Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

merak etme stad tamamen bittikten sonrada bu yroumlar devam edecek ,keşke şunu şöyle yapmasaydık ,bunu böyle yapsaydık gibi . yapacak bir şey yok insanın olduğu yerde farklı görüşler olacak  değerli kardeşim.
stad başlığını kilitleriz kimse yazamaz :kop: :kop:
diğer başlıklardada konu dışı diye sileriz :D

Çevrimdışı Efe

merak etme stad tamamen bittikten sonrada bu yroumlar devam edecek ,keşke şunu şöyle yapmasaydık ,bunu böyle yapsaydık gibi . yapacak bir şey yok insanın olduğu yerde farklı görüşler olacak  değerli kardeşim.
yok baslik kitlenir yeni baslik acilir mac gunleri olanlar fotolar vs konur ordada zaten izin verilmez bu tarz konysmalara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

aynen oyle cok sacma geliyor bana dogmamis cocuga don bicmek bizimki bitsede su kısır tartismalarin ne kadar bos oldugunu anlasalar

Abi şimdi süre kestirebiliyo musun iyi kötü de olsa,gerilme işlemi tam 1 ay sonra bugünlerde başlar mı sence?

Çevrimdışı ahmet türker

stad başlığını kilitleriz kimse yazamaz :kop: :kop:
diğer başlıklardada konu dışı diye sileriz :D
iyi fikir, :lol: şaka bir yana olmamış şeyleri eleştirenler olmuş şeyleri daha çok eleştirecekler , konu beşiktaşımız olunca tabii ki herkes en iyisini istiyor değerli kardeşim.ama her halikarda ortaya şahane bir stad çıkacak ve hepimiz gururlanacağız.

Çevrimdışı ahmet türker

yok baslik kitlenir yeni baslik acilir mac gunleri olanlar fotolar vs konur ordada zaten izin verilmez bu tarz konysmalara
bence bu başlık en az bir yıl daha devam eder , maç yapılmaya başlansa da yapılacak işler olacaktır diye tahmin ediyorum yanılıyor da olabilirim tabii ki .

Çevrimdışı Efe

Abi şimdi süre kestirebiliyo musun iyi kötü de olsa,gerilme işlemi tam 1 ay sonra bugünlerde başlar mı sence?
temmuz sonu baslamali diye dusunuyorum ama bu hizla zor gorunuyor bayramda tatilde var hic dusundugum gibi gitmedi maalesef agustos ortasini bulabilir gerilme isleminin baslamasi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selamlar,

https://twitter.com/Andycroft74/status/616955830013968384

Birisi Andy'e ( sanırım SisPitch'in mühendis veya şeflerinden biri) sormuş, Hibrit olacak mı diye.

O da evet demiş, Haftaya Vodafone Arena'ya geliyormuş, daha fazlasını öğrenecekmiş.

Çevrimdışı Mehmet92

temmuz sonu baslamali diye dusunuyorum ama bu hizla zor gorunuyor bayramda tatilde var hic dusundugum gibi gitmedi maalesef agustos ortasini bulabilir gerilme isleminin baslamasi

Anladım abi,peki kalkana kadar ne işimiz kaldı?

-kelepçeler
-strand jackler

Var mı başka?

Çevrimdışı Easthanbool

Anladım abi,peki kalkana kadar ne işimiz kaldı?

-kelepçeler
-strand jackler

Var mı başka?

Hidrolik sistemler falan kurulacak daha iç halka var,çelik materyaller var var da var  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı sbrhrzmn

Ben güneş panellerini merak ediyorum nasıl olacak acaba. Tam olarak nasıl nereye konulacak. Kulağına çalınan oldumu?

Çevrimdışı ZEKI

@ahmet türker abi hosgeldin tekrardan

15 sayfa geriden gelirken insallah su hibrid tartismasi biter diyordum bitmis. Gozumuz aydin
Hafta sonu tam mesai yaparlarsa kelepcelerde biter insallah

Çevrimdışı Erdinç

Andy croft arkadasimizida foruma davet edelim :)

Çevrimdışı ahmet türker

15 sayfa geriden gelirken insallah su hibrid tartismasi biter diyordum bitmis. Gozumuz aydin
teşekkürler @ZEKI hocam.

Çevrimdışı murat_

:evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop:
Yahu şu forum olmasa hybrid çim diye bişeyin varlığından haberiniz olmayacaktı.Desso diye bi firma ismi duydunuz şimdi o olmadı diye burun kıvırıyosunuz,belki bizim anlaştığımız daha iyi millet google a hybrid grass yazınca desso çıkıyo diye bunlar yapar heralde dedi :D

Çevrimdışı izorlu85

Cim isi bitti bursa'da...

BU ÇİMİN NEDEN YARISI AÇIK YEİL YARISI KOYU YEŞİL :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

bayrama kadar biterse iyi kelepceler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

BU ÇİMİN NEDEN YARISI AÇIK YEİL YARISI KOYU YEŞİL :)
daha yeni serildi uzadikca ona gore kesim yapilacaktir nihai rengini daha sonra alir bizdede oyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı uğur07

Bu arada elemana 75 gun mu surer diye sormuslar, o da o kadar olacagini sanmam haftaya gelince daha kesin bilgim olur yazmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Bu arada elemana 75 gun mu surer diye sormuslar, o da o kadar olacagini sanmam haftaya gelince daha kesin bilgim olur yazmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

60 güne çim işi halledelir ağustos sonu vinçler sahadan çıkarsa 29 ekimde maç oynanacak hele gelmeli saha olmazsada ocağı bekleriz sıkıntı yok şu bir gerçek 2015 sonuna kadar bu stada tamamlanacak o kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

60 güne çim işi halledelir ağustos sonu vinçler sahadan çıkarsa 29 ekimde maç oynanacak hele gelmeli saha olmazsada ocağı bekleriz sıkıntı yok şu bir gerçek 2015 sonuna kadar bu stada tamamlanacak o kadar :icool:

ya herkes saha içine bakıyor da, saha içi şu aşamada en son düşünülecek iş ben size söyleyeyim. İçerlerde çok iş var. Yarım yamalak inşaat alanından maça mı sokacaksınız insanları. kasım aralık artık neyse ne. şu yeşili görelim zeminde heyecan başlar.

Çevrimdışı Efe

ya herkes saha içine bakıyor da, saha içi şu aşamada en son düşünülecek iş ben size söyleyeyim. İçerlerde çok iş var. Yarım yamalak inşaat alanından maça mı sokacaksınız insanları. kasım aralık artık neyse ne. şu yeşili görelim zeminde heyecan başlar.
içeride taraftar  dolaşım alanları 2 aya biter gerisi çok önemli değil localarda da iyi gelişme kaydedilmiş bi kaç maç oynanacak zaten sonra devre arası gelecek 3-4 maç 3-4 gün yapıyor sadece gerekli yerleri bitirip maça hazır hale getirmek çok zor olmasa gerek sonra kalanlar yapılır ama bunları konuşmak için çatı ve çime bakmalıyız onlar şuan kilit 2 iş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

girmeden önce sende saha içine bakıyordun :D
içerside gözünü korkutmasın önemli olan alt yapısı oda bitmek üzere

Çevrimdışı dropoon

drenaj boruları yerleştirmek nekadar sürer bilmiyourum ama bu ISIS ten yanıt veren adamdaki özgüven sanki 20 güne hallederler gibi hissettirdi bana

Çevrimdışı Efe

drenaj boruları yerleştirmek nekadar sürer bilmiyourum ama bu ISIS ten yanıt veren adamdaki özgüven sanki 20 güne hallederler gibi hissettirdi bana
saha onlara terk edilsin zaten başkan biz medya iyi baskı yapacak en kısa sürede bitirmeleri için yeterki iş oraya gelsin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba