Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Stat açılışından itibaren 1 yıla kadar geçerli abi, ocakta açılırsa 2017 ocak ayına kadar kombinen geçerli olur.
Yok onu dememiş
Kalan yarım sezon için mi çıkarırlar
Yoksa sonraki sezonla birleştirip 1,5 sezonluk mu diye sormuş
Bence öyle bir durumda 1,5 sezonluk çıkar
Mevcut kombine fiyatlarını zammı da hesaba katarsak 1,6-1,7 ile çarpmak doğru olur
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 15:08:46 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

nasıl bir imza yaptıysan mesaj diye günde on posta okuyorum :bandit:  @yigitcan1903
Ben bunu bi yerden tanıyorum duygusu geliyodur artık :D
İmza hanesini sonuna kadar kullandım  :evillol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yok onu dememiş
Mevcut kombine fiyatlarını zammı da hesaba katarsak 1,6-1,7 ile çarpmak doğru olur

Sorunu yanlış anlamışım
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 16:10:30 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı ahmet türker

Yok onu dememiş
evet bunu demek istedim kardeşim. :ok:

Çevrimdışı YunusEmre

Paletli bugün 1 kamyon iskele boşalttı küçük beyaz vinç en küçük olanı 1 tane kelepçede sabahtan bu yana sarı vincimiz de az önce bi tane bitirdi ikinci kelepçeyi kucaklamış durumda.. yattığı yerden para kazanma deyimi de tamamen eski beyaz vinçimiz için söylenmiş maşallah kaç gündür eksozdan duman atmadı ya...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

evet bunu demek istedim kardeşim. :ok:

Bence fikstür de beklenebilir bunun için. Derbiler ikinci yarıya denk gelirse 1,5 senelik yaparlar millet almak ister. İkinci yarıya derbi gelmezse yarım sezonluk çıkarırlar ucuz olsun insanlar alsın diye..Yine de bu konuda yönetimden açıklama hiç duymadım abi boşa konuşmiyim :)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bu arada  16 yada 17 tane takmışlar o parçalardan herhalde :).az kaldı geriye 21938293098203944 adet kaldı   :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gerçekçi tarih verilecekse 3 yıl gerçekçi bir tarihtir .Diğer statlarla kıyaslayın 3 yıldan önce bitmediğini görürsünüz zaten. Başkanın erken tarih vermesini hayalcilik olarak nitelemeye de ben katılmıyorum. Başkan tarih verdi ama başkan bu işleri hepimizden önce biliyordu zaten, çoğumuz burdan duyduklarımızla ya da iş yapılırken araştırarak bilgi sahibi olduk. Başkan bile bile erken tarih verdi. Bunun altında yatan da sebepler var elbette. Başkanın erken tarih vermesi, taraftarın bu stat bitmiyor diye serzenişte bulunması, orda çalışan yüklenici firmalara işi daha hızlı yapmaları için de bir baskı unsurudur bunu unutmayın. Başkanın kendi üzerinde de bir baskı var şu anda ki bunu göze alarak bu tarihleri verdi. İnşaatta çıkan sorunlar maddi ,manevi, siyasi olsun bunlar çözülmeye çalışılırken de ortada bir hedef  tarih olması ve bunun bir baskı unsuru yaratması işleri daha da hızlandırmıştır eminim.  Başkan yola çıkarken 3 yıl algısı ile başlasa idi ben eminim o stat 4 seneden önce bitirilemezdi. Artık eylülde ekimde mi açıcaz kasımda ocakta mı göreceğiz yolun sonuna az kaldı zaten. Benim kendi tahminim kasım ayında. Ocakta da yarım kalan şeyleri tamamlanmış olarak ligin ikinci yarısına yetişecektir diye düşünüyorum. @bjk_mabet  den de rica ediyorum kelepçeydi çelik yerleşimiydi bu işlerin öngörülen süreleri ya da tahminler varsa işin içindeki kişiler olarak bizleri daha iyi aydınlatır.  Saygılar sevgiler.
Başkan erken tarih vermeseydi firmalar yatacaklar mıydı demek istiyorsun?  Bu işin bir sözleşmesi var, antatı var. Öyle aman başkan şu tarihi verdi hızlanmamız lazım yoksa medya bizi öper gibi argümanlar bana gerçekçilikten uzak geliyor.
İşin içindeki kişilerin bu stadın Ağustos ayında kesinlikle açılacağını defalarca dile getirdiğini de söyleyeyim. Öngörülen süreler değil sıcak para akışıyla ilişkili olarak yürüyor stadımız. O yüzden burada yapılan yorumlar çok fazla tahmin içeren subjektif kişisel yorumlardır çok fazla takılmamak lazım yoksa sonra beklenti oluşuyor ve olay farklı noktalara gidiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

17.kelepce takilmak uzere yanlis saymiyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

9 gun 3 ortalama yapmalari lazim bayrama kadar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

kelepçeler takılırken başka bir iş yapılamıyor mu eş zamanlı olarak.farz edelim ki kelepçeler bitti, sonra bir yerden başlamayacaklar mı dikey halatlar için.hali hazırdaki kelepçelerden başlasınlar işte.yoksa ben ekran başında çıldıracam...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

kelepçeler takılırken başka bir iş yapılamıyor mu eş zamanlı olarak.farz edelim ki kelepçeler bitti, sonra bir yerden başlamayacaklar mı dikey halatlar için.hali hazırdaki kelepçelerden başlasınlar işte.yoksa ben ekran başında çıldıracam...
onceligi onlara verdiler zaman aliyor cok halatlar hemen konabiliyor 4 vincte suan cakili kelepcelerle ugrasiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

yanılmıyorsam ocak ayında kombine aldım , beş altı maç seyrettim . stad ocak ayında açılacak olursa o zamana kadar da beş altı maç seyretsem ,ocak ayından diğer ocak ayına kadar da vodafon arena da maç seyredeceğim . buraya kadar sorun yok ,ancak ben kendimi bedavaya maç seyrediyormuş gibi hissediyorum . şimdi bunu biz yapmadık ki niye böyle diyorsun diyenler olacaktır. tabi ki biz yapmadık, mevcut şartlar yönetimi böyle davranmaya itti ,ama ne olursa olsun yine de vicdan yapıyorum . bu durumu dengelemek için her ay emekli maaşımı aldığımda stordan 15 , 20, 25 liralık alışveriş yaparak durumu dengelemeye çalışıyorum . bilmem anlatabiliyormuyum ..

Çevrimdışı ahmet türker

Dunya futbolunu takip etmiyorsun anlasilan, bu adam cok iyi bir defans bu bi bir gercek. Butun defans oyuncularin hatalari var ornek Pique, david luiz yedikleri bacak aralarindan yaptiklari hatalardan 10 dakikalik video yapilir. 2 dakkalik videoda adami gomdun olmaz boyle birsey, bu adam bizim hatta turkiyedeki en iyi defans olur eger gelirse...
transfer sezonu sayfası o kadar hızlı gidiyor ki buraya taşmış arkadaşlar . :lol:  :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Neyse konu kapansın burada bence. çatıya dönelim arkadaşlar çatının bu  mickey mouse  kulaklıgı gıbı seylerden sonra yapılacak olan sıradaki işi bilen varmı acaba ?*

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena 1 senelik değişim. 3 Temmuz 2014 - 3 Temmuz 2015.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı warofpoet

Başkan erken tarih vermeseydi firmalar yatacaklar mıydı demek istiyorsun?  Bu işin bir sözleşmesi var, antatı var. Öyle aman başkan şu tarihi verdi hızlanmamız lazım yoksa medya bizi öper gibi argümanlar bana gerçekçilikten uzak geliyor.
İşin içindeki kişilerin bu stadın Ağustos ayında kesinlikle açılacağını defalarca dile getirdiğini de söyleyeyim. Öngörülen süreler değil sıcak para akışıyla ilişkili olarak yürüyor stadımız. O yüzden burada yapılan yorumlar çok fazla tahmin içeren subjektif kişisel yorumlardır çok fazla takılmamak lazım yoksa sonra beklenti oluşuyor ve olay farklı noktalara gidiyor.

Para akışı çok ayrı bir mevzu. Benim anlatmaya çalıştığım mevcut mali şartlarda başkanın erken tarih vermesinin sebeplerinden bir tanesiydi sadece. Sonuçta mevcut yüklenici firmalarla işi bitirmek için anlaşıyor, işin daha hızlı olmasını istiyorsan sen biraz işin başında durman, biraz bu firmaları sıkıştırman gerekiyor. Bunu yapmak için erken tarih veriyor dedim. Çünkü bu firmalar aynı zamanda reklamlarını yapıyor Beşiktaş üzerinden.Birçok insanın gözü kulağı var statta. Başkanın açıkladığı tarihte iş bitmiyorsa, devamlı gecikmeler oluyorsa insanlar bu firmalara olan güvenlerini kaybederler. Bu da onları baskı altına sokar. 

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu an iki ekip şu beyaz şeyleri takmak için uğraşıyor. Sanırım zaman kaybını nispeten kapatmayı düşünüyorlar
Tek Büyük Beşiktaş