Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Divan Kurulunda konuşuyor Başkan. Güntekine atıfta bulundu. 837 kişi çalışıyor diyor statta

"Stadın bitimiyle beraber stad gelirleri 30 milyon dolardan 150 milyon dolarla çıkacak"
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 11:59:03 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman : Şu ana kadar Vodafone Arena'ya 242 Milyon Türk Lirası para harcadık. Vodafone Arena'da 837 kişi çalışıyor şu an
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Konu Dışı:

Stadımızın emektarlarından ,forumumuzun neşeli kartalı,nam-ı diyar Çaycımız,güzel insan @bjk_mabet evlenerek dünya evine girmiştir.
BESİKTASARENA ailesi olarak kartalımıza bir ömür boyu mutluluklar diler mutluluğunun daimi olmasını temenni ederiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

Kardeşim ilk sorunun cevabı halatlar incelendikten sonra ortaya çıkacak. Hasar yok ise aynen devam edilecek 1-1.5 ay zaman kaynı olur. Ama akabinde cim iside uzayabilir. Çünkü hesaplar Güneş görme Suresi vs aydan aya değişebiliyor. 70-75 gun olan cim 80-85 olabilir. Yani bu kazanın zaman kaybı eğer halatlarda problem yoksa 1-2 ay arasıdır.

Ikinci sorunun cevabı ise stadın konumu ve ALINAN izinler ile alakalı. Yapılan stad oyle 41 binlik degil bunu bil. Ilerde kapasite artırımı illaki olur. Devasa bir yapıdan bahsediyoruz. Ayni zamanda acil durumlarda toplanma yeri olarak kullanilabilir. Yani 41 bin kisi bu stadı ayni anda hızlı bir sekilde bisaltabilecekken 50 bin olunca bu daha zor olabilir. Bunun gibi nedenler dusun. Mesela 3 tane tribün yarığı var. Buda onunla ilgili olabilir. Ama sen emin ol ki bizim düşündüklerimizin hepsini cok daha fazlasını bu stadı  yapan insanlar düşünüyor ve uyguluyor. Bu senede olsa 2 ay gecti olsa halatlarda problem çıkarsa dahada gecikse renklilerin yabancıların ic geçireceği mükemmel bir stadımız oluyor.

teşekkür ederim.

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman: "Vodafone Arena'da paradan kaçınmadık. 10€'luk malzeme yerine 70€'luk malzeme aldık. Çimi de dünyanın en iyisi Hibrit çim.

Çevrimdışı happy_

Konu Dışı:

Stadımızın emektarlarından ,forumumuzun neşeli kartalı,nam-ı diyar Çaycımız,güzel insan @bjk_mabet evlenerek dünya evine girmiştir.
BESİKTASARENA ailesi olarak kartalımıza bir ömür boyu mutluluklar diler mutluluğunun daimi olmasını temenni ederiz.

forum olarak @bjk_mabet'e bi küçük altın takaydık iyiydi, çok emeği var hem statta hem de forumda, mutluluklar diliyorum kendisine.

Çevrimdışı cagdas44

Konu Dışı:

@bjk_mabet abimize hayırlı mutlu huzurlu bir evlilik diliyorum :) Allah mesut etsin :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan muthis konusuyor , Ayakta alkisliyorum Baskani :claps: :claps: :claps:
Stadi yap baskan , Tesisleri yenile baskan , Yildiz transfer yap baskan , Borclari bitir baskan , El insaf edin biraz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Easthanbool

forum olarak @bjk_mabet'e bi küçük altın takaydık iyiydi, çok emeği var hem statta hem de forumda, mutluluklar diliyorum kendisine.

Yetkililer yapmışlardır herhalde gerekeni.Forumun bu seviyeye gelmesinde Mabet abinin katkısı herkesten fazla :tabe:  :upto:
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 12:39:35 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Konu Dışı:

Allah Bir Ömur mutlu mesut etsin @bjk_mabet abi

Fikret Orman : Nevzat demir Tesislerini ben yapmistim gecen Sene orayi modernize ettik , San oktem tesisleri Staddan dolayı durmustu orayida yıkıp yeniden yapacagiz yaklasik 6-7 milyon $ harcayacagiz , Pendik tesislerini de yenileyecegiz , Vodafone Arenada Nevzat demirde Hibrit Cim olacak 1,7 milyon € harcayacagiz , herseyin en iyisini yapmaya calisiyoruz hicbir masraftan kacinmiyoruz :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Tatilde olduğum icin bir kac gundur yazamadim ama butun sayfalari okudum , Sponsorlukla ilgili konusulmus ama Benmi yanlis biliyorum acaba..
Vodafone ile bizim Anlasmamiz 10+5 yil degilmi??
Yani Anlasma 10 yillik + 5 yil da Karsilikli opsiyon degil mi ??
10 yillik 116 milyon $ alip 10 yil sonunda +5 yil icin yeniden anlasma zemini aranacak diye biliyordum ben :alala:
Eger Anlasma 10 yil icin 116 milyon $ ise yillik 11,5 milyon civari bir rakama denk geliyor..
Yok anlasma direk 15 yilliksa da 7.7 milyona denk geliyor..
anlaşma 15 yıllık ama kdv hariç fiyat bu on yıl sonra cayma hakkı var @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Ardau

Konu Dışı:

@bjk_mabet abi'm ömür boyu mutluluklar dilerim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

anlaşma 15 yıllık ama kdv hariç fiyat bu on yıl sonra cayma hakkı var @Yunus Emre Dökmeci
:alala: :alala:
İlginc ben 10+5 yillik saniyordum..
Ozaman 10 yil sonra biz daha iyi bir teklif olursa +5 yil olan Sozlesmeyi fesh edip baska bir sponsorla anlasabiliyoruz yada Vodafoneyle tekrar masaya oturup daha fazla yillik ucrete anlasabiliyoruz dogrumu anladim :alala: @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 15:04:46 Yunus Emre Dökmeci ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Başkan Divan'da söküm işleminin bittiğini ve Fransa'dan test için gelecek hafta gelineceğini söyledi. Sonuç hakkında da bilgi verecekmiş. Özellikle burada neden bilgi vermiyor diyenleri arayacakmış.  :evillol: Ali Rıza Dizdar çatı problem olmasaydı 29 Ekim'de açılacaktı şimdi hedefleri (içeride çalışan kişilerden aldığı bilgilermiş  :alala: ) 19.03.2016 olarak söyledi. Divanın yalancısıyım. 

Çevrimiçi Necmi

:alala: :alala:
İlginc ben 10+5 yillik saniyordum..
Ozaman 10 yil sonra biz daha iyi bir teklif olursa +5 yil olan Sozlesmeyi fesh edip baska bir sponsorla anlasabiliyoruz yada Vodafoneyle tekrar masaya oturup daha fazla yillik ucrete anlasabiliyoruz dogrumu anladim :alala: @Necmi abi
hayır opsiyonu kullanmak isterse kullanır bir başkasıyla anlaşamazsın
yada yeniden pazarlık yapamazsın +5 yılı kullanmak istediği taktirde vereceği para anlaşmaya dahil edildi
116 M 15 yıllık anlaşmanın karşılığıdır zaten bunun opsiyon olduğuda söylenmiyor anlaşma 15 yıllık deniyor
sadece fiyat konusunda ikiye bölünmüş ilk on yılı bu fiyat sonraki 5 yılı bu fiyat diye zaten vodafone resmi sitesinde
anlaşma direk 15 yıl deniyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Konu Dışı:

Tebrikler. E artık genç Kartallar bekliyoruz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

hayır opsiyonu kullanmak isterse kullanır bir başkasıyla anlaşamazsın
yada yeniden pazarlık yapamazsın +5 yılı kullanmak istediği taktirde vereceği para anlaşmaya dahil edildi
116 M 15 yıllık anlaşmanın karşılığıdır zaten bunun opsiyon olduğuda söylenmiyor anlaşma 15 yıllık deniyor
sadece fiyat konusunda ikiye bölünmüş ilk on yılı bu fiyat sonraki 5 yılı bu fiyat diye zaten vodafone resmi sitesinde
anlaşma direk 15 yıl deniyor
tamamdir :ok: :ok: @Necmi abi

Çevrimdışı bjk_mabet

İyi dileklerini sunan tüm dostlara tesekkur ederim.Ailem olarak gordugum bu forum ve Siyah&Beyaz tüm yureklere ve özelliklede maddi manevi bu forumun babası atası @Necmi abiye teşekkürü borç bilirim.hep beraber nice mutluluklara ve şampiyonluklara...
Saygılarımla...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CanEmre

İyi dileklerini sunan tüm dostlara tesekkur ederim.Ailem olarak gordugum bu forum ve Siyah&Beyaz tüm yureklere ve özelliklede maddi manevi bu forumun babası atası @Necmi abiye teşekkürü borç bilirim.hep beraber nice mutluluklara ve şampiyonluklara...
Saygılarımla...
@bjk_mabet tebrikler  :claps:
mutululuğunuz daim olsun...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı:

Bir Ömür mutluluklar   :upto:  :upto:

@bjk_mabet e takaydık eyiydi  :nargile:  :nargile:  o güzelim caylardan da içerdik  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Konu Dışı:

Bjk_mabet kardeşim. Allah, ömür boyu mutluluklar versin. Gerçekten çok iyi bir Beşiktaşlısın.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arada  bugün divanda Başkanımız klübün durumunu her alanda çok iyi özetledi. Görünen klübün çok büyük sorunlarının çözüldüğü veya çözülme aşamasında olduğu. Esasen benim merak ettiğim Fulya da kalan değerli araziye ne yapılacağı ve akatlar için ne düşünüldüğü. Özellikle Fulya da klübün kendi yapacağı bir inşaatla çok ciddi gelir elde edebileceğimizi ve akatlarda da yapılacak salonun çok amaçlı kullanılabileceğini düşünüyorum. İnşallah bunlar da klüüp için hayırlı projeler olur.

Çevrimdışı Tolga

Saygılarımla...
@bjk_mabet abi tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.