Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023760 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Beyazdan şeffafa geçiş yapan herhangi bir çatı örneği var mı? Şahsen ben şefaf EFTE falan kullanılacağını hiç sanmıyorum. Beyaz mat bir çatıya kendimizi hazırlasak iyi olur.
konya da var
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

@serti67 sen şu fotoyu yeniden çek istersen  :D
abı ısın keyfı orda oyalıyoruz ıste bulana kadar devamm😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

güntekin onayın yazısını okudunuz mu

ya arkadaş oturmuş canlı yayının karşısına stat yavaş ilerliyor diyor. bu nasıl gazetecilik ara bi bilgi al bakalım neler yapılıyor. "bi tane vinç sadece bişe kaldırıp indiriyor" diyor. ya böyle mantık olabilir mi valla yazık günah ya

her şeyi geçtim varsayalım stat yavaş ilerliyor, arkadaş senin destek olman lazım stata niye böyle köstebeklik yapıyosun. bu kadarda hainlik olmaz
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Türkay

Güntekin Onay 5-6 kişi çalışıyor demiş. Yoh A..
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarda ekonomik kriz vargaliba ,çatı yerinde sayıyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı keremfrat1

@ZEKI abim halatlarla arama kimse giremez  :bawling: :iblush: beton pompasindan sonra 2. Askim  :halay:

Çevrimdışı Factatum

Koltuklara da başlamamışlar. Çatı havaya kalkınca, koltuklar da hemen başlamıyormuş.

Ancak çok güzel bir stad oluyor. Keşke bizim asimetrik dış kolonlar, simetrik olsaydı. İntizam güzeldir vesselam.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o çizgideki diğer sayılara bakınca ortaya çıkıyor zaten. bir önceki 9080 ise bu da 8458 olmalı. başka açıklaması yok.
8458 yeterli şeffaf iç halka için sanırım :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Mayıslarda ki kazmaları konuşurken şimdi stadın açılma tarihini konuşuyoruz beyefendi gelmiş canlı yayında gördüğü 3-5 emekçiyle yorum yapıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz Güntekin.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

ya arkadaş oturmuş canlı yayının karşısına stat yavaş ilerliyor diyor. bu nasıl gazetecilik ara bi bilgi al bakalım neler yapılıyor. "bi tane vinç sadece bişe kaldırıp indiriyor" diyor. ya böyle mantık olabilir mi valla yazık günah ya

her şeyi geçtim varsayalım stat yavaş ilerliyor, arkadaş senin destek olman lazım stata niye böyle köstebeklik yapıyosun. bu kadarda hainlik olmaz
yeni sezon öncesi kombine satılması gerekirken bu yazı Beşiktaşa ihanettir

Çevrimdışı erknl1903

Kösteklik yapmayla ne alakası var ? Adam gündem belirliyor. Zaten 4 senede 12 kupada 0 kupa almışın. Bu senede gene bu zihniyetle alamayacaksın, bari Adnan Polat gibi kovalanmadan önce şu stada ağırlık versinlerde biran önce bitirsinler diyor. Beşiktaş armasının yararı içinde doğru olan budur diye düşünüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Kösteklik yapmayla ne alakası var ? Adam gündem belirliyor. Zaten 4 senede 12 kupada 0 kupa almışın. Bu senede gene bu zihniyetle alamayacaksın, bari Adnan Polat gibi kovalanmadan önce şu stada ağırlık versinlerde biran önce bitirsinler diyor. Beşiktaş armasının yararı içinde doğru olan budur diye düşünüyorum.

yine başladık dimi vizyon ve zihniyet olayına :D
arkadaşım ne alakası var sen kombine satacaksın bu açıklamadan sonra kombinede kararsın kalmış insanlar almaz bu yazı ayıptır en önemlisi inaşaatta çalışanların emeğine hakarettir

Çevrimdışı giunti1903

Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı erknl1903

yine başladık dimi vizyon ve zihniyet olayına :D
arkadaşım ne alakası var sen kombine satacaksın bu açıklamadan sonra kombinede kararsın kalmış insanlar almaz bu yazı ayıptır en önemlisi inaşaatta çalışanların emeğine hakarettir
Yapma abi inşaatta çalışanlarla ne alakası var bu yazının ? Kombine alan almış. Başkan 35 bin satacaz diyor 30 bini görsün bir daha yorum yapmam. Bilet alan veya alacakların yüzde 90ı stadın bitip bitmediğine göre almamazlık yapmaz.  Ya zaten arma aşkı vardır yada tüfek gibi takım kurulduğuna inanmıştr öyle alır.  Zaten beton yığını için kombine alanlarla dolacaksa orası kapatalım spor aş yi. Inşaat aş olarak devam edelim.
 4 sene 12 kupada 0 kupa.

Çevrimdışı ErsinA.

Belediye durdurmuştur belki

Çevrimdışı Factatum

Son 10 yıldır çok tahammülsüz olduk milletçe. Eleştiriye de eleştirene de tahammül gösteremiyoruz.

Oysa akıllı adam için eleştiri, rehber gibidir. Yeter ki, eleştiri yıkıcı olmasın.

Çevrimdışı Savaş

Sponsoru Vodafone olan bir stadın yaklaşık 1 haftadır bozuk kamerayla yayın yapiyor olmasını aklım almıyor. Neden bakım yapılmıyor kameraya bilen var mı acaba?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fifa16 diye paylaştığınız şey FIFA15 için bir 3d tasarımcının yaptığı modeldir.

https://www.facebook.com/3dtasarimcierencanozkan
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

fıfa 2016- vodafone arena

Bunu kim çıkardı ilk merak ediyorum herkesi trollüyor ama kim yaptıysa :D

Bunu bir arkadaşın Fİfa 15 için kendi dizayn ettiği yama çalışması hepsi bu..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

süüper duruyor ama yaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mayan

Başkan Güntekin e stadı gezdirse iyi olur.