Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan Çağıl

malzemenin kaynak ve bağlantı noktalarında yük testi ayrıca doğal koşullarda membranın davranışı da test ediliyor. Açıkcası membran benim için hayal kırıklığı oldu kaynak yerleri 10 cm sanırım ve çok geniş bitince çatıdan harika bir görüntü beklememek lazım bence.

Sağol artık bitsinde membrandır müşambadır naylondur çadırdır fark etmez yorulduk artık

Çevrimdışı alfaoz

Başkan Ntvspor'da az önce 4-5  ekim gibi çatıyı kaldırma işlemlerine başlamayı planlıyoruz dedi
Huylu huyundan vazgeçmez  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

ailem dahil herkes stada gidince benle makara yapıyor  :alala: :alala: :alala:

ama bilmiyorlarki mecnuna deli derlerdi... :bandit:
Valla bizde de durum o , annem beni stadla ilgili takımla ilgili konuşurken görünce , şöyle bi duruyor bakıyor , deli ha bu çocuk diyor :D :D

Bu arada mecnun arapça kökenli ve kelime anlamı deli demek abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman : 4-5 ekimde çatıyı kaldırmayı planlıyoruz
Bu sefer gerçekçi tarih vermis :D

Çevrimdışı ahmetx

Polikarbon çok pahalı malzeme olduğu için tercih edilmedi , kullanılacak malzeme atex 5000 trl çok kaliteli hiç endişeniz olmasın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı alfaoz

@alfaoz istanbula gittiğinde örneklerin üzerine su dökte kendi kendine temizleme oluyor mu bir kontrol et bakalım.Muhakkak kuşlar hava saldırısı yapmışlardır. :biggrinking:
o kuşlardan ben de çok korkuyorum özellikle yazın ama yağmurla temizlenecek sanırım sıkıntı yok. yazları yağmur duasına çıkarız artık ya da başkan birileriyle anlaşır bu konuda  :eyes

Çevrimdışı KUMANOVALI

Valla bizde de durum o , annem beni stadla ilgili takımla ilgili konuşurken görünce , şöyle bi duruyor bakıyor , deli ha bu çocuk diyor :D :D

Bu arada mecnun arapça kökenli ve kelime anlamı deli demek abi :D
:o_o:
vallamı  :ssss: :ssss:

başkan gene tarih vermiş
hayırlı olsun...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı alfaoz

Sağol artık bitsinde membrandır müşambadır naylondur çadırdır fark etmez yorulduk artık
tribün üstünü kapatmak da neymiş diyesim var  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Ensar

:o_o:
vallamı  :ssss: :ssss:

başkan gene tarih vermiş
hayırlı olsun...
Cidden öyle boşuna deli demiyorlar yani :D bu sefer daha gerçekçi tarih vermiş yalnız 4 5 ekim diyipte seneye nisan olmaz en gec 10ekime hallederiz :D

Çevrimiçi Necmi

gunaydin arkadaslar.
hafta sonuna kadar yirtigin kapanmasi dilegiyle, acilisi ben yapayim..
:)
@AdemG  özletme kendini

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman : 4-5 ekimde çatıyı kaldırmayı planlıyoruz

fikret orman (temsili)  :evillol: :D

Seviyorum bizim başkanı yaa :) İyi birşeyler yapmağaaaaa çalışıyor :D

Çevrimdışı SDemirsoy

tuuturursa ne ala tutturamazsa mualla :D :D :D
Zaten kaldıracağız demiyor kaldırmaya başlayacağız diyor yani 4-5 ekimde çatı havada demiyor ama bu sözleri cımbızlayıp hani 4-5 ekimde çatı kalkacaktı diyenler elbet çıkacaktır abi :D

Çevrimdışı Efe

Başkan yine tarih verdi.
artik o tarih kesin gibi baskana kesin demislerdir bu sefer olacak demislerdir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı alfaoz

5 ekime kadar çemberi bitirsin ben ona da razıyım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

valla bu işlere çok kafa yordum artık en son 2016-2017 sezonuna kendimi hazırladım...  ikinci yarının ortasıda en erken açılma zamanı olarak gözüküyor

Çevrimdışı ebabil

eksik parçalar geldi mi , kazada yıkılan?

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Zaten kaldıracağız demiyor kaldırmaya başlayacağız diyor yani 4-5 ekimde çatı havada demiyor ama bu sözleri cımbızlayıp hani 4-5 ekimde çatı kalkacaktı diyenler elbet çıkacaktır abi :D

Aynen biz çımbızla çekiyoruz o yüzden yanlış anlaşılıyor oysa başkanın verdiği tarihler hep kısım finallerinin biteceği tarihlerdi.Mesala 8 Ağustos demişti o zamana biter dedi haklıydı temeller atılmıştı temel bitmişti  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

valla bu işlere çok kafa yordum artık en son 2016-2017 sezonuna kendimi hazırladım...  ikinci yarının ortasıda en erken açılma zamanı olarak gözüküyor
kafa yorduğuna inanmam :D
seni tanımasak yiyelimde :bandit:  @Oktay

Başkanın demesine göre 4 5 ekim catı kalkacak hadi diyelim 10 ekimi buldu.. Ama en az ekim sonuna kadar vinçler içerde kalacak diğer parçalar için..

Kasım ayı başında cime başlanırsa ikinci yarı hayal degil gibi..  90 gun zemin için ideall..

16 olcak mersin macı olmasa bile şubat ilk haftası antep macında stadımıza döneriz inşallah..

Çevrimdışı alfaoz

başkan yine sayısalı çekti. kazanan numaralar 4, 5 ,10, 20, 15
- hmm acaba bu neye işaret
- durr çatıyı kaldıracaz diyim sonra kaldırdık da düştü deriz
- nasılsa kamera da yok  :evillol:

Çevrimdışı Sezer94

Ben Juventus veya toki arena gibi bi çati olmasini cok isterdim ama olmadi cati konusunda baside kactik galiba neyse suanki catiyi alttanda kapaticaklarsa cape town gibi guzel bi goruntu olusur borular gorunmez cati daha buyuk gorunur  :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

başkan yine sayısalı çekti. kazanan numaralar 4, 5 ,10, 20, 15
- hmm acaba bu neye işaret
- durr çatıyı kaldıracaz diyim sonra kaldırdık da düştü deriz
- nasılsa kamera da yok  :evillol:
kalkacak çatı o tarihlerde neden dersen necmi abide mabette bayramdan sonra dedi ayni zamanlardan bahseder oldular başkanla uyusuyor başkana bu sefer dogru bilgiler verilmis belki bi kac gun sarkar ama 10 ekimi gecicegini sanmiyorum bende
Şampiyon Beşiktaş JK