Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020602 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Geriye o kelepçeler ve strand jackler kaldı sanıyorum :alala: Çatının kaldırılması için.

halatlar tamamlandıysa ve bu çelik parçalar sonra takılacaksa evet

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

halatlar tamamlandıysa ve bu çelik parçalar sonra takılacaksa evet

Koltuk çatı falan hikaye de ben en çok çimi merak ediyorum.. Herşey biter, bizde oturur çimi beklersek burdan 4-5 kişi tımarhanelik olur heralde :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı megiddo

sabah olsun bakalım ne çıkacak ama şu kelepçeler olsun artık
kelepçeler zor iş değil sanırım günde bi 10 tane rahat takılır, merak ettiğim strand jacklerin montajı, acaba diğer stadlarda ne kadar sürede hazır hale getirildi bu strand jackler.

Çevrimdışı FARUK

Koltuk çatı falan hikaye de ben en çok çimi merak ediyorum.. Herşey biter, bizde oturur çimi beklersek burdan 4-5 kişi tımarhanelik olur heralde :evillol:

merak etme koltuk takılıyor olur o dönemde eski açığa neden takılmıyor diye sayarız :) sıkıntı olmaz

Çevrimdışı FARUK

kelepçeler zor iş değil sanırım günde bi 10 tane rahat takılır, merak ettiğim strand jacklerin montajı, acaba diğer stadlarda ne kadar sürede hazır hale getirildi bu strand jackler.

aynen çok büyük parçalar değil yerleride işaretlendi halatlar üzerinde yanılmıyorsam
strand jack ler için pek bir fikrim yok izlediğimiz videolarda hep germe işlemini içeriyor önceki hazırlık yok
belki @Efe bursa da ne kadar sürdüğünü biliyordur

Çevrimdışı megiddo

eğer iç halka ve kedi yolları dışarıdan vinçle takılabilseydi çim de stat da başkanın dediği tarihe rahatlıkla yetişirdi bence ama özellikle o demir sırıkları saha içine getirdikten sonra iç halka kedi yolu ve halat üstündeki diğer imalatların saha içinden yapılacağı kesinleşti gibi o yüzden çim işi bizim canımızı sıkacak, koltuk en rahat olduğum konu.

Çevrimdışı muhendis

Eski açığın önüne çim de ekilmeyecekmiş, tam o bölgede yatır varmış :kop:

Çevrimdışı MHakan

Çimin hibrit olması lazım. Benim en çok kafama takılan konu bu.

Çevrimdışı megiddo

kale de koymayalım, tek kale maç yapsınlar :D

Çevrimdışı Tolga

kale de koymayalım, tek kale maç yapsınlar :D
Gece gece iyi güldürdünüz beni :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı FARUK

çatı parçalarının olduğu 1 tır daha geldi

Çevrimiçi Necmi

Bugün işlerden dolayi foruma bakamamistim baya hararetli yazışmalar olmuş. Benim için borçlar ve diger konular dolaylı da olsa stada alakali o nedenle zevkle okuyorum. Ama bazı arkadaşlar için sadece stad gelişmeleri önemli onlarada hak veriyorum. Ayrıca en popüler başlıklardan biri olduğu için konu tartışmanın sıcaklığı ile başka noktalara uzanabiliyor. Bu noktada site yöneticilerine söyle bir öneri getirmek istiyorum. Konu dışı mesajlar silinmek yerine konu dışı etiketi ile belirlense  (hakaret,küfür  vs tabiyki silinmeli) üyeler için başlığı konu disilariyla takip et yada etme şeklinde bir opsiyon eklense isteyen başlığı konu dışı yazılarıyla isteyen sadece konu içi yazılarıyla takip edebilse daha şık ve kullanışlı olmaz mı? Ayrıca üyelere verilen bu ayricalikla üyelik de daha cazip hale gelir. Bu benim gorusumdur atladığım yada yanlış düşündüğüm bir şey varsa affola.

Edit: ilave olarak küfür,hakaret içermeyen iletiler konu dışı olsada bir emek ve fikir ürünü bunlarda heba olmamış olur
@B@RoL  onu ayarlamak hiçte kolay bir iş değil alt yapısında böyle bir şey yok yazılım da yapılabilirmi hiç sanmıyorum kesin bütün forumu patlatır.
onun yerine emek veriyorlarsa gidip ilgili konuda emeklerini versinler insan bütceyi merak ediyorsa gelipte stadyum başlığında aramaz yani yazdığı şeyler
silinmese bile iki sayfa sonra bir önemi kalmıyor ama başlığında yazıldığında bir sene sonra bile bulursun hemde verilen önemli olan bilgileri tekrar alıntılama gündeme getirme şansı olur böyle suya yazıyorlar.

Çevrimdışı murat

konu kapanmış ama şu beyaz yalan işine şöyle bir bakış açısıyla bakabiliriz belki: islamda savaş durumunda yalan söylemek ve aile içinde bazı durumlarda mübah görülüyor örneğin;

Aynı şekilde hanımın ve kızının gönlünü almak isteyen bir insan onlara bir şey vâdederken, “İnşaallah-Allah dilerse” gibi bir ifade kullanır da, söz verdiği şeyi hemencecik almazsa, bu durumda da yalan söylemiş olmaz. Çünkü bu vaâd istikbale mâtuftur.

şu an bir savaş içinde olduğumuzu düşünebiliriz malum düşmanımız çok  :boxin: verilen örnekte bize çok uygun :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

konu kapanmış ama şu beyaz yalan işine şöyle bir bakış açısıyla bakabiliriz belki: islamda savaş durumunda yalan söylemek ve aile içinde bazı durumlarda mübah görülüyor örneğin;

Aynı şekilde hanımın ve kızının gönlünü almak isteyen bir insan onlara bir şey vâdederken, “İnşaallah-Allah dilerse” gibi bir ifade kullanır da, söz verdiği şeyi hemencecik almazsa, bu durumda da yalan söylemiş olmaz. Çünkü bu vaâd istikbale mâtuftur.

şu an bir savaş içinde olduğumuzu düşünebiliriz malum düşmanımız çok  :boxin: verilen örnekte bize çok uygun :)

içinde bulunduğumuz aya uygun, ibretlik bir bakış açısı @MURAT hocam :D katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Mehmet92

Trabzon inşaatı aralık ayında bizden rahat bi 4 ay öndeyken şu an öne geçtik.İlla kıyas arıyosanız onunla kıyaslayabilirsiniz

Çevrimdışı ibrahim

Vodafone Arena FIFA2016   
Çatı gelince ayrı bi güzel olucak herşey

Çevrimdışı Sedat_BJK

beyler şu stad hızlı gidiyor diyenlere 45 bın kişilik olup 2 yılda biten stad isimlerini verinde

öğrensinler hızlı stad nasıl yapılıyormuş
Tersten trol.. sevdim taktigi..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

GÜNEŞ UFUKTAN ŞİMDİ DOĞAR YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR !

ÇATI İÇİN BEKLİYORUZ..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat

içinde bulunduğumuz aya uygun, ibretlik bir bakış açısı @MURAT hocam :D katılıyorum  :tabe:

@kcptl  valla biraz araştırdım böyle birşey hatırlıyordum belki biraz etki eder diye yazdım olmadı nihat hatipoğlu nu üye filan yaparız. :D çakma stadabiden sonra çakma nihat hatipoğlu  :lol:

Çevrimdışı megiddo

5-7 nöbetini devraldık, hava aydınlanmaya başladı ve an itibariyle stadta 4 tır var, 3ünde bol miktarda şu beyaz demir sırıklardan var 1 tırda ise tam emin olmamakla birlikte tahta var (halat da olabilir) eğer tahta ise eski açığa tahta serimi olacaktır bugün.

ysariusta

• Ziyaretçi

bu hibrit çim ekilmesi ile rulo halinde serilmesi açısından maliyet farkı var mı ? çünkü gene burda paylaşılan bi videoda izledim "serildiği akşamına futbol oynanabilir" diyordu.bi de çim süresinin uzun sürmesi zeminin altına ısıtma ve su gider sistemi olacağı için mi ?
hem zeminin hazırlanması, hem drenaj yapılması gerekiyor. Maliyeti konusunda benim bir bilgim yok. Ancak maliyet konusunda herhangi bir kısıtlamadan kaçılmadı. İnşaatın hiç bir yerinde bundan kaçılmadı. Sadece zeminden su çıkmadığı için ! zemine yapılacak olan beton yapılmadı. Onun yerine toprak dolgu yapıldı. Onun dışında bu statta ben maliyetli diye vaz geçilen bir şey hatırlamıyorum. 360 skorboard isteyenler vardı. Onlar kendi arasında para toplayacakmış.

Çevrimdışı Altuğ