Ahmet abi bugüne kadar ben de dahil olmak üzere şu tarihte açılmaz diyen ünlü/ünsüz herkesi linç etmedik mi?E bu adamlar haklı çıktı birimiz de çıkıp özür dilemedik,hala daha kendi görüşlerimizi savunup millete dayatmaya çalışıyoruz.Şu an bana yapılan da bu mesela,bi kişi de çıkıp sen de kendince haklısın kardeş demedi.Herkes "ama böyle böyle oldu sen biliyo musun" diye cümleye başlıyo.
Kardesim bu forumda mantikli konusan,iddialarini mantikli temellere dayatan hic kimse linç edilmemistir.
en basta beni düşün.millet gecen sezon mayis ayinda stadi acariz ,sampiyonluk maçını vodafone arenada oynariz derken ben 2016 ocaktan önce bitmez yaziyordum,1 kisi de cikip beni linç etmeye calismiyordu.çünkü ben yazdıklarımi belli temellere dayandirip yaziyordum.esdeger stadyumlarda çatılar,çimler,ince işçilikler vs kac ayda yapılmış ,biz ne durumdayiz ,nasil yapariz,ne kadar sürede yapariz diye kendi capimda tahminler yaparak bunu soyledim.
Ama hiçbir iddia ortaya atmadan ve mantikli temellere dayandırmadan, "bu stad bitmez yeaa"," ne kadar da yavas çalışıyorlar yeaa","fikret orman istifa stad yavas gidiyor","bunlar iş bilmiyor bir catiyi bile yapamiyorlar" ,"lanet olsun federallere (

) "yazarsan tepki cekmesi cok normal.sen yaziyorsun demiyorum ama bu yorumlarin tamamini ben bu gozlerle gördüm.
Simdi sen bugun gelip ben hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum dersen kendini kandirmis olursun.dunya uzerinde +45.000 kisilik bir stadyum begensen de begenmesen de ortalama 36 ayda yapılıyor. Biz 21. Aya bile gelmedik.bu stadda kaza olmasaydi 25-26 ay gibi rekor bir surede bu insaati tamamlayacaktik.ee simdi sen olaya bu yönden bakmayip fikret orman sunu dedi o tarih tutmadi ben onu bilirim dersen tartışacak cok da birsey yok.
İnsaat isi zor bir süreçtir ,yüzlerce elemani insaat çalıştırmak cok daha zor bir süreçtir.bundan 3 sene once yonetim bu stadi yapmaya karar verdiginde x bir firmayi cagirip bunca isle,isciyle ugrasmak yerine " al kardesim anahtar teslim yal stadi " da diyebilirdi.ama bunu deseydi maliyet, su an yaptigi maliyetin iki katina cikardi.bjk insaat kuruldu,her is adim adim ihaleye verildi fiyatlar kirdirildi.rekor bir sureyle buraya kadar gelindi.elestirilmesi gereken sey surekli verilen tarihlerin tutmamasi degil,insaat isinde tarih verilmesi.ki bence catiyla ilgili bu kadar sikinti varken su an tartismamiz gereken en son şey su tutmayan tarih meselesidir.
Bence kendini farklı dusuncelere kapatmak yerine olaya bu pencereden bakmak gerçekleri gormek icin daha mantikli bir secenek olur.