Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz namağlup ikinci olmadık diye hatırlıyorum. Bizim namağlup şampiyon bitirdiğimiz sene GS namağlup ikinci olmuştu sanıyorum. Yanılabilirim tabi..

Evet ya yanlış hatırlamışım  :s20:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı taner13

evet çim firması toki arena ile aynı. rezillik diz boyu patates tarlasına döner kışın  :steamed:

Öncelikle  :hosgeldin

Toki arenanın sahasının sadece yenileme işlemini yaptılar.Sıfırdan girip de yapmadılar yani alt yapı falan başka birilerine ait

Hoşbulduk teşekkürler. :D

Şimdi şöyle birşey var.

http://www.thschuurman.nl/nl/projecten

4-5 sayfa önce bu anlaştığımız firmanında barça ve real'in çimleri yaptığı yazılmış ve yine iki şirketin de sayfasında amsterdam arena var. Bu durum biraz karışık değil mi?
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 16:13:12 GermanDream ]

Çevrimdışı Easthanbool

Divan kurulu başkanı niye çıkıp da böyle bir açıklama yapar ki

http://haber1903.com/n-8839-stadin-20-eylule-yetismeyecegi-gozukuyor.html

Tamam bizde biliyoruz yetişmeme ihtimalini ama  bu açıklamalar Başkanı ve camiayı zor durumda bırakır
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ysariusta

• Ziyaretçi

Açıklama yapsınlar dedim abi bunun neresinde saydırma var? Ben de bilmediğimiz için bir açıklama yapsalar iyi olur diyorum sen "vay efendim niye başkana sallıyorsun" diyorsun. El insaf yani abi cidden.
Sen diyorsun sosyal medyada sallıyor millet diye. Onu kastettim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öncelikle  :hosgeldin

Toki arenanın sahasının sadece yenileme işlemini yaptılar.Sıfırdan girip de yapmadılar yani alt yapı falan başka birilerine ait
Aynen bizim stadın tüm drenaj vs ve çim işlerini sıfırdan yapacaklar. İkisi arasında ciddi fark var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Özgür K.

Başlığa bak
Namussuz bunlar ya

Aynen katılıyorum, o yüzden kartal bakışının linki ile değiştirdim.
eurosport tr renkli çıktı.
başlık ile haber tamamen çelişiyor, hem yeni air teknoloji diyor hemde toki ile aynı olacak diyor.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok öyle değil ,kendi imzanda tamamla demek istedim . na malup ilk ve tek biz değiliz ismini yazmak istemediğim bir kulüp daha var . stadımız şahane oldu ve henüz kombine almamış olanlara tavsiyem üst katlardan almalarıdır ,ben maç seyredeceğim ,karşı kaleyi de net görmek istiyorum diyenler için tabii. ben çocukluğumda ve gençliğimde çukurbostanda maç seyir ettiğimden ve bizim üst katların da hemen hemen aynısı olduğundan bilerek ve isteyerek üst kattan kombine aldım . burada çukurbostanı bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır . tahminime göre @Oktay kardeşim biliyor çukurbostanı.

Evet ya ben yanılmışım şu namağlup ikincilik konusunda  :) Çukurbostan ı bilmezmiyim. Çocukluğum Zeytinburnu nda geçti yani o yakada büyüdüm. Necmi nin tavsiyesi sonucu 121 bloktan ( Eski açık - alt ) aldım kombineyi. Grupça hareket etmenin daha iyi olacağını düşünüyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan_1903

Ya arkadaş neden qçıkşasın birde transfer zamanı. Bu sayfada sen çim markası sorarsın öte sayfada transfer sorarsın. Kaça bölünecek bu adamlar. Ayrıca bakın hala bilmiyoruz. Bilmeden bir şey söylemek yanlış. Bakın her fırsatta başkana saşdırmanın bir mantığı yok.
altı üstü stadımızın zeminini şu firma yapıcak, yapılacak çimin özellikleri bu, bu sebeplerle bu firmayı tercih ettik diye bi açıklama yapsa 3 dakika sürer mi acaba ?

Çevrimdışı Ayberk

Herkes kendince bir bilgi verdi abi. Nasıl birşey olacağını kimse tam olarak bilmiyor. O yüzden insanlar doğal olarak yorum yapıyorlar. Kitap okumak gibi değil ki bu okuyup idrak edelim bir uygulama var sonuçta ve detaylı bir açıklama olmadan spekülasyonlar ve farklı yorumlar olmaya devam edecektir doğal olarak. Kimse ikna olmuş durumda değil şu an. Ben yaptığı işler bakımından ikna oldum firmanın ama daha detaylı incelemek gerektiği kanaatindeyim.
Uygulama yaptıkları stadyumlara bakınca kaliteli iş yaptıkları aşikar. en uygunu hibrit demeden önce neyin ne oldugunu anlayalım önce
http://www.sispitches.com/Synthetic-and-Natural-Turf-Sports-Clubs.aspx
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen diyorsun sosyal medyada sallıyor millet diye. Onu kastettim
Ekşi sözlüğü kast etmiştim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

evet çim firması toki arena ile aynı. rezillik diz boyu patates tarlasına döner kışın  :steamed:

:hosgeldin  ama çok sansasyonel bir giriş olmadı mı bu  :evillol:   ilk mesajda kesip attın.

önceki mesajları okumadın mı?

Çevrimdışı Erdem Çözer

adama sorduk hybrid dedi ama hala tartışma sürüyor :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Evet ya ben yanılmışım şu namağlup ikincilik konusunda  :) Çukurbostan ı bilmezmiyim. Çocukluğum Zeytinburnu nda geçti yani o yakada büyüdüm. Necmi nin tavsiyesi sonucu 121 bloktan ( Eski açık - alt ) aldım kombineyi. Grupça hareket etmenin daha iyi olacağını düşünüyorum  :)
423 de 10 kişiden fazlayız, sanıyorum forumu üst katta biz tamamlamış olacağız , altlı üstlü daha iyi bir kombinasyon olacak ..

Çevrimdışı Özgür K.

Divan kurulu başkanı niye çıkıp da böyle bir açıklama yapar ki

http://haber1903.com/n-8839-stadin-20-eylule-yetismeyecegi-gozukuyor.html

Tamam bizde biliyoruz yetişmeme ihtimalini ama  bu açıklamalar Başkanı ve camiayı zor durumda bırakır

Fikret Orman nefreti nelere kadir, klüp zarar görür umrunda mı?
Taraftar böyle konuşsa en doğal hakkı derim ama burda art niyet aramamak elde değil.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Erhan

adam hybrid olcak diyo

Adam hibrit demiş işte ama hala yaa hibrit değildir yok kesin değildir diye diretenler olacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman nefreti nelere kadir, klüp zarar görür umrunda mı?
Taraftar böyle konuşsa en doğal hakkı derim ama burda art niyet aramamak elde değil.
@Easthanbool  şu malum sitenin haberlerini burada paylaşıp hit aldırmayalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

423 de 10 kişiden fazlayız, sanıyorum forumu üst katta biz tamamlamış olacağız , altlı üstlü daha iyi bir kombinasyon olacak ..

Valla gollerde fazla sevinmeyin  :D Stadın üstü dik diyorlar, tutmayız valla  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar herhangi bir konuda hemen kendinizi kaptırmayın
burada görüyorumki kendini kaptıran anında dışavurum bir tavır sergiliyor
önce bir sakin olmalısınız çünkü bu tür konularda değişkenlik olabiliyor
şunu unutmayın Vodafone Arena bırak ülkemin dünyanın en güzel modern konforlu sayılı statlarından olacaktır
o yüzden içiniz ferah olsun
zaten bu konuda mevcut başkanımıza ve yönetime büyük güven duymaktayım
yani Desso olsa ne olur olmasa olur sanki dünyada hibriti yapan tek firma onlar hayır hibriti yapan başka kaliteli firmalarda var ve başka başka çim teknikleriyle karşınızdalar
neyse en büyük BEŞİKTAŞ diyerek konuyu kapatıyorum saygıılar sunarım  :D

Çevrimdışı dropoon

75 gün sürermi dedim okdar uzun sürmez dedi