Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031764 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gomez_33

Keşke böyle bir kaza hiç yaşanmasaydı çok seri ilermeye baslamıstı emekcilerimiz bu yeni transferlerımızde o muazzam atmosferde o dünyanın en büyük taraftarları ıle kısa zamanda buluşabilseydi. Ama takdiri ilahi olacağı varmıs oldu Rabbim daha kotulerinden sakısın kazasız belasız bıtırıcez inşallah :ok:

Çevrimdışı Ayberk

Ucuz atlattık kazayı kardeşim @Gomez_33 , emekçilerimize bir şey olmasın da , gerisi yerine konur. yine şükredelim daha kötüsü olabilirdi.  bundan sonra kazasız belasız açarız stadımızı umarım
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

Dikkatle bakarsan 4 boru sökülmüş @Efe
olabilir abi oyle cok dikkatli bakmadim ama sokuldukleri belli bi kac gune biter anladilan yeni inonuye talimiz artik kamera acilmayacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/627212936830930944

İnönü standındaki son sene rezalet bi tablo. 10 bin kişiye oynamış ortalama BEŞİKTAŞ ım...

Çevrimdışı sağduyu

daha bugün girdiğim mukavemet sınavından sonra böyle bir mesaj görmek :(

evet yield stressin altında kaldı büyük ihtimal , necmi abinin dediğine göre on binlerce ton gerilme kuvveti karşılayan bir halatın hiçbir türlü bu olaydan plastik evreye geçmesi söz konusu olmamalı , kaldı ki bu gibi yapıların emniyet katsayısı çok yüksek . rakamlar verilmeden kesin bir şey söylenemez ama sırf risk taşımama açısından sökülecek gibi duruyor oradaki mühendisler bizden daha iyi bilir  :tabe:

Akma geriliminin onda birinin bile oluşması zor.  Kazadan sonra da yazmıştım, aslında yapılacak şey en baştan belli. Devrilen üçgenden itibaren Bağlantı boruları sökülür, halat Bağlantıları ve hatta muhtemelen sağlam üçgenler bile sökülmedien devrilen Üçgen çerçeveler dikilir olur biter. Hiç de bir şey olmaz. Bu kadar beklenmesinin sebebi, Fransızlar'ın sinamekelik boyutundaki titizliğidir. Non  destructive test falan yapmışlardır.

Ben olsam Kazadan hemen sonra Üçgen frameleri aynı gün yerine  dikerdim.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Necmi

Akma geriliminin onda birinin bile oluşması zor.  Kazadan sonra da yazmıştım, aslında yapılacak şey en baştan belli. Devrilen üçgenden itibaren Bağlantı boruları sökülür, halat Bağlantıları ve hatta muhtemelen sağlam üçgenler bile sökülmedien devrilen Üçgen çerçeveler dikilir olur biter. Hiç de bir şey olmaz. Bu kadar beklenmesinin sebebi, Fransızlar'ın sinamekelik boyutundaki titizliğidir. Non  destructive test falan yapmışlardır.

Ben olsam Kazadan hemen sonra Üçgen frameleri aynı gün yerine  dikerdim.
:D onlar çok yüksek çekme kuvvetine maruz kalacaklar buna göre eminim testleri
yapılmıştır ama düşüş şekli çok ters orda bir ani darbe kuvveti oluşmuştur o demirlerin
tamamının bağlantı yerleri kontrol edilmeden teste tabi tutulmadan konması mantıklı olmaz
unutulmaması gereken bir şeyde onlar sadece kendi ağırlıklarını taşımayacaklar birde rüzgar kuvveti olacakki
yelken gibi sürekli itme kuvvetine direnmek zorundalar. o nedenle hiç bir şüpheye gerek kalmayacak şekilde kontrollerinin yapılması
gerekir zaten oldu bittiye getirilmesine kontrol eden firma izin vermez sanırım kiptaştı
orda yerinden kopup düşen tek bir parça bile onlarca kişinin ölümüne neden olur Böyle bir
risk alınmaz.

Çevrimdışı fatihsahin

az önce trt sporu izledim bizim stadımızı konuşuyorlar arkaya drone ile çekilmiş video koymuşlar daha prekastlar takılırken ki video adam diyor daha yeni video yetişmesi imkansız. bir spor yorumcusunun araştırmadan konuşması nasıl bir medyamız var
siyah beyaz

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaş biri cıksın kesin bir tarih versin bana o tarihe kitleniyim unutuyum su talihsiz kazayı hadi???

Çevrimdışı Efe

Arkadaş biri cıksın kesin bir tarih versin bana o tarihe kitleniyim unutuyum su talihsiz kazayı hadi???
kesin tarih hiç bir zaman olmadı olamazda şu boruları bi düzeltsinler sonrasına bakılacak ama yıl sonuna kadar açılış olacağını sanmıyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

kesin tarih hiç bir zaman olmadı olamazda şu boruları bi düzeltsinler sonrasına bakılacak ama yıl sonuna kadar açılış olacağını sanmıyorum :bandit:
Pardon hatlar karisti mart 2016ya kesin diyormusun abi??
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 01:52:28 kralkartal ]

Çevrimdışı Efe

Pardon hatlar karisti mart 2016ya kesin diyormusun abi??
2.yarı en kötü olur daha fazlası olmaz şu tamirat olayı bitsede  gerisi gelir zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

2.yarı en kötü olur daha fazlası olmaz şu tamirat olayı bitsede  gerisi gelir zaten
15 ocakta buraya alinti yapcam bu konusmayi abi 16 ocaktada stadtayim. Yok sarkarsa subata marta gunahi senin boynuna:)

Çevrimdışı falconfree

Gece gece ne olacak bu stadın hali diyerekten uyku tutmadı.Gittim halatları falan bi güzel videoya çektim.biraz karanlık oldu idare ediverin gari.Anlayan biri bakarsa işe yarayabilir.

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 03:09:30 Necmi ]

Çevrimdışı Deniz

2-3 gün içinde kapalı tarafındaki borular indirilir diye tahmin ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalizm

çatı ile alakalıymış galiba @Necmi abi arkadaşın babasından öğrendiğim bu kendisiyle henüz konuşamadım.
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Deniz

Gece gece ne olacak bu stadın hali diyerekten uyku tutmadı.Gittim halatları falan bi güzel videoya çektim.biraz karanlık oldu idare ediverin gari.Anlayan biri bakarsa işe yarayabilir.

Elinize saglik

Baktikca insanin içi aciyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

çatı ile alakalıymış galiba @Necmi abi arkadaşın babasından öğrendiğim bu kendisiyle henüz konuşamadım.

bunun italyanlarla ne ilgisi olabilir bilemedim :alala:
Belki yönetim tatmin olmamış ve tamamen bağımsız bir kuruma
denetletmek istiyordur. Bildiğim kadarıyla Başkan hiç bir riski
göze almaz. Gerekirse sezonu kapatırız ama bu stadda en ufak bir kuşkuya
yer bırakacak bir ihmalde bulunulmaz. Önce Güvenlik bu stad bize en az 50-60
yıl hizmet edecek bu iş günü kurtarma işi değil günü kurtaracak adımlarda atılmaz

Çevrimdışı Necmi

eline sağlık linkteki https den s yi silip öyle yazarsan video burda görünür
ben düzeltmesini yaptım @falconfree

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eline ayağına sağlık :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ahh ulan bu çelik halatlar makine mühendisliği okurken derslerde kafayı yedirdi şimdi de burada.. Ama makine mühendisliğinden bir şeyler öğrendiysem halatların bu şekilde hasar aldığını düşünmüyorum bu kadar çekme gerilmeye dayanacak kadar güçlüdür zaten Necmi abide kesin olmasada güzel haberi verdi.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 11:01:03 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı adnan

Vodafone arena facebook ta resimler paylaşmış çalismalar aktif olarak başlamis gorunuyo iceride ve saha da
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Doğuhan

Vodafone arena facebook ta resimler paylaşmış çalismalar aktif olarak başlamis gorunuyo iceride ve saha da

yeni diye eski fotoğrafları koymuş facebookta

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/627212936830930944

İnönü standındaki son sene rezalet bi tablo. 10 bin kişiye oynamış ortalama BEŞİKTAŞ ım...

Bildiğim kadarıyla saha kapama cezası çok almıştık, bu yüzden öyle bir tablo çıkmış olabilir.

Günaydınlar bu arada :)

Çevrimdışı YunusEmre

eline sağlık linkteki https den s yi silip öyle yazarsan video burda görünür
ben düzeltmesini yaptım @falconfree

Videodan anladığım cengaver gelip olaya el koymuş  :evillol:

Çevrimdışı Efe

videoda halatlarla ilgili bi problem gorunmuyor sadece borular hasar almis olabilir sokuldugunde daha net anlasilacak
Şampiyon Beşiktaş JK