Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

BeşiktaşArena iyi akşamlar.Siteyi kurulduğundan beri takip ediyordum sonunda kayıt oldum.Daha önce ForzaBeşiktaş'da yazıyordum,stadyum hakkında gelişmeleri oradan takip ediyordum.Daha  sonra ihraç edildim.Bir dönem wowturkey sitesinden takip ettim.Buradan bazı kişiler orada yazıyordu.Daha sonra o sitede anlaşmazlıklar çıktı ve ihraç edilmeden önce bu sitenin kurulduğunu öğrendim.Yanlış hatırlamıyorsam bu site Forza'da sansüre uğruyordu ben de özel mesaj yoluyla sitenin varlığından haberdar olmuştum.Stadyum hakkında bilgi almak güzel bunun yanında Beşiktaş'ın konuşulduğu yeni bir sitenin kurulmuş olması da güzel.Bir dönem Antipati grubunun sitesi vardı daha sonra kapanmıştı.ÖnceBeşiktaş adlı site ise referans istediği için herkes üye olamıyordu.Bu forum gerçekten çok faydalı,stadyum hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi oldum.Bu son düzlüğü inşallah sıkıntısız geçeriz ve en kısa zamanda stadımıza kavuşuruz.
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı ahmet türken

14.30 da @bjk_mabet periscop show müjdesi verdi arkadaşlar

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Bertug

Başkan 5 temmuzda çatı kalkar ya da kalkmaya başlar mı demişti ben mi yanlış hatırlıyorum?

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı tedd

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı toedeyou

14.30 da @bjk_mabet periscop show müjdesi verdi arkadaşlar

Bu periscop a nasil katiliriz veya nasil izleyebiliriz yardimci olurmusunuz?

Çevrimdışı Mahmut

Çevrimdışı FurkanZB

Mabet periscope'da çimlerin serim olmayacağını saha içinde yetiştirileceğini söyledi  :bandit:
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı FARUK

yayın durdu şuan bağlantı problemi oldu sanırım

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı Bertug

Kısaca özetleyeyim ben çatı için kelepçeler bekleniyormuş 1 hafta içinde gelecekmiş. Germe işlemi başladıktan sonra membran hariç 25-30 günde çatı kalkarmış. Membran'ın kaç günde tamamlanacağı hakkında bir şey söylemedi. Küfekilerle çatının arası neden boş sorusuna güvenlik ağları kalkmadığı için dedi.

Çevrimdışı dropoon

yayını oldugu kadar izledim moraller bozuk :s20:

Çevrimdışı dropoon

ben tahmini günleri yazayım yanlış olanı düzeltirsiniz.
yeni kelepçeler 7 gün
çatı kaldırma 25 gün
şeffaf ön taraf 15 gün
lamba kablo kedi yolları 10 gün
drenaj 15 gün
çim 60 gün

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya abiler periscope var dediniz bizde adamın twitter hesabını takip ediyoruz. Söylesenize şurdan paylaşılacak diye. :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı toedeyou

kamera cosmus yine aparatlarin takilmasini izliyoruz