Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

@enesulsy1903

bugün akşam saatleri itibari ile devrilen bölümde bir değişiklik yok gibi görünüyor. durum tespiti ve yeni bir planlama yapılıyordur.
Kontrollu bir sekilde kaldirilacaktir.
Muhtemelen once digerleri ile olan baglanti yerlerinden ayrilip sonra parcalara zarar gelmeyecek sekilde kaldirma calismasi yapilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Bugün değişiklik olmamış galiba.Yarın olur mu ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Yigit_Gelir

İyi akşamlar,

Bir süre bekleyeceğiz diye düşünüyorum, sağlamlıklarının ölçülmesi lazım, ileride daha büyük bir sıkıntı çıkmaması için.

Sabredelim, Sağlam olsun 1-2 ay daha geç açılsın. Hiçbir şey oradaki Emekçilerimizden değerli değil.

Ayrıca bir şey olsa da İnşaatı durdursak diye bekliyorlardır Akbabalar.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 23:01:51 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı vural

Tüm çalışmalarmı durduruldu ? Bilgi verebilecek kimse yokmu ? İçerideki ince işler vs devam ediyormu acaba ? Alınanacak aksiyonla ilgili neden yönetim bir açıklama yapmaz ???

Çevrimdışı ebabil

bu parçalar yurt dışından mı gelmişti? kullanılamaz durumdalarsa yenilerinin temini için ne kadar beklenir acaba?

Çevrimdışı mrred

Benim şu yazdıklarımdan daha saçma konuşanlar var. Ben bu insanlara "sen kendini kim sanıyorsun","sen kimsin ki" gibi kabadayı tarzda cümleler sarfetsem o dakika forumdan uzaklaştırılırım.
Forum yöneticisi veya sahibi olmak insanlara hakaret,sataşma veya tahrik etme hakkı veriyor olsa gerek. Burası Türkiye güç sahip olan herkes haklıdır.

Ben fikirlerimi ve düşüncelerimi kimseye sataşmadan kibarca hakaret etmeden savunuyorum. Şimdiye kadar yazdıklarımdan bir tane kaba ve çirkin söz bulamazsınız. Ben kimseye hakaret etmediğim için kimse de bana edemez.

Ben kibirli bir insan değilim, kendimi birşey sanmıyorum. Açıklamayı bana,şahsıma değil büyük Beşiktaş Taraftarına yapacaklar. Yapmak zorundalar. Ben "Beyaz Yalan" duymak istemiyorum. İsteyen varsa bilemem.

@Necmi
Bu beyaz yalan olayına neden bu kadar takıldınız anlamıyorum ? Ülkede sanki herkes dürüst başta kendimiz olmak üzere bir başkanın beyaz yalanı mı sizi rahatsız ediyor ? Ayrıca adam bunu neden söyledi hiç düşünmüyorsunuz, bu bir satış stratejisi, yatırımcılar taraftarlar ve kulüp bir şekilde eldeki "showu" satmak zorunda ki transfer yapılsın ve daha iyi hizmet alalım . Adamcağız heyecanı ve atmosferi sürekli canlı tutuyor kombineler için forma satışları için vb.. futbol artık bir endüstri ve kurumsal bir yapı oluşturmanız için öncelikle kulübü kar eden bir şirket gibi yönetmeniz gerekiyor bunun içinde belli başlı altyapı yatırımları ve stratejiler geliştirmeniz gerekiyor.Başkan mühendislik okumuş bir inşaat mühendisi amerikada yüksek lisans yapmış bir insan emin ol inşaat konusunda ve stratejilerde bizden daha çok şey biliyor.Bir bildiği vardır diyemiyorsunuz hala bunu anlamış değilim.Herkesin bilgisi yok ama fikri var . Enstresanız gerçekten 
The great gig in the sky

Çevrimdışı sağduyu

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Önce yaralanan işçi kardeşlerimize, sonra tüm camiamıza.

Devrilen iskelenin vermiş olabileceği hasarlar konusunda çok iyimser olmamak lazım. Kullanılan halat, çelik yapı gibi malzemeler, büyük yükler taşımak için tasarlanmış olsalar da sonuçta statik yük taşımak için tasarlandılar. Olabilecek herhangi bir darbe, ezilme gibi etkiler yapısal olarak bozulmalarına neden olabilir. Bu nedenle gözle görülen bir hasarları olmasa da yeniden kullanmak riski alınmayacaktır. Büyük bir ihtimalle halat ve diğer parçaların yeniden imalatını ve sevkiyatını bekleyebiliriz.

Ameliyat eldiveni mi ki bunlar yeniden kullanılmayacak. 2 tane Üçgen eleman bağlantısı sökülüp aynen devam edecek. İş güvenliği dolayısıyla yapılan tespit ve tutanakların bitmesi dışında gecikme falan olmayacaktır.

Bu arada yeni hesabınız hayırlı olsun.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Necmi

Tüm çalışmalarmı durduruldu ? Bilgi verebilecek kimse yokmu ? İçerideki ince işler vs devam ediyormu acaba ? Alınanacak aksiyonla ilgili neden yönetim bir açıklama yapmaz ???

hasar tesbit çalışması yapılıyor şu anda hasar tespiti ve ekspertiz işleri için çatı işleri durmuştur.
orda iki türlü hasar tespit çalışması olacaktır birincisi metal aksamın hasar tespit çalışması ikincisi çelik halatların
hasar tespit çalışması metel aksam Türkiyede üretildi o nedenle işler hızlı yürür belkide hasar tesbiti bitmiştir ama
halatlar için yurt dışından üretici firmadan uzman personel gelmesi gerekir büyük ihtimal buda belli bir zaman alır
önce hasar tesbiti yapılır çelik halatlar geçer not alırsa bence gecikme yaşanmadan işe devam edilir hasarlı kabul edilirse
veya şüphe bile olsa bu iş sezonu kapattırır. Ama ben hasar oluşacağına ihtimal vermiyorum ezilme bükülme gibi bir durum yaşanmadı gibi görünüyordu

Çevrimdışı dropoon

hasar tesbit çalışması yapılıyor şu anda hasar tespiti ve ekspertiz işleri için çatı işleri durmuştur.
orda iki türlü hasar tespit çalışması olacaktır birincisi metal aksamın hasar tespit çalışması ikincisi çelik halatların
hasar tespit çalışması metel aksam Türkiyede üretildi o nedenle işler hızlı yürür belkide hasar tesbiti bitmiştir ama
halatlar için yurt dışından üretici firmadan uzman personel gelmesi gerekir büyük ihtimal buda belli bir zaman alır
önce hasar tesbiti yapılır çelik halatlar geçer not alırsa bence gecikme yaşanmadan işe devam edilir hasarlı kabul edilirse
veya şüphe bile olsa bu iş sezonu kapattırır. Ama ben hasar oluşacağına ihtimal vermiyorum ezilme bükülme gibi bir durum yaşanmadı gibi görünüyordu

stada uğrama şansın oldumu necmi abi

Çevrimdışı sağduyu

Bu beyaz yalan olayına neden bu kadar takıldınız anlamıyorum ? Ülkede sanki herkes dürüst başta kendimiz olmak üzere bir başkanın beyaz yalanı mı sizi rahatsız ediyor ? Ayrıca adam bunu neden söyledi hiç düşünmüyorsunuz, bu bir satış stratejisi, yatırımcılar taraftarlar ve kulüp bir şekilde eldeki "showu" satmak zorunda ki transfer yapılsın ve daha iyi hizmet alalım . Adamcağız heyecanı ve atmosferi sürekli canlı tutuyor kombineler için forma satışları için vb.. futbol artık bir endüstri ve kurumsal bir yapı oluşturmanız için öncelikle kulübü kar eden bir şirket gibi yönetmeniz gerekiyor bunun içinde belli başlı altyapı yatırımları ve stratejiler geliştirmeniz gerekiyor.Başkan mühendislik okumuş bir inşaat mühendisi amerikada yüksek lisans yapmış bir insan emin ol inşaat konusunda ve stratejilerde bizden daha çok şey biliyor.Bir bildiği vardır diyemiyorsunuz hala bunu anlamış değilim.Herkesin bilgisi yok ama fikri var . Enstresanız gerçekten 

Mercekle kusur arıyorlar güya. Kardeşim işte stad yapılıp duruyor, daa ne istiyorsunuz de, geç.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Önce yaralanan işçi kardeşlerimize, sonra tüm camiamıza.

Devrilen iskelenin vermiş olabileceği hasarlar konusunda çok iyimser olmamak lazım. Kullanılan halat, çelik yapı gibi malzemeler, büyük yükler taşımak için tasarlanmış olsalar da sonuçta statik yük taşımak için tasarlandılar. Olabilecek herhangi bir darbe, ezilme gibi etkiler yapısal olarak bozulmalarına neden olabilir. Bu nedenle gözle görülen bir hasarları olmasa da yeniden kullanmak riski alınmayacaktır. Büyük bir ihtimalle halat ve diğer parçaların yeniden imalatını ve sevkiyatını bekleyebiliriz.
Hoş geldin  kardeşim öncelikle devrilen iskele yok ve halatlarda yük altında kalmadı sadece devrilen parçalar halatları havaya kaldırdı olsa olsa biraz çekme
kuvveti uygulanmıştır. Bu halatlarda zaten çok yüksek çekme kuvveti testlerinden geçti o nedenlede pek sanmıyorum hasar oluşsun ama tabiki en doğru kararı bu işin uzmanları verecektir Beşiktaş bu işden sorumlu olmadığı için kesinlikle en ufak bir riski kabul etmez bekleyip göreceğiz

Çevrimdışı dropoon

youtubeda sallanan köprü videolarını izleyin içiniz rahatlasın dostlar

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün elektronik işlerini yapan firmadan biriyle konuştum. Çok şaşkın. O kısma bizi bile almıyorlar dedi. Onlar devam ediyor onu söyledi.

Çevrimdışı TALAT

:claps: :claps: :claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

stada uğrama şansın oldumu necmi abi
yok kardeşim fazla bir bilgide yok olanlarıda zaten söylüyorum gizlenen bir şey yok
sadece henüz bilgi çıkacak bir gelişme olmadı bu gün işin hukuksal ve iş güvenliği kısımlarıyla uğraşıyorlardır.
emekçilerimizin üzerine odaklanmıştır. sahadada ufaktan hasar tesbit çalışmaları başlamıştır. Yaralanmalı bir kaza olduğu için işin
çözülmesi gereken adli boyutu vardır. Kazamı ihmalmi bir sürü soru cevabını bulmalı ancak ondan sonra iş tekrar başlar  kaza oldu iş durdu diye bayram edenleri
görüyorsunuz şimdi bu süreci uzatabildikleri kadar uzatacaklardır. Benim bildiklerim kazadan iş güvenliği ihmali yok
çalışan emekçilerin emniyet kemerleri kaskları takılıymış kullanılan ekipmanlar kontrol edilmiş ve bakımlıymış vinç operatörünün günahını almayın sorumlu emekçi yokmuş
iş kusuruda yok kaza işde zaten nedenini görsen önlemini alırsın iskele kurulum hatasıda değil iskeleler hala yerinde ve sağlam şekilde duruyor
sadece yük üzerinden kaymış aldığım bilgiler çok net doğru diyebileceğim türden değil tam olarak doğru kabul etmeyin
dünde yaralanmalar hakkında bilgiler aldım aldığım gibi ilettim ama bazıları yanlış bilgi çıktı. sadece merakta kalmayasınız diye duyduğumuzu iletiyoruz
ama her kafadan bir söz çıkıyor bunları ne kadar süzgeçtende geçirsek tam doğru olmuyor  yani emin olun bilginin üstü örtülmüyor
sadece bilgi verecek bir gelişme yok emekçilerimizden birinin durumu iyi diğerininde ameliyat olma ihtimali var zaten bu bilgi dünde gelmişti
şişli etfalde yatıyorlar. ama daha iyi bir bakım için özel bir hastaneyede sefkleri olabilir. Emekçilerimizin gelecek hayatlarında bu kazanın izlerini taşımamaları için
gerekli her türlü adım atılıyor en iyi şekilde bakılıyorlarmış @dropoon başkada bir gelişme yok

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok kardeşim fazla bir bilgide yok olanlarıda zaten söylüyorum gizlenen bir şey yok
sadece henüz bilgi çıkacak bir gelişme olmadı bu gün işin hukuksal ve iş güvenliği kısımlarıyla uğraşıyorlardır.
emekçilerimizin üzerine odaklanmıştır. sahadada ufaktan hasar tesbit çalışmaları başlamıştır. Yaralanmalı bir kaza olduğu için işin
çözülmesi gereken adli boyutu vardır. Kazamı ihmalmi bir sürü soru cevabını bulmalı ancak ondan sonra iş tekrar başlar  kaza oldu iş durdu diye bayram edenleri
görüyorsunuz şimdi bu süreci uzatabildikleri kadar uzatacaklardır. Benim bildiklerim kazadan iş güvenliği ihmali yok
çalışan emekçilerin emniyet kemerleri kaskları takılıymış kullanılan ekipmanlar kontrol edilmiş ve bakımlıymış vinç operatörünün günahını almayın sorumlu emekçi yokmuş
iş kusuruda yok kaza işde zaten nedenini görsen önlemini alırsın iskele kurulum hatasıda değil iskeleler hala yerinde ve sağlam şekilde duruyor
sadece yük üzerinden kaymış aldığım bilgiler çok net doğru diyebileceğim türden değil tam olarak doğru kabul etmeyin
dünde yaralanmalar hakkında bilgiler aldım aldığım gibi ilettim ama bazıları yanlış bilgi çıktı. sadece merakta kalmayasınız diye duyduğumuzu iletiyoruz
ama her kafadan bir söz çıkıyor bunları ne kadar süzgeçtende geçirsek tam doğru olmuyor  yani emin olun bilginin üstü örtülmüyor
sadece bilgi verecek bir gelişme yok emekçilerimizden birinin durumu iyi diğerininde ameliyat olma ihtimali var zaten bu bilgi dünde gelmişti
şişli etfalde yatıyorlar. ama daha iyi bir bakım için özel bir hastaneyede sefkleri olabilir. Emekçilerimizin gelecek hayatlarında bu kazanın izlerini taşımamaları için
gerekli her türlü adım atılıyor en iyi şekilde bakılıyorlarmış @dropoon başkada bir gelişme yok

Şikayete tabi bir suç olduğu için hukuki boyutu hemen kapanacaktır. Yazdıklarına istinaden iş güvenliği açısından da sorun çıkacağını sanmıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

valla benim bu gün içime bir kuşku düşürdü suat kılıç efendi.. neymiş efendim zaten kaza olmasaydı da stad yetişmezdi dedi adam... demekki bir amaçları var bir emelleri var bir şekilde inşaatı durdurmanın planlarını yapıyorlarmış gibi bi izlenim verdi bay efendi...

Çevrimdışı Factatum

İşlerin durmasının sebebi, muhtemelen çalışma bakanlığı müfettişlerinin inceleme yapmasını beklemeleri olabilir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Teknoloji ilerledi artık. Borulara da halatlara da yerine rontgen çekilir, çatlak varmı, ezilme burkulma varmı, halatt kopma zorlama varmı hepsi bakılır, 10 15 güne mal olur.

Çevrimdışı kralkartal

Çevrimdışı Deniz

Ben olay olduğu anda canlı yayını takip ediyordum.
Saha içerisinde gördüğüm işçilerin tamamı baret takıyordu.
Daha önce stadı gezdiğimdeyse iş güvenliği ile ilgili önlemlerin çok ciddi alındığını gözlemledim.
Sıkıntı neden oldu nasıl oldu bilmiyorum ama insan faktöründen kaynaklı bir kaza gibi duruyor.
Kimsenin de günahını almamak lazım sonuçta bunlar çok hassas işler ,1 santimin bile önemli olduğu işler yapıyoruz.
İnşallah en kısa sürede işçilerimiz sağlığına kavuşur.
En kısa zamanda yıkılan bölümlerle ilgili işler başlar.Hasarın boyutları belli olunca sarkma olup olmayacağı,olursa ne kadar olacağı açıklanır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

suat kılıç boşuna öyle bir şey yazmamıştır, bir planları vardır kesin.

Çevrimdışı beşiktaşk

ne Beşiktaş'mış be üzerine oynanan oyunlar mhk,tff,hükümet,renkliler hala ayaktayiz işte bu yüzden En büyük Beşiktaş... zirvedeki kişiyi kimse çekemezmis. doğru yoldayız ya kimse kabullenemiyor nazarlari değiyor işte... bunuda atlaticaz... yarin olmazsa 5 bilemedin ay sonra biter bu stat hiç sorun değil yeterki biz kendi içimizde birlik olalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Teknoloji ilerledi artık. Borulara da halatlara da yerine rontgen çekilir, çatlak varmı, ezilme burkulma varmı, halatt kopma zorlama varmı hepsi bakılır, 10 15 güne mal olur.
Evet seyyar olarak çekilebilir lakin oda iş güvenliğine aykırı yüksek radyasyon oluyor, yoksa 3-4 güne bütün NDT filmleri çekilir. Celikler için de PT testi yaparsin olur biter. Oda 2-3 kişi ile max. 1 gün sürer

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...