatıda değil kim bakar çatıya  :halay: :halay: :halay: Çelik candır can görmek lazım  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı Easthanbool

5 Ekim'de çatı kalkmayacak.

"4-5 ekim gibi çatıyı kaldırma işlemlerine başlamayı planlıyoruz" dedi başkan