Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@FARUK, ben daha önce çatının orta bölümünün nasıl daha yukarda olduğunu anlayamadığımı belirtince, üst halkadaki halatların daha çok çekilerek ortanın yukarı kalkacağı izah edilmişti burada, yine aklım almamıştı. Senin koyduğun resimde gerdirilen halkanın üzerine bindirilen metal konstrüksiyon görüyorum.  Yukarda bir üst halka görmüyorum. Böyleyse bunu anlayabiliyorum. Üst tarafta gerdirme halatı yok değil mi?

şuan serilen tarzında bir dairesel halat olmayacak sanırım çelik parçalarla bağlanacak gibi ters köşe olur muyuz olabilir tabi ki :)

Çevrimdışı mehmet49

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 01:40:31 kcptl ]

Çevrimdışı Deniz

sen nasıl elektrik mühendisi olacaksın :nerd:
çatıcılar elektrik elektronik işi yaparsa artık elektrikçilerde tuvalet temizler :bandit:
@Necmi abi herhalde adamlar takacaktan kasıt vinçleri kullanılacak  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

oo stada yeni tir gelmis halatlarin devamidir herhalde 2. parti olan hani  :D :bandit:

Çevrimdışı Deniz

1 ay sonra çatı kalkacak hale gelir mi acaba
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

1 ay sonra çatı kalkacak hale gelir mi acaba
gelmesi lazım  15 temmuzu bekleyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tır gelmiş üzerinde halatlar var gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

tır gelmiş üzerinde halatlar var gibi görünüyor :)

sayısı artacak mı bakalım geçen ki gibi

Çevrimdışı Deniz

gelmesi lazım  15 temmuzu bekleyelim
ben temmuz sonu gibi olur diye düşünüyorum ama bakalım ..güzel çalışıyor çatıcılar..

Çevrimdışı megiddo

çok karanlık tırdakiler halat mı değilmi kestirilmiyor ama halattan başka ne olabilir ki? malzemeleri kim indirecek şimdi :)

Çevrimdışı Edebikartal

Arkadaşlar merhaba sizleri 8-9 aydır takip ediyorum.Böyle sıcak bir ortam daha görmedim. Kayıt olmak için çekincelerim vardı malum diğer forumlardaki seviyesizlik almış başını gidiyor. Ama burada tam aksi bir seviye var . Efe nin bilgilendirmeleri Necmi abinin düzeltmeleri ile geceleri rahat rahat uyuyabildim Stadı'mızı bu forumla hep birlikte bitiriyoruz. Inşallah güneşli günler çok yakında... Herkese selam olsun . Ramazanımız hayırlarla geçsin inşallah

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar merhaba sizleri 8-9 aydır takip ediyorum.Böyle sıcak bir ortam daha görmedim. Kayıt olmak için çekincelerim vardı malum diğer forumlardaki seviyesizlik almış başını gidiyor. Ama burada tam aksi bir seviye var . Efe nin bilgilendirmeleri Necmi abinin düzeltmeleri ile geceleri rahat rahat uyuyabildim Stadı'mızı bu forumla hep birlikte bitiriyoruz. Inşallah güneşli günler çok yakında... Herkese selam olsun . Ramazanımız hayırlarla geçsin inşallah

merhaba hocam hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı Deniz

Hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Afiyet olsun forum :icool:

Bundan sonra daha çok takılcaz buralara :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Edebikartal

Hoşbulduk arkadaşlar bu sayfada çatımızı bitirmek için konu dışı yapmak istemedim ama sizlere merhaba demeden de edemedim  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı asa1903

BEŞİKTAŞ'lı olmadım BEŞİKTAŞ'lı doğdum.

Çevrimdışı Yasin A.

stad da ihalesi yapılmamış bir bölüm, yer mevcut mu halen bileniniz var mı? yani yapılması gerekip, yapılmayan.

Çevrimdışı Aram

Günaydın ahali. Halatlar gelmiş çatıcılar çalışmaya başlamış. Güzel bi sabah.  :)
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ahmetemre

günaydın ramazan hakkımızda hayırlı olsun.
kazasız belasız ramazan bittiğinde çatı havaya kalkmış işler süresinden önce bitmiş olsun...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Sahura kalkınca ilk işi canlı yayında stad inşaatını seyretmek olan ruh hastası taraftar topluluğu;

herhese hayırlı ramazanlar

yeni çelik halatlar da geldi

herşeyin hayırlısı

Çevrimdışı Aram

3. halat serim işlemi yapılcak az sonra galiba
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı yldrmaydn

çatı işi sarksa da belli bir tarih verilmiş sanırım başkana. çimciler de muhtemelen net tarih vermişler o yüzden 20 eylül vurgusu var. açıkçası bu işlemlerde bize zaman kazandırabilecek iki unsur var biri dikey halatların serimini daha çok ekiple yapmak ki bu inanılmaz zaman kazandırmaz belki 1 hafta bir de çimin serme çim olması. kişisel fikrim çim serme olacak kaybolan zamanın telafisi böyle yapılacak.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ozan062

konuya uzun zamandır hakim değilim
bu halatlardan kaç tane yapıcaklar?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi