gerçektenmi bende diyorumki bunu söylerken bile yalan söylemiş oluyorsun
o zaman dürüstsen şunu söyleyeceksin ben bu yönetimi istemiyorum ve gitmesini istiyorum
ve gitmesi için Beşiktaşa zarar vermem gerekiyorsa veririm yönetim gitsinde bu nedenle Beşiktaş harcanırsada harcansın.
çünkü biraz önce aslında Beşiktaş AŞ için bir suç duyurusunda bulundun Başkanın yalan söylüyerek
Beşiktaş hissadarlarını zarara uğrattığını söyledin şimdi bu iş ciddiye alınıpta işlem görürse sence bundan kim zarar görecek
demekki yönetimi indirmek için Beşiktaş feda edilebilir. işte dürüstlük budur. yada yarın bir gün yakın dostlarının
ailenin belkide büyük zarara uğrayacağı bir konuda sen dürüst olmak adına doğruyu söylerim diyorsun tabi yalan söylememek aileden
dostlardan önemli yada devlet sırlarını biliyorsun yarın birileri bunu senden istediğinde yalan söylememek adına
vatana ihanet edersin tabi önemli olan yalan söylememek 
@Armağan Bozkurt dünya üzerinde herkes yalan söyler yalan söylemem demek en büyük yalandır.
Yalan söyledim yalan söylemem olayını tartışmayacağım bile. Ben kimseye Bile bile isteye isteye onlarca kere yalan söylemedim.
Ne gönül işlerimde, ne iş hayatımda. Belki o yüzden bir bok kazanamadım, bilmiyorum. Önemli de değil.
Siz yalan söyleyen birini eleştirin, yalan söylemiyorum diyen birini eleştirmek ziyadesiyle gereksiz, zira, yalan söyleyen adam 15-20 milyonun inandığı, arkasında yürüdüğü bir kulubün başkanlığını yapıyor.
Çok zor değil, tüm geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz, twitlerime bakabilirsiniz, Başkanı ne körü körüne eleştiririm, nede körü körüne desteklerim.
Emanetçidir, ona göre davranmalıdır. Bana göre Beşiktaş başkanı, aynı konu üzerinde onlarca kere yalan söylememelidir. Budur. Suç duyurusu yapacak olsam da yapardım, eğer dediğiniz kadar nefret ediyor olsaydım.