Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkanın dediği gibi 15 güne kalktırılmaya hazır olur mu bu çatı? Çok iş var gibi geliyor bana her kamerayı açıp baktığımda. O kelepçeler ne ara takılacak, o jack dedikleri şey ne zaman takılacak, onlarca takılması lazım. Zaten 3 gün geçti açıklama üstünden

ysariusta

• Ziyaretçi

Başkanın dediği gibi 15 güne kalktırılmaya hazır olur mu bu çatı? Çok iş var gibi geliyor bana her kamerayı açıp baktığımda. O kelepçeler ne ara takılacak, o jack dedikleri şey ne zaman takılacak, onlarca takılması lazım. Zaten 3 gün geçti açıklama üstünden
15 gün içinde.

Çevrimdışı Efe

vinç lazım 1 tane daha ama hala gelmedi tek paletliyle zor gibi görünüyor ay başı bi gelsin bakalım neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı kralkartal

locaların satısı biteli 2-3 ay oldu. hatta biz ıstedık tanıdıklarına sattılar bize vermediler falan diyenler bile olmus. Kombıneler 15binde kalmıs. Keske loca sayısını 250 falan yapsaymısız..

Çevrimdışı tguesbb

Ya bu yavas olayi yok eleman yok olayi cok sıkti allah askina zor tuttum kendimi ozur dilerek soyluyorum sozum yavas gidene yok az isci var diyenlere sitem etmek istemezdim ama yeter artik benim gibi sakin birni bile uzdunuz su stada yazanlar abiler kardeslerim 1 hafta çalışın bakim kolaymi okadar sıcakta o yukseklikte içerilerde kolay bi ismi bu stad kocaman alan hangi stad 1.5 yilda bu hale gelmis lutfen stamizda calisanlardan bir taneside benim haksizilik etmeyin ettrimeyin sabredin bjk_mabet abim de orada masil yogun halde calisiyor ben goruyorum yaziktir insaftir lutfen biraz bize ve calisanlara saygili ve emeklerimizi biraz ovun yeter
Ben daha ağır yazacaktım eyv eline kolun sağlık kardeşim

Çevrimdışı ALBATROS

umarım bugün halatların takır takır serildiği, bağlantı parçalarının takıldığı, jacklerin monte edildiği bir gün olur  :duman:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Armağan abi olumlu bir şey söyledi  :evillol: :evillol: OLLLEY BE  :evillol: :evillol:
hesabını hacklemişler diyiyler.. :fkr:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tugay

BeşiktaşArena iyi akşamlar.Siteyi kurulduğundan beri takip ediyordum sonunda kayıt oldum.Daha önce ForzaBeşiktaş'da yazıyordum,stadyum hakkında gelişmeleri oradan takip ediyordum.Daha  sonra ihraç edildim.Bir dönem wowturkey sitesinden takip ettim.Buradan bazı kişiler orada yazıyordu.Daha sonra o sitede anlaşmazlıklar çıktı ve ihraç edilmeden önce bu sitenin kurulduğunu öğrendim.Yanlış hatırlamıyorsam bu site Forza'da sansüre uğruyordu ben de özel mesaj yoluyla sitenin varlığından haberdar olmuştum.Stadyum hakkında bilgi almak güzel bunun yanında Beşiktaş'ın konuşulduğu yeni bir sitenin kurulmuş olması da güzel.Bir dönem Antipati grubunun sitesi vardı daha sonra kapanmıştı.ÖnceBeşiktaş adlı site ise referans istediği için herkes üye olamıyordu.Bu forum gerçekten çok faydalı,stadyum hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi oldum.Bu son düzlüğü inşallah sıkıntısız geçeriz ve en kısa zamanda stadımıza kavuşuruz.

Çevrimdışı Ali Aba

ysariusta

• Ziyaretçi

BeşiktaşArena iyi akşamlar.Siteyi kurulduğundan beri takip ediyordum sonunda kayıt oldum.Daha önce ForzaBeşiktaş'da yazıyordum,stadyum hakkında gelişmeleri oradan takip ediyordum.Daha  sonra ihraç edildim.Bir dönem wowturkey sitesinden takip ettim.Buradan bazı kişiler orada yazıyordu.Daha sonra o sitede anlaşmazlıklar çıktı ve ihraç edilmeden önce bu sitenin kurulduğunu öğrendim.Yanlış hatırlamıyorsam bu site Forza'da sansüre uğruyordu ben de özel mesaj yoluyla sitenin varlığından haberdar olmuştum.Stadyum hakkında bilgi almak güzel bunun yanında Beşiktaş'ın konuşulduğu yeni bir sitenin kurulmuş olması da güzel.Bir dönem Antipati grubunun sitesi vardı daha sonra kapanmıştı.ÖnceBeşiktaş adlı site ise referans istediği için herkes üye olamıyordu.Bu forum gerçekten çok faydalı,stadyum hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi oldum.Bu son düzlüğü inşallah sıkıntısız geçeriz ve en kısa zamanda stadımıza kavuşuruz.
Hoşgeldin @Tugay
Her platform farklı isteklerde bulunabiliyor. Hepsininde farklı nedenleri var. Çok dolanmışsın, uzun yoldan gelmişsin. Hoşgelmişsin. Bizim küçük ricamız yaşını da yazman. Böylece sana nasıl hitap edeceğimizi de biliriz. Fransa temsilcimiz, İngiltere, Meksika, Kanada, ABD, elbette Almanya vardı. İtalya da geldi. Sayenizde dünyaya yayılıyoruz. Transfer bölümüne de İtalyada Beşiktaşla iligili haber olursa not düşersin artık.  :ok:

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Sedat C

Günaydın arkadaşlar

inşallah bugün biraz hareket, biraz bereket  :construction: :construction: :construction:

Çevrimdışı Aram

Koskoca statta 5 kişi var.  :evillol: günaydın arena.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Kemal

Ya bu yavas olayi yok eleman yok olayi cok sıkti allah askina zor tuttum kendimi ozur dilerek soyluyorum sozum yavas gidene yok az isci var diyenlere sitem etmek istemezdim ama yeter artik benim gibi sakin birni bile uzdunuz su stada yazanlar abiler kardeslerim 1 hafta çalışın bakim kolaymi okadar sıcakta o yukseklikte içerilerde kolay bi ismi bu stad kocaman alan hangi stad 1.5 yilda bu hale gelmis lutfen stamizda calisanlardan bir taneside benim haksizilik etmeyin ettrimeyin sabredin bjk_mabet abim de orada masil yogun halde calisiyor ben goruyorum yaziktir insaftir lutfen biraz bize ve calisanlara saygili ve emeklerimizi biraz ovun yeter

İyide kardeşim kimsenin emekcilere emekçilerin yaptığı ise birşey dediği yok ki aksine işçi makina sayısı arttırılsın mevcut çalışan emekcinin bu sıcakta is yükü yeni istihdamla azalsin , toplam üretim artsin bireysel yorgunluk azalsin diye eleştiriyor eleştirenler , sen niye bozum oluyorsun onu anlamadım ben ?

Çevrimdışı cagdas44

Beyaz kelepçelerin montajı başlıyor olabilir mi?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

kamyon vinç kelepçelerden bir tanesini aldı bakalım deneme mi takılacak mı?

Çevrimdışı ayayhan

kamyon vinç kelepçelerden bir tanesini aldı bakalım deneme mi takılacak mı?

bu adamlar deneme yapmıyor direk işe başlıyor

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

yeni açığa bir zoom yapsak hiç fena olmaz  :iblush: