stada uğrama şansın oldumu necmi abi
yok kardeşim fazla bir bilgide yok olanlarıda zaten söylüyorum gizlenen bir şey yok
sadece henüz bilgi çıkacak bir gelişme olmadı bu gün işin hukuksal ve iş güvenliği kısımlarıyla uğraşıyorlardır.
emekçilerimizin üzerine odaklanmıştır. sahadada ufaktan hasar tesbit çalışmaları başlamıştır. Yaralanmalı bir kaza olduğu için işin
çözülmesi gereken adli boyutu vardır. Kazamı ihmalmi bir sürü soru cevabını bulmalı ancak ondan sonra iş tekrar başlar kaza oldu iş durdu diye bayram edenleri
görüyorsunuz şimdi bu süreci uzatabildikleri kadar uzatacaklardır. Benim bildiklerim kazadan iş güvenliği ihmali yok
çalışan emekçilerin emniyet kemerleri kaskları takılıymış kullanılan ekipmanlar kontrol edilmiş ve bakımlıymış vinç operatörünün günahını almayın sorumlu emekçi yokmuş
iş kusuruda yok kaza işde zaten nedenini görsen önlemini alırsın iskele kurulum hatasıda değil iskeleler hala yerinde ve sağlam şekilde duruyor
sadece yük üzerinden kaymış aldığım bilgiler çok net doğru diyebileceğim türden değil tam olarak doğru kabul etmeyin
dünde yaralanmalar hakkında bilgiler aldım aldığım gibi ilettim ama bazıları yanlış bilgi çıktı. sadece merakta kalmayasınız diye duyduğumuzu iletiyoruz
ama her kafadan bir söz çıkıyor bunları ne kadar süzgeçtende geçirsek tam doğru olmuyor yani emin olun bilginin üstü örtülmüyor
sadece bilgi verecek bir gelişme yok emekçilerimizden birinin durumu iyi diğerininde ameliyat olma ihtimali var zaten bu bilgi dünde gelmişti
şişli etfalde yatıyorlar. ama daha iyi bir bakım için özel bir hastaneyede sefkleri olabilir. Emekçilerimizin gelecek hayatlarında bu kazanın izlerini taşımamaları için
gerekli her türlü adım atılıyor en iyi şekilde bakılıyorlarmış
@dropoon başkada bir gelişme yok