Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017989 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat_

@Necmi abi zamanimi bilmiyorum ama bu eski aciga neden kalaslar hala dizilmiyor bir bilgin varmi bu konu hakkinda bisey yazdigini gormedim belki yazmissindir gozumden kacmistir sikintili bir durum yok demi abi eski acikla ilgili :eyes :eyes

Çevrimdışı MHakan

Ve anlıyoruzki bütün belediyeler kaşmerlik yapıyo :D
Belediye olmak bunu gerektirir :D Belediye olurken dikkat edilmesi gerekenler kural 1  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Açılsın da girelim artık @Efe Yeter, o ağaçlı yoldan maça gitmediğim her hafta sinirlerim geriliyor.  :lol:
inşallah açılacak çatı işi iyi gidiyor aslında kimse ona bakmıyor koyu veriyorlar halatları ay başından iti baren halatların çoğu yerine konacak gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

gerçektenmi bende diyorumki bunu söylerken bile yalan söylemiş oluyorsun
o zaman dürüstsen şunu söyleyeceksin ben bu yönetimi istemiyorum ve gitmesini istiyorum
ve gitmesi için Beşiktaşa zarar vermem gerekiyorsa veririm yönetim gitsinde bu nedenle Beşiktaş harcanırsada harcansın.
çünkü biraz önce aslında Beşiktaş AŞ için bir suç duyurusunda bulundun Başkanın yalan söylüyerek
Beşiktaş hissadarlarını zarara uğrattığını söyledin şimdi bu iş ciddiye alınıpta işlem görürse sence bundan kim zarar görecek
demekki yönetimi indirmek için Beşiktaş feda edilebilir. işte dürüstlük budur. yada yarın bir gün yakın dostlarının
ailenin belkide büyük zarara uğrayacağı bir konuda sen dürüst olmak adına doğruyu söylerim diyorsun tabi yalan söylememek aileden
dostlardan önemli yada devlet sırlarını biliyorsun yarın birileri bunu senden istediğinde yalan söylememek adına
vatana ihanet edersin tabi önemli olan yalan söylememek :D
@Armağan Bozkurt  dünya üzerinde herkes yalan söyler yalan söylemem demek en büyük yalandır.

Yalan söyledim yalan söylemem olayını tartışmayacağım bile. Ben kimseye Bile bile isteye isteye onlarca kere yalan söylemedim.

Ne gönül işlerimde, ne iş hayatımda. Belki o yüzden bir bok kazanamadım, bilmiyorum. Önemli de değil.

Siz yalan söyleyen birini eleştirin, yalan söylemiyorum diyen birini eleştirmek ziyadesiyle gereksiz, zira, yalan söyleyen adam 15-20 milyonun inandığı, arkasında yürüdüğü bir kulubün başkanlığını yapıyor.

Çok zor değil, tüm geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz, twitlerime bakabilirsiniz, Başkanı ne körü körüne eleştiririm, nede körü körüne desteklerim.

Emanetçidir, ona göre davranmalıdır. Bana göre Beşiktaş başkanı, aynı konu üzerinde onlarca kere yalan söylememelidir. Budur. Suç duyurusu yapacak olsam da yapardım, eğer dediğiniz kadar nefret ediyor olsaydım.  :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

SPK insaflı davranmasa tahtada işlemlerimiz 10 kere durdurulurdu. Borsaya açık bir şirketiz biz, bu şirketin de yönetim kurulu başkanı, hiç bir koşulda, manipüle edici beyanda bulunamaz.

Eh bir gün tokatı çaktıklarında anlarız çanakkale mi biga mı.
Kulüp hisseleri bu tip açıklamalarla manuple edilseydi her transfer haberin manüplasyon olurdu. O kadar basit değil o iş. Bunu Hürriyetten bir editör yazmıştı ilk kez. Eğer ortada gerçekten manüplasyona gerekçe olacak bir şey olsaydı hiç merak etme oradaki yatırımcılar çoktan tahtayı kapatırdı. Benzer açıklamayı Aziz Yıldırım "arsayı vermiyorlar, şu kadar para yatırdım bu kadar ederi var" diyerek yapıyor. GS Florya konusunda yaptığı açıklamalar aynı tarz açıklamalar. Başkan devam eden bir proje hakkında "şu tarihte bitirmeyi planlıyoruz" dedi. Kesin bitecek demedi. ha bunu yaparken kesinlik belirterek yaptı ve ardından her zamanki işi tanrıya bırakma taktiğine geçti. Bu manüplasyon değil ki. Sen öyle anlamışsın der çıkarsın. Hakkaten sen öyle anlamışsın.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi zamanimi bilmiyorum ama bu eski aciga neden kalaslar hala dizilmiyor bir bilgin varmi bu konu hakkinda bisey yazdigini gormedim belki yazmissindir gozumden kacmistir sikintili bir durum yok demi abi eski acikla ilgili :eyes :eyes
iyiki yakınımda değilsin şimdi döverdim seni :D
sıkıntı olsa halatları sermezlerdikolonları dikmezlerdi kirişleri takmazlardı
şimdi onların hiç birinde sıkıntı yokta 3 tane tahtayı prekastın üstüne koymanınmı sıkıntısı var
istersem bütün prekastların üstünü tahtayla kapatırım buna kim karışabilir yani nasıl bir sıkıntı olabilirki :alala:

Çevrimdışı murat_

iyiki yakınımda değilsin şimdi döverdim seni :D
sıkıntı olsa halatları sermezlerdikolonları dikmezlerdi kirişleri takmazlardı
şimdi onların hiç birinde sıkıntı yokta 3 tane tahtayı prekastın üstüne koymanınmı sıkıntısı var
istersem bütün prekastların üstünü tahtayla kapatırım buna kim karışabilir yani nasıl bir sıkıntı olabilirki :alala:
  :biggrinking: :biggrinking: ne bilim abi o kolon mevzusundada once bole oldu aman olur dedik sonra onca zamanimizi yediler abi valla ben belediyeden herturlu seyi beklerim yani o yuzden eski acikta ufak bisey oldugu zman aha yine sorun var herhalde bak yailmadi moduna giriyorum  :ebebe:

Fikret ormana göre, 15 gün sonra çatı kalkama başlayacak.

Eğer 16.gün başkan bu iş ne oldu neden çatı kalkmıyor dediğin an, İşte paralı birileri tarafından tutulmuş, 120 lira aidatını vermiş ama konuşmaya hakkı olmayan, kendi hür iradesiyle soru bile soramayan biri olur çıkarsın.

Bugün yine demiş, içerden düşmanlar bilmem ne. Bana birilerini hatırlatıyor, ha bak o hatırlattığı zattan tiksinirim, lakin beşiktaş kulubü başkanına zerre garezim yoktur. Güzel işler yapsın, alkışlayalım.

Beşiktaş kulubü başkanı hesap vermekle hükümlüdür kongrede onu bile zul görürler kendilerine. Derdim de tasam da budur.

Çevrimdışı Melekcik

Dün bahsettim, diğer platformlarda, çin ile ilgili transferler araştırılsın, altında başka birşey vardır diyen beşiktaşlılar gördüğümü bu konudan rahatsız olduğumu söyledim. O başka birşey, ama sürekli ısrarla, gerçekleştirilemeyecek taahhütler, bir yerden sonra zaten dikkat çeker, bunu benim yada benim gibi 100 200 kişinin yazmasıyla alakası yok.

dediğim gibi, kombinelerin locaların iptali istenmiyorsa, iyi niyetli beşiktaş taraftarı yüzündendir. Bu gerçekleşmeyen taahhütler(hemen her platformda başkanın statla ilgili açıklamaları mevcut) gösterilip dava da açılabilir. Ha kazanılır kaybedilir ama ne gereği var.

Ben stadın daha %25 i bitmeden yani geçtiğimiz haziranda koşa koşa gittim kombinemi aldım, isterse 2 isterse 3 sene sonra açılsın dedim, bir tuğlada biz koymuş olalım dedim de, kardeşim ensesine silah mı dayanıyor bu adamın ya. Ağustos eylül ekim mayıs haziran ağustos.

Ben yalanı kaldıramıyorum bu kadar basit. Kaldırabilen yada hoşgören olabilir, ben görmüyorum. Babam bana yalan söylese ben ona da tepkimi koyarım. Buda anlaşılmayacak birşey olmasa gerek. Size göre normaldir, bana göre değil.
İyi geceler once. Birçok taraftar kombinesini alırken maalesef sizin gibi düşünmüyor buda satilandan belli olduğu gibi bunun vip var 1903 tribünü var yani bazen insanlara umut satmak gerekir emin olun bu yapanlardan bende hoşnut değilim ama boş araziye stat yapılmıyor sıkıntıları söylemeye gerek yok hani bazı konuda başkan taraftarın yanında olmuyorsa tek sebebi stat @Armağan Bozkurt
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 01:31:19 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı warofpoet

Başkanın beşiktaşın menfaati gereği bazı şeyleri umut vermek için söylemesini yanlış bulmuyorum , beyaz yalan lafını kendi ortaya attı sonuçta, hiç söylemese kimsenin ruhu duymazdı. Bazı şeyler oldu ki daha rahat konuşabildi bence. Bir çok şeyi söyleyemediğini de tahmin edebiliyorum. Sonuçta Beşiktaşın menfaati söz konusu, kırk kafadan kırk ses çıkıyor stat konusunda. Bitmiyor bitmeyecek vs demek için pusuda bekleyenler Beşiktaşı baskı altına almak isteyenler de yok değil.Stadın bitmiyo yarım kaldı söylentileri bile borsa bazında para kaybettiriyor Beşiktaşımıza .Başkan konuşurken bunları da düşünmek zorunda.  Stat bitiyor Allaha şükür. Ama eylülde biter ama ocakta açarız çok da fark etmez bu saatten sonra. Kaldı ki başkanın tarih vermesi çok bi anlam ifade etmiyor çünkü konuştuktan ertesi gün statta olabilecek bir sorun bile bu tarihin ileri atılmasına sebep olabiliyor. Bizim için kriter işlerin sağlıklı bir şekilde yürümesi olmalı. Stat bitsin başkan onu demiş bunu demiş hepsi unutulur.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Arkadaşlarıma kombine almaları konusunda baskı yapıyorum, gelin alın bitmeden bilmem ne. Sanki peynir ekmek gibi satılıyor muamelesi yapıyorum. Stat ne zaman açılacak diyorlar, başkan şu gün diyor diyorum, o zaman geçiyor e hani stat, başkan mayısta tamam diyor diyorum, nisan bitiyor mayıs, daha ohooo.. Arkadaşları hala ikna etmeye çalışıyorum, sanırım 5-6 keredir tarih veriyorum.

Demek ki başkanın ifadeleri de kombine satışlarına falan hiç etki etmiyor. Ben kendi çevremden bunu çıkartıyorum.  :lol:

Çevrimdışı MHakan

Başkanın beşiktaşın menfaati gereği bazı şeyleri umut vermek için söylemesini yanlış bulmuyorum , beyaz yalan lafını kendi ortaya attı sonuçta, hiç söylemese kimsenin ruhu duymazdı. Bazı şeyler oldu ki daha rahat konuşabildi bence. Bir çok şeyi söyleyemediğini de tahmin edebiliyorum. Sonuçta Beşiktaşın menfaati söz konusu, kırk kafadan kırk ses çıkıyor stat konusunda. Bitmiyor bitmeyecek vs demek için pusuda bekleyenler Beşiktaşı baskı altına almak isteyenler de yok değil.Stadın bitmiyo yarım kaldı söylentileri bile borsa bazında para kaybettiriyor Beşiktaşımıza .Başkan konuşurken bunları da düşünmek zorunda.  Stat bitiyor Allaha şükür. Ama eylülde biter ama ocakta açarız çok da fark etmez bu saatten sonra. Kaldı ki başkanın tarih vermesi çok bi anlam ifade etmiyor çünkü konuştuktan ertesi gün statta olabilecek bir sorun bile bu tarihin ileri atılmasına sebep olabiliyor. Bizim için kriter işlerin sağlıklı bir şekilde yürümesi olmalı. Stat bitsin başkan onu demiş bunu demiş hepsi unutulur.
İletilerimin, tek iletide toplanmış hali  :claps: :claps: :claps: :claps:

Ben stat ocakta açılacak dense, neden diye 1 kere sorarım.. Neden ocak kardeşim derim..

Ama ocağa kadar 10 kere tarih verilirse, 10 kere sorarım, neden kardeşim neden verdiğin hiç bir tarih tutmuyor diye.

Özetle bu.

Stad yapıyormuş, e allah razı olsun, işini gücünü aksatıp stada gidiyorlar eyvallah lafımız yok. Adnan polat gibide olsun istemem, stadla uğraşıp 1 maç başkan koltuğunda maç izleyemeden kovulsun falan.

Ben Fikret ormana Karşı Nötrüm. İyi yaparsa alkışlarım,kötü bulduğum şeyi söyler yererim.
Saygılar sunuyorum alayınıza.

Çevrimdışı Efe

satad bitsin burda konuşulan bütün bunalım konular mesajlar yerini süper olmuş harika olmuş a bırakacak sabırsızlık var normaldir bittikten sonra hiç bişey kalmayacak yönetime başkana sallayanlarda başka konulara yönelip sallamaya devam edecekler ama stad güzel olmuş diyecekler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaşlarıma kombine almaları konusunda baskı yapıyorum, gelin alın bitmeden bilmem ne. Sanki peynir ekmek gibi satılıyor muamelesi yapıyorum. Stat ne zaman açılacak diyorlar, başkan şu gün diyor diyorum, o zaman geçiyor e hani stat, başkan mayısta tamam diyor diyorum, nisan bitiyor mayıs, daha ohooo.. Arkadaşları hala ikna etmeye çalışıyorum, sanırım 5-6 keredir tarih veriyorum.

Demek ki başkanın ifadeleri de kombine satışlarına falan hiç etki etmiyor. Ben kendi çevremden bunu çıkartıyorum.  :lol:
Burada kimse başkanın bu yılanlarını desteklediğini düşünmüyorum sadece geçerli nedeni olduğunu size anlatmaya çalışıyorlar bakin bir insan birinin iyiliği için de yalan söyleye bilir olaya buradan bakın
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı okilic

Kulüp hisseleri bu tip açıklamalarla manuple edilseydi her transfer haberin manüplasyon olurdu. O kadar basit değil o iş. Bunu Hürriyetten bir editör yazmıştı ilk kez. Eğer ortada gerçekten manüplasyona gerekçe olacak bir şey olsaydı hiç merak etme oradaki yatırımcılar çoktan tahtayı kapatırdı. Benzer açıklamayı Aziz Yıldırım "arsayı vermiyorlar, şu kadar para yatırdım bu kadar ederi var" diyerek yapıyor. GS Florya konusunda yaptığı açıklamalar aynı tarz açıklamalar. Başkan devam eden bir proje hakkında "şu tarihte bitirmeyi planlıyoruz" dedi. Kesin bitecek demedi. ha bunu yaparken kesinlik belirterek yaptı ve ardından her zamanki işi tanrıya bırakma taktiğine geçti. Bu manüplasyon değil ki. Sen öyle anlamışsın der çıkarsın. Hakkaten sen öyle anlamışsın.

Bilmediginiz konularda lutfen ahkam kesmeyin, isim borsa brokerligi ... Sermaye piyasalari ve menkul kiymetler bolumu mezunuyum ( SPK nin acilimi ) SPK ileri duzey ve turev araclar lisans sahibiyim. isin icindeyim yani burda defalarca bu spk konusunda uyarilarim oldu acip okuyun ilgili bolumum var yaziyordum bir ara.  Bilanco analizi vs de yaptik zamaninda. Ama burada Baskana laf soylersek ortada Besiktas kalmaz gorusunde olan insanlarin agirligi oldugu icin bolum pek ilgi gormedi bende yazmayi biraktim. Besiktasin borclarinin azalmadigini tam tersine arttigini  borc odedik beyaz yalani ortaya atilinca soylemistim o zaman da tepki aldim.

Gelelim asil meseleye halka acik bir sirket olarak aldigin civinin bile hesabini yatirimcina ( yani klubun ortaklarina ) bildirmek zorundasin. Ortaya bir sure koyarak klube ortak aliyorsan ( hissedarlar biten proje ile birlikte kar artisi olacagina inandigi icin hisse aldigini beyan edebilirler ) bu hedefe uymak zorundasin. Ama gel gelelim BIST yonetimi ve SPK futbol kluplerini asiri sekilde kayirdigi ve belkide camia tepkilerinden korktugu icin kluplere bu prosedurleri illegal bir sekilde uygulamiyor. Bu yapida herhangi bir ozel sirket davransa coktan tahtasi kapanirdi nitekim Vanet hisselerini metro turizimin alacagi soylentisi cikti ve Vanet hisseleri o donem asiri artti aninda tahta kapatildi.

Saygilarimla

Çevrimdışı Oktay

başkan 4-5 tane Yıldız oyuncuya ederinin 2 katı para verip kamuoyu baskısından korkup yalan söylese sonradan takım şampiyon olsa nolurdu diye düşünüyorum  :evillol: :evillol: :evillol:

Burada kimse başkanın bu yılanlarını desteklediğini düşünmüyorum sadece geçerli nedeni olduğunu size anlatmaya çalışıyorlar bakin bir insan birinin iyiliği için de yalan söyleye bilir olaya buradan bakın

Yalanın iyisi kötüsü olmaz melekcik. Hele 10 kere tekrar edilen şeyin hiç olmaz. kronikleşmiştir bu artık.

Neyse, daha fazla yazmak istemiyorum. Sen dilersen bir daha oku yukarıda ki mesajları.

Yalan söyleyeni değil, yalan söyleyeni eleştireni eleştirmeyi seçiyor burada yazan arkadaşlar, ağabeyler.

Düzen bu olmuş demek ki diyoruz, kabul ediyoruz biz de.  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Yalan söyledim yalan söylemem olayını tartışmayacağım bile. Ben kimseye Bile bile isteye isteye onlarca kere yalan söylemedim.

Ne gönül işlerimde, ne iş hayatımda. Belki o yüzden bir bok kazanamadım, bilmiyorum. Önemli de değil.

Siz yalan söyleyen birini eleştirin, yalan söylemiyorum diyen birini eleştirmek ziyadesiyle gereksiz, zira, yalan söyleyen adam 15-20 milyonun inandığı, arkasında yürüdüğü bir kulubün başkanlığını yapıyor.

Çok zor değil, tüm geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz, twitlerime bakabilirsiniz, Başkanı ne körü körüne eleştiririm, nede körü körüne desteklerim.

Emanetçidir, ona göre davranmalıdır. Bana göre Beşiktaş başkanı, aynı konu üzerinde onlarca kere yalan söylememelidir. Budur. Suç duyurusu yapacak olsam da yapardım, eğer dediğiniz kadar nefret ediyor olsaydım.  :tabe:
şimdi ne iş yaptığını bilmiyorum düşünkü bir ekip çalıştırıyorsun ve planlarına göre iş yarın öğlen bitecek diyorsun yarın öğlen gel al ama elemanlarının yavaşlığı elektrik kesilmesi bin tane nedenden dolayı bitmiyor müşterin gelir öylen dedim kusura bakma bitmedi akşam üzeri anca biter akşam oluyor gene bitmedi şimdi burda sen arka arkaya yalan söylüyorsun ne olacak isteyerekmi söylüyorsun bak burda insanlar 29 ekimi konuşurken ben burda sürekli Eylül sonu dedim dikkat etmedinmi birde Başkandan önce söyledim bunu şimdi bendemi yalan söyledim benim agrasif kardeşim ortada bir iş planı var o da diyorki eylülde biter bakıyorsun planın gidişine verilen tarihlerde işler gidiyor yani kısmi olarak plana uyuluyor o zamanda diyorsun Eylül sonunda stad biter bu yalan söylemek değildir bir plana göre insanları bilgilendirmektir ama o plan aksadığında sen yalancı olmuş olmuyorsun iş hayatı böyle çizgilerle ayrılmaz sadece olası olan söylenir ve her gecikmede bu revize edilir çalışan bütün herkes bunu bilir ve bu şekilde uygular. Tabi otomasyon işler vardır saniyesine kadar planlı onlarda gecikme yaşanmaz. şimdi yalan söylemiyorsun ama bunun adı beyaz yalan oluyor. Emin ol şu foruma üye olan takip eden herkes yaşamışdır bunları evet Başkanın verdiği tarihler tutmadı çıktı dürüstce beyaz yalan söyledim dedi ve neden söylediğinide açıkladı ne yapalım asalımmı. bir ülkenin devlet başkanı çıkıyor halkına yalan söylüyor. en basiti hani tatbikatta muhribimiz amerikalılar tyarafından vuruldu
ne dediler kazayla bir asker düğmeye dokunmuş ne oldu devletin en üst kademesi halkına yalan söyledi teknoloji çağında öyle bir şey olurmu düğmeye dokununca kendi kendinemi nişan aldı hemde nokta atışı isabet kaydeden bir füze ne oldu tersini söylesen savaş ilan etmek zorundasın onurlu bir devletsen bir yalanla hem ülkeni şavaşdan döndürüyorsun hemde ülkenin onurunu koruyorsun ama bunu bütün halkında yalan olduğunu biliyor (aptallar hariç onlar doğru olduğunu sanıyor) demekki istemeyerekte olsa sıtrateji olarakta olsa yalan söylenebilirmiş. @Armağan Bozkurt benim güzel kardeşim bazen yalan söylenerekte dürüst davranılmış olunur. yalan her zaman kötü değildir.Bazen koruma maksadıylada söylenir.

Çevrimdışı warofpoet

@Armağan Bozkurt  senin bu peynir ekmek gibi kombine satılıyor demen de başkanın beyaz yalanından bir farkı yok.Hadi kalmadı bitiyor , son 1 tane kaldı falan filan bunların hepsi aynı kapıya çıkıyor. Sonuçta Beşiktaşın menfaatine bi iş yapmışsın başkanın yaptığı da aynen bu. Başkan 40 kere de tarih verse 40 sorun sonrası verdiği tarih şaşabilir ayrıca.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 02:09:18 warofpoet ]

Çevrimdışı okilic

Bilmediginiz konularda lutfen ahkam kesmeyin, isim borsa brokerligi ... Sermaye piyasalari ve menkul kiymetler bolumu mezunuyum ( SPK nin acilimi ) SPK ileri duzey ve turev araclar lisans sahibiyim. isin icindeyim yani burda defalarca bu spk konusunda uyarilarim oldu acip okuyun ilgili bolumum var yaziyordum bir ara.  Bilanco analizi vs de yaptik zamaninda. Ama burada Baskana laf soylersek ortada Besiktas kalmaz gorusunde olan insanlarin agirligi oldugu icin bolum pek ilgi gormedi bende yazmayi biraktim. Besiktasin borclarinin azalmadigini tam tersine arttigini  borc odedik beyaz yalani ortaya atilinca soylemistim o zaman da tepki aldim.

Gelelim asil meseleye halka acik bir sirket olarak aldigin civinin bile hesabini yatirimcina ( yani klubun ortaklarina ) bildirmek zorundasin. Ortaya bir sure koyarak klube ortak aliyorsan ( hissedarlar biten proje ile birlikte kar artisi olacagina inandigi icin hisse aldigini beyan edebilirler ) bu hedefe uymak zorundasin. Ama gel gelelim BIST yonetimi ve SPK futbol kluplerini asiri sekilde kayirdigi ve belkide camia tepkilerinden korktugu icin kluplere bu prosedurleri illegal bir sekilde uygulamiyor. Bu yapida herhangi bir ozel sirket davransa coktan tahtasi kapanirdi nitekim Vanet hisselerini metro turizimin alacagi soylentisi cikti ve Vanet hisseleri o donem asiri artti aninda tahta kapatildi.

Saygilarimla

unuttugum kisim ise spekulasyon serbesttir ama manipulasyon yasaktir. Spekule ederek bir algi olusturdugu savunmasina gidilebilir ancak bana gore direk beklenen gelirin net rakamlarla ve net tarihler ile paylasilmasi Manipulatif bir harekettir Olmayan bir geliri yakin gelecekte olacakmis gibi gostermek en basit tabirle dolandiriciliktir.  Heleki klup icerisinden bu bilgileri daha onceden edinebilen bir insanin yatirim yaptigi ortaya cikarsa bu cok daha agir bir suctur. Insiding trade ismi verilir. Yoksa stad yapildigini bitecegini gozu kulagi olan herkes biliyor ama tarih ve net gelir rakamlarini belirli kisiler sadece biliyor. Transferde ise isler biraz daha kolay sonucta belirli bir suresi olan daima yapilamayacak bir islem. Gorusmeye baslandigi bildirildigi icin bir baglayiciligi yok. Stad gibi degil.

Çevrimdışı Efe

Yalanın iyisi kötüsü olmaz melekcik. Hele 10 kere tekrar edilen şeyin hiç olmaz. kronikleşmiştir bu artık.

Neyse, daha fazla yazmak istemiyorum. Sen dilersen bir daha oku yukarıda ki mesajları.

Yalan söyleyeni değil, yalan söyleyeni eleştireni eleştirmeyi seçiyor burada yazan arkadaşlar, ağabeyler.

Düzen bu olmuş demek ki diyoruz, kabul ediyoruz biz de.  :lol:
yaw şu yıldırım demirören ne yalanlar söyledi 8 sene bişey demedik stad yapsaydı kesin yarım kalır araziyide elimizden alırlardı başkana biraz destek verelim şu stadı bitirsin armağan sonrasına bakacağız şuan tek çıkar yol bu stadın bitmesi sezon sonu kongrede bakalır ne yapılmış neler olmuş ona görede seçim sonucu çıkar şuan sadece destek lazım yalanda söylese söylemesede  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 02:03:47 warofpoet ]

e biz bu YD nin yalanı yüzünden avrupadan men almadık mı 1 sezon? yalan beyandan. Yalan demek ki o kadar da işlevsel olmuyor kulupler bazında @Efe O gün de inanıyorum ki, beşiktaşı düşündüğü için yapmıştır bunu. Hangi kulup başkanı ister ki avrupadan men alsın kulubü.

Ama bak zarar hanesine yazıldı mı? yazıldı. Ne oldu? Bugün Yd ye kim ne diyebiliyor? Kimse. Olan sana bana beşiktaşa oldu.

O gün ölümüne YD yi savunanlar da bu işin ucundan kıyısından zarar gördü, o gün eleştirenler de zarar gördü. Ortak payda beşiktaş.

@Necmi abi, ben esnafım. Benden ödeme almaya gelen biri olduğunda param yoksa yok diyorum. Olunca arayayım diyorum.

Ama ben bir yere ödeme almaya gittiğimde, bana şimdi git öğleden sonra gel, şimdi git akşam gel denildiğinde benim şalter atıyor.(sonuçta para mara alamıyorsun tabi)

İşten örnek vermek gerekiyorsa budur.  :tabe:

Çevrimdışı warofpoet

Saygilarimla

borç ödedik beyaz yalanı kısmına takıldım biraz şahsen .. bunun nesi yalan insan borç öderken başka taraftan borçlanamaz mı klübün borcu arttı diye borç ödememiş mi oluyor. eskiden kalan borçları vs leri kapattıklarını söylemişti başkan bu mu yalan. stat yatırımı yapıldı borçlar arttı bununla ödenen borçların ne alakası var ki nesi yalan bunun bi açıklarsanız ?