Arkadaşlar Merhaba,
Yaklaşık 6 aylık takibin ardından ben de birşeyler yazmak istedim.
Forumda temel olarak pesimist ve optimist arkadaşların karşılıklı yazışmaları oluyor.
Her iki duyguyu da çok net olarak anlayabiliyor ve hissedebiliyorum. Herkes bir an önce kalbimizin attığı yere kavuşmak istiyor ve farklı tepkiler veriyor. Bu gayet anlaşılabilir bir durum. Bence burdaki en iyi bakış olarak "gerçekçilik" gözüküyor. Malesef inşaatın başından verilen gereksiz tarihler ve sözler bizi biraz da buraya getirdi. Her ne kadar stadımız mevcut her şarta rağmen iyi olabilecek süreler olarak temel atımından 24-25, yıkımından itibaren ise 30 ay süresinde açılabilecek durumda olsa da stadımızın olmadığı dönem için planlamanın iyi yapılamaması, koybolan yıllar ve geleceği kaybetme korkusu bizi olumsuz etkiliyor. Böyleyken verilen sözlerin karşılığının ise görülmemesi mevki ve yetki sahiplerine olan inancı bitiriyor. Son olarak sayın başkanın vermiş olduğu 20 Eylül tarihinin ne kadar gereksiz ve hayalci bir tarih olduğunu çatı işlerinin her geçen gün gecikmesi ve istenen seviyeye gelememesiyle ortadadır.
Stadın mevcut durumuna bakıldığında açılabilecek gerçekçi tarih olarak görünen 2. yarı başı için umarım gerekli gayret gösterilir ve stadımıza kavuşuruz.
Burada yazan, çizen, bilgi paylaşan, araştıran, birer inşaat , çatı mühendisi haline gelen her karakartal sevdalısına selam olsun.
Biz mutlu olmayı hakediyoruz.
Yaşasın Beşiktaş Mücadelemiz
Saygılar