Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028124 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı 38life

Ben verdim ifademi alabilirsin :bandit:
o haberide ben yaptım
halatlar gidebilir en kötü seçenek bu ve şu anda tartışılanda bu malesef
şimdi halatlarda bir şey varmı yokmu ayrı bir konu Beşiktaşın kaza geçirmiş bir halatı kabul edip etmemesi ayrı bir konu
isterse hiç bir kusuru olmasın Haklı yere tam güvence isterler firmada Beşiktaşa bu güvenceyi vermek zorunda
@38life burda insanlara karşı hitap şekline dikkat et kardeşim burda kimse birbiriyle bu üslupta konuşmaz

Estağfurullah. sen de illaki o bilgiyi birilerinden aldın. ben onu kastettim :) yani ben kabullenmek istemiyorum bu kötü senaryoları. kesin bir açıklama gelene kadar da kabullenemem heralde. tüm bu hırçınlığım buyüzden :) uslübumda saygısızlık olduysa affola..

Çevrimdışı Geovani

Valla ben umudun son damlasına kadar kullanan adamım ama konu BEŞİKTAŞIMIZsa artık olasılıkların en kötüsü bizim başımıza gelir diye düşünmeye başladım sezon başlamadan iyi futbolcularımız sakatlanır çatı çöker..Ve burda en kötü ihtimal halatların sökülmesiyse büyük ihtimal o halatlar sökülür artık iyimser düşünecek bi durum kalmadı...Kimin günahını aldık bilmiyorum gidelim deve kurban falan keselim toplu şekilde harbi sabır kalmadı...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

edit: yazarken arada girdiğin cevap üzerine yorumun bir kısmını sildim.

evet bu forumda yazılan şeyler genelde doğrudur diyorsun eyvallah saygım sonsuz. ama zaten şuan kesin bir bilgi yok. tahmin üzere yorumlar yapılıyor.
tahmin üzere yapılan yorumlarda da karamsarlıktan yana olmayalım diyorum ben de... hayra yoralım bilgileri, tahminleri... demek istediğim bu.
burada yorum yazmadan hatta üye olmadan burdaki yorumları okuyan binlerce insan vardır. bu insanları karamsarlığa itmemek gerekir diye düşündüyorum.
Elbette fikrini söyle ama bunu başkalarına sataşmadan yap
bir bakarsın yakında başka bir haber girer o yapılan haber doğrulatılamadı
biz tek kaynaktan duyduğumuz haberleri doğru kabul etmiyoruz ikazınıda yaptık haberi doğrulatamadık diye
ama haber bjk_mabet ten gelirse doğrudur. ilk verdiğimiz haber bir zaiyat görünmediği yönünde bu mühendislerin kararı
ama bunu Beşiktaş kabul edecek diye bir kuralmı var şimdide öğrendiğimiz başkanın tatmin olmamış olduğu genede kesin gidecek
demiyoruz ama muhtemel bir seçenek diyoruz bu kelimenin anlamını söyleyeyim Başkan bu halatları istemiyor bu halatların güvenli
olduğuna Başkanı ikna edemedikleri sürece bu halatlar iptal edilir ve yerine yenisi yapılır yada götürüp tekrar gergi testlerine sokarlar ve güvenli raporunu alırlar
bu bir tahmin değil her gün durum değişiyor daha bu gün yeni toplantı yaptılar. ellerinde başka seçenek yok Başkanı ikna edecek
şu an için karar bu yöndeymiş ama yarın başka bir çözüm bulurlar bu değişir
yani yapılan haberde yanlış yok ama ortada birde kabul edecek mercih var kabul etmedikten sonra istediği kadar hasarsız olsun
ortada risk büyük her türlü garantiyi isterler haklı yere

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada olayın fazla dillendirilmemesi bizim şansımıza oldu. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Estağfurullah. sen de illaki o bilgiyi birilerinden aldın. ben onu kastettim :) yani ben kabullenmek istemiyorum bu kötü senaryoları. kesin bir açıklama gelene kadar da kabullenemem heralde. tüm bu hırçınlığım buyüzden :) uslübumda saygısızlık olduysa affola..
hepimizin umudu bu yönde merak etme ama diğer taraftanda her dakika mutluluk satarak insanları kandıramayız
olumsuz olarak duyduğumuzuda söylemek zorundayız bu günkü gelişme bu bak haber yapmadık çünkü bizde böyle bir şey olsun istemiyoruz
yarın doğrulamaya uğraşacağım işin detaylarını öğrenmeye çalışıyoruz ama her bilgiyide bir şekilde vermek lazım
sonuçta bunları simitçiden almıyoruz haber içerden geliyor.

Çevrimdışı megiddo

Boyayı nerde gördün :nerd:
bu arada trabzon maçına gelecekmisin @Efe

sanırım şurdaki boyama işlemini kastediyor, umarım inşaat görüntüsünü ortadan kaldıracak bir boyama işlemi olur toki arena dış cephe faciası gibi olmasın.

Çevrimdışı Anıl

resmi bilgi tam olarak ne zaman geldi link veririmisin halatlarin gidecegi ile ilgili hic bir resmi aciklama okumadim ben sen nerden okudun soyle bende okuyayim  :alala: :alala:
Umarım resmi olarak iyi haber gelir diyorum, ama resmi olmayan bilgiler halatların gidebileceği yönünde :) @murat_

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mellfred

stadın ciddi anlamda sıva boya badana işi var daha :D

Çevrimiçi Necmi

sanırım şurdaki boyama işlemini kastediyor, umarım inşaat görüntüsünü ortadan kaldıracak bir boyama işlemi olur toki arena dış cephe faciası gibi olmasın.

orda boya yapılmıyorki hem boya yapılacaksa bile bu çok erken bir iş :D
orda ham beton var bence şu anda sıvacılar çalışıyor buda iyiye işaret son bölüme çıktıklarına göre içerde sıva işleri bitmiş demektir.
büyük ihtimal sıvadan önce fazlalıkları tıraşlıyorlardır.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

resmi bilgi tam olarak ne zaman geldi link veririmisin halatlarin gidecegi ile ilgili hic bir resmi aciklama okumadim ben sen nerden okudun soyle bende okuyayim  :alala: :alala:
:upto:

Çevrimdışı 38life

Elbette fikrini söyle ama bunu başkalarına sataşmadan yap
bir bakarsın yakında başka bir haber girer o yapılan haber doğrulatılamadı
biz tek kaynaktan duyduğumuz haberleri doğru kabul etmiyoruz ikazınıda yaptık haberi doğrulatamadık diye
ama haber bjk_mabet ten gelirse doğrudur. ilk verdiğimiz haber bir zaiyat görünmediği yönünde bu mühendislerin kararı
ama bunu Beşiktaş kabul edecek diye bir kuralmı var şimdide öğrendiğimiz başkanın tatmin olmamış olduğu genede kesin gidecek
demiyoruz ama muhtemel bir seçenek diyoruz bu kelimenin anlamını söyleyeyim Başkan bu halatları istemiyor bu halatların güvenli
olduğuna Başkanı ikna edemedikleri sürece bu halatlar iptal edilir ve yerine yenisi yapılır yada götürüp tekrar gergi testlerine sokarlar ve güvenli raporunu alırlar
bu bir tahmin değil her gün durum değişiyor daha bu gün yeni toplantı yaptılar. ellerinde başka seçenek yok Başkanı ikna edecek
şu an için karar bu yöndeymiş ama yarın başka bir çözüm bulurlar bu değişir
yani yapılan haberde yanlış yok ama ortada birde kabul edecek mercih var kabul etmedikten sonra istediği kadar hasarsız olsun
ortada risk büyük her türlü garantiyi isterler haklı yere

Sataşmak gibi bir durum yok heralde uslübumdan dolayı öyle oldu. kusura bakmayın.

Şimdi daha iyi anladım. Yani ilk kontrollerde hasar tespit edilmemiş olsa da başkanın içine sinmediği sürece o halatların fransaya gitme ihtimali yüksek. Karar ve sorumluluk mercii sonuçta Beşiktaş yönetimi olacak. Bilgiler de bu yöndeyse söylenecek birşey yok.

Bukadar insanı aydınlatmak için verdiğiniz bu uğraş ve çaba için tekrar teşekkür ediyorum ben.

Çevrimdışı kartalizm

fener stad isim sponsorluğu için yıllık 9m dolarlık 10 yllık anlaşma yapmış ülkerle. bir de atıp tutuyorlardı 15-20 arası alırız gibilerinden. bizimki ile çok fark yok. parayı da yancısı ülker vermiş. taraftarlık duygularını bir kenara bırakan herhangi bir şirketten bu paraları alamayacakları belli. bizim anlaşma bence büyük başarı.
hocam yalnız atladığınız bir nokta var sanırım.fener ve ülker grupları basketbolda yollarını ayırdı.(trt nin haberi dün altyazılarda geçiyodu)
ülker grubu basket bolda benim tahminim 10-15 milyon € gibi bir bütçe veriyodu takım bütçeside 25 milyonlar civarıydı(net değildir.)yani yine bir algı operasyonu olabilir malum şahsın.
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı beşiktaşk

hangi fotoğrafta :alala:
ana sayfanın linkini vermişsin

bu fotoda @Necmi abi foto atmayı başaramamıştım ama şimdi yaptım sanırım :)

Çevrimdışı beşiktaşk

orda boya yapılmıyorki hem boya yapılacaksa bile bu çok erken bir iş :D
orda ham beton var bence şu anda sıvacılar çalışıyor buda iyiye işaret son bölüme çıktıklarına göre içerde sıva işleri bitmiş demektir.
büyük ihtimal sıvadan önce fazlalıkları tıraşlıyorlardır.

@Necmi necmi abi bence @Efe abi bu fotoğraftan bahsediyor
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 03:56:43 beşiktaşk ]

Çevrimiçi Necmi

bu fotoda @Necmi abi foto atmayı başaramamıştım ama şimdi yaptım sanırım :)
hımm sistem odası orda herşey kotlanırki karışıklı olmasın bir devre haritası vardır yoksa aradığını bulamazsın
nasıl kotladıklarını bilmiyorum ama sanırım D yazıyorsa D bloktur orda tahminim birden fazla D vardır tamamen atıyorum
her katada ayrı numara verirler her numarayada ayrı ayrı kotlama yaparlar diyelim d blok 4. katta bilmem kaç numaralı locada arıza oldu sistem odasına iner bu
kotları takip ederek kolayca bulursun yoksa ömrün yetmez arızayı bulmaya :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi necmi abi bence @Efe abi bu fotoğraftan bahsediyor
onlar sanırım boya değil bir tür sıva kullanıyorlar büyük ihtimal renkli epoksi sıvadır o prekastlar esner
orda normal sıva yaparsan dökülür o esnemeyi emebilecek bir malzeme kullanıyorlardır. Stadda ince işlerde çok ilerleme olmuş yalnız bayağı sona doğru gelmişler.
bu noktadan sonra yapılan işler görünmeye başlar ve çok hızlı ilerleme kaydedilir. artık localarda bir kısmı boya badana aşamasına gelmiştir en son doğramalar takılıyordu

Çevrimiçi Necmi

prekastların görünmesini çirkin buluyorlardı ama bence hiçte çirkin görünmüyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bence halatlar gitmez. Koskoca firma kendi malını kontrol edecek ve bir sorun yok diyecek, Halattan zerrece anlamayan sayın başkan gitsin diyecek, bu akla hayale pek uyan bir davranış olmaz sanırım.

17 milyon euroluk çatının en önemli parçalarından biri olan ana halatlar da iki devrilmeye pert olacaksa o firma kapatıp gitsin bence. En büyük teknoloji o halatlarda diye düşünüyorum.

Yapılan sıvaların rengi bile hoşuma gitti benim, kiriş sütunlarının da güzel bir renk bulunup boyanması yeterli olacaktır. Yani prekastlar sıva boyası renginde kalsa da olur  :lol:

Şeytanın avukatlığını yapayım.. Eğer halatlar gitsin diye ısrar ederse fikret orman bunun altında, stadın ocağada yetişmeyeceği için seneyi dışarda geçirmemizi sağlayacak sebep yaratma olduğunu düşünürüm. Şubat mart gibi biteceksede stat, bu çok mantıksız bir hamle olmaz tabi.

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı YunusEmre

Bence halatlar gitmez. Koskoca firma kendi malını kontrol edecek ve bir sorun yok diyecek, Halattan zerrece anlamayan sayın başkan gitsin diyecek, bu akla hayale pek uyan bir davranış olmaz sanırım.

17 milyon euroluk çatının en önemli parçalarından biri olan ana halatlar da iki devrilmeye pert olacaksa o firma kapatıp gitsin bence. En büyük teknoloji o halatlarda diye düşünüyorum.

Yapılan sıvaların rengi bile hoşuma gitti benim, kiriş sütunlarının da güzel bir renk bulunup boyanması yeterli olacaktır. Yani prekastlar sıva boyası renginde kalsa da olur  :lol:

Şeytanın avukatlığını yapayım.. Eğer halatlar gitsin diye ısrar ederse fikret orman bunun altında, stadın ocağada yetişmeyeceği için seneyi dışarda geçirmemizi sağlayacak sebep yaratma olduğunu düşünürüm. Şubat mart gibi biteceksede stat, bu çok mantıksız bir hamle olmaz tabi.

valla bence asıl düşünülmesi gereken kaç gündür bu felaket anında ilk kez eleştirilsel yaklaşman oldu :D olaydan sonra ilk senin mesajlarına baktım @Armağan Bozkurt  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

valla bence asıl düşünülmesi gereken kaç gündür bu felaket anında ilk kez eleştirilsel yaklaşman oldu :D olaydan sonra ilk senin mesajlarına baktım @Armağan Bozkurt  :evillol: :evillol:

Ama birşey bulamadın değil mi? :)