Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028150 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

sozum ona besiktasli olan ulker senelerdir fenerin yalamadigi yerini birakmadi maglesef. ben sahsen urunlerini almiyorum iki senedir.

murat ülker fenerbahçeli
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

ysariusta

• Ziyaretçi

Tabiki her anlaşma da en azından hukuk çerçeveleri içerisinde gecikme bedeli yansıtılır.

Bunun tersini düşünmek çok abes

Biz en kadar müteahhit olarak göeünsekte işi yaptıran ve ana kontrol mekanizması biziz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keyfi gecikme olmadı ki. Şunu anlamaya çalışıyorum. Gecikmeden kastettiğin halen açılmaması mı?

Şu kaza olmasa bugün yarın kalkacaktı çatı. Tahmin falan değil. Hatta bu konuda suya düşen planlar var. Şu halat işi bir belli olsun bakalım. Biraz daha bekleyecez. @LVNT.GEMICI haberler için sağ ol. Bu haftada bir geçsin. Ama bence taraftar olarak olimpiyatta nasıl destek oluruz. Oraya giderken nasıl organize oluruz; ona bakmak lazım artık. Sezon bitmesen açılırsa ne ala.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03 Ağustos 2015 arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

sozum ona besiktasli olan ulker senelerdir fenerin yalamadigi yerini birakmadi maglesef. ben sahsen urunlerini almiyorum iki senedir.
:nerd: yanlış bilgi fanatik fenerlidir zaten kongre üyesi ve amacı başkanlık koltuğuna oturmak
on yıldır ülker ürünü asla almam

Çevrimdışı Efe

fotolari inceldim borular ve kelepceleri cok sikı baglamislar 3 tane sorunlu boru sokulmus ayrica kapali haricinde borulara atilan capraz halatlarda bitirilmis gibi gorunuyor yine uzun halatlar icin hazirlanan iskeller eski acik haricinde bitmus ben tasiyici halatlarin sokulecegine inanmiyorum artik bugunku fotolardan sonra hersey catinin kaldirilmasina yonelik suruyor halatlarda bi problem olsaydi coktan sokum isleri baslardi diye dusunuyorum sokulen borularin kelepceleri dahi yerlerinde duruyor daha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Aha geldi kaynakçı arkadaşlar :) hepimiz biliyoruz olmadığını olsa bu tarz hatalar olmaz. Önümüzdeki dönemde borsa bildirimlerini takip edersen olmadığını sen de görürsün. Üç dört aylık gecikmeye yol açacak şekilde bir hata yapılmasının maddi karşılığını sözleşmeye ekleyecek kafa yok bizim yönetimde. Hep hatır gönül işleriyle yapılıyor stattaki.çoğu şey. Yabancı firmalarla ayrıdır olay onlara bişi diyemem ben iz inşaatla olan anlaşmayı kastettim

Yönetime yapılan hakareti anlayamıyorum. Hiç bir kontratta dolaylı zararların (consequential damages) tamamı kabül edilemez. X Firmayla yapılan anlaşmada dolaylı zararlar (hasar, hata, gecikme vs.) kontrat  bedelinin  10%, %20, %30 neyse işte teminat mektubu ile garanti altında olur.
Zarar kasıt ve ihmal sonucu değilise sigorta tarafından karşılanır.

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tabiki her anlaşma da en azından hukuk çerçeveleri içerisinde gecikme bedeli yansıtılır.

Bunun tersini düşünmek çok abes

Biz en kadar müteahhit olarak göeünsekte işi yaptıran ve ana kontrol mekanizması biziz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasal olarak yüklenici firmayız Beşitaş inşaat AŞ yapıyor stadı
yani taşöre ettiğin firmaların ordaki kimliği yanında çalıştırdığın emekçi gibi elbette belli
yaptırımlar olacaktır ama asıl sorumlu olan kişi sensin mesela yasal olarak bu kazadan Beşiktaş inşaat AŞ sorumludur.
her ne kadar yüklenici firmaya taşöre etmiş olsa bile ana yüklenici firma kendisi yani kelimeleri birbirinden ayıralım
mesela stadyumun hak sahibi Beşiktaştır. patron Beşiktaş ve bu stadyumun yapılmasını Beşiktaş inşaat aş yi kurarak
üstlenmiştir. Orda oluşacak her türlü vukuattan Beşiktaş inşaat AŞ yönetim kurulu sorumludur.Bende işi başkasına verdim diyip sorumluluktan kaçamazsın

Çevrimdışı kadir137

fotolari inceldim borular ve kelepceleri cok sikı baglamislar 3 tane sorunlu boru sokulmus ayrica kapali haricinde borulara atilan capraz halatlarda bitirilmis gibi gorunuyor yine uzun halatlar icin hazirlanan iskeller eski acik haricinde bitmus ben tasiyici halatlarin sokulecegine inanmiyorum artik bugunku fotolardan sonra hersey catinin kaldirilmasina yonelik suruyor halatlarda bi problem olsaydi coktan sokum isleri baslardi diye dusunuyorum sokulen borularin kelepceleri dahi yerlerinde duruyor daha
Efe abi tespitlerin içimi rahatlatıyor Allah razı olsun

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı 38life

Son günlerde bir çok forum gezdim, bir çok sitede yorumlar okudum, Stad konusunda bu forumdaki kadar karamsar bir kitle görmedim. herkes sanki ağız birliği yapmış sezon sonu, sezon sonu diyip duruyor. Yahu hiçbir açıklama yok, birşey yok ortada. O halatların hasar görmüş olma ihtimali zaten çok düşük bir ihtimal. bu işlerden anlayan kişilerin söylediği ortak şey bu; O halatların hasar görmüş olma ihtimali düşük bir ihtimal! Ama durum tam tersiymiş gibi bir ruh hali var millette. Herkes bu sezonu gözden çıkarmış. bu ne karamsarlıktır renkdaşlar? Durun hele halatların röntgenleri çekilsin bi.

"En kötü ihtimali bekleyelim, kötü ihtimal gerçekleşirse fazla üzülmeyiz, iyi ihtimal gerçekleşirse sürpriz olur seviniriz." mantığını görüyorum ben insanlarda son günlerde. Bu çok basit bir kendini kandırma yöntemidir. yapmayın gözünüzü seveyim. Bu stad 2016 yılında oynamaya hazır olacak beyler. Benim buna inancım tam!

Çevrimdışı Anıl

Bence durum çok parlak değil ya pek ümitli değilim ben :)

Çevrimdışı 38life

bence senin ve senin gibi düşünenlerin yaptığı bir çeşit totem kardeşim :) az önce söylediğim gibi "kötüyü düşünelim kötü olursa üzülmeyiz, iyi olursa seviniriz" mantığı :) evet üzülmek, üzülmemek konusunda işe yarayabilir bu mantık ama ben halihazırda varolan ihtimallere göre düşünmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

bence senin ve senin gibi düşünenlerin yaptığı bir çeşit totem kardeşim :) az önce söylediğim gibi "kötüyü düşünelim kötü olursa üzülmeyiz, iyi olursa seviniriz" mantığı :) evet üzülmek, üzülmemek konusunda işe yarayabilir bu mantık ama ben halihazırda varolan ihtimallere göre düşünmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Umarım iyi haber gelir resmi olarak ama ilk bilgiler halatların gideceği yönünde. Beklemek lazım :)

Çevrimdışı Deniz

üç sene önceki konjektör ve içinde olduğumuz ekonomik şartlara göre vodafonla devrim niteliğinde sponsor anlaşması yaptık...vodafonun adı sayesindede diğer sponsorluklar arkasından peşi sıra gibi geldi.. bizede kötü günümüzde sahip çıkan vodafona burda teşekkür etmek düşer..
Bu yorumu yazmak icin girmistim zaten yazilmis bize + vermek duser :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

nerden biliyosun belki hiç bişey yoktur  yapılan işlemler halatların sökülmesine yönelik değil bence şuan çatıyı kaldırmaya yönelik çalışma vaar eğer bir büyük sıkıntı olasaydı şuan tüm boruları sökmek için uğraş veriyor olurlardı sadece hasarlı bölümle uğraşılıyor ve sökülen boruların altındaki kepepçe ve halatlarda düzeltiliyor tüm kelepçelerde çok sıkı bir şekilde bağlanmış şuan hasarlı boruları söküp yenilerini takacak bence olacak bu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Umarım iyi haber gelir resmi olarak ama ilk bilgiler halatların gideceği yönünde. Beklemek lazım :)

al kardeş senin gelişmiş versiyonun :D (ekşisözlük'ten)

2017-2018 sezonuna artık yapacak birşey yok :)

halatların gideceği yönündeki bilgileri kim veriyor acaba? o bilgiyi verenlerin ifadesini bir de ben alsam :)

3 gün önce şu haberi sanki bu site yapmamış gibi :)

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arenada-son-durum.html

Çevrimdışı Efe

prekastları beklediğim gibi sıvıyorlar arka bölümden ve küfeki renginde boyuyorlar gibi güzel  görünüyor arkadan stadta çalışmalar tam gaz ekremin fotolar çok açıklayıcı şu halat problemide yağrın çözülür inşallah ne yapacaklarına acil karar vermeleri gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

nerden biliyosun belki hiç bişey yoktur  yapılan işlemler halatların sökülmesine yönelik değil bence şuan çatıyı kaldırmaya yönelik çalışma vaar eğer bir büyük sıkıntı olasaydı şuan tüm boruları sökmek için uğraş veriyor olurlardı sadece hasarlı bölümle uğraşılıyor ve sökülen boruların altındaki kepepçe ve halatlarda düzeltiliyor tüm kelepçelerde çok sıkı bir şekilde bağlanmış şuan hasarlı boruları söküp yenilerini takacak bence olacak bu  :)
Tüm isteğim senin dediğin gibi olması yönünde @Efe abi :)

Çevrimdışı murat_

resmi bilgi tam olarak ne zaman geldi link veririmisin halatlarin gidecegi ile ilgili hic bir resmi aciklama okumadim ben sen nerden okudun soyle bende okuyayim  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

ben halatların tek çizik aldığına inanmıyorum son fotolara göre konuşuyorum tonlarca ağırlığı kaldıracak ve germe işlemi sırasında bu olayın kat kat fazlasına mağruz kalacak halatlarda hiç bişey yoktur bu benim düşüncem bekleyelip görelim bakalım neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

iyide arkadaşlar bence çoktan işe devam edilme kararı alınmış gibi.çünkü diğer türlü olsa çoktan düzl olan boruları bile sökmeye başlamışlardı öncelikle.. ama sadece hasar gören boruları sökmeye başlamışlar. 2-3 tanesi gitmiş gibi. sökülen  boruların  mickey mouselarıda düzlenmiş normal duruyor. birtek benmi görüyorum yoksa bu hali   :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

Son günlerde bir çok forum gezdim, bir çok sitede yorumlar okudum, Stad konusunda bu forumdaki kadar karamsar bir kitle görmedim. herkes sanki ağız birliği yapmış sezon sonu, sezon sonu diyip duruyor. Yahu hiçbir açıklama yok, birşey yok ortada. O halatların hasar görmüş olma ihtimali zaten çok düşük bir ihtimal. bu işlerden anlayan kişilerin söylediği ortak şey bu; O halatların hasar görmüş olma ihtimali düşük bir ihtimal! Ama durum tam tersiymiş gibi bir ruh hali var millette. Herkes bu sezonu gözden çıkarmış. bu ne karamsarlıktır renkdaşlar? Durun hele halatların röntgenleri çekilsin bi.

"En kötü ihtimali bekleyelim, kötü ihtimal gerçekleşirse fazla üzülmeyiz, iyi ihtimal gerçekleşirse sürpriz olur seviniriz." mantığını görüyorum ben insanlarda son günlerde. Bu çok basit bir kendini kandırma yöntemidir. yapmayın gözünüzü seveyim. Bu stad 2016 yılında oynamaya hazır olacak beyler. Benim buna inancım tam!
@38life kardeşim öncelikle burda renkli yok biz renktaş kelimesini kullanmayız
sonrada diğer forumlar bilgiyi burdan alır çünkü burda yazılan şeyler genelde doğrudur.
eğer bu kötümser tahminler üzerinden gidiyorsan sen yenisin bilmiyorsun ama burda bir şey dilleniyorsa
bunun doğruluk ihtimali çok yüksektir. Burda stadla ilgili her bilgi birinci kaynaktan alınır.
burdaki bilgiler bu işleri anlayan kişilerden değil direk stadda çalışan mühendislerden ve firmalardan geliyor.
mesela röntgen çekilmesini nerden biliyorsun Bu fikri söyleyen benim ama içerden röntgen çekileceğine dair tek bir bilgi
bile gelmedi. Sadece yapılması muhtemel bir seçenek olarak konuştuk ama bu konuda içerden hiç bir bilgi gelmedi.

Çevrimiçi Necmi

ben halatların tek çizik aldığına inanmıyorum son fotolara göre konuşuyorum tonlarca ağırlığı kaldıracak ve germe işlemi sırasında bu olayın kat kat fazlasına mağruz kalacak halatlarda hiç bişey yoktur bu benim düşüncem bekleyelip görelim bakalım neler olacak
:upto: :upto: :upto:

Çevrimiçi Necmi

al kardeş senin gelişmiş versiyonun :D (ekşisözlük'ten)

2017-2018 sezonuna artık yapacak birşey yok :)

halatların gideceği yönündeki bilgileri kim veriyor acaba? o bilgiyi verenlerin ifadesini bir de ben alsam :)

3 gün önce şu haberi sanki bu site yapmamış gibi :)

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arenada-son-durum.html
Ben verdim ifademi alabilirsin :bandit:
o haberide ben yaptım
halatlar gidebilir en kötü seçenek bu ve şu anda tartışılanda bu malesef
şimdi halatlarda bir şey varmı yokmu ayrı bir konu Beşiktaşın kaza geçirmiş bir halatı kabul edip etmemesi ayrı bir konu
isterse hiç bir kusuru olmasın Haklı yere tam güvence isterler firmada Beşiktaşa bu güvenceyi vermek zorunda
@38life burda insanlara karşı hitap şekline dikkat et kardeşim burda kimse birbiriyle bu üslupta konuşmaz

Çevrimiçi Necmi

prekastları beklediğim gibi sıvıyorlar arka bölümden ve küfeki renginde boyuyorlar gibi güzel  görünüyor arkadan stadta çalışmalar tam gaz ekremin fotolar çok açıklayıcı şu halat problemide yağrın çözülür inşallah ne yapacaklarına acil karar vermeleri gerekiyor
Boyayı nerde gördün :nerd:
bu arada trabzon maçına gelecekmisin @Efe

Çevrimdışı 38life

@38life kardeşim öncelikle burda renkli yok biz renktaş kelimesini kullanmayız
sonrada diğer forumlar bilgiyi burdan alır çünkü burda yazılan şeyler genelde doğrudur.
eğer bu kötümser tahminler üzerinden gidiyorsan sen yenisin bilmiyorsun ama burda bir şey dilleniyorsa
bunun doğruluk ihtimali çok yüksektir. Burda stadla ilgili her bilgi birinci kaynaktan alınır.
burdaki bilgiler bu işleri anlayan kişilerden değil direk stadda çalışan mühendislerden ve firmalardan geliyor.
mesela röntgen çekilmesini nerden biliyorsun Bu fikri söyleyen benim ama içerden röntgen çekileceğine dair tek bir bilgi
bile gelmedi. Sadece yapılması muhtemel bir seçenek olarak konuştuk ama bu konuda içerden hiç bir bilgi gelmedi.

edit: yazarken arada girdiğin cevap üzerine yorumun bir kısmını sildim.

evet bu forumda yazılan şeyler genelde doğrudur diyorsun eyvallah saygım sonsuz. ama zaten şuan kesin bir bilgi yok. tahmin üzere yorumlar yapılıyor.
tahmin üzere yapılan yorumlarda da karamsarlıktan yana olmayalım diyorum ben de... hayra yoralım bilgileri, tahminleri... demek istediğim bu.
burada yorum yazmadan hatta üye olmadan burdaki yorumları okuyan binlerce insan vardır. bu insanları karamsarlığa itmemek gerekir diye düşündüyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 02:35:56 38life ]