Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037171 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar günaydın öncelikle yaralanan emekçilerimize geçmiş olsun diyor en yakın zamanda eski sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Umarım problemler en kısa sürede çözüme kavuşur.

Çevrimdışı adil arif

@adil arif abi sen inanıyormusun o locaları alanların stadın söylediği tarihte açılacağına inanıp loca aldıklarına ?
Kusura bakma, uzun süredir bu konuya girmediğim gibi "mentions" un ne olduğunu yeni keşf

Çevrimdışı Batu K.çetin

öncelikle işçilerimize ve camiamıza büyük geçmiş olsun dileklerimizle,çok üzüldük çook...

Çevrimdışı adil arif

@adil arif abi sen inanıyormusun o locaları alanların stadın söylediği tarihte açılacağına inanıp loca aldıklarına ?
Kusura bakma, uzun süredir bu konuya girmediğim gibi "mentions" un ne olduğunu yeni keşfettim:)
Mesajını görseydim cevap verirdim.
Bence bir tek kişi bile stadın açılacağına inandığı için loca almamıştır. Fakat locaların kiralama tarihinin başlangıcı olarak stadın açılma tarihinin kabul edileceğine inandıkları için de bunu umursamıyor olabilirler tabi. Bir kısmı da sırf kulübe destek mantığıyla hareket etmiş olabilir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:02:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Halatların gergi işleminin( şu an hiç yük taşımıyor ) yapılmadığı hiçbir çatı aparatının  tam montajı yapılmadığı, tek noktadan sabitlenmiş ( bağlantı aparatına o da iskele üzeri kalaslara konmuş) kafes kirişlerin montajının gerçekleştiği bir durumda sizin tabirinizle '' bir bütün birleştiğinde mukavemet kazanır '' diyerek hiç bir parçası tam bağlantı yapılmayan çatı elemanlarını nasıl teste gönderirsiniz firma bunu kabul eder mi tarihi geçmiş yoğurt değil bunlar; forumda bir çok arkadaş yönetici olduğunuz için sizin ağzınızdan çıkacak her kelimeyi ciddiye alıyor biraz daha bilinçli yorumlarda bulunalım @Necmi
işi bilen birisi gibi yazmışsın.
halatlarda sıkıntı yoktur mu diyorsun.
daha hiçbir gerilime maruz kalmamış halat zarar görmemiştir diye düşünüyorum ben de...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı adil arif

Bir daha hiçbir işçi zarar görmesin inşaallah. Belki de stadı 6. haftaya yetiştirme telaşı sebep oldu bu kazaya.

Çevrimdışı yldrmaydn

halatlarda sıkıntı olacağını ben de düşünmüyorum belki kelepçelerde sıkıntı olmuş olabilir devrilen kısımlardaki kelepçeler hasar görmüş olabilir. bir de yıkılan parçalar hasar görsün görmesin bence değiştirilmeli o. halatlar oldukça kalın ve ağır halatlar yerinden birkaç santim oynatmak için bile vinç kullanıldı yerinden düşmemişken sadece öne doğru eğilmeyle havalanmışken zarar göreceğini sanmıyorum. teste gideceklerini düşünmüyorum burada kontrolden geçirilirler.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı quentine83

burada önemli olan bizim için 4 lü halatlar.borular sökülür takılır bişey değil.4 lü halatlarda ise gördüğüm kadarıyla sadece burulma(kendi etrafında dönme diyelim) meydana gelmiş.bazı arkadaşlarında belirttiği gibi halatlar gergi halinde olmuş olsaydı ve bu olay gerçekleşseydi o zaman çok fazla zaman kaybederdik.Ama ben maksimum 1 hafta veya 10 günlük bir kayıp olacagını düşünüyorum.onunda cogu prosedür kontrol vs gibi ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Vinçten kaynaklanan bir kaza olduğunu belirten Bünyamin Derman; “Çalışmalar devam ediyor. Birkaç gün aksar ama sorun değil. Ölümlü bir kaza olmasın da çok bir şey yok. Gece çalışılıyor, hızlı da çalışılıyor ve yerde hareket oluyor. Vinçten kaynaklı bir operatör hatası. Başkanın da dediği gibi mümkün olan en kısa zamanda stat bitecek. Çünkü artık zaman da kalmadı. Orada herkes deli gibi çalışıyor. Her şantiyede böyle şeyler olur. Çalışanları Allah korudu. İnşallah Beşiktaşımız’a güzel bir stat yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı." haber1903 girdi şimdi
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı NazAy23

Vodafone Arena’da dün akşam yapılan çalışmalar sırasında talihsiz bir kaza yaşanmış ve çatı iskelesinin bir bölümünün çökmesi nedeniyle 2 kişi de yaralanmıştı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Vodafone Arena Stadı’nın Mimarı Bünyamin Derman, yaşanan olay hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Derman, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-BİRKAÇ GÜN AKSAR AMA SORUN DEĞİL-

Vinçten kaynaklanan bir kaza olduğunu belirten Bünyamin Derman; “Çalışmalar devam ediyor. Birkaç gün aksar ama sorun değil. Ölümlü bir kaza olmasın da çok bir şey yok. Gece çalışılıyor, hızlı da çalışılıyor ve yerde hareket oluyor. Vinçten kaynaklı bir operatör hatası. Başkanın da dediği gibi mümkün olan en kısa zamanda stat bitecek. Çünkü artık zaman da kalmadı. Orada herkes deli gibi çalışıyor. Her şantiyede böyle şeyler olur. Çalışanları Allah korudu. İnşallah Beşiktaşımız’a güzel bir stat yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

şu an stad da bişey yapılıyor mu acaba  kamerada çalışmıyor.

Çevrimdışı triasix

işi bilen birisi gibi yazmışsın.
halatlarda sıkıntı yoktur mu diyorsun.
daha hiçbir gerilime maruz kalmamış halat zarar görmemiştir diye düşünüyorum ben de...
@ahmetemre ilk gün kayıt oldum ancak fazla ileti göndermedim.Mesleğim gereği forumdan alabileceklerimi alıyorum.
Hasar tespiti önemli bu da işin süresini etkileyebilir çok değil bir kaç hafta, halatlar sıkıntı doğurmaz ama kiriş borularında sorun olabilir. zaten firma da fazla sipariş vermiştir. İş devamı sağlanır. ama bu kirişler bu şekilde bırakılmaz diğer tribünlerde kilerde en az bir noktadan daha sabitlenir. Önemli olan şu aşamada ölüm olayının olmayışıdır. Yoksa şantiye eski açıkta oldğu gibi bir süre bekleyebilirdi. Bu yazdıklarım sadece benim tahminim ve tabi olmasını istediğim durumlar, şu an statta çalışma var mı yok mu  bilmiyorum. arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Çevrimdışı kaanzor

Stad bitene kadar yada en azından çatı tamamlanana kadar açmasınlar kamerayı böylece hem kem gözlerden hemde kameradan baktık 3-5 kişi çalışıyor bu stad bitmez diyenlerden kurtulur huzur içinde yaparız stadımızı
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Savaş

Açıkçası dengenin tamamen bozulduğunu düşünüyorum. Milimlerin önemli olduğu bu yapıda bu kadar oynama sıkıntı yaratmıştır muhakkak.

Komple söküm yaşayabiliriz arkadaşlar en kötüsüne hazırlıklı olun ki bence yapılması gereken de bu.

40 bin kişinin altına girdiği zaman ya çökerse korkusu yaşamasındansa 4 ay 5 ay geç açılsın, önemli değil.

Çevrimdışı Easthanbool

Stad bitene kadar yada en azından çatı tamamlanana kadar açmasınlar kamerayı böylece hem kem gözlerden hemde kameradan baktık 3-5 kişi çalışıyor bu stad bitmez diyenlerden kurtulur huzur içinde yaparız stadımızı

Bende böyle düşünüyorum kimseye malzemede vermemiş oluruz böylelikle
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı canU

Bünyamin Derman'ın söylediğine göre vinç operatörünün hatası yüzünden olmuş herşey...

Çevrimdışı Efe

şuan bi calisma yapiliyormu acaba söküm isi falan yeni inonu bi foto atar belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Vinçten kaynaklanan bir kaza olduğunu belirten Bünyamin Derman; “Çalışmalar devam ediyor. Birkaç gün aksar ama sorun değil. Ölümlü bir kaza olmasın da çok bir şey yok. Gece çalışılıyor, hızlı da çalışılıyor ve yerde hareket oluyor. Vinçten kaynaklı bir operatör hatası. Başkanın da dediği gibi mümkün olan en kısa zamanda stat bitecek. Çünkü artık zaman da kalmadı. Orada herkes deli gibi çalışıyor. Her şantiyede böyle şeyler olur. Çalışanları Allah korudu. İnşallah Beşiktaşımız’a güzel bir stat yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı." haber1903 girdi şimdi
Mimarimiz kazanin vinc operatörünün hatasi oldugunu söylüyor baskalarina hata bulmayalim arkadaşlar.

Bir kaza var diye birçok kisi suclu olacak degil.bir kisinin bir anlik dalginligi boyle seylere neden olabiliyor.

Sonuçta insan faktörü var ki ne kadar onlem alirsan al birinin anlik yanlisinda boyle durumlar ortaya cikabiliyor.

İnsallah emekcilerimiz en kisa surede sagligina kavusur ve biz de zarari en ufak hasar ile atlatiriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Mimarimiz kazanin vinc operatörünün hatasi oldugunu söylüyor baskalarina hata bulmayalim arkadaşlar.

Bir kaza var diye birçok kisi suclu olacak degil.bir kisinin bir anlik dalginligi boyle seylere neden olabiliyor.

Sonuçta insan faktörü var ki ne kadar onlem alirsan al birinin anlik yanlisinda boyle durumlar ortaya cikabiliyor.

İnsallah emekcilerimiz en kisa surede sagligina kavusur ve biz de zarari en ufak hasar ile atlatiriz.

Aynen katılıyorum kimin hatası olursa olsun insanız bu emekçilerin tek handikapı biz iş yerinde hata yaparız kağıdı yırtıp yenisini yazdırırız ama onların hatası büyük sonuçlar doğurduğundan herkesin gözünde ve dilinde olur canı sağolsun diyip geçmeli.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Factatum

Arkadaşlar yapmayın bunu! Biraz sukunetle bekleyin. Bilginiz olmayan konular hakkında fikir yürütüyorsunuz.

Hem inşaatla ilgili doğru bilgiler gelmeden, enseyi karartmanın hiç mantıklı tarafı yok. Bir kaç gün sukunetle bekleyin, illa ki yönetimden ve inşaat ekibinden tatmin edici açıklamalar gelecektir. İşte o zaman bu açıklamalar üzerine yorum yaparız.

Allah'a şükür ki, can kaybıyla sonuçlanmayan bir kaza yaşadık. Gerisi telafi edilebilir. Enseyi karartmayın. 

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Konu hakkında teknik bilgi sahibi değilim. Ama görüşüm şu yönde, 2bin küsür ton kaldıracak denilen halatların 'görüntüye göre' bir hasar aldığını, alacağını düşünmüyorum. Borularda illa ki zarar vardır. Umarım detaylı inceleme sonucu halatlarda bir sorun olmadığı belirlenir.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı quentine83

ulan tamda ilk defa adam gibi ivme kazanmıştık.bi kulüp bu kadar mı şanssız bahtsız olur yaa... :s20: :s20: :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı kralkartal

2016 ağustos ayına bitsin ama adam gibi saglam bir sekilde bitsin. Bu nedir arkadas daha cati gerilmeden yikildi ya gerildikten sonra olsaydi bole bisey allah muhafaza. Acele etmesinler saglam yapsinlar.