Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ermanacer

Stat yavaş demekten daha yapıcı bir laf ve yaklaşım olabilir mi? Gerçi senin anlamayacağına eminim de, diğer arkadaşlar en azından ne demek istediğimi anlarlarsa ne ala :)

Burda bir akilli sensin galiba ve ya sen oyle saniyorsun :evillol: Bir problem gozlemlediysen ozaman bir analiz yap ve ya problemi arastirip paylasmaya calis. Yapici olmak boyle birsey, senin gibi oturdugun yerde ahkam kesmek degil. Neyse ben konuyu daha fazla uzatmak istetmiyorum sende kendi isine bak, forumu bos yere işgal etmek istemiyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ediyorlar Armağan. Stat bitince bedavacılık bitecek diye hayıflanıyorlar.

O bedavacıların ayaklarını kessin en çok ben isterim. Bu passolig zımbırtısını bile sırf belki bunları kesebilir diye destekledim. Benim gibi tribünde buyumuş insanlar için ne kadar mühim bu bedavacı takımı, serseri takımının staddan uzak tutulması anlatamam.

Dilerim de başarır. Başarırsada başımın üstünde yeri var. Sırf bu hareketten oturu Süleyman başkanla aynı seviyede gorurum kendisini tüm sportif başarısızlığa rağmen.

Ermanacer.

Problemi yazdım diyorum önceki sayfalarda ve daha onlarca kere

Benim yavaş dememim sebebi başkanın açıklamaları. Ben anlamam beyaz yalan pembe yalan. Doğru tektir.

Burada şubat mart gibi, planlama böyle ağustosta açılış yapılır diyorlardı hemde hemen herkes. Şimdi o oldu eylül sonra ekim, yeni yeni ocak dillendiriliyor. E planlama program ağustos ise, demek ki yavaş yani. Çok fazla matematik bilgisine gerek yok. Ağustos erkendir ekimden, ocak geçtir ağustostan. Bu kadar yani :)

Ama yavaş deyince sanki başkanı eleştiriyoruz da bilmem ne. Banane kardeşim stadı Fikret yapmış ali veli yapmış banane. Yapandan Allah razı olsun derim geçerim.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ediyorlar Armağan. Stat bitince bedavacılık bitecek diye hayıflanıyorlar.
Çoğu insan neyin ne olduğunu bilmiyor
Anca gazetelerden tvden gördüğü kadar
Başkana bakıyor geliyor bana Eylül 20 de açacakmışız diye seviniyor garibanlar
Devre arası deyince de kamyon çarpmış gibi oluyolar
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 11:40:10 yigitcan1903 ]

Bu arada stada gidiyorum bugün. Merak ettiği birşey olan varsa söylesin sorayım bakayım araştırayım:) rabbana hepbana demiyorum, sizlere de soruyorum.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

@Armağan Bozkurt hazır mısın ? Sadece gerçekleri görmeye  :money:

Ben sadece gerçekleri görmek ve yaşamak için doğmuşum :))

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada stada gidiyorum bugün. Merak ettiği birşey olan varsa söylesin sorayım bakayım araştırayım:) rabbana hepbana demiyorum, sizlere de soruyorum.

Stadın moralini bozma  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

O bedavacıların ayaklarını kessin en çok ben isterim. Bu passolig zımbırtısını bile sırf belki bunları kesebilir diye destekledim. Benim gibi tribünde buyumuş insanlar için ne kadar mühim bu bedavacı takımı, serseri takımının staddan uzak tutulması anlatamam.

Dilerim de başarır. Başarırsada başımın üstünde yeri var. Sırf bu hareketten oturu Süleyman başkanla aynı seviyede gorurum kendisini tüm sportif başarısızlığa rağmen.
Süleyman başkan altı sene şampiyon olamadı. Bugün olsa iki sezonda yollarlar Milne yi. Stat zaten birazda bunun için yapıldı Armağan. Siyah kart beyaz kart vardı. Hatırladın mı.  Ama istemekle olmaz. Toz kondurmayın stada ki insanlar, temiz insanlar gelsin. Kötüyle değil iyi olanla analım biz Beşiktaşı. Kongre olsun üye olunur kara kitap açılır. Beşiktaşın sahibi kongredir. Burada nick name ardına saklanıp sallamakla sadece Beşiktaşa zarar verirsin. Beşiktaşın sahibi taraftarıdır derseniz ancak gülerim. Stada gelirken Kabataş'ta bayrakçı var bildin mi,  taraftar onu ne zaman kovar oradan ne zaman küfrü bırakır takımını destekler. Ne zaman takım kötü giderken sesini duyarız tamam derim taraftar sahip çıktı. Taraftar istiyor ki her maç üç olsun ben şovumma bakayım. Millet ne güzel oldu desin. Kimse Beşiktaş üstünden geçinmesin.

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadın moralini bozma  :evillol:

Hocam stat ağlıyor tuvalete götürebiliryim dedirteceğim. Hahah şaka maka güzel olacak. Uzun zamandır dışından bile geçmiyordum. :)

Yunus abi dediklerine harfiyen katılıyorum. Katılmadığım birşey yok. Ekleyeceğim şeyler olur, onlarıda yazıyoruz çiziyoruz zaten. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Onu geç, siz hazır mısınız
nice yiğitler geldi geçti dilleri ceplerinde döndü:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Mabet yorma bugün. Oruç oruç. Beylikduzunden gelip beylikduzune döneceğim. Seferi sayılırdım da alsında neyse :) stat için değer

Çevrimdışı Strand Jack

Süleyman başkan altı sene şampiyon olamadı. Bugün olsa iki sezonda yollarlar Milne yi. Stat zaten birazda bunun için yapıldı Armağan. Siyah kart beyaz kart vardı. Hatırladın mı.  Ama istemekle olmaz. Toz kondurmayın stada ki insanlar, temiz insanlar gelsin. Kötüyle değil iyi olanla analım biz Beşiktaşı. Kongre olsun üye olunur kara kitap açılır. Beşiktaşın sahibi kongredir. Burada nick name ardına saklanıp sallamakla sadece Beşiktaşa zarar verirsin. Beşiktaşın sahibi taraftarıdır derseniz ancak gülerim. Stada gelirken Kabataş'ta bayrakçı var bildin mi,  taraftar onu ne zaman kovar oradan ne zaman küfrü bırakır takımını destekler. Ne zaman takım kötü giderken sesini duyarız tamam derim taraftar sahip çıktı. Taraftar istiyor ki her maç üç olsun ben şovumma bakayım. Millet ne güzel oldu desin. Kimse Beşiktaş üstünden geçinmesin.

Kimse Beşiktaş üzerinden geçinmesin diyorsunuz iyi hoşta önce Başkan bıraksın Beşiktaş üzerinden geçinmeyi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat en başta iki renklinin stadını yarı yarıya kullanacaktık. Olmadı. Kasımpaşa onu bunu bahane edip istemedi. Asıl dertleri hemşerilerinin istememesi. Olimpiyat bize uymuyor. Mecbur Ankara oldu. Burada kendi yönetiminizi eleştirdiğiniz kadar medyada Beşiktaşlı olduğunu söyleyen ama Kasımpaşa kulübünü besleyenler eleştirilmedi. İki lafınızın biri yalancı beceriksiz bilmem ne. Siz bütün bunlara rağmen hala yönetimi eleştirirseniz kusura bakmayın bende size art niyetli derim. Siz sanıyorum benim yönetimi hiç eleştirmediğimi düşünüyorsunuz. Size karşı sürekli savunmam gerekiyor belki ondan öyle bir intiba olabilir. Elbetteki daha hızlı olabilirdi. Kaba inşaat zamanında bu gecikmeler oldu. Özellikle yeni açık çok yavaş yapıldı. Diğer alanlara göre. Çeşitli engeller ve engellemeler oldu. Hala hala engeller olabilir. Neticede yapılan bir inşaat. Burada yapılan bazı eleştirileri renkliler yapmaz. Bazı ithamları renkliler yakıştırmaz. Benim kızdığım ve ümitsizliğe iten konu o. Yoksa napacaz gidip biz mi yapacaz yetişmezse.
Yunus abi sadece yönetime eleştiri de bulunmadım orada dikkat edersen camiayı ve önde gelenleri de yazdım. Kasımpaşa kulübünde bugün bizim genel kurul üyelerimiz olan insanlar ve biz halen bu insanları kulüp üyesi olarak tutuyoruz. Madem bu adamlar bize ihanet etti biz neden halen bunları besliyoruz? Hep bir çıkar çatışması var bizim aklımızın ermediği veya arka planını bilmediğimiz. Ben daha stat yapımına başladığı zamanlarda doğru düzgün bir stat planlaması yapmadığımızı belirtmiştim halen de bu eleştirimi tekrar ediyorum. Benim en başta söylediğim İstanbul dışında bir şehirde oynayalım hem stadımız full dolsun hem de göçebe gibi gezmeyelim şeklindeydi en son noktada kulübün geldiği nokta bu oldu. Bunu ben düşünüyorken yönetimin düşünememesi ya da en sonunda düşünmesi bana garip geliyor sadece. şimdi ben bunu eleştirmeyim de neyi eleştireyim. Bana bu sene kombine satacağız ama maçları Ankara'da veya başka bir şehirde oynayacağız deselerdi yine koşa koşa gidip alırdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İçerideki ince işçiliklerde % kaç oranındayız? Yüzde kaçı bitti kaçı kaldı şeklinde bir bilgi edinebilirsen sevinirim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ers_an

nice yiğitler geldi geçti dilleri ceplerinde döndü:)

Budur. Öte söze gerek yok. Her gelen geçen hayranlığını gizleyemiyor. Hele renkliler mırlayarak karınlarından konuşsa da. Bitti mi BİTECEKLER!

Korkunun ecele faydası yok!!

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı yigitcan1903

@Armağan Bozkurt
Tabii içerden fotoğraf istiyoruz onu unutmayalım
İnce işlerden

@Armağan Bozkurt
Tabii içerden fotoğraf istiyoruz onu unutmayalım
İnce işlerden

mabet soluklanmaya izin verdiği noktalarda fotoğraflar çekeriz elbette. koşarken fotoğraf çekmek, ne bileyim öyle bir makina icat olmadı sanırım.  :lol: :lol:

İçerideki ince işçiliklerde % kaç oranındayız? Yüzde kaçı bitti kaçı kaldı şeklinde bir bilgi edinebilirsen sevinirim..

imkan olduğu ölçüde bilgi alıp paylaşmaya çalışacağım. Özellikle içerlerle ilgili benimde merakım fazla.

Çevrimdışı Deniz

Güne yine stad yavaşçılar vs stad hızlıcılar olarak sert bir giriş yapmışsınız..

Bırakın şu tartışmayı bence artık hızlı olduğunu da düşünüen yavaş olduğunu düşünen düşüncesini başkasına kabul ettirmeye çalışmasın çünkü kısır bir muhabbet bu.

Ben @ahmetx abi gibi dünya üzerindeki stadyumların inşaatını 3 senedir takip ediyorum.Birçok stadın yapım aşamasına şahit oldum ama hiçbirinde yavaş hızlı tartışmasına bu kadar şahit olmadım.Muhtemelen sürekli verilen tutmayan tarihlerin bunda etkisi var.

Ama şunu söylemeliyim ki bu stad takip ettiğim belki de 10 dan fazla proje içerisinde en hızlı 3 stadyumdan biridir.Ben kendi adıma hızından oldukça memnunum.Çatının durdurulması ,parasızlık vs gibi aksilik olmazsa bu stadyum avrupanın en hızlı yapılan +40000 kişilik stadyumu olarak tarihe geçerdi ama şimdi avrupada yapılanlarla hemen hemen aynı sürelerde tamamlanacak gibi duruyor.

+40.000 kişilik stadyumlar ortalama 30-36 ayda tamamlanıyor.Dünyanın neresine gidersen git durum böyle.Biz yanılmıyorsam 21. aya girdik.Ocakta stadı açarsak 27-28 ay gibi bir sürede tamamlayacaz ki bu da dünya ortalamasının üstünde bir süre.Yani genel olarak yavaş giden birşey yok.Bazı iş bölümlerinde işler yavaş derseniz orası ayrı çünkü ben de ince işçiliğin yavaş ilerlediğini düşünüyorum ama resmin bütününe bakınca işlerin geneli yavaş gitmiyor.

Bu iş bittiği gün Türkiyeden ve yurt dışından 20 tane stadyumun yapılma sürelerini yan yana koyalım bakalım bizim stadımız bu sıralama içinde nerde oluyor.İlk 3 te olacağımıza eminim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

O kadar çok ne zaman biter muhabbeti olmuş ki bende  yazayım dedim. Ben kendimi ocak ayına endeksledim ben işimi kış tutuyum da yaz çıkarsa sevinirim hesabı. Benim gözümde stadın buralara gelmesi bile mucize gibi bu kadar sorun arasında Türkiye'nin en güzel stadına kavşuyoruz. Sıkmayın canınızı abilerim kardeşlerim güzel günler bizi bekler.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eski açıktaki eksik halat sırasını tamamlatmadan çıkma stattan  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Eski açıktaki eksik halat sırasını tamamlatmadan çıkma stattan  :D

ağabey merak etme, küfekiler bile bugün bitecek.  :kop: