Akma geriliminin onda birinin bile oluşması zor. Kazadan sonra da yazmıştım, aslında yapılacak şey en baştan belli. Devrilen üçgenden itibaren Bağlantı boruları sökülür, halat Bağlantıları ve hatta muhtemelen sağlam üçgenler bile sökülmedien devrilen Üçgen çerçeveler dikilir olur biter. Hiç de bir şey olmaz. Bu kadar beklenmesinin sebebi, Fransızlar'ın sinamekelik boyutundaki titizliğidir. Non destructive test falan yapmışlardır.
Ben olsam Kazadan hemen sonra Üçgen frameleri aynı gün yerine dikerdim.

onlar çok yüksek çekme kuvvetine maruz kalacaklar buna göre eminim testleri
yapılmıştır ama düşüş şekli çok ters orda bir ani darbe kuvveti oluşmuştur o demirlerin
tamamının bağlantı yerleri kontrol edilmeden teste tabi tutulmadan konması mantıklı olmaz
unutulmaması gereken bir şeyde onlar sadece kendi ağırlıklarını taşımayacaklar birde rüzgar kuvveti olacakki
yelken gibi sürekli itme kuvvetine direnmek zorundalar. o nedenle hiç bir şüpheye gerek kalmayacak şekilde kontrollerinin yapılması
gerekir zaten oldu bittiye getirilmesine kontrol eden firma izin vermez sanırım kiptaştı
orda yerinden kopup düşen tek bir parça bile onlarca kişinin ölümüne neden olur Böyle bir
risk alınmaz.