Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Alparslan

Başkanımız bizi heyecanlandırmayı çok seviyor ama neticede kaliteli firmalarla çalışıyor.
Kaliteli firma meselesi değil. Hibrit çim yapılacak denildi. Bunun kombine satmayla falan bir ilgisi de yok. Eğer hibrit olmassa yanlış yapılmış demektir. Ama tabi anlamadan dinlemeden yorumda yapmak istemiyorum fazla. Sonuçta henüz netliğe kavuşmuş bir durumda söz konusu değil. Belki firma ilk kez hibrit sistemi bizde kullanacaktır. Veya bilmediğimiz bir şeyler var. Ben hiç bir zaman stadyumla ilgili bir eleştiride bulunmadım. Benim için stadın bu aşamaya getirilmiş olması çok önemli bir başarı. Ama bu konuda eleştirimi yaparım. Önce her şey bir netleşsin. Net olmadığı için bende şu anda saçma sapan konuşuyor olabilirim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 15:07:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şimdi elemana sordum cevap verirse netleşir ama öyle olacak gibi Otkritie ve Krasnodar gibi yeni stadlarda ekme çim yapmışlar.

Ayrıca Andy Croft Derby Country de çok iyi iş çıkarmış

Derby'nin iklimi de çok uygun yalnız bu duruma araştırdım zamanında çok Derby özel ilgi alanıma girdiği için :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan 2 milyon euroyu bu firmaya mı vermiş yani :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ahmetx abi , @FARUK hocam Muthiş bilgiler elelrinize , Yüreğinize saglık :claps: :claps:
 geriden okuyarak geldim oyuzden biraz geç oldu kusura bakmayın :iblush:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

beyler konu dışı ama nereye yazacağımı bilemedim bu isim nasıl değiştiriliyor yardımcı olacak varmı

yöneticilere mesaj atabilirsin konuyla ilgili.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı ahmet türker

İmzada Namağlup ikinci olan eksik @ahmet türker  :iblush:
haklısın sevgili kardeşim onu da senin tamamlamanı beklerim . :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Firmanın sitesinde doğal,sentetik ya da hibrit çim diye bir ifade geçmemiş bizimle ilgili
Bence beklemekte fayda var
Gerçi uzmanlığımız olmadığı için konuda,her kafadan bir ses çıkmaya devam edecektir
Genel kanı hibrit=desso çünkü

Çevrimdışı ahmetx

Firmanın sitesinde doğal,sentetik ya da hibrit çim diye bir ifade geçmemiş bizimle ilgili
Bence beklemekte fayda var
Gerçi uzmanlığımız olmadığı için konuda,her kafadan bir ses çıkmaya devam edecektir
Genel kanı hibrit=desso çünkü
bunlar natural grass gibi yarı hibritte yapmıyorlar , bunların farkı özen göstermeleri. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

haklısın sevgili kardeşim onu da senin tamamlamanı beklerim . :)

Tamam ağabey de profilini ancak sen değiştirebilirsin. Herhalde namağlup ikinci olmamız dünyada ilk ve tektir  :) Şeref Bey Stadımız yakışacak bize ( Konu dışı olmasın diye ; bu gençler kızar biz delikanlılara  :lol: )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Volkan Başaran

Resmen hayal kırıklığı yani Hibrit işi..

Lami cimi yok, allayıp pullamayada gerek yok..

Hibrit Çim sistemi hepimizşn hayali idi. Neden vazgeçildiği umarım açıklanır.

Hibrit en iyi çim en iyi futbol sahası derken şimdi sırf yapıyoruz diye bu sistem övülmek isteniyor.

Başkan üstüne basa basa Hibrit demişti, inanıp beklmeyi tercih ediyorum..

Yarın buda değil Tamamen doğal çim dense , onunda övülecek yanları olacak.

Bence kabul etmek yerine , bu konuda taraftarlarca örgütlenip Hibrit olması için baskı yapılmalı

Heykel için 3 milyon dolarlardan bahsedilirken, oynanacak çim için 1 milyon euro fazla vermenin hiç bir zararı olmaz.

Vodafone Arena fark yaratmalı, bir konuda hepsinden farklı olmalı ama ısrarla bu konularda geri adım atılıyor..

Bari çiminde fark olsun. Bütün Türkiye ekran başına geçince Lig Tv spikerleri "Türkiyenin ilk Hibrit Çimli stadı" desin, fark olsun fark yaratsın..

Skorboard muhabbetleri, Çatının şeffaflığı, Kapasite durumu gibi şeyler hep hayalde kaldı barı bu olsun..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ErsinA.

Saha zeminine mıcır döküyorlar.  Daha önce serilenlerden daha ince gibi bu seferkiler.

Drenaj çalışmaları mı başlıyor yoksa  :D
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 15:30:35 Birisi ]

Çevrimdışı msezer

Tamam ağabey de profilini ancak sen değiştirebilirsin. Herhalde namağlup ikinci olmamız dünyada ilk ve tektir  :) Şeref Bey Stadımız yakışacak bize ( Konu dışı olmasın diye ; bu gençler kızar biz delikanlılara  :lol: )

Biz namağlup ikinci olmadık diye hatırlıyorum. Bizim namağlup şampiyon bitirdiğimiz sene GS namağlup ikinci olmuştu sanıyorum. Yanılabilirim tabi..

Çevrimdışı kaanzor

Ateşli gençlik iş başında bi durun hele daha hibrit olup olmayacağını bilmiyoruz adamların hibrit yapmaması hiç yapmıyacakları anlamınamı geliyor bir sistemi görelim bitsin sonra üzerinde top oynansın ona göre iyi kötü değerlendiririz.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı erenoz

bunlar natural grass gibi yarı hibritte yapmıyorlar , bunların farkı özen göstermeleri. :D
Çok bilgim yok acikcasi ama Moskova'da fibresand reinforced root zone olduğu yazıyor. Fibresandi biraz araştırdım cimlerin daha dayanikli olmasini sagliyormus anladigim kadariyla. Wikipediada da hibrit cimin bir yontemi olduğu yazıyor fibresand hakkında. Bizde de bu sistem kullanilabilir belki. Firma detaylari acikladiginda ogreniriz herhalde.:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ateşli gençlik iş başında bi durun hele daha hibrit olup olmayacağını bilmiyoruz adamların hibrit yapmaması hiç yapmıyacakları anlamınamı geliyor bir sistemi görelim bitsin sonra üzerinde top oynansın ona göre iyi kötü değerlendiririz.
Bu teknolojiyle alakalı birşey. Senin teknolojik kapasiten ve makina parkurun buna uygun değilse hadi bu sefer hibrit istediniz yapayım diyemezsin. Firmanın yaptığı işler kaliteli gözüküyor ama hibrit çok farklı bir olay bu çim çok farklı bir olay. Bana gayet makul bir çözüm gibi göründü ama şimdi düşündüğüm zaman bu statta sadece maç oynanmayacak, konserler etkinlikler düzenlenecek doğal çim ağırlıklı bir sistemde çok kötü sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz. Umarım bu düşünülerek bir çözüm bulunmuştur-bulunacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu teknolojiyle alakalı birşey. Senin teknolojik kapasiten ve makina parkurun buna uygun değilse hadi bu sefer hibrit istediniz yapayım diyemezsin. Firmanın yaptığı işler kaliteli gözüküyor ama hibrit çok farklı bir olay bu çim çok farklı bir olay. Bana gayet makul bir çözüm gibi göründü ama şimdi düşündüğüm zaman bu statta sadece maç oynanmayacak, konserler etkinlikler düzenlenecek doğal çim ağırlıklı bir sistemde çok kötü sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz. Umarım bu düşünülerek bir çözüm bulunmuştur-bulunacaktır.
Amsterdam Arenanın videosunu paylaşmıştım
Orası hem konser merkezi hem de stadyum olarak kullanılıyor
Uyguladıkları çözüm vardı videoda

Maçtan 36 saat önce yapılmış uygulama
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 15:42:04 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Amsterdam Arenanın videosunu paylaşmıştım
Orası hem konser merkezi hem de stadyum olarak kullanılıyor
Uyguladıkları çözüm vardı videoda
O çok ütopik bir çözüm ve çok maliyetli. Onu baz almamamız gerekiyor. Bizim öyle bir lüksümüz yok maalesef.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 15:41:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Hibrit en iyi çim en iyi futbol sahası derken şimdi sırf yapıyoruz diye bu sistem övülmek isteniyor.

Bence kabul etmek yerine , bu konuda taraftarlarca örgütlenip Hibrit olması için baskı yapılmalı

Heykel için 3 milyon dolarlardan bahsedilirken, oynanacak çim için 1 milyon euro fazla vermenin hiç bir zararı olmaz.

Vodafone Arena fark yaratmalı, bir konuda hepsinden farklı olmalı ama ısrarla bu konularda geri adım atılıyor..

Bari çiminde fark olsun. Bütün Türkiye ekran başına geçince Lig Tv spikerleri "Türkiyenin ilk Hibrit Çimli stadı" desin, fark olsun fark yaratsın..

Skorboard muhabbetleri, Çatının şeffaflığı, Kapasite durumu gibi şeyler hep hayalde kaldı barı bu olsun..

1 milyon için hibritten vazgeçmek diye bişey yoktur.
bence zamandan kar edecek bir sistem olacak.
1 günde serme ve ertesi gün maç yapabilme imkanı gibi bişey.
kimse nedir bilmiyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

ysariusta

• Ziyaretçi

Volkan henüz detaylarını bilmediğimiz bir konudan bahsediyoruz. Bu kadar tahrike kapılmaya gerek yok. Ayrıca burada daha önce paylaşılan bir videoda hibrit çim deneyen futbolcular zemini sert falan bulmuştu. Neticede işin özü futbol oynamaya uygun diğer aktiviteler yapıldığında da bozulmayan bir yapı olsun. Bir kısa hatırlatma yapmak lazım heykel sponsorluk yoluyla yapılacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Böyle herşey gizli saklı yürütülünce açıklama yapılmayınca insanların kafası karışıyor. Burada kimseye kızamıyorum kusura bakmayın, şu an eleştiren kişilerde haklı. Biz şu firmayla anlaştık şöyle bir çözüm sunacaklar dersin biz de öğreniriz ama stadın herhangi bir yapım aşamasında bunların hiçbirine şahit olmadık. Tamam bazı noktalar gizli kalabilir ama çim gibi bir konunun açıklanmaması bana biraz saçma geliyor. İnsanlar sosyal medyada Fikret Orman yine kandırdı bizi diye yazmaya başlamışlar doğal olarak. Bu iş can sıkıcı noktaya gidebilir yönetimden bir açıklama gelmezse. Birileri okuyorsa bu yazdıklarımı yönetime ulaştırır umarım, çünkü çok daha etkili olan bazı sitelerde dillendirilmeye başladı bu konu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 15:44:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@ahmetx abi , @FARUK hocam Muthiş bilgiler elelrinize , Yüreğinize saglık :claps: :claps:
 geriden okuyarak geldim oyuzden biraz geç oldu kusura bakmayın :iblush:
ben de de bir huy hep sondan geriye doğru okuyorum anlam kayması oluyor :D
benim gibi üşenip sondan geriye okuyan var mı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana