Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

bunlar V şeklinde kirişe tutunacak olan halatlar olmalı kısalar çünkü

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Burak Akay

Bunlar çok kısa değilmi ek falanmı olucak acaba?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmetx

bunlar V şeklinde kirişe tutunacak olan halatlar olmalı kısalar çünkü
evet v halatları ,yan yana koydular.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Serilen iki halatın boyları da eşit değil.

Çevrimdışı B@RoL

Serilen iki halatın boyları da eşit değil.

Aynen bende onu soracaktım. Boyları eşit değil V şeklinde bağlandığında boy farklılığı gerilim kuvvetlerinde bir farklılık oluşturur mu? diye merak ettim...

Çevrimdışı can1903

ALLAH'ım halaaaaaaaaaaaaaaaattttt , Beşiktaş işçileri sağlı sollu organize geliyoorrrr :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

şu an konan halatlar daire içine aldığım siyah renkli halatlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Aynen bende onu soracaktım. Boyları eşit değil V şeklinde bağlandığında boy farklılığı gerilim kuvvetlerinde bir farklılık oluşturur mu? diye merak ettim...

bunlara tutunacak halatlar, çatının iç kısmını alttan ve üstten tutacak aynı açıda ve gerimde olmayacakları için ona göre tasarlanmıştır sanırım

Çevrimdışı triasix

Düğüm noktalarından bağlantıları olacak

Çevrimdışı Kartal1903

kızların aşagı inme şekilleri bence daha izllenesi  :D :sevinc :biggrinking: :halay:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TØLGA

hayırlı olsun halatlar konulmaya başlanmış  :halay:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hızımızı almışken serseydik biraz daha  :D

Çevrimdışı Cengo

şu an konan halatlar daire içine aldığım siyah renkli halatlar

tüm detay burada, eyvallah...

ysariusta

• Ziyaretçi

kızların aşagı inme şekilleri bence daha izllenesi  :D :sevinc :biggrinking: :halay:
Hayırdır arkadaşlar. Dürbün alın kendi kendinize eğlenin o zaman edep yahu.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ErsinA.

adamlar çime başladı. darısı başımıza...

Çevrimdışı Kartal1903

Hayırdır arkadaşlar. Dürbün alın kendi kendinize eğlenin o zaman edep yahu.
kızlar merdivenden inemiyolar yüksek diye,hiç mi hayatınızda karşı cinse kötü maksatlı olmadan gülmediniz mi? hemen millete edep dersi vermeller falan,herşeyi fesatlıga cekmenin bi anlamı yok...
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Melekcik

İyi günler işler çatıda bayağı iyi bekleme olmadan diğer aşmaya geçiliyor  :ishock: :ishock:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı carsikartali