Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Serdkar

Beyaz Borular ne zaman takilmaya basliyacak...Hala gelmedilermi ?

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

hani borular geçen hafta gelecekti.. bu haftada bitiyorrr. Güzel uyutuluyoruz !
Physical Education Teacher

Çevrimiçi Necmi

kim uyutuyor bizmi :alala:

Çevrimdışı Ensar

Bilmiyorsanız sorun , sormak ayıp değil. Necmi abi bi gece geldiğini söylemişti , hepsi var mı su an bilmiyorum sayısını ama bi kaç sayfa geri giderseniz stadda halihazırda borular olduğunu görürsünüz.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 17:24:09 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Sözüm sana değil necmi abi...Bir şekilde forumdaki bilgi paylşımlarına istinaden...

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Bilmiyorsanız sorun , sormak ayıp değil. Necmi abi bi gece geldiğini söylemişti , hepsi var mı su an bilmiyorum sayısını ama bi kaç sayfa geri giderseniz stadda halihazırda borular olduğunu görürsünüz.

statta hali hazırdaki borular neden takılmıyor ? Soruyorum ?

Çevrimiçi COB

Vodafone Arena bu boru mu?

Igrenc bir espiriydi kabul ediyorum ama bu borularin takilmaya baslanmasi lazim, eski tempoda gunde 3-4 tane falan.

Çevrimdışı Ensar

Onun cevabını bende bilmiyorum abi , su an jack ve onların standlarina öncellik veriliyor gibi gözüküyor , belli bir iş planı içersinde onu da yaparlar çok fazla aceleye gerek yok , elbet vardır bi gerekçesi , saygılar.

Çevrimdışı Efe

suan vincler strand jack uzun halat ve strand jack standlarini takiyor ondan olabilirmi acaba  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ayrica beyaz borularin suan yapilab isler bitmeden takipmasinida istemiyorum acikcasi yetistiricez diye bi sıkıntı cikmasin en son yapilsin onlar yavas yavas gunde 2 tane yeter 7 gunde bitsin hic sıkıntı degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

ayrica beyaz borularin suan yapilab isler bitmeden takipmasinida istemiyorum acikcasi yetistiricez diye bi sıkıntı cikmasin en son yapilsin onlar yavas yavas gunde 2 tane yeter 7 gunde bitsin hic sıkıntı degil
Vur bile diyemeden öldürdün be abi ne yaptın günde iki tane :D

Çevrimiçi Necmi

Sözüm sana değil necmi abi...Bir şekilde forumdaki bilgi paylşımlarına istinaden...
sözün bana değil ama söyleyen bendim zaten söylediğim günün geceside geldi malzeme
yani kimseyi uyuttuğum falan yok yolda diye bilgi aldım gecede şantiyeye girdi malzeme tamamı
geldimi bilmiyorum neden takılmıyor bilmiyorum ama bir hafta içinde takılacakta demedim takılmaya
başlanırsa 3 günde takılır takılmamasıyla işmi yavaşlıyor sanmıyorum sonuçta mevcutta yapılanlarda
bir iş sadece sırası değişmiş olur sonuçta takılmayan yerlerede halatlar bağlanmış engel olmuyor
devamını yapmaya. Yönetim gelecek malzeme açıklaması yapmaz yapmadıda bu forumda bilgi çıkışı
50 yerden olmuyorki iki bilemedin üç kaynaktan olur onlarında ana kaynağını zaten bildiğimiz için
gelen diğer haberlere şüpheli yaklaşırız haberi verenden mutlaka özelden kaynağını sorarız o sebeple
burda kesinlikle yalan uydurma haber olmaz ama malzeme çıkacak diye haber gelir son anda sorun çıkar
göndermezler ama o bile öndeki bir iki gün içersinde gelir. bu forum önüne gelenin bir şey uydurduğu bir
platform değil yüzde yüz hiç bir bilginin garantisi olmuyor bazen kesin olan haberler bile olmuyor

Çevrimdışı Efe

numraliya 3 tane uzun beyaz iskele konmus tribune yanlis gormuyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

dunku fotolarda da var onlar bi bilinmeyen daha cikti simdi onlara ne konacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

çatı kaldırılmaya başladı diyelim bizim çatı iskele borularımız var ve bunlar sonuçta halatlar üzerine kurulu çatı kalkarken sallanma tireme olacaktır şuan onları tutan beyaz destekler var ama çatı kalkarken onları ne destekleyecek?yada kaldırmadan önce onları tutacak halatlar mı bağlanacak?     orda da bir kaza olmaz inşallah birde bu iskelenin en üst kısmı çatı kirişlerinin seviyesinde olacaktır değil mi yani uzun halatlar tamı tamına gerilmeyecek?

Çevrimiçi Necmi

çatı kaldırılmaya başladı diyelim bizim çatı iskele borularımız var ve bunlar sonuçta halatlar üzerine kurulu çatı kalkarken sallanma tireme olacaktır şuan onları tutan beyaz destekler var ama çatı kalkarken onları ne destekleyecek?yada kaldırmadan önce onları tutacak halatlar mı bağlanacak?     orda da bir kaza olmaz inşallah birde bu iskelenin en üst kısmı çatı kirişlerinin seviyesinde olacaktır değil mi yani uzun halatlar tamı tamına gerilmeyecek?
yok daha yukarda olacak ordan dışa doğru bir akıntı olması lazım

Çevrimdışı Easthanbool

Şu anda dış cephede yapılan kaplama son işlem mi oluyor yoksa bütün işler bittikten sonra tekrar bir ince boya falan atılacak mı @Necmi ağabey
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 18:55:09 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu anda dış cephede yapılan kaplama son işlem mi oluyor yoksa bütün işler bittikten sonra tekrar bir ince boya falan atılacak mı @Necmi ağabey
Boya atılmayacak. Son hali bu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı umit

Kedi yolu cati kaldirimadan takilabilir mi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Kedi yolu cati kaldirimadan takilabilir mi
bilinmeyen bi durum biraz gerdirilip takılabilir. Tamamen gerdirilince takılabilir. Her şey olabilir.

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun ozel islerimden dolayi stada gidemedim :) :iblush:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Anca gordum hepinize teşekkür ederim :) uzerimizdeki artik sikintiyi atalım herseyin hayirli olmasi dileğiyle :) banada dua edin hayirli bi kiz bulmak icin  :evillol:

Bugun ozel islerimden dolayi stada gidemedim :) :iblush:

Dualar meyvesini vermeye başlamış :evillol:

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Onun cevabını bende bilmiyorum abi , su an jack ve onların standlarina öncellik veriliyor gibi gözüküyor , belli bir iş planı içersinde onu da yaparlar çok fazla aceleye gerek yok , elbet vardır bi gerekçesi , saygılar.

eyvallah kardeşim bekleyip göreceğiz...