Yalnız bu forumda yönetime en ufak laf söylettirilmiyor ama 3 koca sezonun stadsız geçmesi büyük başarısızlıktır.Hiç bir savunmayı da kabul etmem o konuda.Güldüğümüz tt arena inşaatıyla aynı süreye gelmiş olduk nerdeyse,bunu da savunmaya kalkan çıkarsa daha da bu konu hakkında tek kelime etmem
Ben yönetici olmadığımdan rahatça cevap verebilirim sana. Forumda herkesi her şeyi eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Bunun yanında eleştiriler dayanaksızsa ve temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyorsa o zaman uyarı yapıldığı doğrudur ve bence de yerindedir.
Birincisi tt arena yı devlet yaptı biz ise kendi imkanlarımızla yapıyoruz.
İkincisi tt arena otoban arena olarak anılmaktadır biz ise şehrin en güzel ve aslında inşaat için bir o kadar da sorunlu bir yerinde yapıyoruz stadımızı
Üçüncüsü çatı vs olsun stadımızı engellemek isteyenleri biliyoruz buna rağmen stad bu duruma gelmişse başarıdır. Her şeyden önemlisi bu kaza kimsenin istemediği bir şeydir ve maalesef alınan tüm önlemlere rağmen gerçekleşmiştir. Başkanlık ofisini bile stad inşaatına taşımış bir Başkan'a başarısız demek benim gönlümden geçmez
Satılmayan kombinelere, formalara , yönetime talip olup ta elini cebine atmayanlara değinmiyorum bile.
Bu yazdıklarım somut gerçekler . He diyorsan ki doğru değil o zaman sende somut gerekçelerini koyarsın ortaya ve en azından forumda tartışmaya açılır. Neden 3 senede olmadı sorusu ya da başka bir stadla sırf süre yönünden karşılaştırma doğru değil. Unutma ki yönetim tamam deseydi Kazlıçeşme'ye 60 - 80 bin kişilik stad yapardı devlet ve stad tamamlanana kadar sorunsuz bir biçimde İnönü'de oynardık maçlarımızı. Stad ne zaman bitecek diye de düşünmezdik