edit: yazarken arada girdiğin cevap üzerine yorumun bir kısmını sildim.
evet bu forumda yazılan şeyler genelde doğrudur diyorsun eyvallah saygım sonsuz. ama zaten şuan kesin bir bilgi yok. tahmin üzere yorumlar yapılıyor.
tahmin üzere yapılan yorumlarda da karamsarlıktan yana olmayalım diyorum ben de... hayra yoralım bilgileri, tahminleri... demek istediğim bu.
burada yorum yazmadan hatta üye olmadan burdaki yorumları okuyan binlerce insan vardır. bu insanları karamsarlığa itmemek gerekir diye düşündüyorum.
Elbette fikrini söyle ama bunu başkalarına sataşmadan yap
bir bakarsın yakında başka bir haber girer o yapılan haber doğrulatılamadı
biz tek kaynaktan duyduğumuz haberleri doğru kabul etmiyoruz ikazınıda yaptık haberi doğrulatamadık diye
ama haber bjk_mabet ten gelirse doğrudur. ilk verdiğimiz haber bir zaiyat görünmediği yönünde bu mühendislerin kararı
ama bunu Beşiktaş kabul edecek diye bir kuralmı var şimdide öğrendiğimiz başkanın tatmin olmamış olduğu genede kesin gidecek
demiyoruz ama muhtemel bir seçenek diyoruz bu kelimenin anlamını söyleyeyim Başkan bu halatları istemiyor bu halatların güvenli
olduğuna Başkanı ikna edemedikleri sürece bu halatlar iptal edilir ve yerine yenisi yapılır yada götürüp tekrar gergi testlerine sokarlar ve güvenli raporunu alırlar
bu bir tahmin değil her gün durum değişiyor daha bu gün yeni toplantı yaptılar. ellerinde başka seçenek yok Başkanı ikna edecek
şu an için karar bu yöndeymiş ama yarın başka bir çözüm bulurlar bu değişir
yani yapılan haberde yanlış yok ama ortada birde kabul edecek mercih var kabul etmedikten sonra istediği kadar hasarsız olsun
ortada risk büyük her türlü garantiyi isterler haklı yere