Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035670 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

Arkadasim sadece senin icin soylemiyorum yanlis anlama ama bizim adamlar hep sakatlaniyorlar( daha sezon baslamadan veli ve tolgay gecen sezon ve ondan onceki sezon bu konuda rekorlar kırdık) kötü seyler hep bizi buluyor(uefa men, transfer yasagi, yildirim demiroren, mustafa pektemek, stad insaatinda kaza) evet arkadasim biz genelede ligi hep 3.bitiriyoruz(hatta 59yilindan bu yana bir istatistik yapilip bakilsa bu ligte en cok 3.olan takimda kesin bizdiriz)

Ben burda yazarken gerçekleri gizleyin falan demedim. Sürekli sızlanıp kötü şeylere odaklanmayın dedim.

Ben bu işin biraz dışına çıkıp bakınca şunu görüyorum:

FACİADAN DÖNDÜK, ALLAH KORUDU.

Şimdi kaldığımız yerden nasıl devam ederiz ona bakalım.
Not: Beşiktaş demek bir sürü şey demek olabilir, benim içinse en önce; yılmadan mücadeleye devam etmek demektir.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı halvetifarazi

Boş konuşuyorsun saçmalamanın zirvesini yapmışsın sen kimsinki sana açıklama yapacaklar
bu gezegende hangi şantiyeyle ilgili birilerine bilgi verilmiş bu ülkenin dingonun ahırımı olduğunu sanıyorsun
bu ülke inşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerinden biri iskele tepesine yarım yamalak monte edilmiş iki tane boruyla
9 şiddetinde yapılmış Betonarme yapıyı hangi düşünceyle bir tutuyorsun kimse sana garanti vermez sen kendini kim sanıyorsun
o garanti verilmesi gereken kurumlara zaten veriliyor. Sen güvenmiyorsan hiç girmezsin olur biter
bu forumda şahit olduğum en seviyesiz yazı şu kazadan bile yönetime bel altı vuruyorsunuz ya yazıklar olsun

Benim şu yazdıklarımdan daha saçma konuşanlar var. Ben bu insanlara "sen kendini kim sanıyorsun","sen kimsin ki" gibi kabadayı tarzda cümleler sarfetsem o dakika forumdan uzaklaştırılırım.
Forum yöneticisi veya sahibi olmak insanlara hakaret,sataşma veya tahrik etme hakkı veriyor olsa gerek. Burası Türkiye güç sahip olan herkes haklıdır.

Ben fikirlerimi ve düşüncelerimi kimseye sataşmadan kibarca hakaret etmeden savunuyorum. Şimdiye kadar yazdıklarımdan bir tane kaba ve çirkin söz bulamazsınız. Ben kimseye hakaret etmediğim için kimse de bana edemez.

Ben kibirli bir insan değilim, kendimi birşey sanmıyorum. Açıklamayı bana,şahsıma değil büyük Beşiktaş Taraftarına yapacaklar. Yapmak zorundalar. Ben "Beyaz Yalan" duymak istemiyorum. İsteyen varsa bilemem.

@Necmi

Çevrimdışı zbrnsky

Yüzümüz gülmez bahtımız kara acı çekmeye devam.

Çevrimdışı eagle fly free

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Önce yaralanan işçi kardeşlerimize, sonra tüm camiamıza.

Devrilen iskelenin vermiş olabileceği hasarlar konusunda çok iyimser olmamak lazım. Kullanılan halat, çelik yapı gibi malzemeler, büyük yükler taşımak için tasarlanmış olsalar da sonuçta statik yük taşımak için tasarlandılar. Olabilecek herhangi bir darbe, ezilme gibi etkiler yapısal olarak bozulmalarına neden olabilir. Bu nedenle gözle görülen bir hasarları olmasa da yeniden kullanmak riski alınmayacaktır. Büyük bir ihtimalle halat ve diğer parçaların yeniden imalatını ve sevkiyatını bekleyebiliriz.

Çevrimdışı Oktay

kazanın belanın deffi için kesilen kurbanlar hürmetine ölümcül bir kaza olmadı bunada şükür

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Ayberk

Benim şu yazdıklarımdan daha saçma konuşanlar var. Ben bu insanlara "sen kendini kim sanıyorsun","sen kimsin ki" gibi kabadayı tarzda cümleler sarfetsem o dakika forumdan uzaklaştırılırım.
Forum yöneticisi veya sahibi olmak insanlara hakaret,sataşma veya tahrik etme hakkı veriyor olsa gerek. Burası Türkiye güç sahip olan herkes haklıdır.

Ben fikirlerimi ve düşüncelerimi kimseye sataşmadan kibarca hakaret etmeden savunuyorum. Şimdiye kadar yazdıklarımdan bir tane kaba ve çirkin söz bulamazsınız. Ben kimseye hakaret etmediğim için kimse de bana edemez.

Ben kibirli bir insan değilim, kendimi birşey sanmıyorum. Açıklamayı bana,şahsıma değil büyük Beşiktaş Taraftarına yapacaklar. Yapmak zorundalar. Ben "Beyaz Yalan" duymak istemiyorum. İsteyen varsa bilemem.

@Necmi
bazıları haddinden fazla abartıyor, maksatlı - maksatsız provokatif söylemlerde bulunup insanları durduk yerde zan altında bırakmaya gerek yok. herkes bu stadın ne kadar zor koşullar altında yapıldığını biliyor. yok tarihi eser, yok stad saraya kayar, yok altından su çıkar, yok saray denize uçar,  yok 40 binden fazla, kişi olmaz, yok mağaza açamazsın, yok otel - alışveriş merkezi yapamazsın, yok gün içi hafriyat olmaz, yok tribün yapamazsın, yok üstünü kapatamazsın, yok eski açık tarihi kuleler, yok yok yok yok ....  boş araziye stad yapmıyoruz, yüzlerce fore kazık çakıldı, 1. kalite stad yapılıyor ama bizim hazımsız tayfa, başkan tarih verdi, başkan şöyle dedi, başkan yalan söyledi, başkan böyle dedi vs vs el insaf!!! başkan sanki tarih vermeye çok meraklı.. biz bilmiyor muyduk bu stadın 1 senede bitmeyeceğini, papağan gibi aynı şeyleri söylemenin anlamı nedir. bu işin bilincinde olan herkes, kazasız belasız sorunsuz mutlu bir şekilde stadımıza kavuşmayı diliyordu, en önemlisi buydu, zaten dünyada stadların ortalama yapılma sürelerinin altında bitirilecekti ama birileri asla memnun olmadı, sürekli öküz altında buzağı arandı, plansız programsız dendi. bir de diyorsun ki çıksın 3 - 5 senede bitirecez desin, herkes kendini ona göre hazırlasın. 24 ayda bitecek stad için plansız programsız deyip yalancılıkla suçlayanlar, 60 ay dense kim bilir neler söylerler @halvetifarazi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Paletli Vinç

Öncelikle geçmiş olsun hepimize Beşiktaşımıza kazayı ölüm olmadan atlattık.Olayı çabuk geride bırakmalıyız hasar tespitleri hemen yapılır inşallah. Stadın yerine avm yaptırmadığımız için suat kılıç konuşur bırakın konuşsun devletin parasıyla ona buna stat yapıp övünen birinin dedikleri benim pek umrumda değil açıkcası

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şunun bile ağzına laf verdik ya.

Suatın profiline baktım da ya böyle bir tweet yok ya da silmiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Suatın profiline baktım da ya böyle bir tweet yok ya da silmiş
Sildi abi :)

Rant alanına avm yapamayınca normal böyle tepkiler :eyes

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sildi abi :)

Rant alanına avm yapamayınca normal böyle tepkiler :eyes

:)

Ben hep derim ; Dolmabahçe stadımız için bir şans değildir, doğrusu stadımız Dolmabahçe için bir şanstır. Vapurla geçerken bakıyorum da çok güzel bir görüntü şimdiden oluşmuş. Bir de orada iğrenç yüksek binalar hayal ediyorum ve iğğğğ diyorum hemen  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fr1xsivE

:)

Ben hep derim ; Dolmabahçe stadımız için bir şans değildir, doğrusu stadımız Dolmabahçe için bir şanstır. Vapurla geçerken bakıyorum da çok güzel bir görüntü şimdiden oluşmuş. Bir de orada iğrenç yüksek binalar hayal ediyorum ve iğğğğ diyorum hemen  :)

Aynen öyle  :claps:
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaşın tokadı başka tokatlara benzemez.. herkes akıllı olacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaşın tokadı başka tokatlara benzemez.. herkes akıllı olacak

Hayırdır kardeşim  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

bi gelişme yoqmu
@bjk_mabet işçileri hastahanede ziyaret etti, durumları iyiymiş.

Stadla ilgili bir gelişme yok hasar tespit çalışmaları devam ediyor olmalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Erdinç

Emekci kardeslerimiz abilerimize bir zarar daha gelmeden bitirelim insallah su stadi. Rabbim herturlu kazadan uzak eylesin.

Çevrimdışı mert_

@enesulsy1903

bugün akşam saatleri itibari ile devrilen bölümde bir değişiklik yok gibi görünüyor. durum tespiti ve yeni bir planlama yapılıyordur.

Çevrimdışı dropoon

@enesulsy1903

bugün akşam saatleri itibari ile devrilen bölümde bir değişiklik yok gibi görünüyor. durum tespiti ve yeni bir planlama yapılıyordur.

fransız firmadan üst düzey bi yetkili falanmı bekleniyor acaba