Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Cengo

Ben Zulümpiyat stadında UEFA'dan elendiğimiz maçı sinir harbi içinde izlerken, arabaları park ettiğimiz yerde hırsızlar 60-70 arabayı patlatmışlardı... Polisin daha önce orada bu tip olaylar oduğunu bildiğini sonradan öğrenmiştim... Bu hırsızlık olayının kurbanlarından biri de bendim... Polisin stada girerken çıkarttığı bin türlü zorluk nedeniyle için de yaklaşık 10 yılın birikimi ve parasal değeri 8.500TL olan laptopumu da sırt çantası içinde arabamanın bagajında bırakmıştım... Maçtan kahredici bir halde çıkıp arabaya geldiğimiz de arabanın camının patlatılmış olduğunu gördüğüm an hemen bagajı açıp çantaya baktım... Uçmuştu.. O an yaşadığım hüznü tarif edemem... Bugün, gün içinde bir kaç kez bakma fırsatı bulduğum inşaatın çatı elamanları montajının devrildiği fotosu/haberini twitter'da gördüğüm an yaşadığım üzüntü, en az arabanın bagaj kapağını açtığım da sırt çantasının olmadığını gördüğüm üzüntü kadardı...

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yapımı süren Vodafone Arena'nın son teknolojiyle donatılacak muhteşem bir stat olacağını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, engellilerin de gelip rahat müsabaka izleyebilecekleri bir ortam yaratacaklarını belirtti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampından ayrılmadan önce SABAH'a yapımı süren Vodafone Arena Stadı ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Son teknoloji ile donatacakları yeni stada herkesin hayran kalacağını vurgulayan Orman, özellikle engelliler için yapacakları özel tribünün UEFA standartlarının bile üzerine çıkacağını belirterek şunları anlattı:

Engelliler için özel bir tribün yapacağız. Örneğin görme engellilerin özel kulaklıklarla maçı dinlemelerini sağlayacağız. Hem teknolojik hem de sosyal bir stat olacak.

UEFA standartlarının üzerinde çalışmalarımız var. Olmuşken en iyisi olsun diyoruz.

Öyle bir ışıklandırma sistemi var ki görüntü kalitesi Premier Lig'in üzerinde olacak.

Basını unutmadık. 210 kişilik tribün yapıyoruz. Hepsi masalı. Led TV'li. 500 metrekareye yakın ağırlama salonu var. Ben o alanı özellikle büyüttürdüm.

Herkes stadın ne zaman biteceğini soruyor. Değirmenin suyu nereden geliyor diye soran yok.

Rahmi Bey (Koç) sağolsun destek oluyor. 5 defa kulübe geldi. Stadı gezdik.

Ef sanelerin isimlerini ya duvarda ya da Arsenal'deki gibi stat çevresine yazacağız.

1000 metrekarelik Kartal Yuvası alanı olacak. Ürünlerin her çeşidi bulunacak.

Müze için 7 ülke gezildi. Süper interaktif bir müze yapacağız.

KORKUTAN KAZA

Vodafone Arena inşaatında, çelik çatı iskeleti, vinç ile kaldırıldığı sırada koparak yere düştü. Kazada hafif yaralanan vinç sürücüsü ile bir işçi, Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KOMBİNE ALIN

Herkesten çok Vodafone Arena'yı biz açmak istiyoruz. Her geçen gün aleyhimize. Taraftar kombine alsın. 3-5'e bakmadan yerini ayırtsın. Kombineyi bir kez de kulübü için alsın.

STAT TURU OLACAK

Stadın içinde sanat galerileri, podyum alanı, turizm otobüslerinin rink alanı olacak. Ücret karşılığı stat turu düzenleyeceğiz. Beşiktaşlı taraftarların gurur duyacağı harika bir stat olacak.

ŞÖLENE HAZIRLANIN

Ligler devam ediyor olacağı için açılış maçı ayarlamadık ama farklı etkinlikler olacak. Sanat işleriyle Rafi Portakal ilgileniyor. Konserler, sanat etkinlikleriyle muhteşem bir şölene imza atacağız.

http://www.sabah.com.tr...lliler-icin-ozel-tribun

Çevrimdışı tayfunyasar

Emekçilerin durumu görece iyi. Nokta. Tüm camiamıza geçmiş olsun.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ebabil

bir tarafta şehit haberleri, olaylar diğer tarafta bu olay. kabus gibi geçiyor günlerimiz. Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı Esref

Emekçilerimize çok geçmiş olsun, Allah'tan can kaybı olmadı, şükürler olsun.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın dostlar

Hepimize geçmiş olsun. Allah emekçilerimizi ailelerine bağışladı.

Stad konusuna gelince yönetimin acilen 3 ün 5 in hesabını yapmadan olimpiyat harici bir stad ayarlayıp bu sene tüm maçlarını orada yapması lazım. Bu sene bu stad bitmez bitmesinde zaten bu kadar bekledik varsın 1 sene daha bekleyelim. Haa kimse stadını vermiyormu geçen seneki gibi yapmayalım bu sene Passo masso hikaye nasılsa kalkmayacak kabak gibi ortada. olimpiyat değil Vandada olsa maçlar takımızın yanında ve destekçisi olalım.

Tekrardan hepimize geçmiş olsun emekçilerimize acil şifalar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Öncelikle yaralanan emekçilere geçmiş olsun.
Forumda fazla karamsarlık var. İnşallah beklendiği kadar sorun olmayacaktır. İki gün içinde herşey netleşir.
Halatlarda, üzerine bir şey düşmedikçe bükülerek hasar oluşmaz. Devrilen üçgen borularda fazla bükülme olacağını zannetmiyorum. En fazla hasarlar yatay boruların bağlantı noktalarında olacaktır. Tamirmi yapılır yoksa yeniden mi imal ediliri göreceğiz.
Asıl facia altındaki taşıyıcı çember işkele çökseydi olacaktı. Bence çok ucuz atlattık.

Geçmiş olsun.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar.. bazı yazıları hayretle okudum gerçekten.. Allah bir daha kaza bela yaşatmasın sağ salim kimsenin burnu kanamadan bitsin..

Çevrimdışı Ceeyyhun

hepimize geçmiş olsun. kazadır, olur. yapacak bir şey yok. Allah beterinden korusun.

çatı ne zaman biter demeden önce emekçi kardeşlerimiz ne zaman iyileşir diye sormak gerekir. inşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar, evlerine ekmek götürmeye devam ederler.

Çevrimdışı guardian

hepimize geçmiş olsun işlerin sağlığı çok önemli onlara bir şey olmasında gerisi hallolur .
umduğumuzdan hızlı toparlanır inşallah.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

öncelikle emekcilere sonra hepimize geçmiş olsun

bazen bazı şeyler olmuyorsa fazla zorlamamak gerekir diye düşünüyorum

biz ilk yarıyıda dışarda oynarız

gerekirse ikinci yarıyıda yeterki kimseye bişey olmasın

geçen sene bruje maçında bir daha buraya gelirsem demiştim ama

heralde olimpiyat stadının ahı tuttu.

allah herşeyin hayırlısını versin

aylar gelir geçer can gelmez

Çevrimdışı Yasin A.

stad inşaatından yaşayacağımız en büyük sıkıntı bu olsun umarım.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Öncelikle tekrardan tüm camiamıza geçmiş olsun.  Allah korudu işçilerimizi, bizi. Allah tekrar yaşatmasın böyle bir olayı.

Cümleten günaydın..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı riza calli

Kazaya sebeep olan kişinin yerinde olmak istemezdim açıkçası.hem iki kişiyi hastanelik etti hemde cok buyuk maddi zarar verdi.inşallah onada bisey olmaz

Çevrimdışı serdart

söylemek istemezdim ama dün stadın son halinin fotoğraflarını görünce içimden ufak bi aksilikte çatının çökeceği geçti aklımdan. böyle bir stad yapımı daha önce görmedim belki ondandır sanki biraz fazla yük bindi diye düşündüm ama tabi mühendisler daha hakimler konuya. içimden geçen akşam gerçekleşti. allah'tan kayıp olmadı can bakımından gerisi önemli değil. elimizden bir şey gelmez adı üstünde kaza. işçilere fazla baskı yapıldı mı bilemiyorum biz de burdan çok yavaş çok yavaş diyip durduk ama iş o kadar kolay değil bize alan küçük geliyor ama bi gidin görün stad çok büyük. üstelik son haftalarda sıcaklık çok arttı. biz dışarıda yürümeye zorlanıyoruz onlar orda tonlarca ağırlıkların montajıyla uğraşıyor kafada baret. kolay değil. allah yardımcıları olsun. o kadar sabrettik sabır arkadaşlar.

Çevrimdışı kaanzor

söylemek istemezdim ama dün stadın son halinin fotoğraflarını görünce içimden ufak bi aksilikte çatının çökeceği geçti aklımdan. böyle bir stad yapımı daha önce görmedim belki ondandır sanki biraz fazla yük bindi diye düşündüm ama tabi mühendisler daha hakimler konuya. içimden geçen akşam gerçekleşti. allah'tan kayıp olmadı can bakımından gerisi önemli değil. elimizden bir şey gelmez adı üstünde kaza. işçilere fazla baskı yapıldı mı bilemiyorum biz de burdan çok yavaş çok yavaş diyip durduk ama iş o kadar kolay değil bize alan küçük geliyor ama bi gidin görün stad çok büyük. üstelik son haftalarda sıcaklık çok arttı. biz dışarıda yürümeye zorlanıyoruz onlar orda tonlarca ağırlıkların montajıyla uğraşıyor kafada baret. kolay değil. allah yardımcıları olsun. o kadar sabrettik sabır arkadaşlar.

Çatı konusunda müsterih olun bence iskambil kağıdından kule yapmayı düşünün 2 adet kağıdı birbirine bir türlü yaslayıp dik tutturamazdık ama yapı yükseldikçe o altta kalan kağıtlar kendileri için ciddi sayılabilecek darbelere bile daynırlardı işte çatının o ilk iki kağıt kısmında yaşandı bu olay ama yapı tamamlanınca tabiri caizse taş gibi olacaktır.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı serdart

Çatı konusunda müsterih olun bence iskambil kağıdından kule yapmayı düşünün 2 adet kağıdı birbirine bir türlü yaslayıp dik tutturamazdık ama yapı yükseldikçe o altta kalan kağıtlar kendileri için ciddi sayılabilecek darbelere bile daynırlardı işte çatının o ilk iki kağıt kısmında yaşandı bu olay ama yapı tamamlanınca tabiri caizse taş gibi olacaktır.

açıkcası ben hala strandjacklerin çatı kirişlerine montajlanıp çatı iskletini kaldıracağını kafamda kuramadım. çatı kirişlerinin bir ağırlığı orta çatı iskeletindeki v çatı parçalarının biriyle nerdeyse aynı ağırlık ebatlarda gibi görünüyor. çatı iskeleti çok ağır geliyor bana metrelerce boyutları var. işçiler yanındayken devasa duruyor. umarım yanılırım ama ben bu çatı gerdirme olayından bir hayli korkuyorum. umarım tedbirler alınırda olası öyle bi kazada kötü bir senaryo gerçekleşmez maddi manevi.

Çevrimdışı Emre.Guler

Şimdi bu son fotolara bakılırsa bilen cevaplayabilirmi çok bir gecikme olacakmı? kırılan bir parça varmı yoksa sadece yerlerine geri kaldırmak yetecekmi?

Çevrimdışı Kemal

Resimlerde görüldüğü üzere halatlar kelepçeler ters dönmüş . Ben bu riske girilip kaldırılacağını düşünmüyorum. Sökülüp teste tabii tutarlar malesef.

Çevrimdışı dogu1903

Emre, kisaca bunlarin hasar tespiti yapilmadan bilinmesine imkan yok. Yapılınca göreceğiz

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Öncelikle emekçilerimize çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıklarına kavuşurlar umarım.

Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile parçalarda bir kırılma/bükülme yok, taban kısmından kaymış ve yatmış görünüyor. Vinç yardımı ile tekrar kaldırılıp halat ile tutturulabilir gibi gördüm.

Eğer dediğim gibi ise bugün bile kaldırılabilir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Geçmiş olsun bundan sonrası kazasız belasız olsun. İşçilere ve ailelerine maddi manevi destek verilmeli. Stadın açılış tarihi önemli değil kazasız belasız açılması önemlidir. Bu olay bunu bir kere daha bize hatırlatmış oldu.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 10:31:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
öncelikle işçilerimize ve camiamıza büyük geçmiş olsun.
Allah başka kaza bela olmadan stadın bitişini bize göstersin inşaallah.
belgeselde izlemiştim uçak gemisine inen jetleri durduran halat sistemi kopmuş ve uçak gemisi üstündeki insanları ortadan ikiye bölmüştü.
çok şükürkü dünkü kazada halatlar kopmadı.
asıl bizim için gerilim çatı havaya kalkmaya başladığı zaman olacak.
yaza bitsin sorunsuz bitsin şükredelim...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı triasix

Halatların gergi işleminin( şu an hiç yük taşımıyor ) yapılmadığı hiçbir çatı aparatının  tam montajı yapılmadığı, tek noktadan sabitlenmiş ( bağlantı aparatına o da iskele üzeri kalaslara konmuş) kafes kirişlerin montajının gerçekleştiği bir durumda sizin tabirinizle '' bir bütün birleştiğinde mukavemet kazanır '' diyerek hiç bir parçası tam bağlantı yapılmayan çatı elemanlarını nasıl teste gönderirsiniz firma bunu kabul eder mi tarihi geçmiş yoğurt değil bunlar; forumda bir çok arkadaş yönetici olduğunuz için sizin ağzınızdan çıkacak her kelimeyi ciddiye alıyor biraz daha bilinçli yorumlarda bulunalım @Necmi