Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007592 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@GalatasaraySK 3 Min.Vor 3 Minuten

Dursun Özbek: Forma satışlarımız bu sezon 300 bini geçti. Podolski geldi yeni yıldızlar gelecek. 400 bin forma satışını geçeriz.

Merak ediyorum bizde ne kadar satildi.... 100 bin yokdur...
Forma eşittir yıldız transfer. Türkiye'de(hatta çoğu ülkede) kültür bu şekilde işliyor maalesef. Bu iş biraz pazarlamaya giriyor iyi pazarlanan bir ürünün talebi daha fazla olur. Bu kadar açık ve net.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dursun Özbek: Forma satışlarımız bu sezon 300 bini geçti. Podolski geldi yeni yıldızlar gelecek. 400 bin forma satışını geçeriz.

Önce onların dediğinin doğruluğunu da araştırmak lazım
Tamamen algı olabilir
Söylediği sadece yeni formalar olamaz,Ocak 2015'ten itibaren olabilir

Çevrimiçi COB

4 yildizi taktiklari icin forma aliyorlar,  yoksa Podolski forma yildizi değil bence.

Çevrimdışı kralkartal

ağustos kelepçe bitimi
eylül standjack ve halat bitimi
ekim gerilmeye başlanması
kasım çelik yerleşimi
aralık membran döşeme
ocak çim ekimi ve koltuk
mayıs stadın açılışı

Gördugum en gercekci en reel yorum. Ama sen yinede ortami germe buralar boyle gercekleri kaldirabilecek durumda degil..

Çevrimdışı YunusEmre

Önce onların dediğinin doğruluğunu da araştırmak lazım
Tamamen algı olabilir
Söylediği sadece yeni formalar olamaz,Ocak 2015'ten itibaren olabilir

yeni formaları daha çıkmadı ki podolsikiye de eski formayı giydirdiler geçen yılın sayılarıdır bunlar...

Çevrimdışı yigitcan1903

ağustos kelepçe bitimi
eylül standjack ve halat bitimi
ekim gerilmeye başlanması
kasım çelik yerleşimi
aralık membran döşeme
ocak çim ekimi ve koltuk
mayıs stadın açılışı
Mayıs'ta da açmayız artık
Sezon bitmiş olacak
Ertesi sezona kısmetse

Çevrimdışı bjk_mabet

15 tane çatı halkası kelepçesi takıldı
WC ler +10.70 kotuna kadar bitti
Elektirik yangın işleri bitti
Data kablosu işlerinin bitmesine son 20 gün
Sistem odası hazırlıkları bitti jeneratörler geldi
Sistem merkezi cihazları geldi
Çevre düzenlemesi kapalı arkadan başladı
Tarihi kapı restorasyon ve temizleme işlemi başladı
Tarihi duvar temel işlemi bitmek üzere
Tarihi duvar betonarme işleri basliyacaz haftaya:)
İç taraf kaplamalar için alüminyum karkaslar hazırlandı
Çatı için kelepceleme işleminden sonra dikey bağlantıları yapılıp kaldırılmaya başlanacak...

Saygılarımla

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı carsikartali

Adamlar şampiyon oldu heralde ki geçecek geçmese abes olurdu.Verdiği sayınında 2015 yılına ait olduğunu düşünüyorum yeni sezona değil.

Çevrimdışı kralkartal

Mayıs'ta da açmayız artık
Sezon bitmiş olacak
Ertesi sezona kısmetse
Eger hala potada olursak son 3 maci oynariz heralde. Olmassak seneye agustos.

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya yapmayın etmeyin ne forması arkadaşlar :) 1 formadan klube kalsa kalsa 15-20 tl kalıyor podolskinin çay parası çıkmaz o kadar formadan

Çevrimdışı Easthanbool

Bu Vodafone Arena hesabını da Başkan yönetiyor herhalde  :evillol:

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  24 dk.24 dakika önce
@ogun08hopa Çatı montajının Temmuz ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı yigitcan1903

yeni formaları daha çıkmadı ki podolsikiye de eski formayı giydirdiler geçen yılın sayılarıdır bunlar...
O zaman doğru
14-15 sezonu rakamlarını söylüyor
Ki o bile yalandır büyük ihtimal
400 bin
Milan,Juventus sanki

Çevrimdışı yigitcan1903

Çatı için kelepceleme işleminden sonra dikey bağlantıları yapılıp kaldırılmaya başlanacak...

Saygılarımla

Eyvallah abi  :claps:

Çevrimdışı Ermiş

Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 6 aylık takibin ardından ben de birşeyler yazmak istedim.
Forumda temel olarak pesimist ve optimist arkadaşların karşılıklı yazışmaları oluyor.
Her iki duyguyu da çok net olarak anlayabiliyor ve hissedebiliyorum. Herkes bir an önce kalbimizin attığı yere kavuşmak istiyor ve farklı tepkiler veriyor. Bu gayet anlaşılabilir bir durum. Bence burdaki en iyi bakış olarak "gerçekçilik" gözüküyor. Malesef inşaatın başından verilen gereksiz tarihler ve sözler bizi biraz da buraya getirdi. Her ne kadar stadımız mevcut her şarta rağmen iyi olabilecek süreler olarak temel atımından 24-25, yıkımından itibaren ise 30 ay süresinde açılabilecek durumda olsa da stadımızın olmadığı dönem için planlamanın iyi yapılamaması, koybolan yıllar ve geleceği kaybetme korkusu bizi olumsuz etkiliyor. Böyleyken verilen sözlerin karşılığının ise görülmemesi mevki ve yetki sahiplerine olan inancı bitiriyor. Son olarak sayın başkanın vermiş olduğu 20 Eylül tarihinin ne kadar gereksiz ve hayalci bir tarih olduğunu çatı işlerinin her geçen gün gecikmesi ve istenen seviyeye gelememesiyle ortadadır.
Stadın mevcut durumuna bakıldığında açılabilecek gerçekçi tarih olarak görünen 2. yarı başı için umarım gerekli gayret gösterilir ve stadımıza kavuşuruz.

Burada yazan, çizen, bilgi paylaşan, araştıran, birer inşaat , çatı mühendisi haline gelen her karakartal sevdalısına selam olsun.
Biz mutlu olmayı hakediyoruz.

Yaşasın Beşiktaş Mücadelemiz

Saygılar
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 13:49:54 Ermiş ]

Çevrimdışı YunusEmre

Saygılarımla

Eyvallah @bjk_mabet umarım tez zamanda çatı havalanmaya başlar...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar Merhaba,

Forumda temel olarak pesimist ve optimist arkadaşların karşılıklı yazışmaları oluyor.
Her iki duyguyu da çok net olarak anlayabiliyor ve hissedebiliyorum. Herkes bir an önce kalbimizin attığı yere kavuşmak istiyor ve farklı tepkiler veriyor. Bu gayet anlaşılabilir bir durum. Bence burdaki en iyi bakış olarak "gerçekçilik" gözüküyor. Malesef inşaatın başından verilen gereksiz tarihler ve sözler bizi biraz da buraya getirdi. Her ne kadar stadımız mevcut her şarta rağmen iyi olabilecek süreler olarak temel atımından 24-25, yıkımından itibaren ise 30 ay süresinde açılabilecek durumda olsa da stadımızın olmadığı dönem için planlamanın iyi yapılamaması, koybolan yıllar ve geleceği kaybetme korkusu bizi olumsuz etkiliyor. Böyleyken verilen sözlerin karşılığının ise görülmemesi mevki ve yetki sahiplerine olan inancı bitiriyor. Son olarak sayın başkanın vermiş olduğu 20 Eylül tarihinin ne kadar gereksiz ve hayalci bir tarih olduğunu çatı işlerinin her geçen gün gecikmesi ve istenen seviyeye gelememesiyle ortadadır.
Stadın mevcut durumuna bakıldığında açılabilecek gerçekçi tarih olarak görünen 2. yarı başı için gerekli gayret gösterilir ve stadımıza kavuşuruz.

Burada yazan, çizen, bilgi paylaşan, araştıran, birer inşaat , çatı mühendisi haline gelen her karakartal sevdalısına selam olsun.

Saygılar
Hoşgeldin @Ermiş
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Gördugum en gercekci en reel yorum. Ama sen yinede ortami germe buralar boyle gercekleri kaldirabilecek durumda degil..
evt en gercekci yorum bu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Saygılarımla

ay sonuna strand jackler biter insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

stadın ne zaman açılacağı ile ilgili yaptığım tek hesap şu ; eğer devre arası açılırsa bir dahaki kombine satışları yarım devre için mi yapılacak yoksa 1.5 sezon için mi . malum ben emekli adamım kısıtlı imkanlarım ile ,her ay ne kadar para kenara koyarsam bir dahaki kombineyi alabilirim . tek kaygım bu ,stadın ne zaman açılacağı beni bu kadar ilgilendiriyor .

Çevrimdışı ahmet türker

Saygılarımla
vardiğin bilgiler için teşekkürler değerli kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

@Ermiş  :hosgeldin 6 ay nasil sabredebildin daha katilimci olmani bekleriz

Çevrimdışı warofpoet

Arkadaşlar Merhaba,

Stadın mevcut durumuna bakıldığında açılabilecek gerçekçi tarih olarak görünen 2. yarı başı için umarım gerekli gayret gösterilir ve stadımıza kavuşuruz.

Saygılar

gerçekçi tarih verilecekse 3 yıl gerçekçi bir tarihtir .Diğer statlarla kıyaslayın 3 yıldan önce bitmediğini görürsünüz zaten. Başkanın erken tarih vermesini hayalcilik olarak nitelemeye de ben katılmıyorum. Başkan tarih verdi ama başkan bu işleri hepimizden önce biliyordu zaten, çoğumuz burdan duyduklarımızla ya da iş yapılırken araştırarak bilgi sahibi olduk. Başkan bile bile erken tarih verdi. Bunun altında yatan da sebepler var elbette. Başkanın erken tarih vermesi, taraftarın bu stat bitmiyor diye serzenişte bulunması, orda çalışan yüklenici firmalara işi daha hızlı yapmaları için de bir baskı unsurudur bunu unutmayın. Başkanın kendi üzerinde de bir baskı var şu anda ki bunu göze alarak bu tarihleri verdi. İnşaatta çıkan sorunlar maddi ,manevi, siyasi olsun bunlar çözülmeye çalışılırken de ortada bir hedef  tarih olması ve bunun bir baskı unsuru yaratması işleri daha da hızlandırmıştır eminim.  Başkan yola çıkarken 3 yıl algısı ile başlasa idi ben eminim o stat 4 seneden önce bitirilemezdi. Artık eylülde ekimde mi açıcaz kasımda ocakta mı göreceğiz yolun sonuna az kaldı zaten. Benim kendi tahminim kasım ayında. Ocakta da yarım kalan şeyleri tamamlanmış olarak ligin ikinci yarısına yetişecektir diye düşünüyorum. @bjk_mabet  den de rica ediyorum kelepçeydi çelik yerleşimiydi bu işlerin öngörülen süreleri ya da tahminler varsa işin içindeki kişiler olarak bizleri daha iyi aydınlatır.  Saygılar sevgiler.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

stadın ne zaman açılacağı ile ilgili yaptığım tek hesap şu ; eğer devre arası açılırsa bir dahaki kombine satışları yarım devre için mi yapılacak yoksa 1.5 sezon için mi . malum ben emekli adamım kısıtlı imkanlarım ile ,her ay ne kadar para kenara koyarsam bir dahaki kombineyi alabilirim . tek kaygım bu ,stadın ne zaman açılacağı beni bu kadar ilgilendiriyor .

Stat açılışından itibaren 1 yıla kadar geçerli abi, ocakta açılırsa 2017 ocak ayına kadar kombinen geçerli olur.