Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035751 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

2016 ağustos ayına bitsin ama adam gibi saglam bir sekilde bitsin. Bu nedir arkadas daha cati gerilmeden yikildi ya gerildikten sonra olsaydi bole bisey allah muhafaza. Acele etmesinler saglam yapsinlar.
Anlasildigi kadariyla vinc operatorunun bir anlik hatasi ile gerceklesmis bir kaza. Adi ustunde kaza. Muhendislik hatasi olsa yorumuna katilirim da kaza olmasi gerildikten sonra bir sikinti cikaracagi anlamini tasimaz ki. Bahsettigin risk tamamlanmis stad catilarinin tamami icin ayni risk.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar herkesin canı sıkkın ve olay ciddi bir olay.
Net bilgilere ulaşana kadar hepimizin duyarlı ve sabırlı olmasında fayda var.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı pascal26

ulan tamda ilk defa adam gibi ivme kazanmıştık.bi kulüp bu kadar mı şanssız bahtsız olur yaa... :s20: :s20: :s20:

Arkadaşım sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama.

Ben bu forumda sürekli olumsuz konuşan, sürekli sızlanan, "bizim adamlar hep sakatlanır"  "kötü şeyler hep bizi bulur" "biz anca 3. oluruz" temalı mesajlardan bıktım. Arkadaş bu nedir yaw? Dua edelim ucuz atlattık. Yanlış hatırlamıyorsam toki arenanın kaba inşaatında 2 işçi öldü daha kısa süre önce, ucuz atlattık dua edelim. 

Sürekli olumsuz konuşmayın artık yaw, yeter!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İnşaat sektörü en çok ölümle sonuçlanan kazanın olduğu sektörden biri herkes biliyor  biz o büyük kazada işçi kaybı yaşamadıysak şanslıyız çok hemde.. İnşAllah halatlarda bir sorun çıkmaz ve en fazla 1 ayda çelik konstrüksiyonu toparlar yolumuza bakarız. Her şerde bir hayır vardır hayırlısı...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi LORDBJK

Ya arkadaşlar şuan canım çok sıkkın hiç mi şans Beşiktaş'ın yanında olmaz anlamıyorum.Önce tolgay şimdi stad gitti normalde bugün demir işleri biter diye umuyordum bir vinç operatörü yüzünden şimdi bekle dur Allahım düşündükçe kafayı yiyeceğim :steamed:

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar buradaki yöneticilerin ve denetçilerin kulüple hiç bir organik bağı yok. Dolayısıyla bizde ancak erişebildipimiz kesin olan bilgileri paylaşıyoruz. Zaten artık pek çoğunu ve fotoğrafları  haber sitesinden paylaşıyoruz ki bir algı olmasın.  Kaza olayı hakkında da aramızda işin uzmanı olan yok. Yani ancak tahminlere göre konuşuyoruz. Onlar da kişiseldir. Ben kendi adıma tahminde bulunmak istemiyorum. En ucuzu olsaydı ve kimse yaralanmasaydı. Ölüm olmaması kötünün iyisi. Halattır testtir suçludur kabahatlidir. Bunlar bizim işimiz değil. Çok zor bir imalat ve çok dar bir zaman var. Vinç operatörü olan kişi güneşin altında uzun süre kalmıştır öyledir böyledir. Burada günah keçisi aramaya gerek yok. Kimse bunu yapmak istemez. Hatalar kazalar olur. Önemli olan bunların telafisi. Varsa aramızda böyle bir çatı yapım firması mühendisi dinleyelim. Ancak onun dışında iyi niyetli art niyetli yorumları bırakın. Sadece bize Beşiktaş'a zarar verirsiniz. En kısa zamanda bitmesini ummaktan başka bir şey yok şimdilik

Çevrimdışı Kemal

Bu çay ocağını ihaleyle başkasına verelim @Necmi abi, çaycıda değişsin , hiç çay getirmemeye başladı.

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı kyiv

Aman çaycıyı hemen asıp kesmeyelim.Çay deyip de geçmeyelim belki de çaycı bizim hiç de tahmin etmediğimiz sıkıntılarla boğuşuyordur. Özellikle dünden sonra...

Çevrimiçi COB

Allah korudu emekcilerimizi, büyük gecmis olsun. Bukadar aceleye gerek yok, gec olsun guvenli olsun.

Ayrica yaralanan emekci kardeslerimize sagliklarina kavusana kadar maddi ve manevi destegi esirgememeliyiz kulup olarak.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Insallah kotu gunleri zor gunleri cabuk atlatiriz. Ne zor zamanlardan gecti bu klup. Bunu da atlatiriz. 2. Devre gunesli gunler gorecegiz...

Ben bu forumda sürekli olumsuz konuşan, sürekli sızlanan, "bizim adamlar hep sakatlanır"  "kötü şeyler hep bizi bulur" "biz anca 3. oluruz" temalı mesajlardan bıktım. Arkadaş bu nedir yaw? Dua edelim ucuz atlattık. Yanlış hatırlamıyorsam toki arenanın kaba inşaatında 2 işçi öldü daha kısa süre önce, ucuz atlattık dua edelim. 

+1903 :ok:

Çevrimdışı YunusEmre

bu ne ya dündendir bakıyorum bir vinç operatörü nelere sebep oldu deniliyor resmen gömdük adamı burda ya.. kim ister böyle bir şey olmasını ya illa birilerini suçlayacaz değil mi.. bir şükredelim arkadaşlar ya.. Allah a şükür ölüm olmadan keşke olmasaydı ama oldu 2 kardeşimi,z yaralandı ve suçlu aramanın manası yok kazadır oldu önemli olan gerekli tedbnirlerin alınması artık... çok çok geçmiş olsun hepimize..

Çevrimdışı kaanzor

Haber yok daha dimi hasar raporu ve yapılacaklarla ilgili  :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Haber yok daha dimi hasar raporu ve yapılacaklarla ilgili  :alala:
Maalesef yok. Goruntulere bakip yorum yapmaktan oteye gidemedik...

olan olmuş artık bu saatten sonra kimsenin üzerine gidilmemesi gerekiyor. artık ne kadar zamanda toparlanır ortalık, ne kadara mal olur onları konuşmak lazım. bu konuda herhalde forumda en yetkili kişi @Necmi üstat ve @bjk_mabet üstat bizleri bilgilendirebilir.
zaten onlar da bilmiyorsa bilgi @fikretorman'da dır.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

bu ne ya dündendir bakıyorum bir vinç operatörü nelere sebep oldu deniliyor resmen gömdük adamı burda ya.. kim ister böyle bir şey olmasını ya illa birilerini suçlayacaz değil mi.. bir şükredelim arkadaşlar ya.. Allah a şükür ölüm olmadan keşke olmasaydı ama oldu 2 kardeşimi,z yaralandı ve suçlu aramanın manası yok kazadır oldu önemli olan gerekli tedbnirlerin alınması artık... çok çok geçmiş olsun hepimize..

Olur mu öyle şey abi, birini asıp kesmemiz lazım mutlaka. Rahat edemeyiz yoksa. Bizler insanız ama işçiler değil, biz hata yaparız ama onlar yapamaz..
 Çok şükür denilmesi gereken yerde direk birilerine gömmek yakışmıyor bu taraftara, insanlığa..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı quentine83

şuan neler oluyor stat da bilgisi olan varmı acaba? kaldırdılar mı iskeleleri .saatler geçti hiç haber alamadık....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı YunusEmre

Olur mu öyle şey abi, birini asıp kesmemiz lazım mutlaka. Rahat edemeyiz yoksa. Bizler insanız ama işçiler değil, biz hata yaparız ama onlar yapamaz..
 Çok şükür denilmesi gereken yerde direk birilerine gömmek yakışmıyor bu taraftara, insanlığa..

:claps: kardeşim en önemli olanı unutuyoruz hep.. çok şükür ufak hasarlarla atlattık kötüsü olsaydı bir ömür bu stad bu kapalı önü bize zindan cehennem olacaktı.. Allah tez zamanda sağlıklarına kavuştursun emekçilerimizi.. iskeleler konusunda da en rahatı onlar halledilir ha 10 güne mi 3 aya mı bence o da çok önemli değil...

Çevrimdışı kralkartal

Arkadasim sadece senin icin soylemiyorum yanlis anlama ama bizim adamlar hep sakatlaniyorlar( daha sezon baslamadan veli ve tolgay gecen sezon ve ondan onceki sezon bu konuda rekorlar kırdık) kötü seyler hep bizi buluyor(uefa men, transfer yasagi, yildirim demiroren, mustafa pektemek, stad insaatinda kaza) evet arkadasim biz genelede ligi hep 3.bitiriyoruz(hatta 59yilindan bu yana bir istatistik yapilip bakilsa bu ligte en cok 3.olan takimda kesin bizdiriz)

Çevrimdışı happy_

bize umutlu bir şeyler söyle @bjk_mabet
sabret de, geliyoruz de...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

:claps: kardeşim en önemli olanı unutuyoruz hep.. çok şükür ufak hasarlarla atlattık kötüsü olsaydı bir ömür bu stad bu kapalı önü bize zindan cehennem olacaktı.. Allah tez zamanda sağlıklarına kavuştursun emekçilerimizi.. iskeleler konusunda da en rahatı onlar halledilir ha 10 güne mi 3 aya mı bence o da çok önemli değil...

Dediğin gibi abi hiç önemli değil, çok daha kötüsü olabilirdi çok..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı hakank

(hatta 59yilindan bu yana bir istatistik yapilip bakilsa bu ligte en cok 3.olan takimda kesin bizdiriz)
gs=16;
fb=6
bjk=11 kez üçüncü olmuşlar.59 yılında iki grup olduğundan dolayı üçüncü yokmuş.
bilginize
neler olacak neler neler olacak