Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023964 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben halatlara başlamadan orası çözülür diye düşünüyordum..nasıl bir iş sırası var çözemedim
Orayı ince işçiliği yapan firma kullanıyor. Orası bittiğinde ince iş biter. İki üç ay var yani daha

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Günaydın forum Hayırlı Ramazanlar cümleten :halay:

Rabbim hepimize bu kadar tatlı yavru kartallar nasip etsin abicim bu nedir yaa :) :)

En güzel en şeker Beşiktaş'lı lardan  olduğu kesin   :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

tam tur olarak ölçersek 1.5 tur oldu
şuan 3 yarım tur çevirdik

Sağol abi
eğer 4 tam tur alt, 4 tam tur üst yapılacaksa
5 yarım tur alt 8 yarım tur üst kaldı toplam 13 yarım tur kaldı  günde 3 yarım turdan bu hızla 4-4,5 güne biter gibi pazartesi öğlen veya akşam :alala:

Düzeltme: sadece 4 tam tur, yani 8 yarım tur yapılacakmış.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 12:09:09 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı igoor_pektemek

Seninde eline sağlık. Ancak şu koltuk konusunda şimdilik tasarımdan falan huysuzlanacağız, takılma hızından sonra huysuzlanacağız. Önden gitme. Sırası var bu işlerin. Herşeyden hemen huysuzlanmıyoruz.  :evillol:

Çim konusu net mi @Efe Başkan kongrede 75 gün dedi. Bunun için en geç 5 temmuzda çime başlamak gerekir. (20 Eylül için) Çim işinde bir değişiklik var gibi. İlk plana sadıksak 29 Ekim en erken açılış tarihi.
koltuk huysuzluğunu bekliyorum o zaman:)

Çevrimdışı FARUK

Sağol abi
eğer 4 tam tur alt, 4 tam tur üst yapılacaksa
5 yarım tur alt 8 yarım tur üst kaldı toplam 13 yarım tur kaldı  günde 3 yarım turdan bu hızla 4-4,5 güne biter gibi pazartesi öğlen veya akşam :alala:

öyle değil :) 4 tam tur yan yana olacak

yani 8 yarım tur 8 halat vardı zaten
3 tanesi serildi kaldı 5 yarım tur
alt-üst şeklinde değil bizde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vallahi öyle abi :)

Hatta en güzel konu dışı. Silen Denetçiye carlarım ona göre  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

halatın son kısmını iskeleye indirebilmek için vinç bekleniyordu geldi sonunda :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

öyle değil :) 4 tam tur yan yana olacak

yani 8 yarım tur 8 halat vardı zaten
3 tanesi serildi kaldı 5 yarım tur
alt-üst şeklinde değil bizde

4 tur üstüne 4 tur krasnodar stadını örnek vermişlerdi ordan kafa karışıklığı oldu
O zaman dediğin gibi 8 yarım tur yarın akşama biter bu iş  :tabe:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 12:09:40 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı FARUK

4 tur üstüne 4 tur yok mu?
krasnodar stadını örnek vermişlerdi ordan kafa karışıklığı oldu
O zaman dediğin gibi 8 yarım tur yarın akşama biter bu iş  :tabe:

onu örnek verdik ama bildiğimiz farklılıklarını anlattık genel olarak :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

onu örnek verdik ama bildiğimiz farklılıklarını anlattık genel olarak :)

Peki bu orta halka halatlari serilince nereyi yapicaklar

Çevrimdışı FARUK

Peki bu orta halka halatlari serilince nereyi yapicaklar

kesin olarak yapacakları şeyi söylemek mümkün değil ama bu halatları tutacak iç çelik parçalar ve tribünlere halatların serilmesi
gelir muhtemelen

Çevrimdışı CrossBoy

kesin olarak yapacakları şeyi söylemek mümkün değil ama bu halatları tutacak iç çelik parçalar ve tribünlere halatların serilmesi
gelir muhtemelen

Hemşo peki bu halatları tutacak olan iç çelik parçalar geldi mi?

Çevrimdışı FARUK

geldimi henüz bilmiyoruz saha içinde görmedik en azından

Çevrimdışı Efe

Ben uyurken hem halat serilmis helmde kiris takilmis ne is :money: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Saat 1 den sonra 6 ya kadar aksiyon olacak stadta kirisler halatlar havada ucusacak bugun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

halatlar yukardan serilmeye başlayınca alt katlara değecekmi? değmicekse alt kat koltuklar biraz biraz başlanabilir sanki

Çevrimdışı Efe

son stad ziyaretimde tamda onlara benzer paketli bi kac tane gordum ama onlar mi bilmiyorum kapalinin dibinde duruyorlar kamera cekmiyor orayi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

halatlar yukardan serilmeye başlayınca alt katlara değecekmi? değmicekse alt kat koltuklar biraz biraz başlanabilir sanki
yok cati kalkmadan ve kalktiktan sonra celik isleri bitmeden koltuk calismasi baslayamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugünde 3 tane kiriş takılırsa tadından yenmez  :ishock:
fazlasi bile olabilir 4 te olabilir her saat 1 tane taksalar 5 tane yapar saat 5 e kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Stad açıldığında maça gittiğimizde çatıya bakacağız halatlar falan her şey bildiğimiz şeyler tanıklık ettiğimiz şeyler, neler hissedeceğiz çok merak ediyorum  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben uyurken hem halat serilmis helmde kiris takilmis ne is :money: :icool:
zaten sen ne zaman uyusan kiriş takıyorlar @Efe abi
Bence sen biraz daha uyu :icool: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe sana bir cübbeli sözü söyleyeyim : Orucunu uyuyarak geçiren sevabını rüyasında görür. :kop: :kop: :kop:
Şu anki ekip hızı gayet güzel 1 haftada çok iş yürütür :) yabancı getireceksin oruç felan dinlemeyecek çalışacak  :eyes :eyes :eyes

Çevrimdışı MHakan

@Efe sana bir cübbeli sözü söyleyeyim : Orucunu uyuyarak geçiren sevabını rüyasında görür. :kop: :kop: :kop:
Şu anki ekip hızı gayet güzel 1 haftada çok iş yürütür :) yabancı getireceksin oruç felan dinlemeyecek çalışacak  :eyes :eyes :eyes
Bu şansla, UEFA ona bile kısıtlama getirir  :lol: