Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025087 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Faruk benim dedigim gibiymis konusmustuk v seklinde halatlarin ortasindan o baglantiya baglaniyor uzun halatlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ayayhan

bende arada bakıyom
ntvspora  taş çatlasa 5-6 kişi görünüyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı BRK

Saat 6, saha ici bombos, nerde isciler? Daha hava kararmadi, neden 2-3 vardiyla calisilmiyor?

Çevrimdışı dropoon

ha böle krosnadar tarzı açalım devre arası takarız membranları. gerdirip şeffafları takıp gitsinler söyleyin :)

Çevrimiçi Necmi

Abi senden ricam bana ekranda 10 kişiden fazla gördüğünde screenshot yapıp atarsan çok sevinirim. Banada fazlasını görmek daha nasip olmadı. İçerde zaten 300 kişi filan çalışıyor heralde abi öyle bi söylüyorsun ki. Güntekin Onay yazısını birilerinin emeğini yok saymak için değilde somut verileri,hakikatı dile getirmek için yazmıştır.
toplamda çalışan kişi sayısı 438 kişi
ekrana bakarak haber yapıyorsa şimdi küfür edeceğim ama adam bir telefonla alır doğru bilgiyi
haber yapsın kafasına göre maniplasyon yapmasın bak ben bile iki dakikada çalışan sayısını aldım onun alması
zor olmasa gerek haber demek doğru bilginin verilmesi demektir gerisinden uydurarak haber yapana adam denmez.

Çevrimiçi Necmi

Saat 6, saha ici bombos, nerde isciler? Daha hava kararmadi, neden 2-3 vardiyla calisilmiyor?
Köle çalıştırmadığımız için olabilirmi :alala: mesaisi biter paydos eder.

Çevrimdışı FARUK

Abi senden ricam bana ekranda 10 kişiden fazla gördüğünde screenshot yapıp atarsan çok sevinirim. Banada fazlasını görmek daha nasip olmadı. İçerde zaten 300 kişi filan çalışıyor heralde abi öyle bi söylüyorsun ki. Güntekin Onay yazısını birilerinin emeğini yok saymak için değilde somut verileri,hakikatı dile getirmek için yazmıştır.

sadece çatı firmasının  stajer leri 10 kişi geziyor insaf...

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar futbol ya da yönetimle ilgili mesajları kendi başlıklarında yazın lütfen...

Stat başlığını takip eden üyelerimizi engellemiş oluyorsunuz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ErsinA.

@serti67 bu resimler eregli Ozborsan Boru firmasindan mi

Izmir Bursa ve Biga da baska imalathaneler de varmis. Bi cok yerde uretim hizli bir sekilde devam ediyormus.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı murat_

bugün halat sermedilermi?
halat serildigini gormedim bugun halat acildi bu gelen 4 tir bosaltildi cati malzemeleri gelmisti bugun bide bu eski aciktaki tahtalardan serildi ben bunlari gördüm  :D

Çevrimdışı Efe

hergün olduğu gibi pc yi açınca foruma heyecanla giriyorum...

stadta neler olmuş diye bir bakıyorum o da ne

cırt muhabbetin dibine vurulmuş yine

aynı hzla kapatıyorum...bu ne lan !!
haklısın bugün palaşılan çatı planııda güme gitti kimsenin haberi yok bundan sonra atılan konu dışı mesajları sileceğim başlık çok kirlenmiş biraz temizlik yapalım ayrıca çatı planları altta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

haklısın bugün palaşılan çatı planııda güme gitti kimsenin haberi yok bundan sonra atılan konu dışı mesajları sileceğim başlık çok kirlenmiş biraz temizlik yapalım ayrıca çatı planları altta

eyvallah kardeşim.eline sağlık

Çevrimdışı Ali Aba

sanki statda çalışma var bir kamyonet geldi arabalı vinç ondan bişeyler boşaltıyor gibi

Çevrimdışı Efe

geriye dönük bir çok mesajı temizledim lütfen tartışma yaratacak mesaj yazmayalım bu başlığa açın başlık orda tartışın kaç gündür seviyeli gidiyordu biri kuyuya taş atıyor ondan sonra ayıkla pirincin taşını sonrada stadı takip etmek için giren kişiler o yazıları yazanlara içlerinden kim bilir ne diyorlar konu dışı tek mesaj görülürse silinecektir ben dahil :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

@ahmetx abi senden bi ricam var bizim catiya benzeyen stad lar nerden bakiliyir yada listeleleri varsa veririmisin ozel olarak mesajdan @Efe abi sende biliyosan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Ya bu yavas olayi yok eleman yok olayi cok sıkti allah askina zor tuttum kendimi ozur dilerek soyluyorum sozum yavas gidene yok az isci var diyenlere sitem etmek istemezdim ama yeter artik benim gibi sakin birni bile uzdunuz su stada yazanlar abiler kardeslerim 1 hafta çalışın bakim kolaymi okadar sıcakta o yukseklikte içerilerde kolay bi ismi bu stad kocaman alan hangi stad 1.5 yilda bu hale gelmis lutfen stamizda calisanlardan bir taneside benim haksizilik etmeyin ettrimeyin sabredin bjk_mabet abim de orada masil yogun halde calisiyor ben goruyorum yaziktir insaftir lutfen biraz bize ve calisanlara saygili ve emeklerimizi biraz ovun yeter

Çevrimiçi Necmi

bitmesin ne konuşacağız burda sonra :bandit:

çiçekler mi obitaş mı. Döneriz ona. Favori konumdu.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

bugün 4 adet eski açık kalas serilmiş yeni malzemeler baya alanı doldurdu yeni geleceklere yer azaldı paletlinin yarından itibaren malzemeleri yerine yerleştirmesi lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK