Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031791 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yıkılan bölüm kaldırılırken diğer bölümlerde yıkılacak diye korkuyorum
korkunun ecele faydası yoktur korkmadan isi dogru yaparak bitirecegiz stadı bu zaman nasil gelindiyse bundan sonrada ayni sekilde devam edilip bitirilecek onemli olan strand jacklerin ve uzun halatlarin yerlestirilmesi artik bu kayip zamanada onlar yerlestirilsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

İyi akşamlar arkadaşlar. Fotoları şimdi görüp inceledim. Çıplak gözle çarpmanın etkisi ile eğilmeler görülüyorki bu parçalar Türkiyede üretildi çabuk tedarik edilir. Halatlar da bi ezilme göremedim fotolar da umarım da yoktur. Bizi  en çok etkileyecek  olan halatlardır. Gerekli gereksiz prosedürler biter bitmez kaldıgımız yerden tam gaz  deam edeceğiz diye  umuyorum.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

yıkılan bölüm kaldırılırken diğer bölümlerde yıkılacak diye korkuyorum
Diğer bölümlerden ayrılıp kaldırılır muhtemelen..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Daha önce konuşulduysa kaçırdım. Bunlar ne ?

Çevrimdışı idil

giriş gişeleri değil mi işte?  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

giriş gişeleri değil mi işte?  :D

Onlar jackler için hazırlanıyor olsa gerek.

Çevrimdışı Neo Nesil

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/627212936830930944

İnönü standındaki son sene rezalet bi tablo. 10 bin kişiye oynamış ortalama BEŞİKTAŞ ım...

eğer bu sezon mükemmel transferlerden sonra,minimum %40 a gelmezse cidden ayıp olur...

Çevrimdışı Efe

strand jackler icin kirislere takilacak onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Erdinç

Gunaydin   vodafone arena :) @falconfree  hocam resimleri simdi gordum eline emeğine saglik ilac gibi geldi.

Çevrimdışı Efe

bugun guzel gelismeler olsada sokulse su sıkıntılı bolum strand jacklerin montajina gecseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

şu kaza işi olmasaydı.şimdi çatıyı kaldırmak için bir kaç gün sayıyor olacaktık.ne kötü kader yaa...
İsmet Yarkın ONUR

Günaydın Beşiktaş Arena,

Kaza oldu ve geçiyor geçecek. Vardır her işte bir hayır.

İyi düşünelim iyi olsun

Çevrimiçi mayguntr

Tüm mesajlara bakamadım ama konusu geçti mi bilmiyorum ; biri ekşide de yazmış , şu mabet'in stad içinden paylaştığı tabelalar kartal yuvalarında satılsa güzel olmaz mıydı ?

https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/627135432027996160 şunun gibi ben şahsen alır asardım odama ; şöyle 15-20 lira civarı da satılsa tadından yenmez yani

Çevrimdışı sallapati

ince işlerden foto atabilecek birisi var mı?

Çevrimdışı tayfunyasar

Her görsele gerçek gözüyle bakmayın. İnönü nün son senesi protesto vardı ama fener de 5 maç seyircisiz oynadı. Yüzdeler carpitilmis. Fb için seyircili Maç bolu seyirci bizim için toplam maç nolu seyirci. Sadece son 4 maç stadda ortalama 40bin kişi vardı. Hatırlayın fener gençler maçlarını.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri 02.08.2015  @bjkigdir
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

bugun guzel gelismeler olsada sokulse su sıkıntılı bolum strand jacklerin montajina gecseler
hiç sanmıyorum @Efe sanırım kablolalar sökülüp Fransa ya gergi testlerine gönderilecek
Beşiktaş yeterince emin olamamış sanırım kesin garanti istiyor. Bu haberde sezonu kapattığımız
anlamı taşır 3-4 aylık gecikme demektir
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 16:40:11 Necmi ]

Çevrimdışı Anıl

hiç sanmıyorum @Efe sanırım kablolalar sökülüp fıransaya gergi testlerine gönderilecek
Beşiktaş yeterince emin olamamış sanırım kesin garanti istiyor. Bu haberde sezonu kapattığımız
anlamı taşır 3-4 aylık gecikme demektir
Eyvah eyvah

Çevrimdışı combomaxs

Bencede ilk yariyi unutun bu sartlr altinda zor kesin hicbirsey yok cunku

Çevrimdışı combomaxs

Yani mimarin yaptigi 1 haftalik gecikme lafindan snra bi is olurdu stad ta herhangibi is yapilmiyor catiyla ilgili

Çevrimdışı Anıl

Bencede ilk yariyi unutun bu sartlr altinda zor kesin hicbirsey yok cunku
Eğer ki halatlar sökülüp tekrar testlerden geçmek için Fransa'ya gönderilecekse 5-6 aylık bir gecikmeye neden olur. Bu da Kasım-Aralık gibi bitecek stadın Haziran-Temmuz gibi bitmesi demek...

Çevrimdışı ekesicil

Simdi birileri bu gecikmenin hesabini vermek zorunda yani parasal anlamda. Artik kimin sigortasi öder bilememde ama para cezasi olmali öyle degilmi?

Çevrimdışı adnan

Necmi abi bu halatlarin sokulup fransaya teste gondirelecegi tahmin mi yoksa kesin bilgi mi ya da duyum mu? Acayip moralim bozuldu simdi yine
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...