Sözüm sana değil necmi abi...Bir şekilde forumdaki bilgi paylşımlarına istinaden...
sözün bana değil ama söyleyen bendim zaten söylediğim günün geceside geldi malzeme
yani kimseyi uyuttuğum falan yok yolda diye bilgi aldım gecede şantiyeye girdi malzeme tamamı
geldimi bilmiyorum neden takılmıyor bilmiyorum ama bir hafta içinde takılacakta demedim takılmaya
başlanırsa 3 günde takılır takılmamasıyla işmi yavaşlıyor sanmıyorum sonuçta mevcutta yapılanlarda
bir iş sadece sırası değişmiş olur sonuçta takılmayan yerlerede halatlar bağlanmış engel olmuyor
devamını yapmaya. Yönetim gelecek malzeme açıklaması yapmaz yapmadıda bu forumda bilgi çıkışı
50 yerden olmuyorki iki bilemedin üç kaynaktan olur onlarında ana kaynağını zaten bildiğimiz için
gelen diğer haberlere şüpheli yaklaşırız haberi verenden mutlaka özelden kaynağını sorarız o sebeple
burda kesinlikle yalan uydurma haber olmaz ama malzeme çıkacak diye haber gelir son anda sorun çıkar
göndermezler ama o bile öndeki bir iki gün içersinde gelir. bu forum önüne gelenin bir şey uydurduğu bir
platform değil yüzde yüz hiç bir bilginin garantisi olmuyor bazen kesin olan haberler bile olmuyor