Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Öncelikle Allah uzun ömürler versin abim.Öneri üreticek mercii ben değilim ama bu eleştirme hakkımı elimden almıyo.Futbolun da patronu teknik direktör ama hepimiz rahat rahat eleştirebiliyoruz.En ufak bir muhalif sese karşı bile bu kadar töleranssız olmamamız lazım bence.En ufak bi hakaret/saygısızlık etmeden sadece dedim ki eğer 3 seneyi bulursa cidden çok uzamış olucak.Allah korusun ama işin uzadığına dair resmi bi açıklama geldiğinde bence forumda benim yaptığım tarzda eleştirler mumla aranır.
temennilerin için teşekkür ederim değerli kardeşim . bizim gibi ülkelerde (devletten geçinmeli ) öneri yoktur sadece isteme vardır . toplumları kaliteli yapan en önemli unsur da yetişmiş insanlardır .haklısın öneriye luzum yok onu yönetenler düşünsün ,biz sadece ne alacağımızı düşünelim ,alamıyorsak feryad edelim . daha çok tepiniriz ,daha çok debeleniriz bulunduğumuz çukurdan çıkmak için .hatta dış yardım bile bekleriz ,armudun pişip de ağızımıza düşmesini de .haklısın 14 bin kombine ile stadın bitmesini en iyi oyuncuların alınmasını da daha çok bekleriz ,avrupanın artık oyuncuları ile daha çok seviniriz ,transfer transfer deyip hiç bir şey vermeden avrupanın bitmiş oyuncularını daha çok hava alanlarında karşılarız .haklısınız bu topraklar vermeden almayı çok seviyor. haklıdır bu topraklarda vermeden isteyenler .(bunu senin şahsına yazmadım .).....

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi bugüne kadar ben de dahil olmak üzere şu tarihte açılmaz diyen ünlü/ünsüz herkesi linç etmedik mi?E bu adamlar haklı çıktı birimiz de çıkıp özür dilemedik,hala daha kendi görüşlerimizi savunup millete dayatmaya çalışıyoruz.Şu an bana yapılan da bu mesela,bi kişi de çıkıp sen de kendince haklısın kardeş demedi.Herkes "ama böyle böyle oldu sen biliyo musun" diye cümleye başlıyo.
bu güne kadar kimi linç ettik :alala: ne yapalım haklısınmı diyelim
senin bir eleştirin varsa bir başkasınında karşı eleştirisi olacak bunun karşılığı linç etmek değildir
eğer böyle bir düşüncede olsaydık emin ol ilk mesajın 3 saniye sayfada kalmazdı ondan sonrada mesaj atamazdın
buraya büyük haksızlık ve saygısızlık ediyorsun bu güne kadar içinde küfür hakaret saygısızlık olmadığı sürece hiç bir mesaja müdahale
etmedik müdahale ettiğimiz mesajlarında %80 i ikili tartışmaların yaşandığı mesajlar sansürde linçde olmuyor
elbetteki burda Beşiktaş korunur Beşiktaşa karşı söylenen her kötü söz sonunda o lafı söyleyenin bu forumdaki son mesajı olur
buda çok doğal bir şey burası Beşiktaş forumu burda mutlak bir özgürlük yok burda bu güne kadar yazdığı eleştiri mesajından
dolayı atılan susturulan hiç kimse yok atılanların hep nedeni küfür hakaret ve foruma karşı genel saygısız üslup

Çevrimdışı Mehmet92

adamların oynadığı bir stad var ve yapılan stad ceplerinden çıkmıyor.başkan olmayan parayla stad yapmaya çalışıyor.hem firmalara hem taraftara gaz vermek için tarihler veriliyor.stadı 3 sene de yapacağız dese kaç kişi kombine alacaktı.

Valla abi bi kombineyle 3 sezon maç izleyeceksiniz deseler inan şu ankinin 2 katı kombine olurdu.krizi fırsata çevirenler biz olduk arada ama ben 3 sezon olmasındansa 1 sezon olup arenada olmasını 100 kere tercih ederim ayrı.

Çevrimdışı Mehmet92

bu güne kadar kimi linç ettik :alala: ne yapalım haklısınmı diyelim
senin bir eleştirin varsa bir başkasınında karşı eleştirisi olacak bunun karşılığı linç etmek değildir
eğer böyle bir düşüncede olsaydık emin ol ilk mesajın 3 saniye sayfada kalmazdı ondan sonrada mesaj atamazdın
buraya büyük haksızlık ve saygısızlık ediyorsun bu güne kadar içinde küfür hakaret saygısızlık olmadığı sürece hiç bir mesaja müdahale
etmedik müdahale ettiğimiz mesajlarında %80 i ikili tartışmaların yaşandığı mesajlar sansürde linçde olmuyor
elbetteki burda Beşiktaş korunur Beşiktaşa karşı söylenen her kötü söz sonunda o lafı söyleyenin bu forumdaki son mesajı olur
buda çok doğal bir şey burası Beşiktaş forumu burda mutlak bir özgürlük yok burda bu güne kadar yazdığı eleştiri mesajından
dolayı atılan susturulan hiç kimse yok atılanların hep nedeni küfür hakaret ve foruma karşı genel saygısız üslup

Linç ettik derken bu forumu kastetmedim abi,genel olarak Beşiktaş tarafını kastettim.Sosyal medyada,forumlarımızda her türlü internet ortamında defalarca oldu bu.Hatta en güncel mağduru da güntekin  onay,adam televizyonda canlı yayında hep 10-15 kişi var dedi diye bi anasına küfür yemediği kaldı.

Çevrimdışı Sedat.Y

@Mehmet92 kardeşim haklı da olsak,haksız da olsak ,bir konuyu fazla uzatabiliriz ya da uzatmayabiliriz, bu hepimizin kendi iradesinde.  ben de burada çok karşı yazılara normal olarak maruz kaldım. yazacağım o kadar çok karşı cevap ve yazan arkadaşlarımın yazdıklarında o kadar çok açık vardı ki ,ama ben konuları uzatıp insanları küçümser duruma düşmemek için cevabı kısa tuttuğum hatta hiç cevap yazmadığım oldu naçizane sana da tavsiye ederim hem kendini hem de forumu germemiş olursun ,bir de böyle dene . sana akıl vermiyorum yanlış anlama sadece bir tavsiye .

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı murat

Valla abi bi kombineyle 3 sezon maç izleyeceksiniz deseler inan şu ankinin 2 katı kombine olurdu.krizi fırsata çevirenler biz olduk arada ama ben 3 sezon olmasındansa 1 sezon olup arenada olmasını 100 kere tercih ederim ayrı.
keşke olabilseydide hiç olimpiyata ankaraya başakşehire kasımpaşaya gitmeden 1 gecede stadı kondursaydıkta 1 seneye 1 senelik para verseydik ama şartlar bu ve buna uymak zorundayız.yapılabilecek olupta yapılamayan birşey varsa bende eleştiririm ama benim gördüğüm en iyisi yapılıyor.3 sezon deseydide bir fark olmazdı.senin takımının desteğe kulübünün paraya ihtiyacı var 11 bin kombine satabilmişsin.bu dönemde elini taşın altına sokmuyorsan 5 yıllık kombine versen ne olur.

Çevrimiçi Necmi

Forumun ilk zamanlarında her gün sabah akşam obitaş-çiçekler kavgası dönerdi.Şimdi aşşağı yukarı %90'ı falan aynı görüş çizgisinde forumun,eleştiri yapmak iyice zor bi hal almış :D
hayır ondada yanılıyorsun işte burda hiç obitaş çiçekler tartışması olmuyordu sadece bir iki kişinin
ego tatmini yaşanıyordu yoksa işin iç yüzünü gayet iyi bilen insanlardı ne zaman egoları yüzünden bu forumla ilişkileri kesildi
forum ondan sonra normal düzenine geçti yoksa burda en haşin obitaşcı olan @Oktay la gittiğimiz deplasmanların sayısı
belli değil otelde aynı odada kaldık az araba ittirmedi bize  :D öyle düşündüğünüz gibi kavga falanda etmiyoruz burda herkes
Beşiktaş sevgisiyle konuşuyor eleştiren Beşiktaşı bizden az sevmiyor yunus emre dökmeciye taktığımı düşünüyor insanlar
bilmiyorlarki biz onla omuz omuza maç izliyoruz ve tanıdığım en güzel Beşiktaşlılardan biri biz burda bir aileyiz tartışırız bazen büyükler küçüklerin
kulağını çeker bazen kızarız sus sen deriz ama birinin üzerinde Beşiktaş forması varsa benim için değerlidir. Kendi menfaatlerini
Beşiktaşın üzerine koymadığı sürece ben asla tavır almam

Çevrimdışı Mehmet92

En geniş özetle söylemeye çalıştığım şeyi şöyle açıklıyorum eğer 15 milyon Beşiktaş taraftarı varsa sizin bildiğiniz şu detayları bilen insan sayısı maksimum 1000 kişi.Bundan 5-10 yıl sonra kasım 2007de başlanıp ocak 2011de tt arena ile mayıs 2013te başlayıp ağustos 2016da biten vodafone arena aynı kefeye konulduğunda ki emin olun konulacak bugün bana verdiğiniz tepkiyi veremeyeceksiniz.Sizin yaptığınız açıklamaları yönetimin yapması lazımken onlar ısrarla tarih verdiler,şimdi de ben veya başka bir Beşiktaşlının sitem etmesine bozulmak gibi bir lüksleri yok.Ben zaten imkanım el verdiğince kombine/forma/kamp ürünü vs. alıyorum.Bunu alamayan adamın eleştirme hakkı yok gibi bi algı da oluşmasın onun da sonuna kadar var.Beşiktaşarena admini Necmi Tuncay abimiz Beşiktaş başkanı Fikret Orman'dan daha doğru kaynak olarak kabul ediliyorsa,ya siz işinizi çok doğru yapıyosunuz ya da başkan yapması gereken bazı şeyleri yanlış yapıyor.Bunları söylemek suç değil.

Çevrimiçi Necmi

keşke olabilseydide hiç olimpiyata ankaraya başakşehire kasımpaşaya gitmeden 1 gecede stadı kondursaydıkta 1 seneye 1 senelik para verseydik ama şartlar bu ve buna uymak zorundayız.yapılabilecek olupta yapılamayan birşey varsa bende eleştiririm ama benim gördüğüm en iyisi yapılıyor.3 sezon deseydide bir fark olmazdı.senin takımının desteğe kulübünün paraya ihtiyacı var 11 bin kombine satabilmişsin.bu dönemde elini taşın altına sokmuyorsan 5 yıllık kombine versen ne olur.
aslında hiçte öyle değil burada bu sayede ne kadar dostluklar kazandık o yolar olmasa insanlar birbirine bu kadar kaynayabilir miydi
aynı şişeyi aynı bardağı aynı lokmayı paylaştık hiç tanımadığım biri bayramda arayıp bayramımı kutluyor bu gün Türkiye'nin neresine gitsek bir gönül dostumuz var
ben memnunum bu sayede bir sürü Beşiktaşlı dost edindim bir sene daha olimpiyata giderim bu bana yeni dostluklar kazandıracak
ilk bir kaç maça tek başıma gitmiştim sonra mabetle birlikte bir sezon devirdik ikinci sezon yirmi kişinin üzerinde bir grupla gitmeye başladık
bu sene bu dahada büyüyecektir. Bunlar ah vah edecek şeyler değil bu şartlar olmasa biz birbirimizi tanırmıydık

Çevrimdışı Mehmet92

Bir de ek olarak şunu söyliyim de görüşüm belli olsun.Bu forumdan haberim olmasa Fikret Orman'a yalan söylüyo diye oy vermezdim ama şimdi işin background'unu sayenizde öğrendiğim için gidip gönül rahatlığıyla oy vericem.Ben yönetim muhalifi bi adam değilim yanlış anlaşılmasın şurda 3 sayfadır tek söylediğim bu işin uzadıkça can sıktığı,şurda muhalif olarak yaftalanıcak son adamım :D

Çevrimdışı Sedat.Y

Necmi , AHMET TÜRKER ve HASAN TAHSİN beylerin doyurucu açıklamalarını zevkle okuyor takip ediyorum......Şahanesiniz

Çevrimdışı ahmet türker

En geniş özetle söylemeye çalıştığım şeyi şöyle açıklıyorum eğer 15 milyon Beşiktaş taraftarı varsa sizin bildiğiniz şu detayları bilen insan sayısı maksimum 1000 kişi.Bundan 5-10 yıl sonra kasım 2007de başlanıp ocak 2011de tt arena ile mayıs 2013te başlayıp ağustos 2016da biten vodafone arena aynı kefeye konulduğunda ki emin olun konulacak bugün bana verdiğiniz tepkiyi veremeyeceksiniz.Sizin yaptığınız açıklamaları yönetimin yapması lazımken onlar ısrarla tarih verdiler,şimdi de ben veya başka bir Beşiktaşlının sitem etmesine bozulmak gibi bir lüksleri yok.Ben zaten imkanım el verdiğince kombine/forma/kamp ürünü vs. alıyorum.Bunu alamayan adamın eleştirme hakkı yok gibi bi algı da oluşmasın onun da sonuna kadar var.Beşiktaşarena admini Necmi Tuncay abimiz Beşiktaş başkanı Fikret Orman'dan daha doğru kaynak olarak kabul ediliyorsa,ya siz işinizi çok doğru yapıyosunuz ya da başkan yapması gereken bazı şeyleri yanlış yapıyor.Bunları söylemek suç değil.
tt arena ile bizim stadımız aynı kefeye asla koyulamayacak biz stadımızı kendimiz ,evet bizzat kendimiz yaptık , kombine ve forma gibi alımlar ile . ama onların devletten geçinmeli oldukları asla nesiller boyu unutulmayacak ve unutturmayacağız .biz stadımızı verdik diyorlar ,sanki bir stadları vardı da verdiler . kiracıya yeni ev yapıp hadi çık demek gibi bir şey .hiç böyle bir şeyin olduğunu gördünüz mü  ayrıca beşiktaşlı olup beşiktaşa hiç bir faydası olmayanların da eleştirmeye hiç hakkı yok ,evet hiç hakkı yok . ne verdinde ne istiyorsun derler adama çok fakirdir hiç bir şey veremez o ayrı ,ama bu mazeretin arkasına sığınanlar  ki ben çok görüyorum asla eleştiremezler , eleştirtmemeliyiz .

Çevrimiçi Necmi

bu forumu günlük 45-50 bin kişi takip ediyor öyle bin falan değil birde insanları eleştirmeden önce anlamaya çalışmak
lazım elbette belki sizin bildiğinizden bir fazlasını biliyoruzdur ama Başkan kadar değil o söylemler yalan söylemler değil aslında
ama şartlar değişince yalan söylenmiş gibi oluyor bende burda sene başından beri eylül sonunda biter diyordum başkandan çok daha önce söylemeye başladım
hemde bir tarafımdanmı uyduruyordum yok sadece başkanın bildiklerinin bir kısmını bende öğreniyordum ve bu bilgilerden bu sonucu çıkarttım
yani başkan sıkmıyordu bu kaza olmasaydı 29 ekim son tarih olarak kafamda koymuştum ama şimdi işin rengi değişti ve yeni tarih koymak içinde
sonuçları görmek gerekiyor Başkana şimdi sorulsun tarih veremez yalan söyleyen insan atar kafasından bir tarih elbet tarih vetrecek ama bunuda her
zaman yaptığı gibi taşörenlerle konuşarak bir sonuca varıpta verecek Benim bu güne kadar aldığım her bilgi
Başkanın sözleriyle örtüştü ilk Ağustos olayı hariç Birde başkanın sözleri hep temenni üzerine sayın Çebininde öyle
yani sezonun son maçını oynamak istiyoruz demek bir temennidir bir söz verme değil

Çevrimdışı ahmet türker

Ne yaptın abi sen ya . Çok iyi moral veriyorsun ha . Kusura bakma da 5. yıldızı takmadan gitmem , seni de göndermem  :lol: Biz hayatımızda daha çok ikinci üçüncü dördüncü beşinci ( uzarda gider ) baharlar yaşayacağız  :tabe:
temennimiz tabi ki de o sevgili kardeşim, ama merdivenin artık son basamaklarında olduğumun çok da bilincindeyim ,tabi ki de ben olmasamda çocuklarım ve torunlarım en az benim kadar beşiktaşi destekleyecekler . ben görmesemde onlar görecekler ..

Çevrimdışı Efe

aslında hiçte öyle değil burada bu sayede ne kadar dostluklar kazandık o yolar olmasa insanlar birbirine bu kadar kaynayabilir miydi
aynı şişeyi aynı bardağı aynı lokmayı paylaştık hiç tanımadığım biri bayramda arayıp bayramımı kutluyor bu gün Türkiye'nin neresine gitsek bir gönül dostumuz var
ben memnunum bu sayede bir sürü Beşiktaşlı dost edindim bir sene daha olimpiyata giderim bu bana yeni dostluklar kazandıracak
ilk bir kaç maça tek başıma gitmiştim sonra mabetle birlikte bir sezon devirdik ikinci sezon yirmi kişinin üzerinde bir grupla gitmeye başladık
bu sene bu dahada büyüyecektir. Bunlar ah vah edecek şeyler değil bu şartlar olmasa biz birbirimizi tanırmıydık
abi hazırlan toyotayı hazırla olimpiyata çok gidip geleeceğiz bu senede pazatesi maçlarda fazla olacak gibi görünüyor avrupa ligi maçlarına zaten geliyordum lig maçlarının bazılarınada geleceğim anlaşılan  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bir de ek olarak şunu söyliyim de görüşüm belli olsun.Bu forumdan haberim olmasa Fikret Orman'a yalan söylüyo diye oy vermezdim ama şimdi işin background'unu sayenizde öğrendiğim için gidip gönül rahatlığıyla oy vericem.Ben yönetim muhalifi bi adam değilim yanlış anlaşılmasın şurda 3 sayfadır tek söylediğim bu işin uzadıkça can sıktığı,şurda muhalif olarak yaftalanıcak son adamım :D
Muhalif diye bir şey olamaz kardeşim bizde Fikret Ormancı değiliz bir yanlış yaptığını düşüneyim
birde beni o zaman gör bakalım senin kadar yumuşak olacakmıyım eleştirilerimde haklıysa haklı derim haksızsa haksız.
benim tek sevgim Beşiktaş kişilere takılmam Beşiktaşıma bir şey vereni yüceltirim zarar verenide yerin dibine gömerim.
birde eleştiri olacak eleştiri olmadan asla doğru yapılan süzülmez insanlar kendilerini rahat hissettiğinde çok Demirörenli
yıllar yaşarız. O nedenle o koltukta oturan kendini rahat hissetmemeli. Ama eleştirmekte haksızlık etmek değildir.

Çevrimdışı can1903

2 Gün sonra bir açıklama olsa..

Beşiktaş Vodafone Arena stadyumunda her hangi bir hasar tespit edilmemiştir diye..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Ahmet abi bugüne kadar ben de dahil olmak üzere şu tarihte açılmaz diyen ünlü/ünsüz herkesi linç etmedik mi?E bu adamlar haklı çıktı birimiz de çıkıp özür dilemedik,hala daha kendi görüşlerimizi savunup millete dayatmaya çalışıyoruz.Şu an bana yapılan da bu mesela,bi kişi de çıkıp sen de kendince haklısın kardeş demedi.Herkes "ama böyle böyle oldu sen biliyo musun" diye cümleye başlıyo.
Kardesim bu forumda mantikli konusan,iddialarini mantikli temellere dayatan hic kimse linç edilmemistir.

en basta beni düşün.millet gecen sezon mayis ayinda stadi acariz ,sampiyonluk maçını vodafone arenada oynariz derken ben 2016 ocaktan önce bitmez yaziyordum,1 kisi de cikip beni linç etmeye calismiyordu.çünkü ben yazdıklarımi belli temellere dayandirip yaziyordum.esdeger stadyumlarda çatılar,çimler,ince işçilikler vs kac ayda yapılmış ,biz ne durumdayiz ,nasil yapariz,ne kadar sürede yapariz diye kendi capimda tahminler yaparak bunu soyledim.

Ama hiçbir iddia ortaya atmadan ve mantikli temellere dayandırmadan, "bu stad bitmez yeaa"," ne kadar da yavas çalışıyorlar yeaa","fikret orman istifa stad yavas gidiyor","bunlar iş bilmiyor bir catiyi bile yapamiyorlar" ,"lanet olsun federallere ( :D) "yazarsan tepki cekmesi cok normal.sen yaziyorsun demiyorum ama bu yorumlarin tamamini ben bu gozlerle gördüm.

Simdi sen bugun gelip ben hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum dersen kendini kandirmis olursun.dunya uzerinde  +45.000 kisilik bir stadyum begensen de begenmesen de ortalama 36 ayda yapılıyor. Biz 21. Aya bile gelmedik.bu stadda kaza olmasaydi 25-26 ay gibi rekor bir surede bu insaati tamamlayacaktik.ee simdi sen olaya bu yönden bakmayip fikret orman sunu dedi o tarih tutmadi ben onu bilirim dersen tartışacak cok da birsey yok.

İnsaat isi zor bir süreçtir ,yüzlerce elemani insaat çalıştırmak cok daha zor bir süreçtir.bundan 3 sene once yonetim bu stadi yapmaya karar verdiginde x bir firmayi cagirip bunca isle,isciyle ugrasmak yerine " al kardesim anahtar teslim yal stadi " da diyebilirdi.ama bunu deseydi maliyet, su an yaptigi maliyetin iki katina cikardi.bjk insaat kuruldu,her is adim adim ihaleye verildi fiyatlar kirdirildi.rekor bir sureyle buraya kadar gelindi.elestirilmesi gereken sey surekli verilen tarihlerin tutmamasi degil,insaat isinde tarih verilmesi.ki bence catiyla ilgili bu kadar sikinti varken su an tartismamiz gereken en son şey su tutmayan tarih meselesidir.

Bence kendini farklı dusuncelere kapatmak yerine olaya bu pencereden bakmak gerçekleri gormek icin daha mantikli bir secenek olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Linç ettik derken bu forumu kastetmedim abi,genel olarak Beşiktaş tarafını kastettim.Sosyal medyada,forumlarımızda her türlü internet ortamında defalarca oldu bu.Hatta en güncel mağduru da güntekin  onay,adam televizyonda canlı yayında hep 10-15 kişi var dedi diye bi anasına küfür yemediği kaldı.
hak etti kardeşim o adam basın mensubu kalkıpta canlı kameradan bakıyorum derse
ve yorum yaparsa her türlü küfürüde yiyeceğini bilmeli sen o stada bir telefonla girersin
herşeyi kendi gözlerinle görürsün ama sırf kalkıpta belden aşağı vurmak için yorum yaparsan
sana söylenen her şey haktır. o lafı başka biri söylese dersin adam gördüğünü söylüyor ama iş
Güntekine gelince derimki sen işini masa başında oturarakmı yapıyorsun senin benden ne farkın kalıyor
benim canlı yayın kamerasına bakacak gözüm var yorumda yapabilirim ama bunu sen yaparsan bu kesinlikle art niyettir
sen Başkanı direk arayıp sorabilirsin randevu bile almadan stada gelir gezmek istiyorum dersin
kimse seni o kapıdan çevirmez ama canlı yayından bakıyorum stadda 4-5 kişi çalışıyor dersen
bende sana sen kimin düdüğünü öttürüyorsun bu lafı mesnetsiz sana kim söyletiyor derim
madem bu kadar hassassın Beşiktaşı düşünüyorsun o zaman önce işinde karşında Rıdvan Beşiktaşla alay ederken sustur
derim. Yok stada gitseydi ve eleştirisini ondan sonra yapsaydı saygı duyardım canlı yayın kamerası dedi
Güntekin benim gözümde sıfır değere düştü demekki bütün haberlerini masa başında yapıyor bundan sonra söylediği her kelimeye
şüpheyle bakacağım eskiden programını izlerdim ama artık sildim üzerini

Çevrimdışı Türkay

Son kapasite tartışmalarından sonra 49 bin kişilik Vodafone Arena hayırlı olsun diyebilir miyiz ?  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

sayfalarca yazı okudum ama aklıma takılan 2 konu var.

1-stadın bu sezona yetişme ihtimali nedir? en iyi ihtimale ve en kötü ihtimale göre inşaat işinden anlayan kişiler net bir cevap verebilir mi?

2-kapasite konusunu anlamadım. madem 45-50 bin kişilik olacak, kapasite neden 41903 şeklinde açıklandı? bana pek mantıklı gelmedi 45-50 bin kapasite konusu. işimiz izin verilmesine kaldıysa unutun onu, baştan verilseydi verilirdi o izin.

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 10:14:58 aa1903 ]

Çevrimdışı harunmustak

sayfalarca yazı okudum ama aklıma takılan 2 konu var.

1-stadın bu sezona yetişme ihtimali nedir? en iyi ihtimale ve en kötü ihtimale göre inşaat işinden anlayan kişiler net bir cevap verebilir mi?

2-kapasite konusunu anlamadım. madem 45-50 bin kişilik olacak, kapasite neden 41903 şeklinde açıklandı? bana pek mantıklı gelmedi 45-50 bin kapasite konusu. işimiz izin verilmesine kaldıysa unutun onu, baştan verilseydi verilirdi o izin.

Kardeşim ilk sorunun cevabı halatlar incelendikten sonra ortaya çıkacak. Hasar yok ise aynen devam edilecek 1-1.5 ay zaman kaynı olur. Ama akabinde cim iside uzayabilir. Çünkü hesaplar Güneş görme Suresi vs aydan aya değişebiliyor. 70-75 gun olan cim 80-85 olabilir. Yani bu kazanın zaman kaybı eğer halatlarda problem yoksa 1-2 ay arasıdır.

Ikinci sorunun cevabı ise stadın konumu ve ALINAN izinler ile alakalı. Yapılan stad oyle 41 binlik degil bunu bil. Ilerde kapasite artırımı illaki olur. Devasa bir yapıdan bahsediyoruz. Ayni zamanda acil durumlarda toplanma yeri olarak kullanilabilir. Yani 41 bin kisi bu stadı ayni anda hızlı bir sekilde bisaltabilecekken 50 bin olunca bu daha zor olabilir. Bunun gibi nedenler dusun. Mesela 3 tane tribün yarığı var. Buda onunla ilgili olabilir. Ama sen emin ol ki bizim düşündüklerimizin hepsini cok daha fazlasını bu stadı  yapan insanlar düşünüyor ve uyguluyor. Bu senede olsa 2 ay gecti olsa halatlarda problem çıkarsa dahada gecikse renklilerin yabancıların ic geçireceği mükemmel bir stadımız oluyor.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi Tatilde olduğum icin bir kac gundur yazamadim ama butun sayfalari okudum , Sponsorlukla ilgili konusulmus ama Benmi yanlis biliyorum acaba..
Vodafone ile bizim Anlasmamiz 10+5 yil degilmi??
Yani Anlasma 10 yillik + 5 yil da Karsilikli opsiyon degil mi ??
10 yillik 116 milyon $ alip 10 yil sonunda +5 yil icin yeniden anlasma zemini aranacak diye biliyordum ben :alala:
Eger Anlasma 10 yil icin 116 milyon $ ise yillik 11,5 milyon civari bir rakama denk geliyor..
Yok anlasma direk 15 yilliksa da 7.7 milyona denk geliyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Madalex

Şu ana kadar satılan passolig rakamları, Galatasaray 269.602, Fenerbahçe 245.328, Beşiktaş 177.865... Açıkçası Türkiye'de maçlara giden taraftar rakamları ortada... milyonluk camialar diyoruz 3 büyük kulübün maçlara giden taraftar sayıların toplamı 1 milyon değil.... Çok konu dışı olmasın stada bağlayayım 50 bin, 60 bin kapasiteden bahsediyoruz... 40 ile 45 bin arası idealdir... Önemli olan bir an önce stadı açabilmek, ortalama 25 bin kombine satabilsek her sene yeterli olur... taraftar 2 senedir kombinelerde  + bakiyeye geçti ve kulüp aslında bu işten çok zarar ediyor... Kulüp, yönetim ve taraftar sabır küpü olduk ama süreç biraz uzadı gibi...  Belki de bu sene Beşiktaş'ın şampiyonluğu devrilen halatların durumu belirleyecek... İnşallah bir an önce testler olumlu tamamlanır, biz de önümüze bakarız... Vodafone Arena bizim için bir stadtan daha fazla anlam taşıyor....

Çevrimdışı Deniz

16.7 m€ olan catinin 12 milyonunu ödemişiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba