Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 milyon için hibritten vazgeçmek diye bişey yoktur.
bence zamandan kar edecek bir sistem olacak.
1 günde serme ve ertesi gün maç yapabilme imkanı gibi bişey.
kimse nedir bilmiyor...
1 günde serip ertesi gün maç yapma gibi bir şey olamaz. Onun oturması için yinede belli bir süre gerekir. Bu kadar da basit değil maalesef.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Volkan henüz detaylarını bilmediğimiz bir konudan bahsediyoruz. Bu kadar tahrike kapılmaya gerek yok. Ayrıca burada daha önce paylaşılan bir videoda hibrit çim deneyen futbolcular zemini sert falan bulmuştu. Neticede işin özü futbol oynamaya uygun diğer aktiviteler yapıldığında da bozulmayan bir yapı olsun. Bir kısa hatırlatma yapmak lazım heykel sponsorluk yoluyla yapılacak.
@Yunus abi yönetimde çıksın bir açıklama yapsın. En azından buna hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Sonuçta Pentagon inşaa etmiyoruz futbol stadı inşaa ediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 15:47:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
1 günde serip ertesi gün maç yapma gibi bir şey olamaz. Onun oturması için yinede belli bir süre gerekir. Bu kadar da basit değil maalesef.
dün gece videolarını bile paylaştılar 14 saaatte eskiyi söküp yeniyi koyuyorlarmış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı smhkcr

Detayları elbette bilmiyoruz, ancak serme olmayacağı kesin gibi.. Adamlar twitter da "over the summer" demiş. Yaz boyunca çalışacağına göre 3 günde ser, 14 günde oyna diye birşey olmayacak. Twitter üzerinden detayları istedim, cevap gelirse - ki hiç ümitli değilim - paylaşacağım...

1 milyon için hibritten vazgeçmek diye bişey yoktur.
bence zamandan kar edecek bir sistem olacak.
1 günde serme ve ertesi gün maç yapabilme imkanı gibi bişey.
kimse nedir bilmiyor...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

ben de de bir huy hep sondan geriye doğru okuyorum anlam kayması oluyor :D
benim gibi üşenip sondan geriye okuyan var mı...

abi sen nasıl bi adamsın yaa  :D  :kop:

Çevrimdışı Ayberk

Arkadaşlar 5 - 6 sayfa önce çimlerle ilgili birçok bilgi verildi. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. önce okuyun bir anlayın
Beşiktaş tek, siz hepiniz

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi yönetimde çıksın bir açıklama yapsın. En azından buna hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Sonuçta Pentagon inşaa etmiyoruz futbol stadı inşaa ediyoruz.
Ya arkadaş neden qçıkşasın birde transfer zamanı. Bu sayfada sen çim markası sorarsın öte sayfada transfer sorarsın. Kaça bölünecek bu adamlar. Ayrıca bakın hala bilmiyoruz. Bilmeden bir şey söylemek yanlış. Bakın her fırsatta başkana saşdırmanın bir mantığı yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar 5 - 6 sayfa önce çimlerle ilgili birçok bilgi verildi. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. önce okuyun bir anlayın
Herkes kendince bir bilgi verdi abi. Nasıl birşey olacağını kimse tam olarak bilmiyor. O yüzden insanlar doğal olarak yorum yapıyorlar. Kitap okumak gibi değil ki bu okuyup idrak edelim bir uygulama var sonuçta ve detaylı bir açıklama olmadan spekülasyonlar ve farklı yorumlar olmaya devam edecektir doğal olarak. Kimse ikna olmuş durumda değil şu an. Ben yaptığı işler bakımından ikna oldum firmanın ama daha detaylı incelemek gerektiği kanaatindeyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 15:56:29
abi sen nasıl bi adamsın yaa  :D  :kop:
en son kaldığım yeri bulamayınca ertesi gün üşengeçlikten sondan geriye okuyorum :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

Hani kendi elektriğimizi kendimiz üretecektik.  Nerde bu güneş panelleri.  Başkan çıksın açıklama yapsın.   :biggrinking:

Çevrimdışı Ermanacer

Geriye kaç tane kalıyor @Efe?
11. takilirsa geriye 31 tane kaliyor. toplamda 42 adet takilacak.

Bu sis pitches aynı zamanda tt arena'nın patatese dönen çimini yapan firma değil mi?

https://twitter.com/SIS_George/status/602564976587440128

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 15:59:47
11. takilirsa geriye 31 tane kaliyor. toplamda 42 adet takilacak.
kritik bir rakamda takıldık desene :o_o:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı TURKahvesi

Hibrit olacak zaten, biz burada uzun süre Desso'nun tekniği takip edince Desso'dan başkasının yaptığı doğru değilmiş gibi geliyor artık ama bu bir iş ve farklı yöntemlerle yapılabiliyor.
olayı en güzel sen özetledin benden bir aferin aldın  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya arkadaş neden qçıkşasın birde transfer zamanı. Bu sayfada sen çim markası sorarsın öte sayfada transfer sorarsın. Kaça bölünecek bu adamlar. Ayrıca bakın hala bilmiyoruz. Bilmeden bir şey söylemek yanlış. Bakın her fırsatta başkana saşdırmanın bir mantığı yok.
Açıklama yapsınlar dedim abi bunun neresinde saydırma var? Ben de bilmediğimiz için bir açıklama yapsalar iyi olur diyorum sen "vay efendim niye başkana sallıyorsun" diyorsun. El insaf yani abi cidden.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu sis pitches aynı zamanda tt arena'nın patatese dönen çimini yapan firma değil mi?

https://twitter.com/SIS_George/status/602564976587440128

Öncelikle  :hosgeldin

Toki arenanın sahasının sadece yenileme işlemini yaptılar.Sıfırdan girip de yapmadılar yani alt yapı falan başka birilerine ait
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Berk

Vodafone Arena’nın çimlerini dünyaca ünlü SIS Pitches Grubu yapacak.
Vodafone Arena'nın zemininde Türkiye'de ilk kez kullanılacak olan SISAIR teknoloji hayata geçecek.
Vodafone Arena'da toprağın altından bir havalandırma sistemiyle çimler güçlendirelecek.
böyle bilgiler var

Çevrimdışı ahmet türker

Tamam ağabey de profilini ancak sen değiştirebilirsin. Herhalde namağlup ikinci olmamız dünyada ilk ve tektir  :) Şeref Bey Stadımız yakışacak bize ( Konu dışı olmasın diye ; bu gençler kızar biz delikanlılara  :lol: )
yok öyle değil ,kendi imzanda tamamla demek istedim . na malup ilk ve tek biz değiliz ismini yazmak istemediğim bir kulüp daha var . stadımız şahane oldu ve henüz kombine almamış olanlara tavsiyem üst katlardan almalarıdır ,ben maç seyredeceğim ,karşı kaleyi de net görmek istiyorum diyenler için tabii. ben çocukluğumda ve gençliğimde çukurbostanda maç seyir ettiğimden ve bizim üst katların da hemen hemen aynısı olduğundan bilerek ve isteyerek üst kattan kombine aldım . burada çukurbostanı bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır . tahminime göre @Oktay kardeşim biliyor çukurbostanı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 16:05:11
bence erken açılsın yarım sezonluk bir çim olsun.
yazın zaman müsait hibrit yapabiliriz.
şampiyonluk hibiritsiz gelecekse şampiyonlar liginden tonla para gelecek.
şampiyon olamazsakta bizim başkan işi biliyor seneye 1 e aldığımız topçuyu 12 ye verir parasını kat kat çıkarırız...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türker