Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023355 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Yalnız bu forumda yönetime en ufak laf söylettirilmiyor ama 3 koca sezonun stadsız geçmesi büyük başarısızlıktır.Hiç bir savunmayı da kabul etmem o konuda.Güldüğümüz tt arena inşaatıyla aynı süreye gelmiş olduk nerdeyse,bunu da savunmaya kalkan çıkarsa daha da bu konu hakkında tek kelime etmem
ne savunması kardeşim... kulubün isviçre bankalarında yüzmilyonlarca euro parası vardıda elini cebine atmayıp statdı ağırdanmı alıyo

Çevrimdışı Mehmet92

ne savunması kardeşim... kulubün isviçre bankalarında yüzmilyonlarca euro parası vardıda elini cebine atmayıp statdı ağırdanmı alıyo

Yoo,diyelim ki ben inşaatın i'sinden anlamıyorum.Stad inşaatını da takip etmiyorum.Beşiktaş Başkanının sözlerini doğal ve haklı olarak inanıp doğru kabul ediyorum.Bakıyorum mayıs 2013'te 16 ay sonrasına stadı açarız diyo başkanımız ama stad 39 ay sonra açılıyo.Başarısızlık mı değil mi?

Çevrimdışı Oktay

Yoo,diyelim ki ben inşaatın i'sinden anlamıyorum.Stad inşaatını da takip etmiyorum.Beşiktaş Başkanının sözlerini doğal ve haklı olarak inanıp doğru kabul ediyorum.Bakıyorum mayıs 2013'te 16 ay sonrasına stadı açarız diyo başkanımız ama stad 39 ay sonra açılıyo.Başarısızlık mı değil mi?
şimdi sana uzun uzun cevap yazmak istemiyorum... mevzuya at gözlüğüyle bakılırsa senin dediğin haklı ,panaromik bakılırsa başkan haklı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yalnız bu forumda yönetime en ufak laf söylettirilmiyor ama 3 koca sezonun stadsız geçmesi büyük başarısızlıktır.Hiç bir savunmayı da kabul etmem o konuda.Güldüğümüz tt arena inşaatıyla aynı süreye gelmiş olduk nerdeyse,bunu da savunmaya kalkan çıkarsa daha da bu konu hakkında tek kelime etmem
Ben yönetici olmadığımdan rahatça cevap verebilirim sana. Forumda herkesi her şeyi eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Bunun yanında eleştiriler dayanaksızsa ve temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyorsa o zaman uyarı yapıldığı doğrudur ve bence de yerindedir.
Birincisi tt arena yı devlet yaptı biz ise kendi imkanlarımızla yapıyoruz.
İkincisi tt arena otoban arena olarak anılmaktadır biz ise şehrin en güzel ve aslında inşaat için bir o kadar da sorunlu bir yerinde yapıyoruz stadımızı
Üçüncüsü çatı vs olsun stadımızı engellemek isteyenleri biliyoruz buna rağmen stad bu duruma gelmişse başarıdır. Her şeyden önemlisi bu kaza kimsenin istemediği bir şeydir ve maalesef alınan tüm önlemlere rağmen gerçekleşmiştir. Başkanlık ofisini bile stad inşaatına taşımış bir Başkan'a başarısız demek benim gönlümden geçmez

Satılmayan kombinelere, formalara , yönetime talip olup ta elini cebine atmayanlara değinmiyorum bile.

Bu yazdıklarım somut gerçekler . He diyorsan ki doğru değil o zaman sende somut gerekçelerini koyarsın ortaya ve en azından forumda tartışmaya açılır. Neden 3 senede olmadı sorusu ya da başka bir stadla sırf süre yönünden karşılaştırma doğru değil. Unutma ki yönetim tamam deseydi Kazlıçeşme'ye 60 - 80 bin kişilik stad yapardı devlet ve stad tamamlanana kadar sorunsuz bir biçimde İnönü'de oynardık maçlarımızı. Stad ne zaman bitecek diye de düşünmezdik
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

şimdi sana uzun uzun cevap yazmak istemiyorum... mevzuya at gözlüğüyle bakılırsa senin dediğin haklı ,panaromik bakılırsa başkan haklı

Yaz abi niye yazmıyosun? Tek savunması bu işin "susun da destekleyin stad yapılıyo daha ne istiyosunuz" mu? Zaten stadın inşaat ruhsatı 3 yıllık alınmış,burda 1 senedir nisan-mayıs-ağustos-seneye ocak-seneye ağustos diye kendimizi kandırıyoruz.Hepimize yazık,daha numaralı tribünün temeli atılmamıştı kombine aldığımda ben ciddi manada beklemekten inanılmaz sıkıldım.

Çevrimdışı Mehmet92

Ben yönetici olmadığımdan rahatça cevap verebilirim sana. Forumda herkesi her şeyi eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Bunun yanında eleştiriler dayanaksızsa ve temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyorsa o zaman uyarı yapıldığı doğrudur ve bence de yerindedir.
Birincisi tt arena yı devlet yaptı biz ise kendi imkanlarımızla yapıyoruz.
İkincisi tt arena otoban arena olarak anılmaktadır biz ise şehrin en güzel ve aslında inşaat için bir o kadar da sorunlu bir yerinde yapıyoruz stadımızı
Üçüncüsü çatı vs olsun stadımızı engellemek isteyenleri biliyoruz buna rağmen stad bu duruma gelmişse başarıdır. Her şeyden önemlisi bu kaza kimsenin istemediği bir şeydir ve maalesef alınan tüm önlemlere rağmen gerçekleşmiştir. Başkanlık ofisini bile stad inşaatına taşımış bir Başkan'a başarısız demek benim gönlümden geçmez

Satılmayan kombinelere, formalara , yönetime talip olup ta elini cebine atmayanlara değinmiyorum bile.

Bu yazdıklarım somut gerçekler . He diyorsan ki doğru değil o zaman sende somut gerekçelerini koyarsın ortaya ve en azından forumda tartışmaya açılır. Neden 3 senede olmadı sorusu ya da başka bir stadla sırf süre yönünden karşılaştırma doğru değil. Unutma ki yönetim tamam deseydi Kazlıçeşme'ye 60 - 80 bin kişilik stad yapardı devlet ve stad tamamlanana kadar sorunsuz bir biçimde İnönü'de oynardık maçlarımızı. Stad ne zaman bitecek diye de düşünmezdik

Saygıdeğer abim bu saydığın dinamiklerin hepsini ben de biliyorum.Etrafımdaki insanlar inşaatı yakınen takip ettiğimi bildiğinden bana niye açılmıyo olm bu stad dediğinde bu söylediklerinin aynısını onlara da söylüyorum amma ve lakin bu benim kendimce doğru gördüğümü yazmama engel değil.

Çevrimdışı Oktay

Yaz abi niye yazmıyosun? Tek savunması bu işin "susun da destekleyin stad yapılıyo daha ne istiyosunuz" mu? Zaten stadın inşaat ruhsatı 3 yıllık alınmış,burda 1 senedir nisan-mayıs-ağustos-seneye ocak-seneye ağustos diye kendimizi kandırıyoruz.Hepimize yazık,daha numaralı tribünün temeli atılmamıştı kombine aldığımda ben ciddi manada beklemekten inanılmaz sıkıldım.
yazmıcam klavye benim deilmi yazmıyorum işte :D :D  #sabret

Çevrimdışı ahmet türker

bak kardeşim hiç bir savunmayı kabul etmem demek ,geçerli de olsa ,gerçek de olsa ,kabul etmem anlamına geliyor . yani kendini kapatmışsın . bu stad yapılırken nasıl engellerle karşılaşıldığını  ,daha 2 ay önce bile çatının yüksekliği ile ilgili nasıl zaman kaybettirildiğimizi ,daha önce stad dan çıkan kamyonların bile nasıl engellendiğini bilmediğin ortada, lütfen sakin ve temkinli yaklaş. ben bu yönetimi destekliyorum .beşiktaş a çok faydalı olduğunu düşünüyorum . bana fikret ormancı diyorlar ,desinler ne olacak ki (çocuklarım bile diyordu şimdi anladılar ,haklıymışsın diyorlar )daha önce de süleyman seba cıydım . biz iyi ile kötüyü ancak kaybettikten sonra anlıyoruz malesef . benim sayın başkanı desteklemem şimdiye kadarki icraatları ile ilgili . bundan sonraki icraatlarında yanlış bir şey yaparsa herkes den daha fazla eleştiririm ,babamın oğlu değil ki olsada zaten ilk ben eleştiririm .daha önce gelmiş olan yönetimlerin kötü olmuş olmasının etkisi ile yeni yönetimlerin de kötü olacağı şüphesi bir çok insanda var .lütfen yapılanlara objektif bakalım.güldüğümüz tt arenayı kimin yaptığını biliyoruz lokasyon  olarak ne kadar rahat konumda olduğunu da . üstelik tt arenaya gülen de yok , eleştirimiz hazıra konmaları ve devletten geçinmeli olmalarıdır.

Çevrimdışı Mehmet92

bak kardeşim hiç bir savunmayı kabul etmem demek ,geçerli de olsa ,gerçek de olsa ,kabul etmem anlamına geliyor . yani kendini kapatmışsın . bu stad yapılırken nasıl engellerle karşılaşıldığını  ,daha 2 ay önce bile çatının yüksekliği ile ilgili nasıl zaman kaybettirildiğimizi ,daha önce stad dan çıkan kamyonların bile nasıl engellendiğini bilmediğin ortada, lütfen sakin ve temkinli yaklaş. ben bu yönetimi destekliyorum .beşiktaş a çok faydalı olduğunu düşünüyorum . bana fikret ormancı diyorlar ,desinler ne olacak ki (çocuklarım bile diyordu şimdi anladılar ,haklıymışsın diyorlar )daha önce de süleyman seba cıydım . biz iyi ile kötüyü ancak kaybettikten sonra anlıyoruz malesef . benim sayın başkanı desteklemem şimdiye kadarki icraatları ile ilgili . bundan sonraki icraatlarında yanlış bir şey yaparsa herkes den daha fazla eleştiririm ,babamın oğlu değil ki olsada zaten ilk ben eleştiririm .daha önce gelmiş olan yönetimlerin kötü olmuş olmasının etkisi ile yeni yönetimlerin de kötü olacağı şüphesi bir çok insanda var .lütfen yapılanlara objektif bakalım.güldüğümüz tt arenayı kimin yaptığını biliyoruz lokasyon  olarak ne kadar rahat konumda olduğunu da . üstelik tt arenaya gülen de yok , eleştirimiz hazıra konmaları ve devletten geçinmeli olmalarıdır.

Saygıdeğer abim benim de neredeyse 7 sülalem kongre üyesi hepsi de Fikret Orman'a verdi oyunu.Önceki mesajda yazdığım gibi söylediğin şeylerin hepsini biliyorum ama neden ısrarla resmi ağızlardan bize yalan söylendi onu anlamıyorum.Daha prekastlar bitmemişken çebi asbaşkan çıkıp son maçı burda oynamak istiyoruz dedi,e biz de dedik ki o olmuyosa en kötü ağustos olur artık ama o bile olmadı.Siz de istemiyor musunuz ki gidelim artık rahat rahat dolmabahçede maçımızı izleyelim,maçtan önce semtte uzun uzun oturup muhabbet edelim?Sitemim buna sadece.

Çevrimdışı Mehmet92

yazmıcam klavye benim deilmi yazmıyorum işte :D :D  #sabret

Oktay abi sen de bu iş artık çok uzadı demiyo musun içinden ya sadece bunu merak ediyorum :D

Çevrimdışı hic2222

3 koca sene nereden çıktı üstad ?
Bu stada ilk beton 2013 yılı sonunda döküldü ve harfriyat devam ediyordu, ilk imar işlemleri kısıtlı alanlarda yapılıyordu.
Bu bakımdan şu anda 20 ay civarı bir süredir imalat devam ediyor ki bizim lokasyon, malzemenin getirilip konulacağı yerden tut, işçi barakalarina kadar kısıtlı bir yerde,ve bu 20 ay içerisinde de bir taraftan harfriyat işi vesair de devam etti ve buna rağmen çok hızlı oldu bu iş,
Herkesi başkanımızınçeşitli söylemleri geç kalma psikolojisine soktu sadece, normalde bu süre oldukça iyi, başkanımızın söylemlerine gelince çalışan firmalardan loca satışlarına, taraftardan tut kulüp iç dinamiklerini sıcak tutmaya birçok konuda kulüp çıkarı için gerekliydi
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Saygıdeğer abim bu saydığın dinamiklerin hepsini ben de biliyorum.Etrafımdaki insanlar inşaatı yakınen takip ettiğimi bildiğinden bana niye açılmıyo olm bu stad dediğinde bu söylediklerinin aynısını onlara da söylüyorum amma ve lakin bu benim kendimce doğru gördüğümü yazmama engel değil.

E güzel yaz işte ama konuyu baştan tartışmaya kapama. Dinamikleri biliyorsan daha ne en büyük Fikret Orman destekçisi senin olman gerekiyor  :) Bozma moralini biz bize asıl en kötü zamanlarımızda lazımız  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

3 koca sene nereden çıktı üstad ?
Bu stada ilk beton 2013 yılı sonunda döküldü ve harfriyat devam ediyordu, ilk imar işlemleri kısıtlı alanlarda yapılıyordu.
Bu bakımdan şu anda 20 civarı bir süredir imalat devam ediyor ki bizim lokasyon, malzemenin getirilip konulacağı yerden tut, işçi barakalarina kadar kısıtlı bir yerde,ve bu 20 ay içerisinde de bir taraftan harfriyat işi vesair de devam etti ve buna rağmen çok hızlı oldu bu iş,
Herkesi başkanımızınçeşitli söylemleri geç kalma psikolojisine soktu sadece, normalde bu süre oldukça iyi, başkanımızın söylemlerine gelince çalışan firmalardan loca satışlarına, taraftardan tut kulüp iç dinamiklerini sıcak tutmaya birçok konuda kulüp çıkarı için gerekliydi

En son maçı mayıs 13'de oynadık.o zamandan itibaren sayıyorum

Çevrimdışı Efe

yav neyi başarısızlık 10 senedir yıkılamayan ve kesinlikle yıkılamaz denilen stadı yıkma mı başarısızlık 70 bin kamyon hafriyatı alıp içine 50 bin kişilik yapıyı yapmak mı başarısızlık düşünmeden yazı yazmayın artık bu stadın normal bitiş tarihi ağustos 2015 ti ama bu parasızlık işçinde bu hale gelmesi bile mucize ben yarım kalacağını düşündüm pek çok zaman sanki elimizde milyar euro varda başkan kısıp zamanı geciktiriyor bu işler öyle kolay mı yapılıyor şu yapılan çatının dünyada bir benzeri daha yok hız hız diye ille birilerini öldüreceğiz onu istiyorsunuz yani yönetime laf söyletmem arkadaş çünkü heran gibi bi başarısızlık stadta söz konusu değil sizin düşünceniz olabilir ama neye göre başarısızlık olduğnu kimse bilmiyor söyleyemiyor çünkü sadece sallamak için mesaj atılıyor düşünülerek mesaj yazılmıyor ilk başta bi düşünün 250 milyon tllik bi yapı yapacaksın parayı nerden bulacaksın ?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

İlk kazmadan bu yana 25 geçti, temel atılalı 18-19 ay oldu, öncelikle nereden çıktı bu 39 ay. Hesabı yapacaksak olduğumuz yere göre yapmalıyız şuan stada ne zaman gireceğimiz belli değilken bir sonraki yıla göre tarih vermek de iş güzerlığa girer böyle bir durumda. Evet çatı da yaşanan sorun sebebiyle böyle bir durumda söz konusu olabilir ama o ana kadar temel atıldıktan 24 ay, ilk kazmadan 30 ay sonra bitmiş bir yapı ortaya çıkacaktı, kısmet değilmiş.

Ayrıca, ölçme ve değerlendirme de bir kural/durum vardır karşılaştırdığınız iki durumun aynı ölçümler ile verilendirilmesi lazım tt arena ile Vodafone Arena arasında bir liste dolusu farklılık var ki bunun liste başında finanstan bile öte olarak inşaat alanının özgürlüğü geliyor. Biz şehrin göbeğinde bir yeri yıktık ve sıfıra sıfır bir yapı ortaya koyduk, buraya değilde yine bir otobanın kenarına ama kendi paramızla yapsaydık şimdiye bitirmiştik çünkü 24 ay bizim stadın bitmesi için makul bir hedef o koşullar altında ama biz öyle değil böyle yaptık. (Böyleyi açmaya gerek yok sanıyorum.)

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi sen de bu iş artık çok uzadı demiyo musun içinden ya sadece bunu merak ediyorum :D
bazen diyorum fakat başımız bitten g.....      s.......   bi kurtulmuyor  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Evet bende baktım. 49 diyen 4-5 kişi var. Ama bu tablodaki hesaplarda misafir tribünü yok onuda hesaplarsak 52 bin civarına geliyor ki tam kıvamı diyebiliriz  :)
stadın kapasitesi 46 bin küsür açılabilir bunu not edin bi yere :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

stadın kapasitesi 46 bin küsür açılabilir bunu not edin bi yere :icool:
Bu gün için mükemmel rakam olur. Derbi maçlar dışında boş görünen stadı kimse istemez zaten  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

En son maçı mayıs 13'de oynadık.o zamandan itibaren sayıyorum
elbette sizin gibi Hepimiz çok özledik evimizi,
Lakin yönetimimiz canla başla ve birçok zorlukla uğraşırken haklarını yemeyelim be üstad.
Yoksa kim istemezdiki sezonu evimizde karşılamayı
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

Bu gün için mükemmel rakam olur. Derbi maçlar dışında boş görünen stadı kimse istemez zaten  :ok:
abi yeterde artar bile inşallah 46 bin olacak ama şu olanlardan sonra herşey mümkün stadta geciktirmeler zabıtalar vs tam bunlardan kurtulduk bide çatı çöktü ne şans vardır anlamadım ama inadına bitecek herkeste görecek halatlarda da bişey çıkmayacak inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

yav neyi başarısızlık 10 senedir yıkılamayan ve kesinlikle yıkılamaz denilen stadı yıkma mı başarısızlık 70 bin kamyon hafriyatı alıp içine 50 bin kişilik yapıyı yapmak mı başarısızlık düşünmeden yazı yazmayın artık bu stadın normal bitiş tarihi ağustos 2015 ti ama bu parasızlık işçinde bu hale gelmesi bile mucize ben yarım kalacağını düşündüm pek çok zaman sanki elimizde milyar euro varda başkan kısıp zamanı geciktiriyor bu işler öyle kolay mı yapılıyor şu yapılan çatının dünyada bir benzeri daha yok hız hız diye ille birilerini öldüreceğiz onu istiyorsunuz yani yönetime laf söyletmem arkadaş çünkü heran gibi bi başarısızlık stadta söz konusu değil sizin düşünceniz olabilir ama neye göre başarısızlık olduğnu kimse bilmiyor söyleyemiyor çünkü sadece sallamak için mesaj atılıyor düşünülerek mesaj yazılmıyor ilk başta bi düşünün 250 milyon tllik bi yapı yapacaksın parayı nerden bulacaksın ?

Demiştim yönetim bu forumda dokunulmaz diye.Stadsızlık yüzünden kaçan 2014-2015 şampiyonluğunu ben ömür boyu unutmayacam mesela,nası olsa bitiririz mantığıyla başlanıcağına hiç başlamasaydı.Nerede oynayacağımızı planlamadan başlanmasaydı.Biz inşaat firması mıyız da detaylarla ilgileniyoruz bu kadar.Futbol takımı için yapılan stad belki de 2 sezonluk şampiyonluğumuza mal oldu.Bunları söyleyince de suçlu oluyoruz.Ben inşaatla mutlu olmaktansa başarıyla mutlu olmayı tercih ederim.sizi bilmiyorum.

Çevrimdışı ahmet türker

@Mehmet92 kardeşim haklı da olsak,haksız da olsak ,bir konuyu fazla uzatabiliriz ya da uzatmayabiliriz, bu hepimizin kendi iradesinde.  ben de burada çok karşı yazılara normal olarak maruz kaldım. yazacağım o kadar çok karşı cevap ve yazan arkadaşlarımın yazdıklarında o kadar çok açık vardı ki ,ama ben konuları uzatıp insanları küçümser duruma düşmemek için cevabı kısa tuttuğum hatta hiç cevap yazmadığım oldu naçizane sana da tavsiye ederim hem kendini hem de forumu germemiş olursun ,bir de böyle dene . sana akıl vermiyorum yanlış anlama sadece bir tavsiye .

Çevrimdışı Mehmet92

elbette sizin gibi Hepimiz çok özledik evimizi,
Lakin yönetimimiz canla başla ve birçok zorlukla uğraşırken haklarını yemeyelim be üstad.
Yoksa kim istemezdiki sezonu evimizde karşılamayı

E bu kadar özlemişken sitem de edemeyeceksek,ne zaman edicez be abi?Çok uzun oldu bu ayrılık

Çevrimdışı kadir137

Cevabınız için teşekkürler @Hasan Tahsin ve @ahmet türker abi. Peki sizce bu olayın olma olasılığı nedir?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

Demiştim yönetim bu forumda dokunulmaz diye.Stadsızlık yüzünden kaçan 2014-2015 şampiyonluğunu ben ömür boyu unutmayacam mesela,nası olsa bitiririz mantığıyla başlanıcağına hiç başlamasaydı.Nerede oynayacağımızı planlamadan başlanmasaydı.Biz inşaat firması mıyız da detaylarla ilgileniyoruz bu kadar.Futbol takımı için yapılan stad belki de 2 sezonluk şampiyonluğumuza mal oldu.Bunları söyleyince de suçlu oluyoruz.Ben inşaatla mutlu olmaktansa başarıyla mutlu olmayı tercih ederim.sizi bilmiyorum.
şimdi stada başlamadık yapmadık bu 2 sezon şampiyon olacağımızın garantisini nasıl veriyorsun bu yapılan transferler sponsorlar tarafından verilen paralarla yapıldı inönü yıkılmasaydı bu sponsorların s sini bile bulamazdın herkes vodafone arena için beşiktaşa para akıtıyor şuan özelliklede vodafone ve bu 2 sezonun transferlerini yaptın yoksa beşiktaş batmıştı ne çabuk unuttunuz feda sezonunu ozaman inönü dimdik ayaktaydı ama parasal konuda ne haldeydik unutmayın geçmişi hep bugüne bakmayın
Şampiyon Beşiktaş JK