Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011598 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

bu iskeletin en az 15 iş günü var daha.ekimin 20 sinden önce bir hareket beklemeyelim çatıyı kaldırmayla ilgili

Çevrimdışı Efe

şu 2. paletli kazadan önce gelseydi işler çok farklı noktada olurdu  :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

tüm parçaların bitmesi ekim ayı içinde olacak gibi ama şu 1 haftada ne yapacaklar o da önemli bayramda çalışma olacak mı oda önemli mesala 3. ve 4.gün 1 günün bile çok önemi var havalar bozmadan şu çatıyı kaldırmalıyız artık :)
Aynen öyle :)

Bayramın ilk 2 günü hiç çalışma olmaz ama 4. gününden itibaren hareketlilik başlar bence.

Kaba inşaat zamanında bayramlar oldu mu epey tökezlerdik işçilerin memleketten dönmelerini beklerdik ama şimdi daha kalifiye bir nevi daha profesyonel bir iş için çalışıyoruz 4 gün tatilden sonra çatı işinin eski hızına döneceğini düşünüyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

bence çatinin ve sj'lerin bitmesi ekimin ilk haftasini bulur ekimin 2. haftasi kaldirilmaya baslanir. Kasim 3. veya 4. haftasi gibi saha içi ve tribunler temizlenir aralikta koltuklar takilir çim zemini hazirlanir, ben çimle koltuklarin paralel gidecegine inanmiyorum ama hizli bitirmek acisindan umarim beraber yurutulur isler. koltuk ve çim ocak sonuna dogru halledilmiş olunur. Stad cevresi ince isler elektronik cihazlar localarin esyalari gibi seyler  2-3 ay alir ben mayista acilir diye dusunuyorum
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

bu iskeletin en az 15 iş günü var daha.ekimin 20 sinden önce bir hareket beklemeyelim çatıyı kaldırmayla ilgili
ekim başı yada sonu kalksında ekim ayı içinde kalksın artık zamana bakmıyorum yorum yapıyoruz ama yorumlar boş açıkçası o kazadan sonra sıkıntı çıkmadan ekim ayı içinde bitirsinler başı sonu çok önemli değil artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aynen öyle :)

Bayramın ilk 2 günü hiç çalışma olmaz ama 4. gününden itibaren hareketlilik başlar bence.

Kaba inşaat zamanında bayramlar oldu mu epey tökezlerdik işçilerin memleketten dönmelerini beklerdik ama şimdi daha kalifiye bir nevi daha profesyonel bir iş için çalışıyoruz 4 gün tatilden sonra çatı işinin eski hızına döneceğini düşünüyorum..
geçen bayram çalışma oldu bu bayramda kesin olacak 3. ve 4. günü sadece strand jack taksalar yeter 2 gün 5 tane 5 tanedir mesela boru takmasınlar aman herkes ordayken önlemler tam alınmışken takılsın sadece starnd jackleri taksınlar yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe  çelik halkanın arkasına sonradan takılan demirler havada asılı mı duruyor ? Yeni inönü fotosundan sanki alttan destek yok gibi görünüyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı asyakartalı

ekim başı yada sonu kalksında ekim ayı içinde kalksın artık zamana bakmıyorum yorum yapıyoruz ama yorumlar boş açıkçası o kazadan sonra sıkıntı çıkmadan ekim ayı içinde bitirsinler başı sonu çok önemli değil artık :icool:
evet ekim ayını geçmemeli bencede kaldırma işlemi.yoksa umutsuzluktan verem olucaz hepimiz  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

evet ekim ayını geçmemeli bencede kaldırma işlemi.yoksa umutsuzluktan verem olucaz hepimiz  :evillol:
ekimin ortasında havada görürüz büyük ihtimal

Çevrimdışı Deniz

geçen bayram çalışma oldu bu bayramda kesin olacak 3. ve 4. günü sadece strand jack taksalar yeter 2 gün 5 tane 5 tanedir mesela boru takmasınlar aman herkes ordayken önlemler tam alınmışken takılsın sadece starnd jackleri taksınlar yeterli
Aynisini yazacaktim vazgecmistim sen yazmissin :D

İscilerin ve muhendislerin tamami gelene kadar boru isine dokunmazlar muhtemelen.strand jack montaji ile devam edilir ekip tamamen toplaninca borular da takilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

@Efe  çelik halkanın arkasına sonradan takılan demirler havada asılı mı duruyor ? Yeni inönü fotosundan sanki alttan destek yok gibi görünüyor
iskele var abi uzun uzun altlarında
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ümer

ekimin ortasında havada görürüz büyük ihtimal
Öyleyse kasımda çim başlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Çatı kalkana kadar bize rahat yok :D
yok ben artık herşeyi geçtim sadece kaldırma işleminin bitip çatının kendi gücüyle havada durmasını bekliyorum o gün geldiğinde inşaat tamamlanmış olacak gerisi ince işler artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

yok ben artık herşeyi geçtim sadece kaldırma işleminin bitip çatının kendi gücüyle havada durmasını bekliyorum o gün geldiğinde inşaat tamamlanmış olacak gerisi ince işler artık  :)
Çatı kalksın bence de iş bitmiş demektir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

O çatı kalkacak. O çatı kalkacak. O ÇATI KALKACAK :))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı laoban

ya su koca BJK TV de sunuculugu bilen tek adam Cihangir, adam kalebodur diyor, yangin teskilati yerlestirildi diyor. komedi tam.

Çevrimdışı ozan m.

onlar en son takılacak ben öyle istiyorum sana inat  :evillol: :evillol:

abi yemin ediyorum o borular yerleştirilmeyen son precastlar gibi bela oldu başımız. geceleri uykudan terle uyanıyorum bunlar yüzünden. :duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı Ferhat Türk

ya su koca BJK TV de sunuculugu bilen tek adam Cihangir,bu ise  kalebodur diyor, yangin teskilati yerlestirildi diyor. komedi tam.

yangın söndürme  teşkilatı demiş adam harbi :D devlet kurumu gibi
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

yangın söndürme  teşkilatı demiş adam harbi :D devlet kurumu gibi
emre tuna akdemir vardı eskiden ne güzel iyi yapıyordu bu işleri çocuk ligtv beşiktaş muhabiri oldu şimdi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AdemG

gunaydin arkadaslar.
hafta sonuna kadar yirtigin kapanmasi dilegiyle, acilisi ben yapayim..

Çevrimdışı alfaoz

ne guzel iste demekki yakin gelmeleri :D
pek sayılmaz membran serimine başlamak için 2-2.5 ay gibi bir süre var sanırım.

Çevrimdışı Mehmet92